İpuçlarını bizle paylaşırsın :112:
Ek gıda işinde ilerlemiş arkadaşlar :) avakado veren oldu mu hiç?
Umay nerdeyse 1 kase çorba yiyor :125:
Biz ek gida da ilerlemedik ama ben verdim iki kez bundan sonrada uc gune bir vercem
minik paşa kocaman olmuş maşallah pek tatlı avatardaki resimde
Teşekkür ederiz teyzesi
Telefondan attımda zor attım telefon özürlüyümde bende :)
Dün markettn sapka aldık, kafasına taktık nasıl benimsediysek ödemeden cıkıyorduk nerdeyse
Birde hamile bayan ve eşi geldi oto koltugumuzla ilgili şeyler sordu, vay be dedim bizde ne alsak hangisini alsak dye düşünüyorduk,soruyorduk herkese. Şimdi millet bize soruyor diye duygulandım :))
yaa bu ek gıda işine kafam basmadı gitti yaa
3gündür sadece elmayla armutun suyunu veriyorum sadece 3-4 kasık o kdr..
ama hangi saatlerde neyi ne kdr nasıl vercemi bilmiyorum off yaa ne alengirli işler bunlar yaaaaaaa :s
Ya doktora göre problem yok ama benim içim rahat etmiyo.çevreye aldirmamaya çalışıyorum ama insanlar çok acımasız.hiç 6 aylık bebek gibi görünmüyor şunu yedir bunu yedir diye tavsiyede bulunuyorlar moralim bozuluyo.bi anne bebeginin ihtiyaçlarını bilmezmi ben bütün zamanımı ona adadım zaten en iyi şekilde bakıyorum.Kilosu normal, gelişiminde de bir problem yoksa çok zorlama bence.. O da öyle bir bebek demekki, hepsi obur olacak diye birşey yok. Eğer kilo ve gelişimde bir problem olursa, o zaman tabiki gerekli tahlilleri yaptırırsın.
ben doktorun dediğinin dışına çıkmıyorum, doktor da sağolsun günlük menü çıkartıyor, kafam rahat oluyor.
Biz de haftasonu bırakıp kaçanlardanız canımBiz de arabayı büyütenlerdeniz canım ,buna bile sığmıycaz nerdeyse Tavsiye istersen fikir verebilirim...
Havuçlar öyle çıkıyo canım ,sorun yok,bizimkinde de öyle ...
:
yaa süpermiş kimmiş o doktor nerdeymiş??
banada eve dönmeden böle bi doktor lazım..
Bende Allah nasip ederse 9-10 aylıkken klozetede oturtcam, lazımlıgada. Yani cok cok yabancı olmasın.Sonra 2yaş sendromunda bebeler feci inatlaşıyorlar, birde bu eğitimler ağır geliyor.Etrafımda çok gördüm 2yaşını geçmiş klozetten aklı cıkıyor. Zaten eskiden annelerimizde erken başlamış bu durumlara. 9Aylıkken bezden keseceğim anlamında değil bu durum.Sadece tuvalet ile tanıstırma olarak.Tabi dönem dönem tepkisine göre geri cekerim yada devam ederim. Bizim sıpalara kalacak yine plan program işlemez onlara
LAZIMlık diyosun, lazım lazım
prenses kraliçeyi dön dön döndürüyor, uyku düzeni değişti ayak uydurmaya çalışıyorum. gece uykusunun süresi azaldı bu gündüz uykusuna yansıyor. sabahları zor olsa da gün içinde nispeten 1-2saat daha rahat ediyorum.
onun dışında senaysencim sen de atlattın bu çağlarını bilirsin, kızda oturunca kusma başladı bence normal de (bi de sürekli değil günde 1 kere filan) ama normal dururken ya da kucaktayken boğazına bişey kaçmış gibi öksürüyor. yükseliyor ağzına geliyor galiba midesindeki süt. ek gıda vermiyorum, sadece 2-3 kaşık tattırma boyutunda. demir tam gaz devam onun yapacağını sanmıyorum da benim hacıyatmaz yattı mı ıksırıyor kalktı mı ıksırıyor. reflü değildir de mi bu kadar az sıklıkla? gazı çok bi de evladımın
bu arada gaz demişken, mantar ve bol soğan içerikli yemek bizimkini gazmana çevirdi, yerken dikkat derim
BoşverYa doktora göre problem yok ama benim içim rahat etmiyo.çevreye aldirmamaya çalışıyorum ama insanlar çok acımasız.hiç 6 aylık bebek gibi görünmüyor şunu yedir bunu yedir diye tavsiyede bulunuyorlar moralim bozuluyo.bi anne bebeginin ihtiyaçlarını bilmezmi ben bütün zamanımı ona adadım zaten en iyi şekilde bakıyorum.
Benimde var yeni dogum yapmıs arkadasım mesaj atıyor soruyor, ilk aylardaki bazı seyleri hiç hatırlayamıyorum sanki yıllar geçmiş gibiBizim de şirkette benden sonra hamile kalan iki kadın vardı doğum izninden döndüler, onlar da gelip gelip bana bişeyler soruyorlar, yok sütü arttırmak için ne yapalım yok nerde süt sağalım, senin bebeğin kaç saat uyuyor vs. Kıdemli anne oldum
Ya doktora göre problem yok ama benim içim rahat etmiyo.çevreye aldirmamaya çalışıyorum ama insanlar çok acımasız.hiç 6 aylık bebek gibi görünmüyor şunu yedir bunu yedir diye tavsiyede bulunuyorlar moralim bozuluyo.bi anne bebeginin ihtiyaçlarını bilmezmi ben bütün zamanımı ona adadım zaten en iyi şekilde bakıyorum.
haftasonu doktor tavsiyesi isteyen sendin galiba. telefondan girip yazdığım için hayal meyal hatırlıyorum
doktorumuz kadıköy şifa ataşehir hastanesinde nilgün gökyayla zor ulaşılması ve zor randevu bulunması dışında memnunum
Ya doktora göre problem yok ama benim içim rahat etmiyo.çevreye aldirmamaya çalışıyorum ama insanlar çok acımasız.hiç 6 aylık bebek gibi görünmüyor şunu yedir bunu yedir diye tavsiyede bulunuyorlar moralim bozuluyo.bi anne bebeginin ihtiyaçlarını bilmezmi ben bütün zamanımı ona adadım zaten en iyi şekilde bakıyorum.
Cipskolam sana sorayim sen baya ek gida veriyon gunde ortslama kac cc mama veriyon. Bizde bsya ilerledik corba da ozellikle ama mama istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?