2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim disten fdolayi gecici bir durumdur yarin kontrolumuz var soracam doktora benimkinin biride cok istahsiz oburu fark atiyor
Inşallah sebebi diştir de geçer yoksa çok zorluyo beni yemek konusunda.bilmiyorumki hiç bir belirti yok diş için.bazen kulaklarını kaşiyo hırsla bide geceleri hiç ağlamazken birkaç gündür gece içli içli ağlıyor.kabartı falan yok ama.neden acaba

Afiyet şifa olsun oburikse yesin kuzu..muhallebiyi nasıl yapıyorsun??? ben aptamil gece aldım ama pek sevmiyo
Henuz hic yapmadim ama 160 ml 6 kasik diyo . O kadar koycamu sanmiyorum. Hem bitiremez hemde agir gelir gibi geliyo. Kivama gore ayarlicam. Bilenler yazsa banada iyi olur. Bu arada aagdim 50cc cikti noluyo yaaa

canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda düzelir inşallah

Henuz hic yapmadim ama 160 ml 6 kasik diyo . O kadar koycamu sanmiyorum. Hem bitiremez hemde agir gelir gibi geliyo. Kivama gore ayarlicam. Bilenler yazsa banada iyi olur. Bu arada aagdim 50cc cikti noluyo yaaa
Bende ölçüye takılmıyorum pek üstünde yazdığı gibi yapınca çok koyu oluyo.süt bendede arada gelip gidiyo düzelir inşallah moralini yüksek tut :):)

kızlar beniöm kız biyerlerini yırtıo çıktık arabayla gezdirdik uyudu mamayıda yedirdim uykusunda eve geldik az uyudu yine aynı ama öyle böyle diil ağlaması battaniyede salladık 5 10dk alışmasın diye ayağıma yatırdık uyudu şimdi ama neden bu kadar ağlıo tıukancak kadar ateşide yok karnı doydu altı temiz bi yandan dişim ağrıyo o ağladı ben ağladım

canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda düzelir inşallah

canımcım çok saol ya teşekkürler inşsllah düzelcek kuzuma noldu bol bol burnunu temizle yalnız hiç içinde pislik olmasın serum fizyolojikte damlat ama burnu hep temiz olsun aman hasta olmasın meleğin

Çok gecmis olsun. Nazara gelmiş olmasın .

didem_0101 tüm sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu yaşlara

Sorma martta ücretsiz iznim bitiyor, bebeğime bakcak ne anneanne nede kv var, istanbulda bir başımızayız, kızım ısrarla biberon almıyor ne kadar aç bırakırsam bırakayım taze sağdığım sütü bile içmiyor(kaşıklada denedim), bakıcı olarak komşu ile sözde anlaştık ama mesai saatlerim çok uzun ve istanbul trafiğini de hesaba katarsak evden çıkıp yaklaşık 12 saat sonra eve dönebilcem, bu kadar uzun süre de yabancıya emanet etmeyi içim kaldırmıyor,kızımda sütten kesilir gibi bu şekilde.
beşiktaşta çalışıyorum oralarda ev baktık ama pek içime sinmedi, eh idare eder dediklerim de kirası çok fazla, sütten kesene kadar bakayım diyorum ama bu defa da iş yerinden istifa etmem gerekecek ,kafam çok karışık :26:

Uff sende mi? Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım, düzelir bir an önce inşallah.

kızlar merhaba , benim kızın burun akıntısı ve tıkanması var ne yapayım da grip olmasın

aynı sorunla bugün doktora gittik peditus diye bi şurup verdi odayı nemlendiriyoruz birde deniz suyu varya onunla aspiratör yapıyorum şurup grip ve soguk algınlıgı diyor ben evde bulundurucam böyle olunca veririm

ohhh sonunda ulaştım sayfa sonuna;

gene alıntı yapmamışım şöyle özet geçeyim

elamız rahatsızmış nazar deymiş benim güzel kızıma çok geçmiş olsun annesi çarçabuk atlatır inşallah

doğum günü olan annemiz varmış resimlerde güzel çıkmış nice mutlu senelere canım sağlıklı sıhhatlı sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte

şenaysen, cipskolam,ouzi yani ikiz annelerimiz hayranım sıze sizi takıp etmeye çalışıyorum inşallah becerebilirim

gözden kaçırdığım konular varsa kusura bakmayın o kadar sayfa okuyunca aklımda pek bişey kalmıyor

gelelim bize kızım bugünlerde çok huysuz herşeye saldırıyor diş sanırım

bide mama sandalyesi alanlar memnunlar mı benim evim çok küçük o yuzden portatif bişey istiyorum

bide bebek arabası fikirlerinizi alayım çok uzattım kusura bakmayın

Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak

Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak

allah yar ve yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…