hay allah bende korktum birden..
rüzgarda aaannneeeee diye bağırıo bilinçsiz işte sarsuk
Ay çıldırıcam, oğlumun uykusu inanılmaz hafif, salıncaktan aldığım an uyanıyor.
Güya rahat yatsın diye yatağına alayım diyorum hemen uyanıyor, banyo yaptı misler gibi koktu, karnıda tok, bi kaç saat uyuması lazım ama hemen uyanıyor yaa.
Güya bende yatacaktım, çıldırıciğim yaa...
Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok
Ay çıldırıcam, oğlumun uykusu inanılmaz hafif, salıncaktan aldığım an uyanıyor.
Güya rahat yatsın diye yatağına alayım diyorum hemen uyanıyor, banyo yaptı misler gibi koktu, karnıda tok, bi kaç saat uyuması lazım ama hemen uyanıyor yaa.
Güya bende yatacaktım, çıldırıciğim yaa...
Uykusuzluk, sinir ve halsizlik yapıyor bende, şükür uyudu ama hiç dalmış gibi görünmüyor.
Şöyle uyku yapacak bişey yokmu yaa, haftada bir versemde dinlensem :)
Gerçi uyusam çamaşırlar beni bekliyor makinede asılmak için, neyseki yemeğim hazır.
kız zammbak ben ne yaptım ki çocugunun hayatını kurtardım oyle yazmıssın gerçekmiydi mutulu oldum
ger
Bendede sinir yapiyo çok yipraiyorum allah sabır versin hepimize ama sen kendini yıpratmamaya çalış diğer bebis etkilenmesin
Canim cok gecmisolsun. Simdi nasil oldu ela'cik?kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
Kadikoy sifa atasehir hastanesi nilgun gokyayla 125 tl galibakızlar yaa bana anadolu yakasında kadıköy tarafında iyi bir çocuk dr u önerbilecek biri varmı??
hangi hastane hangi dr ücreti yazarmısınız??
Bence fazla zorlama kusacaktir. Su icmesi iyi vucut su kaybetmiyo. Hic merak etme iyilesince yemek oyle yerki gunlerin acisini cikarir temek yetistiremezsinkızlaar kafayı yicem artık sabah 11e kadar uyuyan elamın huyu iyce değişti hastalıkla yemio hiç bişey sadece su içiyo uykusu çok fena gelio ağlıo uyumuyo neden uyumuyo ama çok zor bi bebek oldu 5 gündr uykusuzum bide akşam geçmişl olsun die misafr gelcek allah sabr versin bana bide nasıl iştahı yerine gelcek bu çocuğun ne yedireyim öneriniz kızlar nolur
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, alçıya alınmış yarın öğlen çıkacakmış, eğer kemik kaynamazsa ameliyat gerekir demiş, geçici alçı yapılmış şimdilik
burda kimsemiz yok canım, sağlık görevlisi varmış sadece yanında gittiği yerde dayım vardı Allahtan yanına gelmiş ilgilenmiş, bize yol göründü yarında Ankaradan abisi gelecek burdan hep beraber pazartesi olur herhalde kendi aracımızla Ankaraya gideriz çünkü zaten şubat 9-10 da Ankarada benim sınavlarım vardı hiç olmazsa orda oluruz o zamana kadar eşimle ve bebekle kayınvalidem ilgilenir ben de ders çalışırım vardır herşeyde bir hayır. Bu gece uyku yok bana aksilik ya kaç gündür çamaşırlarıda yıkamamıştım şimdi birikti hepsini yıkıyorum, mutfağımıda topladım evide toplayıp yatayım yarın da eşim gelince dinlenir ben de bavulu hazırlarım 1 ay kalırız artık bende tüm mazeret izinlerimi alırım, hayat dediğin işte garantisi yok...
Günaydın kızlar, ev bakmaya gidiyorum bize şans dileyin lütfennn
kızlaar kafayı yicem artık sabah 11e kadar uyuyan elamın huyu iyce değişti hastalıkla yemio hiç bişey sadece su içiyo uykusu çok fena gelio ağlıo uyumuyo neden uyumuyo ama çok zor bi bebek oldu 5 gündr uykusuzum bide akşam geçmişl olsun die misafr gelcek allah sabr versin bana bide nasıl iştahı yerine gelcek bu çocuğun ne yedireyim öneriniz kızlar nolur
Benimkide aglaya aglaya uyudu. Cocuk kafasini uyumak icin yastiga sokuyo ama olmuyo uyuyamiyo. Cok aci agliyo du ferrummu yspiyo acaba onceden olmazdi
Bise daha soliyim. Sabah yine kayisi incir puresi yaptim cocuk kakasini 1 saat sonra yapti. Hatta simdi yine yapti. Benden baska deneyen varmii?
Ben demir ilacı kullanmayı doktorun önerisi ile bıraktım. Aynı senin ki gibi sağa dönüyor uyuyamıyor sola dönüyor olmuyor, arada da bacaklarını havaya kaldırıp bırakıyordu. Onun yerine pekmez veriyorum artık rahat uyuyor oğluşum, demir yüzünden çocuğun uykuları bozuldu, yavaş yavaş düzene giriyor bakalım...
Ben sadece kayısı püresi verdim ondan mı işe yaramıyor acaba, bizimkinde tık yok, sadece pırt pırt
canım bebiş için biraz temkinliyiz, olmama ihtimalide var, değerler normal çıktı ama haftaya göre düşük.
benim kızımda cok zor uykuya dalıyo.aynı seninde yazdıgın gibi bi saga bi sola olmadı bacaklar havada çok zor uyutuyorum.ama ben hiç demir ilacı kullanmadım.benimkisi dişten .çıkmak bilmeyen diş problemimiz var.demek demir kullansam çocuk iyice çıldırcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?