2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz asi olduk saglik ocaginda toren gecidi gerceklesti.bide kizamik cikti 9 ayda vurulacakmis

olabilir valla bizimkinin de altta iki minik yarık oluştu bugün yarın görürüz herhalde pirinçleri :86:

ay inşallah tatlım ya öle bi iki dişle çok tatlı oluolar zaten ama huysuzlukları çok fena oluo bizde hastaneye gittik ilk gün delirdi alışamadı sonraki günler düzeldi çıkış oldu eve geldik ilk gün delirdi ayağımda uyuyan çocuk uyumz oldu ev değişik geldi bu sefer bu sabah salladım uyudu daha ii oldu eve alıştı sanırım çok mutlu oldum

Günaydın kızlar, ev bakmaya gidiyorum bize şans dileyin lütfennn
Uff sende mi? Allah yardımcın olsun
Bise dikkatimi cekti. Ben ne zaman duzenle rezene icsem gunde 2 bardak sutum guzel oluyo. Jacgundur umursamadum icmedim sut azaldi. Rezene ise yariyo galiba
Bende birsey etki etmiyor.Gecen hafta kısır yaptım 2gün helva ve kısır yedim hiç etkilemedi. Sadece biraz dinlenmek,uyumak iyi geliyor.
Çook geçmiş olsun, Allah şifa versin. İyice sulandırsan pekmezi, damlayıda az az vererek başlasan?
Meraba cok sikici bir aksam aglayasim var
Size fazla fazla sabır versin Rabbim 2taneyle başetmek nasıldır tahmin bile edemiyorum
Devit3 olumlu yönde etkiler diye biliyorum.Hatta diş cıkaramayan bebeklerde dozu yukseltiyorlardı.
Aynısını bir arkadasımla konustum yogurdu gece veriyorum çok iyi geliyor uykusuna diyordu.
ama herseye rağmen güzeldi eşimde süprz yapmıs Galaxy S 3 almıs nasıl sewindim anlatama hiç gerek yoktu aslında
Doğum günün kutlu olsun

Sizin burun alismistir surekli kakamu yapti diye baktim. Gerci aktif primadada var o koku. Cis yapinca saliyo kendini ortaliga. Herhalde bilerek yapildi

inşallah canım ya ağzından bal damlıyo

saol canım banada öle geliyo sanki

bronşitten yattı canım hastanede huy değiştirdi iyce sorma diş sıkıntımız var bide galiba

ayy canım çok geçmiş olsun çok dişkkat et ilerlemesin neden olmus kii.. bnede 7 yasına kadar bronşitten her kıs yatardım hastanede çok sükür sonra geçdi Allahım biran önce sağlık wersin

Günaydın herkese ben bugun yogurt yedirecem ogluşuma.Dün şişe süt bulunca hemen aldım sevinip

Dün sabah uyandım oglum kıpırdanıyordu yanımda, tabi beni sabaha kadar emzik gibi kullandıgı için gogsum acık uyumusum yine kendi döndü gögsümü buldu ve emmeye başladı sıpa Gittikçe ilginç oluyor bu bebeler

selam kızlar,

didemcim doğum günün kutlu olsun, ağustosta kızının ilk doğumgününü kutlamak ve ömrü boyu beraber olmak nasip olsun inşallah :102:

senaysenim bebeğim, lazımlık mıııııı? bu kadar somutluğa hazır mısın? :121:

