2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilosu normal, gelişiminde de bir problem yoksa çok zorlama bence.. O da öyle bir bebek demekki, hepsi obur olacak diye birşey yok. Eğer kilo ve gelişimde bir problem olursa, o zaman tabiki gerekli tahlilleri yaptırırsın.

Bebeğin emme düzenine göre sağman gerek galiba.Her mama verdiğinde sağ bence emzirdiğini farzet. Gerci benim oglum hala sık emiyor belkide ondan 3 defa az gibi geldi canım. Gecede aynı pışpışla falan uyutamıyorum.Beslenmene biraz dikkat edip gecede bir defa kalkıp sağ bence sonucta azda olsa var tamamen kesilmemiş ki o noktalardan bile donduren oluyor durumu.
Birde kafandan, bu kadar sure emdi hiç ememeyen bebekler var fikrini cıkarma. Bu süt mereti yok deyince yok oluyor.

Seni anliyorum benim kizim ayni onu dusunmukten oburunu unutuyorum. Tek tesellim cetvelde ortalamada gitmesi. Bende sabah 10 da 100 cc cikti onu verdim 12de aglamaya basladi. Bi 120 cc verdim uyudu. Yani 4 saati bulmuyo. Bende meyve ezicem elma muz cikardim. Sanirim bizimde duzenli ek gidanin vakti geldi

zombi tabi gece toplasan 2 saat uyumuyo evde dört dönüoyoz onun tatlılığını babasıyla bana sorun sizgerçi babası hiç şikayet etmiyo ama ben oynatıyorum bazen

anladım cnm bızım bebelerde aynı hıc uyumuyolar bazen ama ben gunduz fazla uyutmamaya karar verdım.. Ise yarıyo bazenn
hosgeldın canımn ıyıyız bız umarım sende ı sın sıkma canını enın kızımda bazen 4 satt bısey yemıyo yıtıncede yarısını cıkarıyo ne yaptıkları bellı degıl... Ben cozumu kucagıma oturtup yedırmeklle buldum tv acıyorum 10dk yıyıyo yoksa cıngar cıkarıyo bazen dene bencxe belkı ısıne yarar

Ben gece sagmiyorum zaten olanida gece sonuna kadar iciyo yarisi kalsin sabahta hupletirim demiyo. Bi uyaninca birini, digerindede birini sagacak sut kalmiyoki

Malesef durum bendede aynı bebek emmedikce süt azalıyor sanki sağsan bile psikolojik olarak üzülüyosun bu etkiliyo sanırım..bu arada bende kurabiye işe yarıyo vaktin varsa dene bence

canim bu arada ben de gunde iki posta ziril ziril agliyorum bir gecenin korunde bir sabahin korunde cok normal yanii
Kolik olmuşun o zaman,aynı saatlerde ağlıyosan

Biz de haftasonu bırakıp kaçanlardanız canım Biz de arabayı büyütenlerdeniz canım ,buna bile sığmıycaz nerdeyse Tavsiye istersen fikir verebilirim...
Havuçlar öyle çıkıyo canım ,sorun yok,bizimkinde de öyle ...

Bu saate kadar içtiler ya ,bitse de üzülmeyin.Hiç içmemiş olsa da üzülmeyelim ,yoksa yok naapalım,sağlıklılar ya çok şükür,gerisi hikaye...Yani süt olup da memelerim sarkar diye vermemezlik etmiyoruz,çıkanı içirdik işte ...

E hayırlı olsun o zaman dişleriniz ,bol bol gülsün inşallah o dişlerle ...

Eki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle
Ben o zombiyi yerim laannnnn ,keyfim yerine geldi ,bu nasıl gülüş ,maşallahhhh ...
Kilo normalse doyuyodur ,bütün yaşıtları ( ) 150-180 cc içerken Umay 100 cc yi zor içiyodu ama boyu kilosu gayet iyiydi.Yediklerinin tamamını kullanıyo demek ki ,tasarruflu bıdıklar.

slm kızlar geçmişi okuyamadım bugün yoğunm yaa sabahtan beri bitmedi işler kapalıyız die tabela asasım war:) kızlar yeni bir kitap aldım baya güzele benziyor belki ilgilenen olur tek tek tarifleri ne zaman yiyeceği hangi vitaminleri barındırdığı yazıyor yemek tarifleriii kitabın adı da BEBEK VE ÇOCUK YEMEKLERİ NTV YAYINLARI paylaşayım dedim bven hala inceleme halindeyim

selam kızlar,
MSOEcim bakıcı işin nasıl oldu, önceki hala evde mi? :104:

canım sağol sorduğun için. cuma günü annem bizdeydi bir kez de o konuşmuş ama onu da reddetti. ben de dün eşimi aratıp artık gelme dedirttim. bi de hala eşime soruyormuş ben çok alıştım gelip bebeği görebilir miyim arada diye madem alıştın ne diye bırakıp gidiyorsun cumartesi de 3 kişiyle görüştük ama malesef hiçbiri olacak gibi değildi. bu hafta annem bakacak, firma hafta sonu için yine birilerini ayarlamaya çalışacak görüşme için. bakalım bu şekilde ne kadar daha idare edebilicez. annem ilk gün son derece enerjik başladı ama ilerleyen günlerde kızım annemin posasını çıkarır

nasıl yıkıyorsun onu iriscim? içinde sünger var ya.. kürdanı nerden sokuyorsun anlayamadım :44:ben de içeri çektiğimin tersine kağıt mendile üfleyerek içini temizliyodum ama öyle olunca ancak iki defa kullanabiliyordum bi tanesini

canım çok saol inşallah tekrarlamaz bronşit geldimi gtmez diolar ondan korkuyorum atlatcaz inşallah

canım dikkat et benim kızım da geçirdi 1 ay önce. doktor 6 ay içinde tekrarlarsa kalıcı olur, yoksa atlatabilirsiniz demişti.

hayırlı olsun dişiniz biz de heyecanla bekliyoruz her gün bakıyorum damaklarına, çıktı çıkacak sanki. belirtilerden sonra özellikle de damağı kabardıktan ne kadar sonra çıktı?

Eki Görüntüle 618217 işte benim küçük zombim bizden hepinize iyi bir hafta geçirmeniz temennisiyle

bence bu minik zombi oyunu konuşmayı çok seviyor da ondan uykuya geçemiyor maşallah ona

Uyuttum sukurler olsun iyi gorunuyorlar simdilik takipteyim.babamizi da korkuttum oda ise gitmedi.kilolari sekiz civarinda boylarida 68.

Cipskolam sana sorayim sen baya ek gida veriyon gunde ortslama kac cc mama veriyon. Bizde bsya ilerledik corba da ozellikle ama mama istiyorlar

Onbes gundur corba denememiz suruyor.bebe kavanozlarinin ucte biri kadar veriyorum ama daha istiyor dahs versem cok mu olur ki

İpuçlarını bizle paylaşırsın :112:
Ek gıda işinde ilerlemiş arkadaşlar :) avakado veren oldu mu hiç?

Süngeri kullanmıyoruz artık Sivri kısmını çıkarıyorum ,ılık suyun altına tutuyorum muslukta ,kürdanla ince ayar temizlik yapıyorum ,gayet de temiz oluyo...

Canim disten fdolayi gecici bir durumdur yarin kontrolumuz var soracam doktora benimkinin biride cok istahsiz oburu fark atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…