2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın dün çok yoğundum katılamadım aranıza biliyorum çok özlediniz beni ayy bizim kızda çok huzursuz ya çok ağlıyor acaba diş mi diye düşünmekteyim:18:

Eki Görüntüle 619157

10 gün önce falan aldık şimdilik memnununz kendiside sewiyor bakalım..

günaydın tatlım :)

yeşil body den bizde de var napcaz:) ve işin garip tarafı 3 tane şey birarada hediye geldi, biri o mor salopet biri bu biri de pembe kadife pantolon eğer o koyu pembe pantolon da var bizde dersen seni en kısa zamanda o arkadaşımla tanıştırmam lazım

güle güle kullanın sandalyenizi, hemen de dekor olarak Hippleri yerleştirmişsin tam Erol Atar havası sezdim sende

günaydın canım ayy sabah sabah çok güldüm yok kadife pantolonumuz malesef:) acaba arkadasınla akraba falanmıyız aynı genler falan:) tesekkür ederiz canım ewet dekorsuz olurmu erol atarda kimmiş bnde daha fazla yetenek warda keşfedilmemiş::) benimde elimden tutsalar erol atara ders weririmm

Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak

cnm gunaydın nasıl oldu bebeler ates cıktımı gece

Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:

Eklentiler

• $Umayy 095.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Son düzenleme:
kızıma ilaç içirmek ikimiz içinde işkenceye döndü resmen.küçücük bedeniyle nasılda direniyo yavrum

demir ilacı d vitamini multivitamin peditus 4 adet şurbumuz var gun gectikçe zorlanıyoruz içirmek gercekten cok zor

enjektörle verin kızlar, ya da olmadı ilaç emzik/biberonları var. çok zorlanıyorsanız bir alternatif olabilir.

Gunaydin anneler ve minnaklari
Huysuz bi anne oldum ben yaa kizlar bebeme kizar oldum kaldiramiyomuyum ben bunu size bile yetisemiyorum ancak okuyabiliyorum.
Esiyle kavgalilar kervanina bende katildim. Darginim kusum kocamla. Tek kelime etmiyor olsam barisirdik da arada konusuyorum ihtiyac dahilinde tabi oda sallamiyor beni sanirim. Bakalim nolcak.
Okudum ama hic bisi kalmadi aklimda oyuzden hepinizi optum kocaman. Cok geri kalmam umarum artik

enjektörle verin kızlar, ya da olmadı ilaç emzik/biberonları var. çok zorlanıyorsanız bir alternatif olabilir.
Şahsen ben cook zorlanıyorum.antibiyotik ve öksürük şurubu.. tadı öyle kötüki..kaşığı gördüğü an elimi itiyor ağlıyor..bi şekilde ağzına veriyorum ama geri çıkartıyo hepsini.kendimi kötü hissediyorum o anda sanki ona kötülük yapıyormuş gibi ne kadarda büyüdü bıdıklar istemediklerine nasılda direniyorlar.enjektör bildiğimiz enjektörmu hemen aldırayım yoksa böyle olmayacak.

noldu güzelim, neden tartıştınız? (özel değilse) belki bi çözüm üretebiliriz.
genel gerginlikler eve kişilere yansıyor bu çok normal ama bebeğe bakarken 2. kez düşünüyor yaa sabır çekiyor içimden ve tekrar yeniden başlıyorum. bazen "kızzııııım tamam artıııık" diyorum, ama bakıyorum o devam ediyor, diyorum bu kervan böyle yürüyecek sabret :26:

bildiğimiz enjektörle ilacı kaç ml alacaksa iğneli halde çekiyorsun. sonra iğneyi çıkarıp emzik verir gibi verip yavaş yavaş yanak içine boşaltıyorsun. burada dikkat etmen gereken şey yavaş vermek ve ilacı çektikten sonra iğneyi çıkaracakken hafif boşluk bırakmak, yoksa iğneyi çıkarırken dökülebilir. geçmiş olsun

Tartistik sayilmaz tam anlamiyla canim ben kustum ama. Surekli dalga geciyor benim oncedende oleydi ama ben takiyorum artik. Sisman ve kocaman gobekliyim ewet 6 aylik gibi karnin var biliyorum ama bunun soylenmesine artik dayanamiyorum. Kendimi cirkin ve cok degersiz hissediyorum ilgi alaka sohbet hic bisi kalmadi aramizda bunun sadece cocuktan oldugunu da sanmiyorum. Butun aksam arkadaslariyla msjlasiyor. Pazar en son kucuk bi tartisma oldu ve kustum. Onada soyledim hamileyken daha cok yardimci oluyordu. Ole isteeee. Aslinda bu sorunlar bayadir var soylemekle duzelmiyor bende kustum degisen bisi olmazsa daha da kati bi kusme olucak bu. Ki simdilik degisen bisi yok. Dun gecede yatana kadar msjlasti. Bu gecede gec gelicek bu kusluk devam eder yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…