Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
canım benim kızımda son zamanlarda saat başı uyanıyordu ben yatırmadan yogurt yediriyorum(uyku yapar derlerya:)
artık 1 en fazla 2 kez uyanıyo çok şükür bi deneyin isterseniz
mamaların hiç birini severk yemiyo aglamaklı yiyo oda kaşıkla yarım saat uyraşıyorum sadece yogurdu biraz severek yiyo:26:
Kızlar dun 6.ayımıza gırmekele beraber adet oldumm uzuldum ne guzel rahattım bole yaa ılk gun cok kotuydu zor baktım kızlarıma sımdı ıyıyım bı tuhaf oldum olunca :/
Evet... bu ayın dibe vuran annesini takdim ediyorum: BENDENİZ..
Geçmiş aylarda böyle başka birine rastlamadım ama yalnız olmadığımı tahmin ediyorum.
Hayatınız boyunca hiç çok zorlandığınız veya tamam denedim çok uğraştım ama yapmaktan vazgeçiyorumz dediğiniz anlar oldu mu. Aslında üniversite yıllarımdan hatırlıyorum bu anlatmaya calıştığım duyguyu. bir proje odeviniz vardır en iyisi veya istediginiz gibi olması icinugrasırsınız. Arastırırsınız calısırsınız derler toplarsınız ama hic istediginiz gibi olmaz. Birseyler olmaz iste canınızı sıkar duzeninizi bozar hayatınızı altust eder keyfinizi kacırır yuklendiginiz stresle etrafınıza tavrınız degisir. proje uzadıkca sizde onunla ugrastıkvca bunlar devam eder. Sonra Aaaaaaaaaaaahhhhh dersiniz, yetti artık. olmuyorsa olmuyor, yapmıyorum projeyi, en fazla o dersten kalırım canımdan kıymetli değil ya... Aslına bakarsanız omuzunuzdan bir yük kalkar, rahatlarsınız. Ama gel gör ki buradaki sorumluluk canımdan kıymetli. Atıp, satmak gibi bir niyette de degilim. amabir kac saniyeligine bilinc altım daha once odevlerimden kacmam icin gönderdiği sinyali gönderiyor. Garip olan bu günlerde biraz fazla gönderiyor. Sorumluluksuz, uzuuun kahvaltılarımı, esimle yaptıgımız aksam sohbetlerini, el ele yollarda sallana sallana hafta sonu yürüyüşlerini. işler gücleri ve yalan dünya yı izlemeyi, dergileri dip köşe karıstırmayı, hamam sefası banyolarımı, arkadaşlarımı, eşimi, arkadaşlarımı, ve yine eşimi çok özledim. o zaman bebeğim olmasa mıydı? hayır o benim canım, en degerlim ama böyleyse neden aklım bu kadar karışık.
Cok normal canim bu dusunduklerin bende surekli var.iki tane cocukla dipsiz bi kuyuds gibi hoslandigin hicbiseyi agiz tadi ile yapamayacagin gercegi tokat gibi carpiyor.artik hic bisey eskisi gibi degil olmayacak.bunu kabul etmek can yakiyor.hayatim 28 temmuzda bir gunde degisti alismak icin agirdan almak gibi bir luksun yok.yatmadan once sutun icindeki balin kivamini sorgularken birden bire su icmeye dahi firsatin olmuyor.esinle aman temizligi bosver bu hafta yapmay a lim hadi onun yerine sinemaya gidelim yada yemekle ugrasma gel disarda yiyelim.yok yok oyle bir sorumluluk ki gerceklestirmemek gibi bir luksiyat asla olamaz.of of canim bebeklerim simdi artik tek mutlulugum. Bir gun tek kale mac yapan ogluslarimin kalecisi olacagim.bol gollu maclar olacak tabi kaleye her atilanin gol oldugu.
Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
maşallah sanakızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
canımm çok saol ya yemelik teyzesi ama yemio bişi sadece aşırı su içiyo zayıflıcak valla ya
slm kızlar oglumdan 3 tüp kan aldılar idrar yolunda enfeksiyon çıktı sabah akşam ignesi var( ve ek gıdaya geçince kabız oldu ferrum veremiyorum pekmez sevmiyo ben bu kanı nasıl yerine koyucam bilmiyorum birde burnı tıkalı yavrum zor nefes alıyo off offf canım çok sıkkın
kızlaar kafayı yicem artık sabah 11e kadar uyuyan elamın huyu iyce değişti hastalıkla yemio hiç bişey sadece su içiyo uykusu çok fena gelio ağlıo uyumuyo neden uyumuyo ama çok zor bi bebek oldu 5 gündr uykusuzum bide akşam geçmişl olsun die misafr gelcek allah sabr versin bana bide nasıl iştahı yerine gelcek bu çocuğun ne yedireyim öneriniz kızlar nolur
Herkeste uyku problem olmaya başladı keşke cozum bulabilsemde sanada soylrsem bizimki gece saat başı uyanırggunduz uyurdu artık o da yok
selam kızlar herhese günaydın şöyle bir geçmiş yapayım dedim ama mesaim yetmeyecek sanırım o yüzden wazgeçdimayy hafta sonumuz biraz kızım açısından sorunluydu cmrtesi kız biraz hava alsın diyerek dısarı çıktık hersey iyidi sonra daire başkanım ameliyat olmusdu oraya uğradık yarım saat oturduk tam 30 dk boyunca ağladı.. aksam da eşimin akraba günü wardı oraya gittik ordada kıyametler kopardı.. biz kızımla oturma odasındsa oturduk misafirler salonda dünde benim doğummmm günümdüüü sabah kahwaltıdan sonra çıkdık ewden annemlere gittik ordanda eşimin abisine uğradı onun oğluda ameliyat olmusdu.. sonra aksam arkadaslarla yemeğe çıkdı gayet hos ve nezih biryerdi yani öyle bunalması mümkün bir yer değil mama sandalyesine koyduk 15 dk durdu sonra basladı ağlamaya 40 dk oturduk kalk dedim eşime bizim suyumuz ısındı böylelikle doğum günüme suikast düzenlemiş oldu kızım ama herseye rağmen güzeldi eşimde süprz yapmıs Galaxy S 3 almıs nasıl sewindim anlatama hiç gerek yoktu aslında
maşallah yerim ben onun mamalı yanaklarını
hafta sonu okuyamadığım için yeni gördüm. diğer arkadaşların dediği gibi zaman zaman hepimiz benzer şeyler hissediyoruz. gerçekten de çocuktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. geçenlerde bir hafta sonu kızımı uyuttuktan sonra eşime dedim ki bi anda geçen seneye gitsek şu an ne yapmak isterdin, saymaya başladı sinemaya gitmek, arkadaşlarla buluşmak, yemeğe çıkmak, bir yerlerde müzik dinlemek...ama sonra artık hiçbirinin kızımız olmadan tadının olmayacağına karar verdik. yine de dediğim gibi insanın bunaldığı anlar oluyor. imkanı olan arkadaşlar 1 saatliğine bile olsa bebeği bir yakınına emanet edip eşiyle en azından bir yürüyüşe çıksa iyi gelir. yakınında kimsesi olmayanlar da eşlerine bırakıp kendilerine vakit ayırsınlar bir saat bile olsa..
şu tespitne bayıldım canım: yatmadan once sutun icindeki balin kivamini sorgularken birden bire su icmeye dahi firsatin olmuyor.
