2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne mesajlaşması canım bu yahu? zaruri bi durum mu var, arkadaşı filan mı uzakta, anlayamadım ben?:44:

valla açıkcası çocuk olduktan sonra kadınlar bence problem çözen değil problem olmayan eşler istiyor ama bunu hepsi anlayamıyor tabi.

o öyle söylerken, madem seni anne gibi görüyor sadece, direk lafını sok bence "madem anne gibi görüyorsun, önce saygı duy." bu kocalar saygı göstermek zorunda değiller ama saygı duymak zorundalar, bunu bilmiyorlar. saygı gösterme kardeşim, kıyasla beni mankenlerle şunla bunla, ama saygı duy ki yastığıma baş koymayı hak et!

Skoda biz de düşünmüyoduk ,son araştırmalarımızda herkes bu modele yönlendirdi bizi , bayağı büyük bi model ,hem de otomobil sınıfında ,bi denem sürüşü yapın derim

selam anneler ve kuzuları nasılsınız valla size imreniyorum kızlar ne ara fırsat bulup geliyonuz buraya benim oğlan ayağımda uyududa öyle geldim.herkes iyidir inş.

Selam...Ben işyerindeyim, ondan bu rahatlık:)

paticim cevaplamış ; işyeri rahatlığı

Saygısızlığı onlar yapıyolar canım ,sen ver cevabını rahat et .

kızlar merhaba , benim kızın burun akıntısı ve tıkanması var ne yapayım da grip olmasın
Gece yatağına coldmix damlatırsan da iyi geliyo ,rahat uyuyo...

Zor günler geçirdi annesi ,düzelicektir sabret biraz...

İşten istifa etme bence,içine sinmese de yakın biyere taşın ,yavru büyüyene kadar idare et...O kadar yolu gidip gelince ona da vakit ayıramazsın...Ben 10 dakikalık yoldayım ,ona rağmen anca birkaç saat geçirebiliyorum.İyi düşün ...:44:

Eki Görüntüle 619157

10 gün önce falan aldık şimdilik memnununz kendiside sewiyor bakalım..
Cingözüm benimmm...

ben ben ben yemek istiyorum o parmakları tek tek
bu arada ilk foto.da fonda otribebe var

ayak parmaklarını değildee onun poposunu ıssırırmısın benim için buaradaa arkadaki burun için dimi bizdede var baya komik yaa eşim yapar genelde duruya :)

Otribebesiz bir hayat düşünülemez

Hepimiz kilo aldık ,hepimiz de yamulduk ,o kısıma takılma canım...Ayrıca da kendini değersiz hissetme,yaptığımızın 100 de 1 ini yapsın bu herifler alnını karışlarım.Sana gerektiği gibi davranmıyosa o eşinin dangalaklığı ,çok biliyosa otursun 1 gün baksın bakalım bebeğe nasıl oluyomuş Açık açık konuş eşinle,ya da olmadı -çalışmıyosan bile- tutun bi bakıcı ,o bebeğe baksın sen de kendine bak biraz.Çok şey beklemesin senden ,adam olsun da paylaşsın ...

ayy kzıım annesine yardımcı olmak istiyor heralde aksam kasık mamasını yaptım mama sandalyesine oturttum yedirmeye çalışıyorum yemiyor babası geldi kasığı weriyor bir güzel yiyor ben alıyorum kaşığı tekrar ağlıyor böyle olunca eşim yedirmek zorunda kaldı bende 45 dk zaman kazandım hemen işleri hallettim arada yapsa böyle benim açımdan süperr

ya bu bebeklerin fotosunu gözümde canlandırıp sonra bizim halının üstünde bi düşündüm de anaaaam içim titredi. anaları kısır yese bunlar da ortaya otursa şebeklik yapsa bize de tüm şu çektiklerimizi unutsak :118:

