2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok

canım benim kızımda son zamanlarda saat başı uyanıyordu ben yatırmadan yogurt yediriyorum(uyku yapar derlerya:)
artık 1 en fazla 2 kez uyanıyo çok şükür bi deneyin isterseniz
mamaların hiç birini severk yemiyo aglamaklı yiyo oda kaşıkla yarım saat uyraşıyorum sadece yogurdu biraz severek yiyo:26:

[

Cnm bi deniyim ama bizimki canavar yogurt falan işlemez anason icireyim die dusundum ama bette hiç olumlu bisi yazmiyor

selam kızlar herhese günaydın şöyle bir geçmiş yapayım dedim ama mesaim yetmeyecek sanırım o yüzden wazgeçdim ayy hafta sonumuz biraz kızım açısından sorunluydu cmrtesi kız biraz hava alsın diyerek dısarı çıktık hersey iyidi sonra daire başkanım ameliyat olmusdu oraya uğradık yarım saat oturduk tam 30 dk boyunca ağladı.. aksam da eşimin akraba günü wardı oraya gittik ordada kıyametler kopardı.. biz kızımla oturma odasındsa oturduk misafirler salonda dünde benim doğummmm günümdüüü sabah kahwaltıdan sonra çıkdık ewden annemlere gittik ordanda eşimin abisine uğradı onun oğluda ameliyat olmusdu.. sonra aksam arkadaslarla yemeğe çıkdı gayet hos ve nezih biryerdi yani öyle bunalması mümkün bir yer değil mama sandalyesine koyduk 15 dk durdu sonra basladı ağlamaya 40 dk oturduk kalk dedim eşime bizim suyumuz ısındı böylelikle doğum günüme suikast düzenlemiş oldu kızım ama herseye rağmen güzeldi eşimde süprz yapmıs Galaxy S 3 almıs nasıl sewindim anlatama hiç gerek yoktu aslında

Kızlar dun 6.ayımıza gırmekele beraber adet oldumm uzuldum ne guzel rahattım bole yaa ılk gun cok kotuydu zor baktım kızlarıma sımdı ıyıyım bı tuhaf oldum olunca :/

Kızlar dun 6.ayımıza gırmekele beraber adet oldumm uzuldum ne guzel rahattım bole yaa ılk gun cok kotuydu zor baktım kızlarıma sımdı ıyıyım bı tuhaf oldum olunca :/

günaydın canım hosgeldin aramıza ewet 1 seneye yakın olmayınca insan ilk seferinde bir tuhaf oluyor

Eki Görüntüle 617029
bu da paşacığımın son hali teyzoşlarrr

maşallah yerim ben onun mamalı yanaklarını

hafta sonu okuyamadığım için yeni gördüm. diğer arkadaşların dediği gibi zaman zaman hepimiz benzer şeyler hissediyoruz. gerçekten de çocuktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. geçenlerde bir hafta sonu kızımı uyuttuktan sonra eşime dedim ki bi anda geçen seneye gitsek şu an ne yapmak isterdin, saymaya başladı sinemaya gitmek, arkadaşlarla buluşmak, yemeğe çıkmak, bir yerlerde müzik dinlemek... ama sonra artık hiçbirinin kızımız olmadan tadının olmayacağına karar verdik. yine de dediğim gibi insanın bunaldığı anlar oluyor. imkanı olan arkadaşlar 1 saatliğine bile olsa bebeği bir yakınına emanet edip eşiyle en azından bir yürüyüşe çıksa iyi gelir. yakınında kimsesi olmayanlar da eşlerine bırakıp kendilerine vakit ayırsınlar bir saat bile olsa..

şu tespitne bayıldım canım: yatmadan once sutun icindeki balin kivamini sorgularken birden bire su icmeye dahi firsatin olmuyor.

çok geçmiş olsun mrysyr'cım. inşallah ameliyata gerek kalmaz. her işte bir hayır vardır, bu sayede belki sınavlarına daha iyi çalışacaksın.
kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
maşallah sana neşesi iyi olan çocuktan korkma der hep annem. bi de bunları ateşleri çıkınca soyuyoruz ya, bu kış gününde kollar bacaklar açıkta tombiş tombiş çok tatlı oluyorlar.

canımm çok saol ya yemelik teyzesi ama yemio bişi sadece aşırı su içiyo zayıflıcak valla ya

zayıflasa da yine kilo alır annesi merak etme hem su içmesi iyi ateşi olan çocuğun.

geçmiş olsun canım

hastalıktandır canım. iyileşince eski huyları döner geri korkma..

Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok

benim kızım da eski uykusuz günlerine döndü. 1 ay rahat ettik, şiimdi gene başladı saat başı uyanmalarına, uykusuz uykusuz işe gelmek en kötüsü

Eki Görüntüle 617879 Bu da benim muzur bakışlı, güleryüzlü oğluşum teyzeleri!

onun o ayak parmaklarını yerim ben maşallah senin gülüşüne

doğum günün kutlu olsun didemcim nice senelere

çok tesekkür ederim canım inşallah

Herkese günaydınn ,iyi haftalarınız olsunnnn...
Bakalım neler konuşmuşsunuz haftasonu

Dun numune premium care verdiler amannnn sabaha kadar burnumun diregi kirildi. 1 kere cis yapiyo sabaha kadar fenaa kokuyo. Ozel yapim gercekten. Hemen degistirsinler bez cabuk bitsin yeni alinsin. Islaklik gostergesi bu koku olsa gerek

gunaydın hatunlar biz geldik
gezmeli bagirmali bir haftasonu gecirdik
ferrumu ve d vit. vermeyi tekrar deniyim demistim hay demez olaydim
bir daha denersem kovalasinlar beni
bu arada yurutece iyice alistik mutfakta is yapaarken gelip bacagima sariliyor sipalar
butun ufakliıklara masallah fotolar ğek guzel
sizde haberler nasil ?

Bence fazla zorlama kusacaktir. Su icmesi iyi vucut su kaybetmiyo. Hic merak etme iyilesince yemek oyle yerki gunlerin acisini cikarir temek yetistiremezsin
inşallah canım ya ağzından bal damlıyo
canım diş çıkarıyor bence... geçmiş olsun
saol canım banada öle geliyo sanki
çok geçmiş olsun canım ya hayırdır ne oldu

bronşitten yattı canım hastanede huy değiştirdi iyce sorma diş sıkıntımız var bide galiba

bu da benim kara kızım büşramm :))
Eki Görüntüle 616411
Çok sevimli bu kızzzz maşallahhh...

ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
seni tribal seni Hoşgeldinnnnn ona buna darılıp gitme biyerlere be iki lafın belini kırıyoz şurda

Balkabağını hiç denemedim,adı üstünde ballı mallı tatlı bişey vermeyi düşünmedim hiç.Ben brokoli ,kereviz de koyuyorum.Maydanoz da pişerken koyuyorum,sonra alıyorum içinden.Soğanı da aynı şekilde .

hmm anladımm. ben de yarın öle deniyim. acaba soğan ve sarımsak konur mu bu ayda yoksa daha erkenmi

Ama salatalık verme annesi yaaaa,hormonlu hormonlu ,havuç falan versene yavruya...

Burda mı okumuştum hatırlamıyorum ama birisi lansinoh göğüs kremi var ya,memelerimize sürdüğümüz ;onunla geçirmişti pişiği...:44:

kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
Geçmiş olsun Ela kızıma ,kıyamam ben ,biran önce iyileşsin inşallah ...

Kızlar kızım alnının bir yerini dönerken koltuğun kenarına çarptı bişey olur mu azcık kızarmış ama şişme yok
Olmaz olmaz ,melekler koruyor yavrularımızı

Offffffffffffffffff ,çok geçmiş olsun ,seni en iyi anlayacaklardan biri benim ; benim herif de düğünden 40 gün önce ayağını kırmıştı Nikah + düğün ve balayı topal topal gezmişti...Senin bi de bebekle çok zor olucak eminim ,neyse gidiyomuşusunuz kv ,ver anasına baksın ...Şu bizim herifler kendini Alex falan zannediyolar heralde her halısaha maçında

kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
Yerim yerim ateşli bacaklarını onun...

Ne guzel seni bulmak butun yuzlerde
Sonra seni kaybetmek hemen her yerde
Ne guzel binecegin vapuru kacirmak
Yapayalniz kalmak iskelelerde
Ahanda sıyırdık ,şiirler yazmaya da başladık,hadi hayırlısı...

Eki Görüntüle 617879 Bu da benim muzur bakışlı, güleryüzlü oğluşum teyzeleri!
Çok tatlı annesi ,cin gibi maşallah

Kız Didem ne macera yaşamışın kız haftasonu Doğum günün kutlu olsunnnn ,nice güzel yıllara tüm sevdiklerinle.....Telefonun da hayırlı olsun

Dun numune premium care verdiler amannnn sabaha kadar burnumun diregi kirildi. 1 kere cis yapiyo sabaha kadar fenaa kokuyo. Ozel yapim gercekten. Hemen degistirsinler bez cabuk bitsin yeni alinsin. Islaklik gostergesi bu koku olsa gerek
O kadar kötü mü kokuyo be,doğduğundan beri kullanıyorum ,hiç koku almadım ben :44:

haa bir de lazimliklarimizi aldik yavas yavas denemeye basliycazz
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaa

Siyirmak ne kelime zaten ustumde olan heyheyler tepeme cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…