Tartistik sayilmaz tam anlamiyla canim ben kustum ama. Surekli dalga geciyor benim oncedende oleydi ama ben takiyorum artik. Sisman ve kocaman gobekliyim ewet 6 aylik gibi karnin var biliyorum ama bunun soylenmesine artik dayanamiyorum. Kendimi cirkin ve cok degersiz hissediyorum ilgi alaka sohbet hic bisi kalmadi aramizda bunun sadece cocuktan oldugunu da sanmiyorum. Butun aksam arkadaslariyla msjlasiyor. Pazar en son kucuk bi tartisma oldu ve kustum. Onada soyledim hamileyken daha cok yardimci oluyordu. Ole isteeee. Aslinda bu sorunlar bayadir var soylemekle duzelmiyor bende kustum degisen bisi olmazsa daha da kati bi kusme olucak bu. Ki simdilik degisen bisi yok. Dun gecede yatana kadar msjlasti. Bu gecede gec gelicek bu kusluk devam eder yani
Skoda biz de düşünmüyoduk ,son araştırmalarımızda herkes bu modele yönlendirdi bizi , bayağı büyük bi model ,hem de otomobil sınıfında ,bi denem sürüşü yapın derimTeşekkürler canım, biz de skoda suberb baktık, onun da bagajı çok büyük. Buna da bakayım.. Skoda olduğu için kararsız kalmıştık ama siz memnun kalmışsınız.. Kullananların tavsiyesi en önemlisi..
selam anneler ve kuzuları nasılsınız valla size imreniyorum kızlar ne ara fırsat bulup geliyonuz buraya benim oğlan ayağımda uyududa öyle geldim.herkes iyidir inş.
Selam...Ben işyerindeyim, ondan bu rahatlık:)
Saygısızlığı onlar yapıyolar canım ,sen ver cevabını rahat et .Ya burasııı cook iyi geliyo bana moralim düzeliyo inan.geçen biri ne yediriyosun diye sorunca bende anne sütü emmek istemiyo ama sagıp veriyorum dedim hay demez olaydım binbir nasihat sütün (inek sütü) içine bebe bisküvisıni koy onu içir yazık aç kalmasın bebek diyo.sanki benden çok düşünüyo.bende süt vermiyorum meyveye başladım yavaş yavaş diyince "ayy bu kadar küçük bebek meyve yermi bağırsaklarını bozarsın sonra diyo"benimde sinirim bozuldu "bu benim çocuğum istediğim gibi bakarım" dedim sustu kaldı.kimseye saygısızlık yapmak istemem ama bazıları hakediyo.
Gece yatağına coldmix damlatırsan da iyi geliyo ,rahat uyuyo...kızlar merhaba , benim kızın burun akıntısı ve tıkanması var ne yapayım da grip olmasın
Zor günler geçirdi annesi ,düzelicektir sabret biraz...kızlar beniöm kız biyerlerini yırtıo çıktık arabayla gezdirdik uyudu mamayıda yedirdim uykusunda eve geldik az uyudu yine aynı ama öyle böyle diil ağlaması battaniyede salladık 5 10dk alışmasın diye ayağıma yatırdık uyudu şimdi ama neden bu kadar ağlıo tıukancak kadar ateşide yok karnı doydu altı temiz bi yandan dişim ağrıyo o ağladı ben ağladım
İşten istifa etme bence,içine sinmese de yakın biyere taşın ,yavru büyüyene kadar idare et...O kadar yolu gidip gelince ona da vakit ayıramazsın...Ben 10 dakikalık yoldayım ,ona rağmen anca birkaç saat geçirebiliyorum.İyi düşün ...:44:didem_0101 tüm sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu yaşlara
Sorma martta ücretsiz iznim bitiyor, bebeğime bakcak ne anneanne nede kv var, istanbulda bir başımızayız, kızım ısrarla biberon almıyor ne kadar aç bırakırsam bırakayım taze sağdığım sütü bile içmiyor(kaşıklada denedim), bakıcı olarak komşu ile sözde anlaştık ama mesai saatlerim çok uzun ve istanbul trafiğini de hesaba katarsak evden çıkıp yaklaşık 12 saat sonra eve dönebilcem, bu kadar uzun süre de yabancıya emanet etmeyi içim kaldırmıyor,kızımda sütten kesilir gibi bu şekilde.
