sekerim lazimlik toplum baskisi bebeler bastiriyor
prenses nasil ?
Çok sevimli bu kızzzz maşallahhh...
seni tribal seniHoşgeldinnnnn ona buna darılıp gitme biyerlere be iki lafın belini kırıyoz şurda
Balkabağını hiç denemedim,adı üstünde ballı mallı tatlı bişey vermeyi düşünmedim hiç.Ben brokoli ,kereviz de koyuyorum.Maydanoz da pişerken koyuyorum,sonra alıyorum içinden.Soğanı da aynı şekilde .
Ama salatalık verme annesi yaaaa,hormonlu hormonlu ,havuç falan versene yavruya...
Burda mı okumuştum hatırlamıyorum ama birisi lansinoh göğüs kremi var ya,memelerimize sürdüğümüz ;onunla geçirmişti pişiği...:44:
Geçmiş olsun Ela kızıma ,kıyamam ben ,biran önce iyileşsin inşallah ...
Olmaz olmaz ,melekler koruyor yavrularımızı
Offffffffffffffffff ,çok geçmiş olsun ,seni en iyi anlayacaklardan biri benim ; benim herif de düğünden 40 gün önce ayağını kırmıştıNikah + düğün ve balayı topal topal gezmişti...Senin bi de bebekle çok zor olucak eminim ,neyse gidiyomuşusunuz kv ,ver anasına baksın ...Şu bizim herifler kendini Alex falan zannediyolar heralde her halısaha maçında
Yerim yerim ateşli bacaklarını onun...
Ahanda sıyırdık ,şiirler yazmaya da başladık,hadi hayırlısı...
Çok tatlı annesi ,cin gibi maşallah
Kız Didem ne macera yaşamışın kız haftasonuDoğum günün kutlu olsunnnn ,nice güzel yıllara tüm sevdiklerinle.....Telefonun da hayırlı olsun
O kadar kötü mü kokuyo be,doğduğundan beri kullanıyorum ,hiç koku almadım ben :44:
Ne diyon kız sen,gaza getirme bizi yaaa
Geçenlerde biryerde pişik dönemi olarak diş çıkarma evresinide okumustum. Yani hem ek gıda hem diş pişik sebebleri içinde yer alıyor.Bebeğim hiç pişik olmadı diyen herkes bu dönem bu sorunu yaşayabilir gibi.Bize gelince, cumartesi günü burda bir arkadaş sormuştu pişiğe ne iyi gelir diye, ben de mustela kullanıyorum hiç pişik olmadı yazmıştım. O sırada Ela uyuyordu. Uyanınca altını bir açtım, kakasını yapmış uyurken, o da bir güzel kurumuş ve çok fena pişik olmuş. Havuç yemişti, kakasında havuçlar vardı, o yaptı herhalde.. Poposu o kadar kötü olmuştu ki.. Yavrum krem bile sürdürmedi, bacaklarını kapatıyor acıdan ağlıyor.. Zor bela sürdüm mustelayı.. Sonra da sık sık altını değiştirdim, kremledim. Akşama birşeyi kalmadı.
Son olarak size bir soru sorayım. Ben cuma havuç püresi yaptım ilk defa. Çatalla ezip verdim. Bayağu pütürlüydü ama yedi. İki gündür kakası havuçlu. Resmen parça halinde havuç var yani, hiç sindirmemiş gibi.. Sizinkiler de öyle mi oluyor, normal mi bu?
tünaydın güzel anneler.sütünü düzenli sagıp bebegine veren annelerin bilgisine ihtiyacım var.tecrübeleriniz lazım bana.benim süt iki gündür cok azaldı .kızım yine emmek istemiyor .bende sagıyorum günde 3 kez.okadar azki ençok 50 cc çıktı.biriktiriyorum ama bi ögünlük bile çıkmıyo.ben düzenli sagmaya devam etsem çogalırmı tekrar.yani 100 cc ye ulaşabilirmiyim sizce.bu süt konusunda cok yıprandım.artık ya tamamen kesilsin yada olacaksa bebegim doyana kadar olsun istiyorum.:2:
tünaydın güzel anneler.sütünü düzenli sagıp bebegine veren annelerin bilgisine ihtiyacım var.tecrübeleriniz lazım bana.benim süt iki gündür cok azaldı .kızım yine emmek istemiyor .bende sagıyorum günde 3 kez.okadar azki ençok 50 cc çıktı.biriktiriyorum ama bi ögünlük bile çıkmıyo.ben düzenli sagmaya devam etsem çogalırmı tekrar.yani 100 cc ye ulaşabilirmiyim sizce.bu süt konusunda cok yıprandım.artık ya tamamen kesilsin yada olacaksa bebegim doyana kadar olsun istiyorum.:2:
Geçenlerde biryerde pişik dönemi olarak diş çıkarma evresinide okumustum. Yani hem ek gıda hem diş pişik sebebleri içinde yer alıyor.Bebeğim hiç pişik olmadı diyen herkes bu dönem bu sorunu yaşayabilir gibi.
