Cnm seni cok iyi anlıyorum gecen hafta bizde eşimle aynı mevzudan tartıştık 3 gun mecbur olmadikca konuşmadık gecenin 10 unda benimki uyanır emerkende geri uyur bide gece 4-5 arası emer sen tut 10 da al beşikten getir salona kızı sev eee bugun sevmedim ben gelmeden uyutuyorsun sanki ben zorla uyutuyorum cocuk uykusu gelince uyumazsa ağlıyor dedim o emmek icin uyanıyor neden çıkardın odadan demeye kalmadı zaten kiz ağlamaya başladı neyse gittim odaya ağlar emmez salla salla yemin ediyorum gece bir buçuk oldu zor uyudu onun arkasından olan oldu bende sarteller attı hem ağlarım hem söylenirim bide ne dese begenirsin 7 ay oldu hep uyur bu cocuk bir gece uyumadı bu hale geldin ya uyumayan bir cocuk olsaydı boşanırdik herhalde...olurmusun oldururmusun...sonra iste zaman geri düzeldi aramız ama bu uyku ve yeme düzenini oturtmana kadar ne çektim birisi karıştığı an sınır oluyorumKızlar genelde oğlumu genelde 2-2,5 saatte uyutmaya çalışıyorum çünkü iyice huysuzluk yapmaya başlıyor ve gittikçe uyuması daha da zor oluyor. Ayağıma sallamak için yatırdığımda karnını yukarı kaldırıyor ve almazsam katılarak ağlıyor. Kucağımda uyutmak istiyorum yine aynı şekilde karnını yukarı kaldırıp kafayı arkaya doğru atıyor. Emzirmek istediğimde de aynı senaryolar zaten bu aralar emmek dahi istemiyor. Bu akşam da benim için çok zordu. Oğlum uyumadıkça iyice huysuzlaştı, 4 saat uyanıklık onu iyice yordu nerdeyse 2 saat kucakta dolaştık, oynadık ama ne zaman yatırmaya kalksak ağladı. 4 saatin sonunda karnı da iyice acıktı ama yine kucağıma alıp emzirmek istediğimde kendini attı geriye. Ben de oyunla yatırıp, yattığı yerden emzirmeye çalıştım tabi aç olduğu için emmeye başladı ve sonunda da uyudu.Tabi bu kadar mücadele esnasında eşime de çok sinirlendim.Hala kızgınım ona, tüm gün yoruluyorum zaten bir de eleştiriliyorum. Oğlumun bakımında o da elinden geleni yapıyor sağ olsun ama arada ben sana yardım ediyorum diyor sanki sadece benim oğlum. Bu akşam da oğlum huysuzlandığı ve üstüne de eşim beni eleştirince bardak taştı benim şalterler attı ve sinirden ağladım.İçim o kadar sıkıldı ki birileri ile paylaşmak istedim, beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz.:13:
Kızlar genelde oğlumu genelde 2-2,5 saatte uyutmaya çalışıyorum çünkü iyice huysuzluk yapmaya başlıyor ve gittikçe uyuması daha da zor oluyor. Ayağıma sallamak için yatırdığımda karnını yukarı kaldırıyor ve almazsam katılarak ağlıyor. Kucağımda uyutmak istiyorum yine aynı şekilde karnını yukarı kaldırıp kafayı arkaya doğru atıyor. Emzirmek istediğimde de aynı senaryolar zaten bu aralar emmek dahi istemiyor. Bu akşam da benim için çok zordu. Oğlum uyumadıkça iyice huysuzlaştı, 4 saat uyanıklık onu iyice yordu nerdeyse 2 saat kucakta dolaştık, oynadık ama ne zaman yatırmaya kalksak ağladı. 4 saatin sonunda karnı da iyice acıktı ama yine kucağıma alıp emzirmek istediğimde kendini attı geriye. Ben de oyunla yatırıp, yattığı yerden emzirmeye çalıştım tabi aç olduğu için emmeye başladı ve sonunda da uyudu.Tabi bu kadar mücadele esnasında eşime de çok sinirlendim.Hala kızgınım ona, tüm gün yoruluyorum zaten bir de eleştiriliyorum. Oğlumun bakımında o da elinden geleni yapıyor sağ olsun ama arada ben sana yardım ediyorum diyor sanki sadece benim oğlum. Bu akşam da oğlum huysuzlandığı ve üstüne de eşim beni eleştirince bardak taştı benim şalterler attı ve sinirden ağladım.İçim o kadar sıkıldı ki birileri ile paylaşmak istedim, beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz.:13:
Ayy cnm insallaholmicak gibi. Yemege gittik aksam hic bunaltmadi masallah.sadece degisik inliyor arada. Onceki asida da yapmisti normal.Pepik canım illa huzursuzluk veya ateş olacak diye bekleme . Bizim diğer aşılarda oldu ama 6. Ay asinsizda Allah'a şükür hiçbir rahatsızlık olmadı . Doktor olmayabilir çünkü kaliteli aşılar kullanıyoruz demişti .