MSOEcim bakıcı işin nasıl oldu, önceki hala evde mi? :104:

eylemcb, hoşgeldin demicem, bence hiç gitmedin gidemedin buralardan. gönlün hep bizleydi di miiiiii? seni seniiii, ama bizim de öyleydi- hep burda ol e mi? (biz oyun arkadaşıyız herşey olur, yarın öpüşürüz)

tesekkür ederim canım inşallah.. ayy sorma yaa hala kendime gelemedim eşime dedim ben bidaha bunla biryere gitmem otursun ewinde:) sen neler yaptn hafta sonu

merhaba minnoş anneleri,
ananeden bildiriyorum :)
uyku düzenimiz yalan oldu, gündüz toplasan 2 saat uyudu, gece 1 de yattı. ayakta uyuyodum artık. sabah 8 de kalktık, 1.5 saattir uyuyoz, sersemledi tabi iice. annem de delirtcek beni sürekli sarıp duruyo çocuu, üşütmüş bu gazı var vs vs. kat kat giydiriyo, ben soyuyom :)
otribebe aldım burdan, anam o burun şeyleri tek kullanımlıkmışşş. e ben günde 2 tane harcasam ayda 60 tl yapar ya. siz tek seferlik mi kullanıyosunuz, bu ne yaaa. 3 paket bez parası
sersem gibiyim valla kız uyuyo ben debi kahve içip açılıyım bari.
hadi size ii sohbetler
bu arada elayshe ye geçmiş olsun kuzucuğa, işallah bi daha yakalanmaz pis bronşite.
bebiş fotolarına da yorum yapmadan geçemiciiim, mikemmel tatlılar.
ya lazımlığa geçmeyin amam diyim, çiş tutmayı beceremezler, vücutları uygun diil daha. 1.5 tan sonra başlayın, sonra çocukların dengesi bozuluyo, bu sefer kocaman çocuk oluyolar altlarına yapıolar, o daa zor. utanıyolar bi de. psikolojileri bozuluyo. bi de kış zaten, üşürler öle lazımlıkta otur otur.beze devamm

tesekkür ederim canım inşallah.. ayy sorma yaa hala kendime gelemedim eşime dedim ben bidaha bunla biryere gitmem otursun ewinde:) sen neler yaptn hafta sonu

Ben cumartesi çıkamadım ,babam rahatsızlandı biraz.Umay'ı anneme bıraktık ,herifle çıktık biraz ,ev hediyesi aldık kuzenime.Pazar sabahı da kuzene gittik ,akşama kadar ordaydık.İyi geçti ,yedim içtim ,Umay'a da baktılar azıcık yayıldım ben de ....

Otribebe kullanıcısı bildiriyor ; tabii ki tek kullanımlık değiller şekerim ,yıkıyorum ben defalarca,bebeğin sümüğü neticede ne kadar pis olabilir ki?Ilık suda yıkıyorum ,içine kürdan sokunca tertemiz oluyo

yok canim ya bizimkiler bezi de bezlenmeyi de sevmiyorlar totolarina kaka degdi mi aninda saat kac olursa olsun degisecek keza cisli kalmaktan da nefret ediyorlar ondan
zaten ben de 9 aylikken bezi atmisim simdilik alistirma amacli
Aa dsha erken degilmi? Birak bebekliklerini yasasinlar onlarin altina yapma ozgurluklerini kisitlama

alin alin cok komik oluyorlar
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaa

insallah kolay atlatirsiniz canim
Biz asi olduk saglik ocaginda toren gecidi gerceklesti.bide kizamik cikti 9 ayda vurulacakmis

canım çok saol inşallah tekrarlamaz bronşit geldimi gtmez diolar ondan korkuyorum atlatcaz inşallah

canim bu arada ben de gunde iki posta ziril ziril agliyorum bir gecenin korunde bir sabahin korunde cok normal yanii

Herkese merhaba,
Geçmişi biraz gece telefondan biraz da şimdi okudum ama alıntı yapamadım. Hatırladığım kadarıyla,
mrysyr, çok geçmiş olsun.. Nazar değdi senin eşine, o kadar iyidir, yardım eder dedik topic olarak..

Didem, doğum günün kutlu olsun.

Senaysen, bence de lazımlık için çok erken ama maşallah seninkiler bu gidişle bir aya kadar yürüyüp, konuşacaklar, çişlerini de öğrenirler artık..

