Kaşıkla verince suyu çok kolay dışarı atıyor hiç içiremedim ben. Su işi bizi de uğraştırdı ama 3-4 günden beri içiyor artık. Önemli olan hangi aparatla aldığı değil tadını kabul etmesi bence. O yüzden biberonlşa daha kolay alacaksa onunla ver bence tadını kabul etsin sonra neyle versen gider.kızlar az önce armut püresini verdim, doktor su yok demesine rağmen mantıken ve az çok sizden gördüğüm kadarıyla az su da veriyorum.
suluktan içerken öksürüyor çocuk genzine kaçıyor. damla damla gelecek şekilde çok yavaş veriyorum ama yok. coğu dışarı ya da genzine kaçıyor. biberon da vermek istemiyorum su içmeye alışsın diye. kaşıkla mı vericem ne yapıcam? :44:
yaa bu ek gıda işine kafam basmadı gitti yaa
3gündür sadece elmayla armutun suyunu veriyorum sadece 3-4 kasık o kdr..
ama hangi saatlerde neyi ne kdr nasıl vercemi bilmiyorum off yaa ne alengirli işler bunlar yaaaaaaa :s
canım dr browns'un ve sanırım bebe dor'un suluk kullanmaya yeni başlayan bebekler için sulukları var ben de hafta sonu aldım. emmezse su akmıyor. emdiğinde de bir delikten az az geliyor. neler yaptım da su içiremedim ben benim cadıya. bu suluk sayesinde oynaya oynaya içti haftasonu. yanlardaki kollardan tutmak hoşuna gitti. suluğumuz şu:
Kııızzz ,ben de suluk aldım haftasonu ama damlatıyo ,nasıl tutucam anlamadım ? Biberondan verdim gene ,çözebilecek miyim bakalım ?
cnm bardakla dene bide benimkisi bardakla bişeyler içmeyi seviyor.hem pratik oluyo:)))
hayat suyun ağızlıkları ile denedim, o da biberon mantığı aslında ama 3 delikli belki ondan mı gitti genzine yavrum :44:
evdeki avent suluğu zuladan çıkarma zamanı geldi demek ki
hemen bu soruna el atcam, herkese teşekkürler
canım dr browns'un ve sanırım bebe dor'un suluk kullanmaya yeni başlayan bebekler için sulukları var ben de hafta sonu aldım. emmezse su akmıyor. emdiğinde de bir delikten az az geliyor. neler yaptım da su içiremedim ben benim cadıya. bu suluk sayesinde oynaya oynaya içti haftasonu. yanlardaki kollardan tutmak hoşuna gitti. suluğumuz şu:
hayat suyun ağızlıkları ile denedim, o da biberon mantığı aslında ama 3 delikli belki ondan mı gitti genzine yavrum :44:
evdeki avent suluğu zuladan çıkarma zamanı geldi demek ki
hemen bu soruna el atcam, herkese teşekkürler
ben de hayat suyun ağızlığıyla deniyordum ama onda 3 büyük delik olması ve sürekli akması yüzünden içemedi benimki de
ben de hayat suyun ağızlığıyla deniyordum ama onda 3 büyük delik olması ve sürekli akması yüzünden içemedi benimki de
Bende artık yogurt, meyve tattıracam duzenli.Dün avakado aldımda sonra nette alerjik gıdalarda okudum tereddut ettim. Bende denerim cok az bu hafta, alerji yapmaz dokunmaz ise devam ederim. Mübarek meyvenin taneside 3 lira
Skoda Yeti aldık canım ,bayağı büyük bagajı falan ,kendi de büyük ,memnunuz şimdilik...Yakıtı da çok az kullanıyo...
Yahuu sana baba baka bebıslerı deneme tahtasına cevırdımaman yumurta sarısı daya aman yurutecte gezcekmı dıye bak aman ayakta duruyomu sımdıde lazımlıkmı cıkktıı aramızda sadece 2 hafta var sankı ay farkı var kocıs benı kovacak evden su lazımlıgı bende dusuneyım pesınde takıpteyımm...
canım yumusak yerinden biraz kesip kabuğunu soyup küçük küçük doğradım sonra kasıkla iyice ezdim ama kaygan biraz zor oldu sonra çok az 15 20 ml kadar anne sütünü koydum iyice kareıstırdım sütün rengi yeşil oluyor zaten onuda kasıkla içirdim sesi çıkmadan içdi hepsini bitirmedi ama en azından azda olsa başladık
selam anneler ve kuzuları nasılsınız valla size imreniyorum kızlar ne ara fırsat bulup geliyonuz buraya benim oğlan ayağımda uyududa öyle geldim.herkes iyidir inş.