Kızlar genelde oğlumu genelde 2-2,5 saatte uyutmaya çalışıyorum çünkü iyice huysuzluk yapmaya başlıyor ve gittikçe uyuması daha da zor oluyor. Ayağıma sallamak için yatırdığımda karnını yukarı kaldırıyor ve almazsam katılarak ağlıyor. Kucağımda uyutmak istiyorum yine aynı şekilde karnını yukarı kaldırıp kafayı arkaya doğru atıyor. Emzirmek istediğimde de aynı senaryolar zaten bu aralar emmek dahi istemiyor. Bu akşam da benim için çok zordu. Oğlum uyumadıkça iyice huysuzlaştı, 4 saat uyanıklık onu iyice yordu nerdeyse 2 saat kucakta dolaştık, oynadık ama ne zaman yatırmaya kalksak ağladı. 4 saatin sonunda karnı da iyice acıktı ama yine kucağıma alıp emzirmek istediğimde kendini attı geriye. Ben de oyunla yatırıp, yattığı yerden emzirmeye çalıştım tabi aç olduğu için emmeye başladı ve sonunda da uyudu.Tabi bu kadar mücadele esnasında eşime de çok sinirlendim.Hala kızgınım ona, tüm gün yoruluyorum zaten bir de eleştiriliyorum. Oğlumun bakımında o da elinden geleni yapıyor sağ olsun ama arada ben sana yardım ediyorum diyor sanki sadece benim oğlum. Bu akşam da oğlum huysuzlandığı ve üstüne de eşim beni eleştirince bardak taştı benim şalterler attı ve sinirden ağladım.İçim o kadar sıkıldı ki birileri ile paylaşmak istedim, beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz.:13:
arada o şarterler bizde de atıyor bugün saat 5 te tam kızı salladım uyuttum eşim işten geldi.hiç düşünmez çocuk uyuyır mu diye.kapı salona yakın ve ben de salonda uyutuyorum.şangur şungur kapı açıldı anahtar sesleri ben de kızdım ona gitti yattı.bir de trip atıyor zaten kız nefese bile uyanıyor.aksi kız aynı babası.ayyy fenalık geliyor bazen.hiç bizim tarafa çekmemiş.hareketli aynen akşamki uykuları uyumamak için elinden geleni yapıyor sabah fena değiliz.canım uyku saatleri hangi saatler.bebişin niye bunu yapıyor bugünlük mü her zaman mı böyle uyurken direnmesi filan?ben 4 saatte bir uyutuyorum uyum sağlıyor ama akşam 17 uykusunu sevmiyor nedense.alt tarafı 1 saat şekerleme yapması lazım(tracy hogg planı uyguluyorum bir tek 17 ve 21 uykularımız sıkıntılı geç dalıyor)
Kimse özel birşey yapmadı galiba :)kızlarr
giremedim bugün hiç.eğitimdeydim.Sevgililer gününüz nasıl geçti bakalım ?
heheeeeeeee ıce daisynın organik yoğurdu bakalım faturaya nasıl yansıyacak.
