Tavsiye isterim gerçekten araba konusunda, çok fena durumdayız çünkü, her dakika fikir değiştiriyoruz..
İpuçlarını bizle paylaşırsın :112:
Ek gıda işinde ilerlemiş arkadaşlar :) avakado veren oldu mu hiç?
cnm 1 yasına kadar mutlaka gunde 500 gr mama vermelıymısız buyumelerı acısından corba olarak o bebe kavanozu kadar yıyoyorlar bence cok degıl buyuduler artık mamaları aralara serpıstırıyorum bu arada ben kahvaltıyada basladım SENIN BEBELER MASALLAH YEMEDIKLERI HALDE 8 KG MUS BIDE YESELER:) benımkıler gecen ay 6800 dı
meraba canım ben werdim anne sütüyle karıstırdım werdim beyin ve kas gelişimi için çok önemliymiş aldığım kitapda derki avakado için ilk olarak haftada 1 kere ile baslayın sonra haftada 2 yada 3 e çıkarın ben vericem bundan sonra haftalık paylasırım canımm
kızlar az önce armut püresini verdim, doktor su yok demesine rağmen mantıken ve az çok sizden gördüğüm kadarıyla az su da veriyorum.
suluktan içerken öksürüyor çocuk genzine kaçıyor. damla damla gelecek şekilde çok yavaş veriyorum ama yok. coğu dışarı ya da genzine kaçıyor. biberon da vermek istemiyorum su içmeye alışsın diye. kaşıkla mı vericem ne yapıcam? :44:
evet canım bendimmm..suan istanbuldayım haftasonu döncem dönmeden söle dogru düzgün bi doktora götüreyim istiyorum..ne kdr muaynesi canım??
nasil verdin canim bi tarif etsen :44:
sanırım 125 tl gibi birşeydi. bizde sigorta olduğu için çok az bir miktar ödüyoruz da.
Sana huni bakıyodum ama biraz daha büyüğüne bakayım mademcanim koptummmkolik yapti sipalar beni yakinda zir deli yapacaklar
Gaza geldim ,ben de vereyim...meraba canım ben werdim anne sütüyle karıstırdım werdim beyin ve kas gelişimi için çok önemliymiş aldığım kitapda derki avakado için ilk olarak haftada 1 kere ile baslayın sonra haftada 2 yada 3 e çıkarın ben vericem bundan sonra haftalık paylasırım canımm
Hahhh şöyle ,pozitif düşünelim ,kaşınanları kaşıyalımkızlar teşekkür ederim sizin tavsiyeleriniz degerli.okudukça daha bi azim geliyo,ugraşma gayreti geliyo .İRİScim kesinlikle dedigin gibi emzirememek dünyanın sonu degil.mamayada asla karşı degilim.asla tü kaka degil mama.ama yeni anneleri öyle bi empoze ediyolarki reklamlarla veya yakın çevre büyükler vs.emzirmessen annelik görevi eksik kalmış gibi hissettiriyolar.bilmiyolarki yeni dogan bi bebek için anne sevgisi en önemlidir.bebek hertürlü besleenir ama sevgi yönünden beslenmezse o vahim.o yüzden biz bebeişleri sevgimizle besliyoruz o yeter.uzun oldu biraz kusura bakmayım.doluyumda bu konuda
Anammm ,benim herifin anneannesi tereyağında mısırunu kavurup veriyomuş ,ulan diyom benim kv nin beyin damarları neden hasarlı diye düşünüyodummaydanoz oluyim konuya hemen
ya mama miktarina o kadar takilmayin eskiden mama mi varmis sut yoksa hoop un kavur yedir bebeye
ne yani hepimiz salak mi olduk
tamam ideali o olabilir ama olmuyorsa da cok dert etmeye gerek yok
Kııızzz ,ben de suluk aldım haftasonu ama damlatıyo ,nasıl tutucam anlamadım ? Biberondan verdim gene ,çözebilecek miyim bakalım ?kızlar az önce armut püresini verdim, doktor su yok demesine rağmen mantıken ve az çok sizden gördüğüm kadarıyla az su da veriyorum.
suluktan içerken öksürüyor çocuk genzine kaçıyor. damla damla gelecek şekilde çok yavaş veriyorum ama yok. coğu dışarı ya da genzine kaçıyor. biberon da vermek istemiyorum su içmeye alışsın diye. kaşıkla mı vericem ne yapıcam? :44:
Dur aman ,senaysen'i takip edersem seneye okula vermem lazım Umay'ıYahuu sana baba baka bebıslerı deneme tahtasına cevırdımaman yumurta sarısı daya aman yurutecte gezcekmı dıye bak aman ayakta duruyomu sımdıde lazımlıkmı cıkktıı aramızda sadece 2 hafta var sankı ay farkı var kocıs benı kovacak evden su lazımlıgı bende dusuneyım pesınde takıpteyımm...
kızlar az önce armut püresini verdim, doktor su yok demesine rağmen mantıken ve az çok sizden gördüğüm kadarıyla az su da veriyorum.
Yahuu sana baba baka bebıslerı deneme tahtasına cevırdımaman yumurta sarısı daya aman yurutecte gezcekmı dıye bak aman ayakta duruyomu sımdıde lazımlıkmı cıkktıı aramızda sadece 2 hafta var sankı ay farkı var kocıs benı kovacak evden su lazımlıgı bende dusuneyım pesınde takıpteyımm...
canım yumusak yerinden biraz kesip kabuğunu soyup küçük küçük doğradım sonra kasıkla iyice ezdim ama kaygan biraz zor oldu sonra çok az 15 20 ml kadar anne sütünü koydum iyice kareıstırdım sütün rengi yeşil oluyor zaten onuda kasıkla içirdim sesi çıkmadan içdi hepsini bitirmedi ama en azından azda olsa başladık
Sana huni bakıyodum ama biraz daha büyüğüne bakayım madem
Dur aman ,senaysen'i takip edersem seneye okula vermem lazım Umay'ı
sigorta dediğin ssk mı canım yoksa özel sigortamı?? siz ne veriyosunuz?
maydanoz oluyim konuya hemen
ya mama miktarina o kadar takilmayin eskiden mama mi varmis sut yoksa hoop un kavur yedir bebeye
ne yani hepimiz salak mi olduk
tamam ideali o olabilir ama olmuyorsa da cok dert etmeye gerek yok
anacim ben 9 aylik degilim e bebeler de degil acelemiz ondann
isin sakasi bir yana ben cok da oyle kitap adami degilim en azindan bebek konusunda
ben once benimkilerde deniyim sonra siz arkamdan gelinnn
bir deniyim canim sagoll
forumun hunilisi geldi hanimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?