çok geçmiş olsun mrysyr'cım. inşallah ameliyata gerek kalmaz. her işte bir hayır vardır, bu sayede belki sınavlarına daha iyi çalışacaksın.
maşallah sananeşesi iyi olan çocuktan korkma der hep annem. bi de bunları ateşleri çıkınca soyuyoruz ya, bu kış gününde kollar bacaklar açıkta tombiş tombiş çok tatlı oluyorlar.
zayıflasa da yine kilo alır annesi merak etme hem su içmesi iyi ateşi olan çocuğun.
geçmiş olsun canım
hastalıktandır canım. iyileşince eski huyları döner geri korkma..
benim kızım da eski uykusuz günlerine döndü. 1 ay rahat ettik, şiimdi gene başladı saat başı uyanmalarına, uykusuz uykusuz işe gelmek en kötüsü
onun o ayak parmaklarını yerim ben maşallah senin gülüşüne
doğum günün kutlu olsun didemcim nice senelere
inşallah canım ya ağzından bal damlıyoBence fazla zorlama kusacaktir. Su icmesi iyi vucut su kaybetmiyo. Hic merak etme iyilesince yemek oyle yerki gunlerin acisini cikarir temek yetistiremezsin
saol canım banada öle geliyo sankicanım diş çıkarıyor bence... geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım ya hayırdır ne oldu
canım çok saol şimdi daha ii ama damakları hafif kabarmış bi hırsla kaşıo çıkcakmıki diş
Aa dsha erken degilmi? Birak bebekliklerini yasasinlar onlarin altina yapma ozgurluklerini kisitlamahaa bir de lazimliklarimizi aldik yavas yavas denemeye basliycazz
Çok sevimli bu kızzzz maşallahhh...bu da benim kara kızım büşramm :))
Eki Görüntüle 616411
seni tribal seniahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
Balkabağını hiç denemedim,adı üstünde ballı mallı tatlı bişey vermeyi düşünmedim hiç.Ben brokoli ,kereviz de koyuyorum.Maydanoz da pişerken koyuyorum,sonra alıyorum içinden.Soğanı da aynı şekilde .ya arkadaşlar bu ek gıda işi benim çok kafamı karıştırıyo, biz imdiye kadar yoğurt, elma armut püresi ve patates havuç püresi yedik az az ve farklı günlerde. 5 ay 1 haftalığız. ben bunları artık aynı gün içinde de yediriyimmi, ve sebze çorbasını nasıl çeşitlendirebilirim, benim aklıma bi bal kabağı geliyo bu mevsimde patates ve havucun yanına koymak için, başka neler olabilirki?
hmm anladımm. ben de yarın öle deniyim. acaba soğan ve sarımsak konur mu bu ayda yoksa daha erkenmi
Ama salatalık verme annesi yaaaa,hormonlu hormonlu ,havuç falan versene yavruya...
Burda mı okumuştum hatırlamıyorum ama birisi lansinoh göğüs kremi var ya,memelerimize sürdüğümüz ;onunla geçirmişti pişiği...:44:günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı
geçmiş o kadar uzun ki bakamıyorum artık hiç
kızlar beim kızın cildi çok hassas ve popsunda hep pişik var nivea kullandım uni baby kullandım geçmedi , hametan aldım geçmedi bepantol kullandım o da yok geçirmedi şimdi mantar kremi travazol aldım onla beraber krem sera kullanıyorum yine pişikte iyileşme yok .. önerdiğiniz bir krem var mı ?