Cnm seni cok iyi anlıyorum gecen hafta bizde eşimle aynı mevzudan tartıştık 3 gun mecbur olmadikca konuşmadık gecenin 10 unda benimki uyanır emerkende geri uyur bide gece 4-5 arası emer sen tut 10 da al beşikten getir salona kızı sev eee bugun sevmedim ben gelmeden uyutuyorsun sanki ben zorla uyutuyorum cocuk uykusu gelince uyumazsa ağlıyor dedim o emmek icin uyanıyor neden çıkardın odadan demeye kalmadı zaten kiz ağlamaya başladı neyse gittim odaya ağlar emmez salla salla yemin ediyorum gece bir buçuk oldu zor uyudu onun arkasından olan oldu bende sarteller attı hem ağlarım hem söylenirim bide ne dese begenirsin 7 ay oldu hep uyur bu cocuk bir gece uyumadı bu hale geldin ya uyumayan bir cocuk olsaydı boşanırdik herhalde...olurmusun oldururmusun...sonra iste zaman geri düzeldi aramız ama bu uyku ve yeme düzenini oturtmana kadar ne çektim birisi karıştığı an sınır oluyorum
Bu arada tarifine göre senin bebenin gazi var buyuk ihtimalle..
Eşim az önce geldi öptü yanağımdan ama içimden yakın davranmak da gelmedi. Sinirim geçer elbette ama yine eminim aynı senaryolar devam edecektir. Çünkü anlayamıyorlar bizi, annelik o kadar farklı ki ancak bir anneyi yine bir anne anlar. Oğlum katıla katıla ağladığında içim parçalanıyor ben de ağlıyorum, o aç durunca ben de aç kalıyorum, o gülünce de dünyalar benim oluyor.
Oğlumun emmek istememesi dediğin gibi gazdan olabilir ama genelde böyle. Ancak uyuyup uyandıktan sonra güzel emiyor. Ek gıdada problem yok alıyor ama emziremiyorum, hep de ek gıda olmaz ki bağışıklığı için emzirmem şart. Bugün 6. ay kontrolü vardı, doktora sordum, süt baymıştır4-5 saatte emzir ki güzel emsin dedi. Ayrıca bağışıklığı için günde 4-5 kere emzirmen yeterli dedi.
arada o şarterler bizde de atıyor bugün saat 5 te tam kızı salladım uyuttum eşim işten geldi.hiç düşünmez çocuk uyuyır mu diye.kapı salona yakın ve ben de salonda uyutuyorum.şangur şungur kapı açıldı anahtar sesleri ben de kızdım ona gitti yattı.bir de trip atıyor zaten kız nefese bile uyanıyor.aksi kız aynı babası.ayyy fenalık geliyor bazen.hiç bizim tarafa çekmemiş.hareketli aynen akşamki uykuları uyumamak için elinden geleni yapıyor sabah fena değiliz.canım uyku saatleri hangi saatler.bebişin niye bunu yapıyor bugünlük mü her zaman mı böyle uyurken direnmesi filan?ben 4 saatte bir uyutuyorum uyum sağlıyor ama akşam 17 uykusunu sevmiyor nedense.alt tarafı 1 saat şekerleme yapması lazım(tracy hogg planı uyguluyorum bir tek 17 ve 21 uykularımız sıkıntılı geç dalıyor)
Benim kızda emmiyor yine 2-3 haftadır aynen tarif ettiginiz gibi uykusu iyice gelirse emerken uyuyor yada disari çıkarız emmek ister evde aksama kadar bir yada iki kere kandıra kandıra emziririm bugun trende emecem diye çıldırdı bende onla birlikte çıldırdım bizimkinin değişmeyeni aksam ve gece emmesi yani iki defa iki gogsumu iyice boşaltıyor ondan icin rahat bide 7 ayı bitirdi ek gıdaya iyice alıştı gece emmesi bitmezse böyle en kötü bir yılı tamamlasa Allah'a sukredecemEşim az önce geldi öptü yanağımdan ama içimden yakın davranmak da gelmedi. Sinirim geçer elbette ama yine eminim aynı senaryolar devam edecektir. Çünkü anlayamıyorlar bizi, annelik o kadar farklı ki ancak bir anneyi yine bir anne anlar. Oğlum katıla katıla ağladığında içim parçalanıyor ben de ağlıyorum, o aç durunca ben de aç kalıyorum, o gülünce de dünyalar benim oluyor.