beşiktaşta çalışıyorum oralarda ev baktık ama pek içime sinmedi, eh idare eder dediklerim de kirası çok fazla, sütten kesene kadar bakayım diyorum ama bu defa da iş yerinden istifa etmem gerekecek ,kafam çok karışık :26:
Cingözüm benimmm...
ben ben ben yemek istiyorum o parmakları tek tek
bu arada ilk foto.da fonda otribebe var
ayak parmaklarını değildee onun poposunu ıssırırmısın benim içinbuaradaa arkadaki burun için dimi bizdede var baya komik yaa eşim yapar genelde duruya :)
Hepimiz kilo aldık ,hepimiz de yamulduk ,o kısıma takılma canım...Ayrıca da kendini değersiz hissetme,yaptığımızın 100 de 1 ini yapsın bu herifler alnını karışlarım.Sana gerektiği gibi davranmıyosa o eşinin dangalaklığı ,çok biliyosa otursun 1 gün baksın bakalım bebeğe nasıl oluyomuşTartistik sayilmaz tam anlamiyla canim ben kustum ama. Surekli dalga geciyor benim oncedende oleydi ama ben takiyorum artik. Sisman ve kocaman gobekliyim ewet 6 aylik gibi karnin var biliyorum ama bunun soylenmesine artik dayanamiyorum. Kendimi cirkin ve cok degersiz hissediyorum ilgi alaka sohbet hic bisi kalmadi aramizda bunun sadece cocuktan oldugunu da sanmiyorum. Butun aksam arkadaslariyla msjlasiyor. Pazar en son kucuk bi tartisma oldu ve kustum. Onada soyledim hamileyken daha cok yardimci oluyordu. Ole isteeee. Aslinda bu sorunlar bayadir var soylemekle duzelmiyor bende kustum degisen bisi olmazsa daha da kati bi kusme olucak bu. Ki simdilik degisen bisi yok. Dun gecede yatana kadar msjlasti. Bu gecede gec gelicek bu kusluk devam eder yani
ne mesajlaşması canım bu yahu? zaruri bi durum mu var, arkadaşı filan mı uzakta, anlayamadım ben?:44:
valla açıkcası çocuk olduktan sonra kadınlar bence problem çözen değil problem olmayan eşler istiyor ama bunu hepsi anlayamıyor tabi.
o öyle söylerken, madem seni anne gibi görüyor sadece, direk lafını sok bence "madem anne gibi görüyorsun, önce saygı duy." bu kocalar saygı göstermek zorunda değiller ama saygı duymak zorundalar, bunu bilmiyorlar. saygı gösterme kardeşim, kıyasla beni mankenlerle şunla bunla, ama saygı duy ki yastığıma baş koymayı hak et!
Skoda biz de düşünmüyoduk ,son araştırmalarımızda herkes bu modele yönlendirdi bizi , bayağı büyük bi model ,hem de otomobil sınıfında ,bi denem sürüşü yapın derim
paticim cevaplamış ; işyeri rahatlığı
Saygısızlığı onlar yapıyolar canım ,sen ver cevabını rahat et .
Gece yatağına coldmix damlatırsan da iyi geliyo ,rahat uyuyo...
Zor günler geçirdi annesi ,düzelicektir sabret biraz...
İşten istifa etme bence,içine sinmese de yakın biyere taşın ,yavru büyüyene kadar idare et...O kadar yolu gidip gelince ona da vakit ayıramazsın...Ben 10 dakikalık yoldayım ,ona rağmen anca birkaç saat geçirebiliyorum.İyi düşün ...:44:
Cingözüm benimmm...
Otribebesiz bir hayat düşünülemez
Hepimiz kilo aldık ,hepimiz de yamulduk ,o kısıma takılma canım...Ayrıca da kendini değersiz hissetme,yaptığımızın 100 de 1 ini yapsın bu herifler alnını karışlarım.Sana gerektiği gibi davranmıyosa o eşinin dangalaklığı ,çok biliyosa otursun 1 gün baksın bakalım bebeğe nasıl oluyomuşAçık açık konuş eşinle,ya da olmadı -çalışmıyosan bile- tutun bi bakıcı ,o bebeğe baksın sen de kendine bak biraz.Çok şey beklemesin senden ,adam olsun da paylaşsın ...