Cok kilo aldim ewet kocada gobek var ben bundan memnun degilim ama napabilirim suan aman bi damla emsin die cocukla ograsitorum. Benden cok sey beklemiyor. Aslinda bize karsi biraz kendini fazla salmis durumda. Pazar ogluma karsi daha iyi oldu. Aslinda ben ondan cok sey istiyorum bizimle ilgilen bizinle ilgilenirken su teli elinden birak diyorum. İs arkadaslariyla geyik muhabbeti yapiyorlar. Kafanizi sisirdim iste. Calismiyorum iste en buyuk hata orda. Yavruma bakim diyorum ama yok anam yaaa bu bole gitmicek karsilikli bi yol bulmak zorundayiz cunku ben bundan hic memnun degilim

Cipskolam
Sagol canim ya sukur cikmadi ates ya korktugum gibi olmadi ayni canavarlikta devam.

Umay'ımın saçdaşı ,bir o kadar saç da bizde var Gülünü de kondurmuş yakasına kokoşum ...

çok tatlısın keltoşşşşşş, bak annen senin için nelere katlanıyor saçını süpürge ediyor, sen de uzat şu saçları da ortalığı titret çok güzel olacak maşallah yavruma benim

bu arada gözümden kaçmadı kokoş kızın güllü bluzler giymiş çok beğendimm

çok teşekkür ederiz teyzeleri. yaa kokoş benim kızım, annesi doğumdan beri kendine bir parça çaput almadı hep kızına çalışıyor. bakımsızlıkta tavan yaptım. geçen annem kızdı artık şu saçını topuz yapma diye
şu doğum kiloları ne biçim yapıştı üstüme yaa ki ben hamilelikte sadece 8 kilo aldım. (aslında doğum kilosu değil lohusalık kilosu bunlar ) o yüzden de kendime hiçbişey yakıştıramıyorum ama bebişler ne giyse yakışıyor, yok basenim çıktı yok hatlarımı belli etti derdi yok

evet yaa şu buluşma işini yapmalıyız mutlaka baharda

Canım kendinde hata arama, şartlar böyle gerektirdiği için çalışmıyorsundur. ama evde olan anneler çok daha büyük bir yükün altında.
kilo hepimizde kaldı. ama bebekler 1 yaşına girmeden kurtulucaz inşallah hepsinden. sonuçta bu bebek ikinizin o yüzden ona karşı fedakarlık ve sevgi eşit olmalı. Senden bişey beklemiyor olsa bile sen ondan iki çift güzel laf beklemekte haklısın. bence küserek değil konuşarak çözmeyi dene yoksa kendini daha fazla yıpratırsın ve unutma sen süt veriyorsun üzüntü yasak kendine iyi bakmalı moralini yüksek tutmalısın ki bebeğin de mutlu ve huzurlu olsun.. bundan sonra bebeklerimiz için bencil olmak zorundayız

Onu da yapıcaz ya ,yaza doğru toplaşıp kısır yiycez,bebeleri de çimenlere yayaıcaz

Hiç de çok şey istemiyosun canım ,eşiyle ve çocuğuyla ilgilenmek çok şey mi ? Biz evde telefonları nereye koyduğumuzu bile bilmiyoruz ,eşim dünyanın yolundan geliyo ,yatana kadar da ilgileniyo yavruyla,sabahın köründe de kalkıp işe gidiyo.Bu bebek sadece anneye mi ait ,onlar canı istediğinde sever ,istemediğinde telefonla oynar ,yok öyle bişey...
Mümkünse eğer bir işe gir bence ,bi de bakıcı bul bebeğe ,eşin ilgilenmese de ver çocuğu ona "bebeği al bi banyo yapayım ,ya da yemek yapayım" falan gibi bişeyler söyle ,ver eline baksın biraz alışsın,sen de yavaş yavaş yap işini...

