Inşallah sebebi diştir de geçer yoksa çok zorluyo beni yemek konusunda.bilmiyorumki hiç bir belirti yok diş için.bazen kulaklarını kaşiyo hırsla bide geceleri hiç ağlamazken birkaç gündür gece içli içli ağlıyor.kabartı falan yok ama.neden acabaCanim disten fdolayi gecici bir durumdur yarin kontrolumuz var soracam doktora benimkinin biride cok istahsiz oburu fark atiyor
Benim kiz var 5.5 yasinda o oyle ortalamada gider. Ama oglan tam oburiks ona sut yettiremedim. Elma yedirdim. Birazdan uyansin muhallebi vercemMaşallah kuzuna. Benimki 100cc icse bayram ederim..
Afiyet şifa olsun oburikse yesin kuzu..muhallebiyi nasıl yapıyorsun??? ben aptamil gece aldım ama pek sevmiyoBenim kiz var 5.5 yasinda o oyle ortalamada gider. Ama oglan tam oburiks ona sut yettiremedim. Elma yedirdim. Birazdan uyansin muhallebi vercem
Henuz hic yapmadim ama 160 ml 6 kasik diyo . O kadar koycamu sanmiyorum. Hem bitiremez hemde agir gelir gibi geliyo. Kivama gore ayarlicam. Bilenler yazsa banada iyi olur. Bu arada aagdim 50cc cikti noluyo yaaaAfiyet şifa olsun oburikse yesin kuzu..muhallebiyi nasıl yapıyorsun??? ben aptamil gece aldım ama pek sevmiyo
kızlaar kafayı yicem artık sabah 11e kadar uyuyan elamın huyu iyce değişti hastalıkla yemio hiç bişey sadece su içiyo uykusu çok fena gelio ağlıo uyumuyo neden uyumuyo ama çok zor bi bebek oldu 5 gündr uykusuzum bide akşam geçmişl olsun die misafr gelcek allah sabr versin bana bide nasıl iştahı yerine gelcek bu çocuğun ne yedireyim öneriniz kızlar nolur
Bende ölçüye takılmıyorum pek üstünde yazdığı gibi yapınca çok koyu oluyo.süt bendede arada gelip gidiyo düzelir inşallah moralini yüksek tut :):)Henuz hic yapmadim ama 160 ml 6 kasik diyo . O kadar koycamu sanmiyorum. Hem bitiremez hemde agir gelir gibi geliyo. Kivama gore ayarlicam. Bilenler yazsa banada iyi olur. Bu arada aagdim 50cc cikti noluyo yaaa
Bizdede vardi serum fiz. Uyguladim dr soyledi. Ukızlar merhaba , benim kızın burun akıntısı ve tıkanması var ne yapayım da grip olmasın
canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda düzelir inşallah
kızlar beniöm kız biyerlerini yırtıo çıktık arabayla gezdirdik uyudu mamayıda yedirdim uykusunda eve geldik az uyudu yine aynı ama öyle böyle diil ağlaması battaniyede salladık 5 10dk alışmasın diye ayağıma yatırdık uyudu şimdi ama neden bu kadar ağlıo tıukancak kadar ateşide yok karnı doydu altı temiz bi yandan dişim ağrıyo o ağladı ben ağladım
Çok gecmis olsun. Nazara gelmiş olmasın .
Uff sende mi? Allah yardımcın olsun
kızlar beniöm kız biyerlerini yırtıo çıktık arabayla gezdirdik uyudu mamayıda yedirdim uykusunda eve geldik az uyudu yine aynı ama öyle böyle diil ağlaması battaniyede salladık 5 10dk alışmasın diye ayağıma yatırdık uyudu şimdi ama neden bu kadar ağlıo tıukancak kadar ateşide yok karnı doydu altı temiz bi yandan dişim ağrıyo o ağladı ben ağladım
kızlar merhaba , benim kızın burun akıntısı ve tıkanması var ne yapayım da grip olmasın
Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak
allah yar ve yardımcın olsun canım
Sagol canim.uyudu sukur gene kalkmazsa.bende uyuyam iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?