Aa dsha erken degilmi? Birak bebekliklerini yasasinlar onlarin altina yapma ozgurluklerini kisitlamahaa bir de lazimliklarimizi aldik yavas yavas denemeye basliycazz
olabilir valla bizimkinin de altta iki minik yarık oluştu bugün yarın görürüz herhalde pirinçleri :86:
Uff sende mi? Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar, ev bakmaya gidiyorum bize şans dileyin lütfennn
Bende birsey etki etmiyor.Gecen hafta kısır yaptım 2gün helva ve kısır yedim hiç etkilemedi. Sadece biraz dinlenmek,uyumak iyi geliyor.Bise dikkatimi cekti. Ben ne zaman duzenle rezene icsem gunde 2 bardak sutum guzel oluyo. Jacgundur umursamadum icmedim sut azaldi. Rezene ise yariyo galiba
Çook geçmiş olsun, Allah şifa versin. İyice sulandırsan pekmezi, damlayıda az az vererek başlasan?slm kızlar oglumdan 3 tüp kan aldılar idrar yolunda enfeksiyon çıktı sabah akşam ignesi var( ve ek gıdaya geçince kabız oldu ferrum veremiyorum pekmez sevmiyo ben bu kanı nasıl yerine koyucam bilmiyorum birde burnı tıkalı yavrum zor nefes alıyo off offf canım çok sıkkın
Size fazla fazla sabır versin Rabbim 2taneyle başetmek nasıldır tahmin bile edemiyorumMeraba cok sikici bir aksam aglayasim var
Devit3 olumlu yönde etkiler diye biliyorum.Hatta diş cıkaramayan bebeklerde dozu yukseltiyorlardı.ilk zamanlar kaşıntı ile başlıyo.zamanla diş yerleri kabarıyo,şişiyo.sende kabardıgını farkedeceksin zaten.benimkisinin uzun süredir devam ediyo.biz devit 3 e geç başladık.3.aydan sonra .acaba ondanmı çıkmadı bi türlü diye kuşkulanıyorum.
Aynısını bir arkadasımla konustum yogurdu gece veriyorum çok iyi geliyor uykusuna diyordu.canım benim kızımda son zamanlarda saat başı uyanıyordu ben yatırmadan yogurt yediriyorum(uyku yapar derlerya:)
artık 1 en fazla 2 kez uyanıyo çok şükür bi deneyin isterseniz
mamaların hiç birini severk yemiyo aglamaklı yiyo oda kaşıkla yarım saat uyraşıyorum sadece yogurdu biraz severek yiyo:26:
Doğum günün kutlu olsunama herseye rağmen güzeldi eşimde süprz yapmıs Galaxy S 3 almıs nasıl sewindim anlatama hiç gerek yoktu aslında
inşallah canım ya ağzından bal damlıyo
saol canım banada öle geliyo sanki
bronşitten yattı canım hastanede huy değiştirdi iyce sorma diş sıkıntımız var bide galiba
Çok sevimli bu kızzzz maşallahhh...
seni tribal seniHoşgeldinnnnn ona buna darılıp gitme biyerlere be iki lafın belini kırıyoz şurda
Balkabağını hiç denemedim,adı üstünde ballı mallı tatlı bişey vermeyi düşünmedim hiç.Ben brokoli ,kereviz de koyuyorum.Maydanoz da pişerken koyuyorum,sonra alıyorum içinden.Soğanı da aynı şekilde .
Ama salatalık verme annesi yaaaa,hormonlu hormonlu ,havuç falan versene yavruya...
Burda mı okumuştum hatırlamıyorum ama birisi lansinoh göğüs kremi var ya,memelerimize sürdüğümüz ;onunla geçirmişti pişiği...:44:
Geçmiş olsun Ela kızıma ,kıyamam ben ,biran önce iyileşsin inşallah ...
Olmaz olmaz ,melekler koruyor yavrularımızı
Offffffffffffffffff ,çok geçmiş olsun ,seni en iyi anlayacaklardan biri benim ; benim herif de düğünden 40 gün önce ayağını kırmıştıNikah + düğün ve balayı topal topal gezmişti...Senin bi de bebekle çok zor olucak eminim ,neyse gidiyomuşusunuz kv ,ver anasına baksın ...Şu bizim herifler kendini Alex falan zannediyolar heralde her halısaha maçında
Yerim yerim ateşli bacaklarını onun...
