2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok

Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok

Uykusuzluk, sinir ve halsizlik yapıyor bende, şükür uyudu ama hiç dalmış gibi görünmüyor.
Şöyle uyku yapacak bişey yokmu yaa, haftada bir versemde dinlensem :)
Gerçi uyusam çamaşırlar beni bekliyor makinede asılmak için, neyseki yemeğim hazır.

kız zammbak ben ne yaptım ki çocugunun hayatını kurtardım oyle yazmıssın gerçekmiydi mutulu oldum

ger

Bendede sinir yapiyo çok yipraiyorum allah sabır versin hepimize ama sen kendini yıpratmamaya çalış diğer bebis etkilenmesin

kızlar yaa bana anadolu yakasında kadıköy tarafında iyi bir çocuk dr u önerbilecek biri varmı??
hangi hastane hangi dr ücreti yazarmısınız??
Kadikoy sifa atasehir hastanesi nilgun gokyayla 125 tl galiba
kozyatagi acibadem meryem necafi ucreti hatirlamiyorum
bir de ozel muayenehane fenerbahcede prof. eren ozek 350 tl

Arkadaslar merhabalar,aranizda uyku yontemi deneyen varmi bebislere ve hangi yontem bide basarili oldunuzmu? Sevgiler

Bence fazla zorlama kusacaktir. Su icmesi iyi vucut su kaybetmiyo. Hic merak etme iyilesince yemek oyle yerki gunlerin acisini cikarir temek yetistiremezsin

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir, hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun, iyi yolculuklar...

Günaydın kızlar, ev bakmaya gidiyorum bize şans dileyin lütfennn

İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun...

Son düzenleme:

canım diş çıkarıyor bence... geçmiş olsun

Benimkide aglaya aglaya uyudu. Cocuk kafasini uyumak icin yastiga sokuyo ama olmuyo uyuyamiyo. Cok aci agliyo du ferrummu yspiyo acaba onceden olmazdi

Ben demir ilacı kullanmayı doktorun önerisi ile bıraktım. Aynı senin ki gibi sağa dönüyor uyuyamıyor sola dönüyor olmuyor, arada da bacaklarını havaya kaldırıp bırakıyordu. Onun yerine pekmez veriyorum artık rahat uyuyor oğluşum, demir yüzünden çocuğun uykuları bozuldu, yavaş yavaş düzene giriyor bakalım...

Bise daha soliyim. Sabah yine kayisi incir puresi yaptim cocuk kakasini 1 saat sonra yapti. Hatta simdi yine yapti. Benden baska deneyen varmii?

Ben sadece kayısı püresi verdim ondan mı işe yaramıyor acaba, bizimkinde tık yok, sadece pırt pırt

benim kızımda cok zor uykuya dalıyo.aynı seninde yazdıgın gibi bi saga bi sola olmadı bacaklar havada çok zor uyutuyorum.ama ben hiç demir ilacı kullanmadım.benimkisi dişten .çıkmak bilmeyen diş problemimiz var.demek demir kullansam çocuk iyice çıldırcakmış

Nereden anladın dişten olduğunu bizimkinin de gün boyu damakları kaşınıyor, eline ne versem parçalayacak gibi. Bakalım ne zaman çıkacak ilk diş!..

Oğlum net bir şekilde babba çıkardı demin :)
Eee ilk önce baba dediğine göre bundan sonra babası emzirecek geceleri kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…