Nereden anladın dişten olduğunu bizimkinin de gün boyu damakları kaşınıyor, eline ne versem parçalayacak gibi. Bakalım ne zaman çıkacak ilk diş!..
Slm kızlar benim oğlumun uykusuda demir ilacı yüzündenmi sıkıntılı acaba?
Ayrıca tahlil yaptırdık kan değerleri normal çıktı, bıraksak olurmu?
Pekmezde kullanamıyorum çünkü alerji yapıyor...
Ayrıca oğlumun dişinşn yerinde beyazlık var acaba dişmi göründü?
Olabilir incir cok iyi gelirmis bagirsaklara. Cocuk uyuyo cigliklarla uyaniyo.Ben demir ilacı kullanmayı doktorun önerisi ile bıraktım. Aynı senin ki gibi sağa dönüyor uyuyamıyor sola dönüyor olmuyor, arada da bacaklarını havaya kaldırıp bırakıyordu. Onun yerine pekmez veriyorum artık rahat uyuyor oğluşum, demir yüzünden çocuğun uykuları bozuldu, yavaş yavaş düzene giriyor bakalım...
Ben sadece kayısı püresi verdim ondan mı işe yaramıyor acaba, bizimkinde tık yok, sadece pırt pırt
O kadar mi canin sikildi sair etmis seni. Yuru be kim tutar seniNe guzel seni bulmak butun yuzlerde
Sonra seni kaybetmek hemen her yerde
Ne guzel binecegin vapuru kacirmak
Yapayalniz kalmak iskelelerde
Ya ben bütün duygusalligimi romantikligimi oğlumun doğumu ile kaybettim eşimle bile sadece ev arkadaşı olduk nerdeyse[/QUOTE]QUOTE=ouzi;28521652]Ne guzel seni bulmak butun yuzlerde
Sonra seni kaybetmek hemen her yerde
Ne guzel binecegin vapuru kacirmak
Yapayalniz kalmak iskelelerde
Yanina yatsan uyumazmi tekrar. Bizimki uyanip bizi gormezse aglar. Cocuk uyusa yaranamiyo uyumasa yaranamiyo. Erkende dehil hani. Sende yat uyu onunla. Olmam mi?Oğlum 10'da uyudu, şimdi uyanırsa nasıl uyuturum bilmiyorum.
Bu saatte uyuduğuna göre sabahın köründe kalkacak demektir, ahh aahh yine bana uyku haram
ouzi benimde içim sıkılıyor yaa, havalardan olduğunu düşünüyorum.
Hadi benim gebelik belli sıkılıyor, senin ne diye sıkılıyo be yaa...
Yanina yatsan uyumazmi tekrar. Bizimki uyanip bizi gormezse aglar. Cocuk uyusa yaranamiyo uyumasa yaranamiyo. Erkende dehil hani. Sende yat uyu onunla. Olmam mi?
Yapmayın kızlar yaa, tabikide çocuktan önce böyle değildi ama herşey için geç değilki.
Yemeğe önceden çıkardık, şimdide çıkıyoruz sadece üç kişiyiz.
Öncedende şehirdışı yolculuk yapardık şimdide yapıyouz.
Oğlum uyuyunca gidip eşime sıkıca sarılıyorum, hatta bazen oğlumu çok sevince benide sev diyip kıskanmış gibi yapıyorum.
Bizim burada kimsemiz yok, belkide sebep o, başka yerlerde arayamıyoruz sevgimizi.
Eşlerimizinde sevgiye ihtiyacı var, çocuklarımız farklı ama, onun dünyaya gelmesinde payı olan eşlerimizi unutmayalım.
Uyandı bile :)
Nöbet var bu gece, yanında yatınca uyumuyor artık, kendi uyanıp yüzümü çizmeye çalışıyor.
Dün üstüme çıktı :)
Elbette haklısın canım.. Ama ister istemez evde farklı bi hava esiyor bebişlerle birlikte. Bi de ben bu aralar eşimle anlaşamıyorum heralde ondan da senin gibi düşünemiyorum! :26:
Benim oğluş gündüzleri asla uyumaz!Doğumundan 2 hafta sonra uyumamaya başladı ve hala uyumaz (banyo yapsa bile). Sadece ayağımda sallarsam ve bırakmazsam en fazla 45 dk. uyur. Yaramaz bi bebek değil ama beni hep yanında istiyo, haliyle gündüzleri temizlik (ki temizlik ve düzen tutkunuyum) ve yemek yapmak işkence! Ama şükür artık geceleri uyuyo! Nasıl uyumaz minicik bebeler hiç anlayamıyorum!
Ahh benimde 2. bebek stresinde dolayı fırtına estiriyordum evde, baktım eşime, oğluma haksızlık ediyorum sonra kendimi düzeltmeye karar verdim.
Neticede ikisininde suçu yok.
Ayy bu çocuk benim oğlummu yoksa, inan kendim yazmış gibi hissettim canım, akşam üzeri arkadaşıma çıktım mutfağı derli topluydu, bide benim mutfağıma baktım ve çok üzüldüm
Canım öncelikle hayırlısı olsunHamilelik stres yapıyor herkeste haklısın.. Ama bunun için kendini kötü hissetme ki karnındaki kuzuya yansımasın. Oğluşun ve eşin için de orta yolu bulursun dediğin gibi.. Allah'ın izniyle 4 kişilik çook mutlu bi aile olursunuz birkaç ay sonra
Ahh sorma.. Yamaç Alp anlattığım gibi bi bebek işte.. Senin oğluş da öyleymiş.. Bizim nasibimize uyumayanlar düşmüş napalım!Ben de ev işlerine yetemeyince strese giriyorum! Aslında biraz rahat olmak lazım ama nerdeee!:18: İyice kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi! Her gün giyinip kuşanıp işe gitmeyi özledim! Öğrencilerimi özledim! Çalışmak istiyorum ama bebeğimi de sınıf ortamına götürsem olma mı?:26:
Burada benim bir yere emanet etme imkanım bile yok.
Annesi yakın olanlara nasıl imreniyorum bilemezsiniz.
Seneye birini tutar hergün işleri yaptırırım diyorum ama ben çok dikkat ederim temizlik işine, 2 kere temizlikçi aldım, ikiside sıkıntılıydı.
Aileme yakın olsam hiç düşünmemde, uzak olunca sıkıntı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?