karakızım ya yürüteçten memnunmusun?
bi sıkıntı olmadı dimi? evde bebişle yanlız kalıcam oyalanması için yürütece ihtiyacım olucak heralde..
çok şükrü çok memnunum hatta şuan müziği çalıyor geri geri gidiyor aklına esince ileri ileri bazende evi geziyoruzgüzel oyalanıyor ben günde 10 dkkadan fazla oturtmuyorum otrmuyor çığlık atıyor kendini
atmaya çalışıyor
bak sen teröriste yaaa yerim onu ben
demekki kısa süreli iş yaparken koyup alıcaz hemen..saol canım benim
Kac aylikken yurutec kullaniyoruzkikarakızım ya yürüteçten memnunmusun?
bi sıkıntı olmadı dimi? evde bebişle yanlız kalıcam oyalanması için yürütece ihtiyacım olucak heralde..
Offf nolcak boyle sut cok az. 1 hazir Kavanoz meyve yedirdim.
çok saol canımj bronşit başlangıcı hava verdiler sürekli serum takamadılar damar bulmadılar tombişlerde zor oluomuş olmadı doktor aradı buldu bu sefer damar çok inceymiş patlıomuş damarlar delik deşik oldu takılmadı serum olmadığından iğne yedi çok fena yakıcı iğneler huysuzlaştı evi aradı bitti bebeğim kıyamam çıktık işte buhar makinası alıncak evde devam etcez canım ya
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, alçıya alınmış yarın öğlen çıkacakmış, eğer kemik kaynamazsa ameliyat gerekir demiş, geçici alçı yapılmış şimdilik
burda kimsemiz yok canım, sağlık görevlisi varmış sadece yanında gittiği yerde dayım vardı Allahtan yanına gelmiş ilgilenmiş, bize yol göründü yarında Ankaradan abisi gelecek burdan hep beraber pazartesi olur herhalde kendi aracımızla Ankaraya gideriz çünkü zaten şubat 9-10 da Ankarada benim sınavlarım vardı hiç olmazsa orda oluruz o zamana kadar eşimle ve bebekle kayınvalidem ilgilenir ben de ders çalışırım vardır herşeyde bir hayır. Bu gece uyku yok bana aksilik ya kaç gündür çamaşırlarıda yıkamamıştım şimdi birikti hepsini yıkıyorum, mutfağımıda topladım evide toplayıp yatayım yarın da eşim gelince dinlenir ben de bavulu hazırlarım 1 ay kalırız artık bende tüm mazeret izinlerimi alırım, hayat dediğin işte garantisi yok...
O zaten 1 cay cardagi vardir herhalde milupanin kayisi muz. Sut yok diye verdim. Azini actikca verdim vermesem agladiHay masallah cok degilmi yav zaten 2 cay bardagni gecmeyin diyorlar.benimkiler pek istahsiz beh ikisi yarsini anca yiyor
Kac aylikken yurutec kullaniyoruzki
kızlaar kafayı yicem artık sabah 11e kadar uyuyan elamın huyu iyce değişti hastalıkla yemio hiç bişey sadece su içiyo uykusu çok fena gelio ağlıo uyumuyo neden uyumuyo ama çok zor bi bebek oldu 5 gündr uykusuzum bide akşam geçmişl olsun die misafr gelcek allah sabr versin bana bide nasıl iştahı yerine gelcek bu çocuğun ne yedireyim öneriniz kızlar nolur
oy kıyamam canım yaa
valla ne yiyebilir hiç bilmiyorum ki canım bu konuda henüz çok eksiğim maaleseff:26:
en çok ne yemeği severdi biras onun üstüne git bari canım kursağından bişey geçmiş olur elacıgın
misafiri kabul etmeseydin bari canım birascık toparlansaydı elada canım yaa
duyguşum insanlrda anlayışmı var geçmiş olsuna gelmek isteynce bişi diemedim malesef pek valla bilmiorum canım akşam elma suyu püresi falan denedsim yemediamaaaaaaaaa noldu bil
hayırdırr nolduuu canım???
ay surat ifadem yanlış olmuşala anneeeeee die ağlıo yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?