Ahanda sıyırdık ,şiirler yazmaya da başladık,hadi hayırlısı...
Çok tatlı annesi ,cin gibi maşallah
Kız Didem ne macera yaşamışın kız haftasonuDoğum günün kutlu olsunnnn ,nice güzel yıllara tüm sevdiklerinle.....Telefonun da hayırlı olsun
O kadar kötü mü kokuyo be,doğduğundan beri kullanıyorum ,hiç koku almadım ben :44:
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaa
tesekkür ederim canım inşallah.. ayy sorma yaa hala kendime gelemedim eşime dedim ben bidaha bunla biryere gitmem otursun ewinde:)sen neler yaptn hafta sonu
merhaba minnoş anneleri,
ananeden bildiriyorum :)
uyku düzenimiz yalan oldu, gündüz toplasan 2 saat uyudu, gece 1 de yattı. ayakta uyuyodum artık. sabah 8 de kalktık, 1.5 saattir uyuyoz, sersemledi tabi iice. annem de delirtcek beni sürekli sarıp duruyo çocuu, üşütmüş bu gazı var vs vs. kat kat giydiriyo, ben soyuyom :)
otribebe aldım burdan, anam o burun şeyleri tek kullanımlıkmışşş. e ben günde 2 tane harcasam ayda 60 tl yapar ya. siz tek seferlik mi kullanıyosunuz, bu ne yaaa. 3 paket bez parası
sersem gibiyim valla kız uyuyo ben debi kahve içip açılıyım bari.
hadi size ii sohbetler
bu arada elayshe ye geçmiş olsun kuzucuğa, işallah bi daha yakalanmaz pis bronşite.
bebiş fotolarına da yorum yapmadan geçemiciiim, mikemmel tatlılar.
ya lazımlığa geçmeyin amam diyim, çiş tutmayı beceremezler, vücutları uygun diil daha. 1.5 tan sonra başlayın, sonra çocukların dengesi bozuluyo, bu sefer kocaman çocuk oluyolar altlarına yapıolar, o daa zor. utanıyolar bi de. psikolojileri bozuluyo. bi de kış zaten, üşürler öle lazımlıkta otur otur.beze devamm
Aa dsha erken degilmi? Birak bebekliklerini yasasinlar onlarin altina yapma ozgurluklerini kisitlama
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaa
Biz asi olduk saglik ocaginda toren gecidi gerceklesti.bide kizamik cikti 9 ayda vurulacakmis
canım çok saol inşallah tekrarlamaz bronşit geldimi gtmez diolar ondan korkuyorum atlatcaz inşallahmerhaba minnoş anneleri,
ananeden bildiriyorum :)
uyku düzenimiz yalan oldu, gündüz toplasan 2 saat uyudu, gece 1 de yattı. ayakta uyuyodum artık. sabah 8 de kalktık, 1.5 saattir uyuyoz, sersemledi tabi iice. annem de delirtcek beni sürekli sarıp duruyo çocuu, üşütmüş bu gazı var vs vs. kat kat giydiriyo, ben soyuyom :)
otribebe aldım burdan, anam o burun şeyleri tek kullanımlıkmışşş. e ben günde 2 tane harcasam ayda 60 tl yapar ya. siz tek seferlik mi kullanıyosunuz, bu ne yaaa. 3 paket bez parası
sersem gibiyim valla kız uyuyo ben debi kahve içip açılıyım bari.
hadi size ii sohbetler
bu arada elayshe ye geçmiş olsun kuzucuğa, işallah bi daha yakalanmaz pis bronşite.
bebiş fotolarına da yorum yapmadan geçemiciiim, mikemmel tatlılar.
ya lazımlığa geçmeyin amam diyim, çiş tutmayı beceremezler, vücutları uygun diil daha. 1.5 tan sonra başlayın, sonra çocukların dengesi bozuluyo, bu sefer kocaman çocuk oluyolar altlarına yapıolar, o daa zor. utanıyolar bi de. psikolojileri bozuluyo. bi de kış zaten, üşürler öle lazımlıkta otur otur.beze devamm
senaysenim bebeğim, lazımlık mıııııı? bu kadar somutluğa hazır mısın? :121:
yok canim ya bizimkiler bezi de bezlenmeyi de sevmiyorlar totolarina kaka degdi mi aninda saat kac olursa olsun degisecek keza cisli kalmaktan da nefret ediyorlar ondan
zaten ben de 9 aylikken bezi atmisim simdilik alistirma amacli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?