günaydın tatlım :
yeşil body den bizde de var napcaz:) ve işin garip tarafı 3 tane şey birarada hediye geldi, biri o mor salopet biri bu biri de pembe kadife pantoloneğer o koyu pembe pantolon da var bizde dersen seni en kısa zamanda o arkadaşımla tanıştırmam lazım
güle güle kullanın sandalyenizi, hemen de dekor olarak Hippleri yerleştirmişsin tam Erol Atar havası sezdim sende
Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak
Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180
ben ben ben yemek istiyorum o parmakları tek tekKahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
kızıma ilaç içirmek ikimiz içinde işkenceye döndü resmen.küçücük bedeniyle nasılda direniyo yavrum
kızıma ilaç içirmek ikimiz içinde işkenceye döndü resmen.küçücük bedeniyle nasılda direniyo yavrum
demir ilacı d vitamini multivitamin peditus 4 adet şurbumuz var gun gectikçe zorlanıyoruz içirmek gercekten cok zor
Bende varııım..maşallah ne tatlı ya..nasılda büyümüş kuzu .:)Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Şahsen ben cook zorlanıyorum.antibiyotik ve öksürük şurubu.. tadı öyle kötüki..kaşığı gördüğü an elimi itiyor ağlıyor..bi şekilde ağzına veriyorum ama geri çıkartıyo hepsini.kendimi kötü hissediyorum o anda sanki ona kötülük yapıyormuş gibienjektörle verin kızlar, ya da olmadı ilaç emzik/biberonları var. çok zorlanıyorsanız bir alternatif olabilir.
Gunaydin anneler ve minnaklari
Huysuz bi anne oldum ben yaa kizlar bebeme kizar oldum kaldiramiyomuyum ben bunu size bile yetisemiyorum ancak okuyabiliyorum.
Esiyle kavgalilar kervanina bende katildim. Darginim kusum kocamla. Tek kelime etmiyor olsam barisirdik da arada konusuyorum ihtiyac dahilinde tabi oda sallamiyor beni sanirim. Bakalim nolcak.
Okudum ama hic bisi kalmadi aklimda oyuzden hepinizi optum kocaman. Cok geri kalmam umarum artik
Şahsen ben cook zorlanıyorum.antibiyotik ve öksürük şurubu.. tadı öyle kötüki..kaşığı gördüğü an elimi itiyor ağlıyor..bi şekilde ağzına veriyorum ama geri çıkartıyo hepsini.kendimi kötü hissediyorum o anda sanki ona kötülük yapıyormuş gibine kadarda büyüdü bıdıklar istemediklerine nasılda direniyorlar.enjektör bildiğimiz enjektörmu hemen aldırayım yoksa böyle olmayacak.
noldu güzelim, neden tartıştınız? (özel değilse) belki bi çözüm üretebiliriz.
genel gerginlikler eve kişilere yansıyor bu çok normal ama bebeğe bakarken 2. kez düşünüyor yaa sabır çekiyor içimden ve tekrar yeniden başlıyorum. bazen "kızzııııım tamam artıııık" diyorum, ama bakıyorum o devam ediyor, diyorum bu kervan böyle yürüyecek sabret :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?