2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bide arkadaslar cocuklar cok guclenmis aman asi olurken siki tutun bizimkiler kendini atacakti nerdeyse

sekerim lazimlik toplum baskisi bebeler bastiriyor
prenses nasil ?

LAZIMlık diyosun, lazım lazım

prenses kraliçeyi dön dön döndürüyor, uyku düzeni değişti ayak uydurmaya çalışıyorum. gece uykusunun süresi azaldı bu gündüz uykusuna yansıyor. sabahları zor olsa da gün içinde nispeten 1-2saat daha rahat ediyorum.

onun dışında senaysencim sen de atlattın bu çağlarını bilirsin, kızda oturunca kusma başladı bence normal de (bi de sürekli değil günde 1 kere filan) ama normal dururken ya da kucaktayken boğazına bişey kaçmış gibi öksürüyor. yükseliyor ağzına geliyor galiba midesindeki süt. ek gıda vermiyorum, sadece 2-3 kaşık tattırma boyutunda. demir tam gaz devam onun yapacağını sanmıyorum da benim hacıyatmaz yattı mı ıksırıyor kalktı mı ıksırıyor. reflü değildir de mi bu kadar az sıklıkla? gazı çok bi de evladımın

bu arada gaz demişken, mantar ve bol soğan içerikli yemek bizimkini gazmana çevirdi, yerken dikkat derim

saol teyzesi iyleşcek inşallah ela bidaha yaşamıcaz

Geçenlerde biryerde pişik dönemi olarak diş çıkarma evresinide okumustum. Yani hem ek gıda hem diş pişik sebebleri içinde yer alıyor.Bebeğim hiç pişik olmadı diyen herkes bu dönem bu sorunu yaşayabilir gibi.
Havuc falan vermedim ama genelde herkes oyle seyler yazıyor normal yani tam sindiremiyorlar.

Sağmıyorum ama sanki 3defa az değil mi canım?
Bence biraz daha artır.Biliyorsun arz-talep dengesi var bu konuda. Zor olur ama özellikle gecede sağarsan bence çoğalır neden çoğalmasın.

Aynen canim ya benimde canimi cok sikiyor.bebekler dogru duzgun emmiyor.sagmasam kuruyup gidecek.saginca az cikiyor. Sinirleniyorum bazen tam kurusada kurtulsam diye.sonra diyorum bi damla daha fazla versem daja iyi diyorum.sutum kesilmesin ama bebeklerim de doysun.

En önemli gelişmeyi yazmayı unuttum tabi. Şimdi sen yazınca hatırladım.. Dişimiz çıktı Çoktandır belirtileri vardı zaten, cumartesi ucu da göründü beyaz beyaz.. Şu an gülünce minacık dişimiz görünebiliyor.. Pişikle diş bağlantısını duymamıştım, demek onun da etkisi olmuş..

katılıyorum canım ya tanıştıralımki yabancılık çekmesinler dediğin doğru tabiki o kadar küçükken olcak değil ama daha çabuk öğrenirlerbencede

ice_daisycim
insanları takip ediyor takır takır beğeniyorsun, hemen istatistiğe döküyor, öpüyor, tebrik koyuyorum sana

Beğenildiğim (1509)
Beğendiğim (3654)

[QUOTdıdem .. Hosbuldum cnm ole cok rahat takılıyodum...
Gunaydin hanimlar bana esiyor arada oyle iste.
Regl yaklasiyor ondan olabilir.
cnm yaklastıysa kesın olursun bebelere gecmıs olsun kg nasıl boy felan ıns atessız atlatırsınız bızd pazartesı gıdıcez tırsmaya basladım valla...

ayyyy maşallah size hayırlı olsun eminim çok tatlı görünüodur belirtileriniz nasıldı benimkide huysuz sürekli eli ağzında biberonla falan kaşıyınca çok mutlu oluo konuşuveriyo olabilir dimi

ice_daisycim
insanları takip ediyor takır takır beğeniyorsun, hemen istatistiğe döküyor, öpüyor, tebrik koyuyorum sana

Beğenildiğim (1509)
Beğendiğim (3654)

Oğlum uyuyorda yanından kalksam uyanacak sabitim ondan herseyi okuyorum yine
Hayırlı olsun nede tatlı görünüyordur
Bende yeni okudum.Hatta birde antibiyotik tedavisi vardı listede şaşırmıştım.

Eki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle

kız neresı zombı tam manasıyla pocaa pocaa masallah...
canım hayırlı olsunn İnciniz gorulmus bakalım bız ne zaman grucez ama hep ellerı kulaklarında bı gorsen dersın dısı agrıyo ole tutuyolar cenelerını...:)

zombi tabi gece toplasan 2 saat uyumuyo evde dört dönüoyoz onun tatlılığını babasıyla bana sorun sizgerçi babası hiç şikayet etmiyo ama ben oynatıyorum bazen

bendede azalmisti sma hemen rezene anason ictim az biraz yerine geldi sanki gerci enfazla 120 cikti sabah yine rezene ictim. Insallah artar. Bizdemi problem var. arakadasim ben normal yedim ozel bise icmedim dedi halada emziriyo. 1 yasini gecti.

Eki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle
o nasil benzetme ole cok tatli yaa gulusunu yesinler

merhaba herkese nasılsınız.bende geçmişi okuyamadım kızımla ilgilenmekten.hiç birşey yemek istemiyo.bekliyorum kendi iştesin zorlamayım diye ama 4 saati geçince dayanamıyorum. ben kızımı 3-4 saat arayla besliyorum.ama bu süre de kendi istemiyo ben ısrar ediyorum cook iştahsız nerdeyse hiç emmiyo.sütümu sagıp verdiğimdede en fazla 60 cc içiyor.meyve yada muhallebi yaptığım zaman en fazla 5_6 çay kaşığı yiyor.ısrar edersem ağlamaya başlıyo.normalmi bu kadar az yemesi.siz kaç saatte ne kadar veriyorsunuz.doktor kilosu normal şu anda ama devam ederse detaylı tahliller istiycem dedi.sizce ne yapmalıyım.fazla zorlamak istemiyorum ama bu problem bütün günümü düzenimi bozuyor karnı aç diye hep huzursuzum..

ayyyy maşallah size hayırlı olsun eminim çok tatlı görünüodur belirtileriniz nasıldı benimkide huysuz sürekli eli ağzında biberonla falan kaşıyınca çok mutlu oluo konuşuveriyo olabilir dimi

Teşekkürler canım, darısı başınıza.. Sürekli huysuz, 4 gecedir saat başı uyandı. Çok uzun zamandır sürekli tükürükleri akıyor zaten, yüzü yara bile oldu. Herşeyi direk ağzına sokuyor. Sürekli emmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…