Teşekkür ederim canım.Bende bu hafta denicem tarif ettiğin şekilde. Sorun olmazsa devam ederim haftaya 2ye cıkarıpmeraba canım ben werdim anne sütüyle karıstırdım werdim beyin ve kas gelişimi için çok önemliymiş aldığım kitapda derki avakado için ilk olarak haftada 1 kere ile baslayın sonra haftada 2 yada 3 e çıkarın ben vericem bundan sonra haftalık paylasırım canımm
selam anneler ve kuzuları nasılsınız valla size imreniyorum kızlar ne ara fırsat bulup geliyonuz buraya benim oğlan ayağımda uyududa öyle geldim.herkes iyidir inş.
Ben sagarken giriyorum
cnm 1 yasına kadar mutlaka gunde 500 gr mama vermelıymısız buyumelerı acısından corba olarak o bebe kavanozu kadar yıyoyorlar bence cok degıl buyuduler artık mamaları aralara serpıstırıyorum bu arada ben kahvaltıyada basladım SENIN BEBELER MASALLAH YEMEDIKLERI HALDE 8 KG MUS BIDE YESELER:) benımkıler gecen ay 6800 dı
Ya burasııı cook iyi geliyo bana moralim düzeliyo inan.geçen biri ne yediriyosun diye sorunca bende anne sütü emmek istemiyo ama sagıp veriyorum dedim hay demez olaydım binbir nasihat sütün (inek sütü) içine bebe bisküvisıni koy onu içir yazık aç kalmasın bebek diyo.sanki benden çok düşünüyo.bende süt vermiyorum meyveye başladım yavaş yavaş diyince "ayy bu kadar küçük bebek meyve yermi bağırsaklarını bozarsın sonra diyo"benimde sinirim bozuldu "bu benim çocuğum istediğim gibi bakarım" dedim sustu kaldı.kimseye saygısızlık yapmak istemem ama bazıları hakediyo.İşteee ,bu durumda naapıyoruz ; şirrete bağlıyoruzKaç aylık göründüğü seni ilgilendirir ,herkes bilirkişi anasını satayım yaa, herbokolog onlar boşver yaa ver cevabını gitsinler...
Hayırlı olsun..darısı başımıza :)En önemli gelişmeyi yazmayı unuttum tabi. Şimdi sen yazınca hatırladım.. Dişimiz çıktıÇoktandır belirtileri vardı zaten, cumartesi ucu da göründü beyaz beyaz.. Şu an gülünce minacık dişimiz görünebiliyor.. Pişikle diş bağlantısını duymamıştım, demek onun da etkisi olmuş..
Ben demin elmayi rendeledim kucuk kucuk catalla ezdim yarim elmayi yediyaa bu ek gıda işine kafam basmadı gitti yaa
3gündür sadece elmayla armutun suyunu veriyorum sadece 3-4 kasık o kdr..
ama hangi saatlerde neyi ne kdr nasıl vercemi bilmiyorum off yaa ne alengirli işler bunlar yaaaaaaa :s
Kiz bardakmi tasiycak bunlar yolda. Kizlar korkmayin biberon kullanin kasikla zor olurbence biberonla ver canim bisi olmaz kasikla basa cikmaz
Maşallah kuzuna. Benimki 100cc icse bayram ederimSeni anliyorum benim kizim ayni onu dusunmukten oburunu unutuyorum. Tek tesellim cetvelde ortalamada gitmesi. Bende sabah 10 da 100 cc cikti onu verdim 12de aglamaya basladi. Bi 120 cc verdim uyudu. Yani 4 saati bulmuyo. Bende meyve ezicem elma muz cikardim. Sanirim bizimde duzenli ek gidanin vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?