Geçmiş olsun Ela kızıma ,kıyamam ben ,biran önce iyileşsin inşallah ...kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
Olmaz olmaz ,melekler koruyor yavrularımızıKızlar kızım alnının bir yerini dönerken koltuğun kenarına çarptı bişey olur mu azcık kızarmış ama şişme yok
Offffffffffffffffff ,çok geçmiş olsun ,seni en iyi anlayacaklardan biri benim ; benim herif de düğünden 40 gün önce ayağını kırmıştıAy akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
Yerim yerim ateşli bacaklarını onun...kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
Ahanda sıyırdık ,şiirler yazmaya da başladık,hadi hayırlısı...Ne guzel seni bulmak butun yuzlerde
Sonra seni kaybetmek hemen her yerde
Ne guzel binecegin vapuru kacirmak
Yapayalniz kalmak iskelelerde
Çok tatlı annesi ,cin gibi maşallah
Kız Didem ne macera yaşamışın kız haftasonuselam kızlar herhese günaydın şöyle bir geçmiş yapayım dedim ama mesaim yetmeyecek sanırım o yüzden wazgeçdimayy hafta sonumuz biraz kızım açısından sorunluydu cmrtesi kız biraz hava alsın diyerek dısarı çıktık hersey iyidi sonra daire başkanım ameliyat olmusdu oraya uğradık yarım saat oturduk tam 30 dk boyunca ağladı.. aksam da eşimin akraba günü wardı oraya gittik ordada kıyametler kopardı.. biz kızımla oturma odasındsa oturduk misafirler salonda dünde benim doğummmm günümdüüü sabah kahwaltıdan sonra çıkdık ewden annemlere gittik ordanda eşimin abisine uğradı onun oğluda ameliyat olmusdu.. sonra aksam arkadaslarla yemeğe çıkdı gayet hos ve nezih biryerdi yani öyle bunalması mümkün bir yer değil mama sandalyesine koyduk 15 dk durdu sonra basladı ağlamaya 40 dk oturduk kalk dedim eşime bizim suyumuz ısındı böylelikle doğum günüme suikast düzenlemiş oldu kızım ama herseye rağmen güzeldi eşimde süprz yapmıs Galaxy S 3 almıs nasıl sewindim anlatama hiç gerek yoktu aslında
O kadar kötü mü kokuyo be,doğduğundan beri kullanıyorum ,hiç koku almadım ben :44:Dun numune premium care verdiler amannnn sabaha kadar burnumun diregi kirildi. 1 kere cis yapiyo sabaha kadar fenaa kokuyo. Ozel yapim gercekten. Hemen degistirsinler bez cabuk bitsin yeni alinsin. Islaklik gostergesi bu koku olsa gerek
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaahaa bir de lazimliklarimizi aldik yavas yavas denemeye basliycazz
Çok sevimli bu kızzzz maşallahhh...
seni tribal seniHoşgeldinnnnn ona buna darılıp gitme biyerlere be iki lafın belini kırıyoz şurda
Balkabağını hiç denemedim,adı üstünde ballı mallı tatlı bişey vermeyi düşünmedim hiç.Ben brokoli ,kereviz de koyuyorum.Maydanoz da pişerken koyuyorum,sonra alıyorum içinden.Soğanı da aynı şekilde .
Ama salatalık verme annesi yaaaa,hormonlu hormonlu ,havuç falan versene yavruya...
Burda mı okumuştum hatırlamıyorum ama birisi lansinoh göğüs kremi var ya,memelerimize sürdüğümüz ;onunla geçirmişti pişiği...:44:
Geçmiş olsun Ela kızıma ,kıyamam ben ,biran önce iyileşsin inşallah ...
Olmaz olmaz ,melekler koruyor yavrularımızı
Offffffffffffffffff ,çok geçmiş olsun ,seni en iyi anlayacaklardan biri benim ; benim herif de düğünden 40 gün önce ayağını kırmıştıNikah + düğün ve balayı topal topal gezmişti...Senin bi de bebekle çok zor olucak eminim ,neyse gidiyomuşusunuz kv ,ver anasına baksın ...Şu bizim herifler kendini Alex falan zannediyolar heralde her halısaha maçında
Yerim yerim ateşli bacaklarını onun...
Ahanda sıyırdık ,şiirler yazmaya da başladık,hadi hayırlısı...
Çok tatlı annesi ,cin gibi maşallah
Kız Didem ne macera yaşamışın kız haftasonuDoğum günün kutlu olsunnnn ,nice güzel yıllara tüm sevdiklerinle.....Telefonun da hayırlı olsun
O kadar kötü mü kokuyo be,doğduğundan beri kullanıyorum ,hiç koku almadım ben :44:
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?