Umay'ımın saçdaşı ,bir o kadar saç da bizde varGülünü de kondurmuş yakasına kokoşum ...
çok tatlısın keltoşşşşşş, bak annen senin için nelere katlanıyor saçını süpürge ediyor, sen de uzat şu saçları da ortalığı titretçok güzel olacak maşallah yavruma benim
bu arada gözümden kaçmadı kokoş kızın güllü bluzler giymiş çok beğendimm
ya bu bebeklerin fotosunu gözümde canlandırıp sonra bizim halının üstünde bi düşündüm de anaaaam içim titredi. anaları kısır yese bunlar da ortaya otursa şebeklik yapsa bize de tüm şu çektiklerimizi unutsak :118:
Cok kilo aldim ewet kocada gobek var ben bundan memnun degilim ama napabilirim suan aman bi damla emsin die cocukla ograsitorum. Benden cok sey beklemiyor. Aslinda bize karsi biraz kendini fazla salmis durumda. Pazar ogluma karsi daha iyi oldu. Aslinda ben ondan cok sey istiyorum bizimle ilgilen bizinle ilgilenirken su teli elinden birak diyorum. İs arkadaslariyla geyik muhabbeti yapiyorlar. Kafanizi sisirdim iste. Calismiyorum iste en buyuk hata orda. Yavruma bakim diyorum ama yok anam yaaa bu bole gitmicek karsilikli bi yol bulmak zorundayiz cunku ben bundan hic memnun degilim
Onu da yapıcaz ya ,yaza doğru toplaşıp kısır yiycez,bebeleri de çimenlere yayaıcazya bu bebeklerin fotosunu gözümde canlandırıp sonra bizim halının üstünde bi düşündüm de anaaaam içim titredi. anaları kısır yese bunlar da ortaya otursa şebeklik yapsa bize de tüm şu çektiklerimizi unutsak :118:
Hiç de çok şey istemiyosun canım ,eşiyle ve çocuğuyla ilgilenmek çok şey mi ? Biz evde telefonları nereye koyduğumuzu bile bilmiyoruz ,eşim dünyanın yolundan geliyo ,yatana kadar da ilgileniyo yavruyla,sabahın köründe de kalkıp işe gidiyo.Bu bebek sadece anneye mi ait ,onlar canı istediğinde sever ,istemediğinde telefonla oynar ,yok öyle bişey...Cok kilo aldim ewet kocada gobek var ben bundan memnun degilim ama napabilirim suan aman bi damla emsin die cocukla ograsitorum. Benden cok sey beklemiyor. Aslinda bize karsi biraz kendini fazla salmis durumda. Pazar ogluma karsi daha iyi oldu. Aslinda ben ondan cok sey istiyorum bizimle ilgilen bizinle ilgilenirken su teli elinden birak diyorum. İs arkadaslariyla geyik muhabbeti yapiyorlar. Kafanizi sisirdim iste. Calismiyorum iste en buyuk hata orda. Yavruma bakim diyorum ama yok anam yaaa bu bole gitmicek karsilikli bi yol bulmak zorundayiz cunku ben bundan hic memnun degilim
Cipskolam
Sagol canim ya sukur cikmadi ates ya korktugum gibi olmadi ayni canavarlikta devam.
İstifa edince 1yıl sonra dönme şansın olan bir işin var mı? Yoksa zor durum tekrar iş bulmak. Evet beşiktaşta evler zaten genel olarak harabe gibi ve kiralar çok yuksek.Yalnız 12 saatte çok uzun sure o tempoya dayanmak cok yıpratır seni. Eşinle artıları eksileri tartıp karar vermeniz gerek.Bakarsın Marta kadar birseyler cıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.Sorma martta ücretsiz iznim btiyor, bebeğime bakcak ne anneanne nede kv var, istanbulda bir başımızayız, kızım ısrarla biberon almıyor ne kadar aç bırakırsam bırakayım taze sağdığım sütü bile içmiyor(kaşıklada denedim), bakıcı olarak komşu ile sözde anlaştık ama mesai saatlerim çok uzun ve istanbul trafiğini de hesaba katarsak evden çıkıp yaklaşık 12 saat sonra eve dönebilcem, bu kadar uzun süre de yabancıya emanet etmeyi içim kaldırmıyor,kızımda sütten kesilir gibi bu şekilde.
