2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

karakızım ya yürüteçten memnunmusun?
bi sıkıntı olmadı dimi? evde bebişle yanlız kalıcam oyalanması için yürütece ihtiyacım olucak heralde..

çok şükrü çok memnunum hatta şuan müziği çalıyor geri geri gidiyor aklına esince ileri ileri bazende evi geziyoruz güzel oyalanıyor ben günde 10 dkkadan fazla oturtmuyorum otrmuyor çığlık atıyor kendini
atmaya çalışıyor

bak sen teröriste yaaa yerim onu ben
demekki kısa süreli iş yaparken koyup alıcaz hemen..saol canım benim

bak sen teröriste yaaa yerim onu ben
demekki kısa süreli iş yaparken koyup alıcaz hemen..saol canım benim

rica ederim hayatım snein oğluş durursa yarım saat koy ama benimki dediğim gibi kendini atıyor

şimdi mama sandalyesi alcaz bakalım arıyoruz

Oğlum günden güne düzeleceğine dahada kötü oluyor bu gece hiç uyumadi şimdide inatla uyumuyo şimdi eşim var yarın tek başıma ben neyapcam offfff iyice bunaldim kime çekti bi çocuk çok inat

Geçmiş olsun çok zor gerçekten. Eminim ki çok ağlamıştır damar bulmaya çalışırlarken, yazık yavruma yaa. O kadar küçük ve masumlar ki insan onların bir göz yaşına bile dayanamıyor. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Dediğin gibi canım bunda da bir hayır varmış demek. Yoksa tek başına hem eşine hem bebeğine bakman zor olacaktı, yardım edecek kimse de yokmuş. İnşallah eşin de çabucak iyileşir, ameliyata gerek kalmaz.

elendil76,arkadaşım sana mesaj atcam ama mesaj kutun dolu oldugu için atamıyorum malesef ,uygun zamanda sen bana atarsan sevinirim ,ne zaman müsait olursak görüşebilirz 15 tatilde girmişken daha iyi olur haberleşelim

Kac aylikken yurutec kullaniyoruzki

walla canım aslında bakarsan kimi öneriyo yürüteçi kimisi çok karşı ama bizde yürüteçle büyümüşüz yanlız oldugum için artık azar azar koyma taraftarıyım bakalım..
oğlum 8şubatta 6.ayını bitircek canım..uygun bi zamandr heralde..

slm kızlar oglumdan 3 tüp kan aldılar idrar yolunda enfeksiyon çıktı sabah akşam ignesi var ( ve ek gıdaya geçince kabız oldu ferrum veremiyorum pekmez sevmiyo ben bu kanı nasıl yerine koyucam bilmiyorum birde burnı tıkalı yavrum zor nefes alıyo off offf canım çok sıkkın

kızlaar kafayı yicem artık sabah 11e kadar uyuyan elamın huyu iyce değişti hastalıkla yemio hiç bişey sadece su içiyo uykusu çok fena gelio ağlıo uyumuyo neden uyumuyo ama çok zor bi bebek oldu 5 gündr uykusuzum bide akşam geçmişl olsun die misafr gelcek allah sabr versin bana bide nasıl iştahı yerine gelcek bu çocuğun ne yedireyim öneriniz kızlar nolur

oy kıyamam canım yaa
valla ne yiyebilir hiç bilmiyorum ki canım bu konuda henüz çok eksiğim maaleseff:26:
en çok ne yemeği severdi biras onun üstüne git bari canım kursağından bişey geçmiş olur elacıgın
misafiri kabul etmeseydin bari canım birascık toparlansaydı elada canım yaa

duyguşum insanlrda anlayışmı var geçmiş olsuna gelmek isteynce bişi diemedim malesef pek valla bilmiorum canım akşam elma suyu püresi falan denedsim yemedi amaaaaaaaaa noldu bil

Ay çıldırıcam, oğlumun uykusu inanılmaz hafif, salıncaktan aldığım an uyanıyor.
Güya rahat yatsın diye yatağına alayım diyorum hemen uyanıyor, banyo yaptı misler gibi koktu, karnıda tok, bi kaç saat uyuması lazım ama hemen uyanıyor yaa.
Güya bende yatacaktım, çıldırıciğim yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…