Oğlumun emmek istememesi dediğin gibi gazdan olabilir ama genelde böyle. Ancak uyuyup uyandıktan sonra güzel emiyor. Ek gıdada problem yok alıyor ama emziremiyorum, hep de ek gıda olmaz ki bağışıklığı için emzirmem şart. Bugün 6. ay kontrolü vardı, doktora sordum, süt baymıştır4-5 saatte emzir ki güzel emsin dedi. Ayrıca bağışıklığı için günde 4-5 kere emzirmen yeterli dedi.
Kizz 1 saay sekerlememi olur. Benimki 40 dk uyusa uyaninca ustune atliyorum seviyorum pasam ne cok uyudun oh oh oh die.
kızlar yaa benim bir problemim var.Benim oğlum ek gıdalara geçtiğimizden beri kaşığa kesinlikle ağız açmıyor hatta ağlarken bile ağzı kapalı ağlıyor düşünün artık.Pek aramız iyi değil.Ama aynı araplar gibi elle verince yiyor.Elimle yani parmağımla ağzına peynir falan veriyorum onu yiyor.Baktım sebzeleride verince yiyor.Napıcam yaa bu çocuğu nasıl kaşığa alıştırıcam.Yoğurtla aramız hiç iyi değil.Bu meyveli daninolardan bile aldım hiç istemeden bile olsa.Onu bile yemedi yaa çocuk.Sizin ek gıdalarla aranız nasıl?
Olur arada otür şeyler.Yoruluyoruz bunalıyoruz nede olsa. Erkekler o anki bunalmayla konusuyor genelde. Uzattıkca biz üzülüyoruz sadece.Tabi arada ağlayıp söylenip rahatlamak iyi olur ama çokta uzatmamaya çalış yinede bence :)Oğlumun bakımında o da elinden geleni yapıyor sağ olsun ama arada ben sana yardım ediyorum diyor sanki sadece benim oğlum. Bu akşam da oğlum huysuzlandığı ve üstüne de eşim beni eleştirince bardak taştı benim şalterler attı ve sinirden ağladım.İçim o kadar sıkıldı ki birileri ile paylaşmak istedim, beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz.:13:
kızlar yaa benim bir problemim var.Benim oğlum ek gıdalara geçtiğimizden beri kaşığa kesinlikle ağız açmıyor hatta ağlarken bile ağzı kapalı ağlıyor düşünün artık.Pek aramız iyi değil.Ama aynı araplar gibi elle verince yiyor.Elimle yani parmağımla ağzına peynir falan veriyorum onu yiyor.Baktım sebzeleride verince yiyor.Napıcam yaa bu çocuğu nasıl kaşığa alıştırıcam.Yoğurtla aramız hiç iyi değil.Bu meyveli daninolardan bile aldım hiç istemeden bile olsa.Onu bile yemedi yaa çocuk.Sizin ek gıdalarla aranız nasıl?
Ayy cnm insallaholmicak gibi. Yemege gittik aksam hic bunaltmadi masallah.sadece degisik inliyor arada. Onceki asida da yapmisti normal.
Cnm inan 20 gun once ayni senin gibiydim. Burda da paylastim. 1 aydir donem donem emmeyi tamamen birakiyor emir uyumuyor falan sinirler alt ust oluyor surekli ewde sesimi yukseltiyorum surat asiyorum. Normal bunlar. Sen cok yipratmamaya calis kendini. Zorlayinca emmiyor bu bebeler. Yardim ediyorlarda ozmnda butun gun ben baktim diyorlar. Mecburmusuz gibi davraniyorlar. Allah kolaylik versin. Ben bu hafta biraz rahatladim sende rahatlarsin insallah en kisa zamanda.( emme sorunu devam sutum bitti bitiyor)
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir inşallah son haberleri okuyamadım cunku internet cafeden giriyorum hepinizi cok ozledim ve hepinizi çok seviyorum
Mrb eylemcim iyi deyip iyi olmak adetten ya İyiyiz cok sukurmerhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir inşallah son haberleri okuyamadım cunku internet cafeden giriyorum hepinizi cok ozledim ve hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?