beşiktaşta çalışıyorum oralarda ev baktık ama pek içime sinmedi, eh idare eder dediklerim de kirası çok fazla, sütten kesene kadar bakayım diyorum ama bu defa da iş yerinden istifa etmem gerekecek ,kafam çok karışık :26:
Mama sandakyesi ikea antilop mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye (bunun tepsiside ayrı sipariş veriliyor galiba tam bilmiyorum)o
bide mama sandalyesi alanlar memnunlar mı benim evim çok küçük o yuzden portatif bişey istiyorum
bide bebek arabası fikirlerinizi alayım çok uzattım kusura bakmayın
Senin mesajını okurken sanki bir arkadasımın durumu var o uye olmuş gibi hissettim. Onda da var birebir aynı durum. Önceden olsa o umursamıyorsa sende umursama derdim ama bence küsme.Arkadaşımda öyle yaptı sonra aralarına iyice soğukluk girdi.Sonucta sizin artık bir bebeginiz var. Onun için sogukluk daha da zor oluyor. Şimdi kendini sucluyor kilo veremedim, küstüm konusmadım diye.Tartistik sayilmaz tam anlamiyla canim ben kustum ama. Surekli dalga geciyor benim oncedende oleydi ama ben takiyorum artik. Sisman ve kocaman gobekliyim ewet 6 aylik gibi karnin var biliyorum ama bunun soylenmesine artik dayanamiyorum. Kendimi cirkin ve cok degersiz hissediyorum ilgi alaka sohbet hic bisi kalmadi aramizda bunun sadece cocuktan oldugunu da sanmiyorum. Butun aksam arkadaslariyla msjlasiyor. Pazar en son kucuk bi tartisma oldu ve kustum. Onada soyledim hamileyken daha cok yardimci oluyordu. Ole isteeee. Aslinda bu sorunlar bayadir var soylemekle duzelmiyor bende kustum degisen bisi olmazsa daha da kati bi kusme olucak bu. Ki simdilik degisen bisi yok. Dun gecede yatana kadar msjlasti. Bu gecede gec gelicek bu kusluk devam eder yani
Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179
Canım kendinde hata arama, şartlar böyle gerektirdiği için çalışmıyorsundur. ama evde olan anneler çok daha büyük bir yükün altında.
kilo hepimizde kaldı. ama bebekler 1 yaşına girmeden kurtulucaz inşallah hepsinden. sonuçta bu bebek ikinizin o yüzden ona karşı fedakarlık ve sevgi eşit olmalı. Senden bişey beklemiyor olsa bile sen ondan iki çift güzel laf beklemekte haklısın. bence küserek değil konuşarak çözmeyi dene yoksa kendini daha fazla yıpratırsın ve unutma sen süt veriyorsun üzüntü yasakkendine iyi bakmalı moralini yüksek tutmalısın ki bebeğin de mutlu ve huzurlu olsun.. bundan sonra bebeklerimiz için bencil olmak zorundayız
Onu da yapıcaz ya ,yaza doğru toplaşıp kısır yiycez,bebeleri de çimenlere yayaıcaz
Hiç de çok şey istemiyosun canım ,eşiyle ve çocuğuyla ilgilenmek çok şey mi ? Biz evde telefonları nereye koyduğumuzu bile bilmiyoruz ,eşim dünyanın yolundan geliyo ,yatana kadar da ilgileniyo yavruyla,sabahın köründe de kalkıp işe gidiyo.Bu bebek sadece anneye mi ait ,onlar canı istediğinde sever ,istemediğinde telefonla oynar ,yok öyle bişey...
Mümkünse eğer bir işe gir bence ,bi de bakıcı bul bebeğe ,eşin ilgilenmese de ver çocuğu ona "bebeği al bi banyo yapayım ,ya da yemek yapayım" falan gibi bişeyler söyle ,ver eline baksın biraz alışsın,sen de yavaş yavaş yap işini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?