2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam hatunlar bugün gene gezmekteydik duru gene çok ağladı eskiden evde ağlar gezmekte susardı şimdi her gezmemizi burnumdan getiriyo valla

canım kalorifer kuruluğundan oluyor.
Benim oğlumda o durumda, balgam olunca burun damlası sıkıyorum, tuzlu su olduğu için sıkıntı olmuyor, bir süre düzeltiyor...

4 saat mayalanma süresi derler ama o kadar durunca ekşiyor 3,5 saat ideal bence.ama ısı kaybı olmamak şartıyla.soğuyunca uhu gibi yağışkan oluyor.çok sıcaksa veya çok maya konulduğunda ise ekşi oluyor.

4 saat mayalanma süresi derler ama o kadar durunca ekşiyor 3,5 saat ideal bence.ama ısı kaybı olmamak şartıyla.soğuyunca uhu gibi yağışkan oluyor.çok sıcaksa veya çok maya konulduğunda ise ekşi oluyor.

Hiç ekşi olmuyor, zaten 4 saat civarı sarılı tutmuyorum ben.

Bu arada 2. bebeğimizde geliyor canım, bulantılardayım anlayacağın :)

aynen canım zambak ın dedği gibi kaloriferden.ben onun odasını hep kapattım.hergün 22-23 derece odası akşam da sabah da.o nedenle burun boğaz sorunu yaşamadık.

canım sen böle diyince kendim aklıma geldi bende sağlık ocağna gtürmştm bişi yok soğuk algınlığı dedi içm rahat etmedi doktoruna götrdm meğer bronşit yeni başlamış 3 gün yattık geçmezse hiç oyalanmadan gt yanlış anlama seni huzursuz etmek açısından sölemiorum bak canım ama temkinli ol

allah canını almasın kız naptın kocan görmesin
Yüzüne karşı diyemiyorum bari burdan diyeyim de rahatlayayım . Gecen gün bana kazma demişti böyle alırım iste intikamımı

alah ıyılıgını versın yaaa okuzum ne kız avatardan deşifre olacan
ELENDİL canım test yaptınmı yada regl oldun mu????:26::26:
Nerden görecek ki öküz

Biz normalde sevgililer gunü kutlamayız . Hiç beklemiyordum ama hediye almış . Çok şaşırdım çok

e o zaman söle rahatla canım bende o kadar bekledim almamış ya daha evleneli 1,5 sene bile olmadı hemen odunlaştı

Yarina miiii bugun yapmadi hatta uyku hali var cocukta ama uyumuyor. Banyo yaptirabilirmiyim sormayi unuttum siz bilirsinizz amaaa

Normalde banyo yaptirilabilir . Ama ben yaptırmadım. Özellikle aşıdan bir gün önce yıkadım . Aşıdan 3 gün sonra tekrar banyo yaptırdım .

Verem aşısı hariç yapılabiliyor. Onda bile yaptırabilirsiniz diyen doktorlar var.
Biz bu aşıda yaptırdık gece 1bucukta :)

Yarin yaptirim bende bsnyo. Onceki asida bacagina dokundukca agliyordu insallah bunda olmaz. Oburunde huysuzlukta coktu hatta fitil koymak zorunda kalmistik uyuyamiyordu
Cnm gecmis olsun. Tez zamanda gecer insallah

e o zaman söle rahatla canım bende o kadar bekledim almamış ya daha evleneli 1,5 sene bile olmadı hemen odunlaştı

Benimki gecen sene benim dogum günümü unuttu. Birde beni suçladı . Normalde ben bir hafta evvelden baslarmisim dogum gunüm var diye de bu sene niye yapmamisim. Ben hatırlattıktan sonra ne anlamı var ki. Evlilik yıldönümlerimizi hiç anlatmayayım roman olur. Zaten artık onuda hatırlamıyor

Pepik canım illa huzursuzluk veya ateş olacak diye bekleme . Bizim diğer aşılarda oldu ama 6. Ay asinsizda Allah'a şükür hiçbir rahatsızlık olmadı . Doktor olmayabilir çünkü kaliteli aşılar kullanıyoruz demişti .

Aynısını Dr bize de demişti serum fız vermısdı. Geniz akıntısı ansallah. Başka bıse olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…