Havuc falan vermedim ama genelde herkes oyle seyler yazıyor normal yani tam sindiremiyorlar.
.
katılıyorum canım ya tanıştıralımki yabancılık çekmesinler dediğin doğru tabiki o kadar küçükken olcak değil ama daha çabuk öğrenirlerbencedeBende Allah nasip ederse 9-10 aylıkken klozetede oturtcam, lazımlıgada. Yani cok cok yabancı olmasın.Sonra 2yaş sendromunda bebeler feci inatlaşıyorlar, birde bu eğitimler ağır geliyor.Etrafımda çok gördüm 2yaşını geçmiş klozetten aklı cıkıyor. Zaten eskiden annelerimizde erken başlamış bu durumlara. 9Aylıkken bezden keseceğim anlamında değil bu durum.Sadece tuvalet ile tanıstırma olarak.Tabi dönem dönem tepkisine göre geri cekerim yada devam ederim. Bizim sıpalara kalacak yine plan program işlemez onlara
Geçenlerde biryerde pişik dönemi olarak diş çıkarma evresinide okumustum. Yani hem ek gıda hem diş pişik sebebleri içinde yer alıyor.Bebeğim hiç pişik olmadı diyen herkes bu dönem bu sorunu yaşayabilir gibi.
Havuc falan vermedim ama genelde herkes oyle seyler yazıyor normal yani tam sindiremiyorlar.
hadi ya elada ellerini ağzına sokup ağlıyo huysuzlanıo çenemi falan ısırıo acayip biraz pişikte oldu hastanede ateşle heralde diş gelcek:44:
Sağmıyorum ama sanki 3defa az değil mi canım?
Bence biraz daha artır.Biliyorsun arz-talep dengesi var bu konuda. Zor olur ama özellikle gecede sağarsan bence çoğalır neden çoğalmasın.
cnm yaklastıysa kesın olursun bebelere gecmıs olsun kg nasıl boy felan ıns atessız atlatırsınız bızd pazartesı gıdıcez tırsmaya basladım valla...Gunaydin hanimlar bana esiyor arada oyle iste.
Regl yaklasiyor ondan olabilir.
En önemli gelişmeyi yazmayı unuttum tabi. Şimdi sen yazınca hatırladım.. Dişimiz çıktıÇoktandır belirtileri vardı zaten, cumartesi ucu da göründü beyaz beyaz.. Şu an gülünce minacık dişimiz görünebiliyor.. Pişikle diş bağlantısını duymamıştım, demek onun da etkisi olmuş..
ice_daisycim
insanları takip ediyor takır takır beğeniyorsun, hemen istatistiğe döküyor, öpüyor, tebrik koyuyorum sana
Beğenildiğim (1509)
Beğendiğim (3654)
Hayırlı olsun nede tatlı görünüyordurEn önemli gelişmeyi yazmayı unuttum tabi. Şimdi sen yazınca hatırladım.. Dişimiz çıktıÇoktandır belirtileri vardı zaten, cumartesi ucu da göründü beyaz beyaz.. Şu an gülünce minacık dişimiz görünebiliyor.. Pişikle diş bağlantısını duymamıştım, demek onun da etkisi olmuş..
Eki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle
En önemli gelişmeyi yazmayı unuttum tabi. Şimdi sen yazınca hatırladım.. Dişimiz çıktıÇoktandır belirtileri vardı zaten, cumartesi ucu da göründü beyaz beyaz.. Şu an gülünce minacık dişimiz görünebiliyor.. Pişikle diş bağlantısını duymamıştım, demek onun da etkisi olmuş..
Eki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle
o nasil benzetme oleEki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle
Aynen canim ya benimde canimi cok sikiyor.bebekler dogru duzgun emmiyor.sagmasam kuruyup gidecek.saginca az cikiyor. Sinirleniyorum bazen tam kurusada kurtulsam diye.sonra diyorum bi damla daha fazla versem daja iyi diyorum.sutum kesilmesin ama bebeklerim de doysun.[/QUOTE
bizim gibi sütü az olanların en büyük sıkıntısı galiba.bende senin gibi düşünüyorum.vaz geçeyim diyorum sonra kalkıp tekrar sagıyorum.demin ıce daisy cevapladı günde 3 kez sagmak az degilmi diye.bende kalktım sagdım ama 1 çorba kaşıgı anca eder.
ayyyy maşallah size hayırlı olsun eminim çok tatlı görünüodurbelirtileriniz nasıldı benimkide huysuz sürekli eli ağzında biberonla falan kaşıyınca çok mutlu oluo konuşuveriyo olabilir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?