Tüm fotolar da çok şirin, maşallah bebişlere:)

Bize gelince, cumartesi günü burda bir arkadaş sormuştu pişiğe ne iyi gelir diye, ben de mustela kullanıyorum hiç pişik olmadı yazmıştım. O sırada Ela uyuyordu. Uyanınca altını bir açtım, kakasını yapmış uyurken, o da bir güzel kurumuş ve çok fena pişik olmuş. Havuç yemişti, kakasında havuçlar vardı, o yaptı herhalde.. Poposu o kadar kötü olmuştu ki.. Yavrum krem bile sürdürmedi, bacaklarını kapatıyor acıdan ağlıyor.. Zor bela sürdüm mustelayı.. Sonra da sık sık altını değiştirdim, kremledim. Akşama birşeyi kalmadı.
Akşam da bir arkadaşıma oturmaya gittik. Ela normalde yabancıları çok seviyor. Birileri gelince çok neşeli oluyor, ama oraya gittik, arkadaşımın eşi kapıdan girince kucağına aldı ve Ela ağlamaya başladı.. Tüm gece de yabancı biri alınca hemen ağladı. Bir de otururken herkesin yüzüne tek tek bakıyor, bana ve eşime gelince gülüyor, diğerlerine garip garip bakıyor.. Artık iyice tanıyor bizi:)
Arkadaşım da hamile.. Kendimi uzman gibi hissettim. Bir de burdan kullandığım kullanmadığım herşey hakkında bilgim var ya, ne sorsa cevap veriyorum, şunun şu özelliği var, herkes bundan memnun vs.. bayağı uzman olmuşum.. Kitap mı çıkarsam diye düşündüm:):)

Dün de Ela'yı annemlere bırakıp dışarı çıktık biraz eşimle. Araba alma niyetimiz var, bu araba bize küçük geliyor artık. Ama zaten karışık olan kafamız iyice karıştı, araştırmalarımız devam edecek.. Eşimle başbaşa dışarı çıkmak iyi geldi tabiki..

Son olarak size bir soru sorayım. Ben cuma havuç püresi yaptım ilk defa. Çatalla ezip verdim. Bayağu pütürlüydü ama yedi. İki gündür kakası havuçlu. Resmen parça halinde havuç var yani, hiç sindirmemiş gibi.. Sizinkiler de öyle mi oluyor, normal mi bu?

yok canim ya bizimkiler bezi de bezlenmeyi de sevmiyorlar totolarina kaka degdi mi aninda saat kac olursa olsun degisecek keza cisli kalmaktan da nefret ediyorlar ondan
zaten ben de 9 aylikken bezi atmisim simdilik alistirma amacli

Bende Allah nasip ederse 9-10 aylıkken klozetede oturtcam, lazımlıgada. Yani cok cok yabancı olmasın.Sonra 2yaş sendromunda bebeler feci inatlaşıyorlar, birde bu eğitimler ağır geliyor.Etrafımda çok gördüm 2yaşını geçmiş klozetten aklı cıkıyor. Zaten eskiden annelerimizde erken başlamış bu durumlara. 9Aylıkken bezden keseceğim anlamında değil bu durum.Sadece tuvalet ile tanıstırma olarak.Tabi dönem dönem tepkisine göre geri cekerim yada devam ederim. Bizim sıpalara kalacak yine plan program işlemez onlara

tünaydın güzel anneler.sütünü düzenli sagıp bebegine veren annelerin bilgisine ihtiyacım var.tecrübeleriniz lazım bana.benim süt iki gündür cok azaldı .kızım yine emmek istemiyor .bende sagıyorum günde 3 kez.okadar azki ençok 50 cc çıktı.biriktiriyorum ama bi ögünlük bile çıkmıyo.ben düzenli sagmaya devam etsem çogalırmı tekrar.yani 100 cc ye ulaşabilirmiyim sizce.bu süt konusunda cok yıprandım.artık ya tamamen kesilsin yada olacaksa bebegim doyana kadar olsun istiyorum.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…