İstifa edince 1yıl sonra dönme şansın olan bir işin var mı? Yoksa zor durum tekrar iş bulmak. Evet beşiktaşta evler zaten genel olarak harabe gibi ve kiralar çok yuksek.Yalnız 12 saatte çok uzun sure o tempoya dayanmak cok yıpratır seni. Eşinle artıları eksileri tartıp karar vermeniz gerek.Bakarsın Marta kadar birseyler cıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
o

bide mama sandalyesi alanlar memnunlar mı benim evim çok küçük o yuzden portatif bişey istiyorum

bide bebek arabası fikirlerinizi alayım çok uzattım kusura bakmayın
Mama sandakyesi ikea antilop mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye (bunun tepsiside ayrı sipariş veriliyor galiba tam bilmiyorum)
Yada gecen gun birisi paylaşmıstı Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Blue bu. Cok yer kaplamıyor ikiside
Arabada pek tecrubem yok

Senin mesajını okurken sanki bir arkadasımın durumu var o uye olmuş gibi hissettim. Onda da var birebir aynı durum. Önceden olsa o umursamıyorsa sende umursama derdim ama bence küsme.Arkadaşımda öyle yaptı sonra aralarına iyice soğukluk girdi.Sonucta sizin artık bir bebeginiz var. Onun için sogukluk daha da zor oluyor. Şimdi kendini sucluyor kilo veremedim, küstüm konusmadım diye.
Eşin iyice sorumluluktan kaçmış kendine farklı bir hayat kurmuş gibi bence haftasonları oglunuzu biraz ona ver.Mamasını yedirsin onunla vakit gecirsin gerekirse tatlı sekilde zorla. Herseyi senin ustune yıkmış gibi.Artık geçinmelerine gore bakıp kuafor gibi seyler içinde vakit ayıraabilirsin, sonrasında hafif mekik hareketlerine başla , azda olsa sayısı düzenli yaparsan bırakmadan fark edecektir.

Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179
Hepsi çok tatlı maşallah
Kel mel yarın onlar bir saç uzatır, bir giyinir ovv ne canlar yakarlar. Ozaman neler diyeceksiniz bakalım, kaynanalık damarınız kabarır

eşimle cok sukur iyiyiz artık tartışacak zaman bulamıyoruz cunku çalışıyorum duruya zar zor yetişiyorum ama eşiminde beklentileri oluyor karşılıyorum dersem yalan soylemiş olurum ne kendimee ne eşime vakit ayırabiliyorum sadece duru..korkmuyormuyum korkuyorum bi mesaj gorursem biriyle gorursem diye ama inanın ekstra çabada sarfetsem yetişemem eskisi gibi olmamı bekliyor ama olamam.başı agrıyordu gecenlerde bi masaj yapsan dedi dellendim bi ton laf saydım herseye zar zor yetişiyorum başınmı kaldı şimdi dedim ayyy adama masaj yapan olsa bırakır gider haacinselliğe hiçç girmiyorum dunya ahiret bacımsın desee yuppiii dicem boyle bi eşi kim ister ki ama gerrcekten yetişemiyorum

Pamukcuk için damla kullanan arkadaslar tam bir damla adı onerebilir mi? Birde dut surubu mu neydi o pamukcuk için olan?

Ya zaten o gelmeden yemek zor yapiyorum eline veriyorum bakiyor mecbur orda sorun yok. Tel elinde oyaliyor cocugu. Buna gicigim zaten. Ben ilgi istiyorum sevkat istiyorum sevgi istiyorum. Monotonluk istemiyorum. Gece cocuk uyandi kalk uyut ben uyutamadim dedim kulaginin dibinede koydum. İstemesede zorla yardim ettiririm. Soylenirim etmezse. Bugun 7 yil bitti ardasligimiz yoldasligimiz ama cok birakti bu yil kendini.eskiden ben yapardim sevgi gosterisi onunda gosternesi icin zorlardir ben saldim kendimi mecburen ama o benden once saldi bence. Bu aksam cozelim bunu dedim yoksa kotuye gidiyor.bakalim napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…