kızlarr
giremedim bugün hiç.eğitimdeydim.Sevgililer gününüz nasıl geçti bakalım ?
Oğlum cok öldürüyor ya bağlam var gibi saglık Ocağı'na götürdüm bugun ama bişeyi yok dedi ciğerleri temizdi o hirilti ne o zaman burnunda hapsurdugunda akıyor pekmez yediriyorum bol su içiriyorum ve daha sık emziriyorum insallah atlatiriz o oksurunca ben ondan kötü oluyorumnapabilirim arkadaslar ateşi yok
selam hatunlar bugün gene gezmekteydik duru gene çok ağladı eskiden evde ağlar gezmekte susardı şimdi her gezmemizi burnumdan getiriyo valla
Ya normalde hiç gelmezmiş, üst katta gelininde kalıyor, korktu diyoruz, çocuk kendini paralıyo, montunu bile zar zor giydirdim, yola çıkıcam susmaz diye çekindim. Oğlum ağlaya ağlaya uyudu, kadından kalktı gitti, be mübarek zamanında gitsen ne olur sanki.
Neyse organikmi bilmem ama hazır yoğurttan farkı olmayan yoğurdum şöyle.
Sütün sıcaklığını serçe parmağımla kontrol ediyorum, parmağımı az yakıyorsa mayalıyorum ve üstünü sarıyorum.
2-3 saat durduktan sonra açıp serin bir yere koyuyorum, sabahta dolaba atıyorum.
Tabi bu evrede kapağını hiç açmıyorum, biraz buzdolabında bekledikten sonra açıyorum, kalıp gibi oluyor, biraz sulu oluyor işte, onuda peçete koyup suyunu alabilirsin dediler ama oğlum için suyundan koyduğum için sorun yok...
4 saat mayalanma süresi derler ama o kadar durunca ekşiyor 3,5 saat ideal bence.ama ısı kaybı olmamak şartıyla.soğuyunca uhu gibi yağışkan oluyor.çok sıcaksa veya çok maya konulduğunda ise ekşi oluyor.
Hiç ekşi olmuyor, zaten 4 saat civarı sarılı tutmuyorum ben.
Bu arada 2. bebeğimizde geliyor canım, bulantılardayım anlayacağın :)
Oğlum cok öldürüyor ya bağlam var gibi saglık Ocağı'na götürdüm bugun ama bişeyi yok dedi ciğerleri temizdi o hirilti ne o zaman burnunda hapsurdugunda akıyor pekmez yediriyorum bol su içiriyorum ve daha sık emziriyorum insallah atlatiriz o oksurunca ben ondan kötü oluyorumnapabilirim arkadaslar ateşi yok
Yüzüne karşı diyemiyorum bari burdan diyeyim de rahatlayayım . Gecen gün bana kazma demişti böyle alırım iste intikamımıallah canını almasın kız naptın kocan görmesin
Nerden görecek ki öküzalah ıyılıgını versın yaaa okuzum ne kız avatardan deşifre olacan
ELENDİL canım test yaptınmı yada regl oldun mu????:26::26:
safakba, yoksa dün kötü mü geçti
aman canım ertesi gün huysuzluk yapabilir Emir aşıdan sonra :44:
arkasını oku bi canım, benimkinde Hipp in kuru meyvelerinden atabilirsiniz diodu. ben exchange ettim canlı kanlı meyveyle.
güzelim senin bi kap yooort 25tlye filan mal oluyodur
Yüzüne karşı diyemiyorum bari burdan diyeyim de rahatlayayım . Gecen gün bana kazma demişti böyle alırım iste intikamımı
Nerden görecek ki öküz
Biz normalde sevgililer gunü kutlamayız . Hiç beklemiyordum ama hediye almış . Çok şaşırdım çok
Yarina miiii bugun yapmadi hatta uyku hali var cocukta ama uyumuyor. Banyo yaptirabilirmiyim sormayi unuttum siz bilirsinizz amaaa
sinirimden bende ağlıcaktım nerdeyse zor tuttum kendimi zaten 6 aydır beraber ağlayıp duruyozal bendende o kadar.
aynını bende yaşadım bugün, işine gelen yerde ağlamıyo, gelmeyen yerde tutabilene aşkolsun...
Verem aşısı hariç yapılabiliyor. Onda bile yaptırabilirsiniz diyen doktorlar var.
Biz bu aşıda yaptırdık gece 1bucukta :)
Yarin yaptirim bende bsnyo. Onceki asida bacagina dokundukca agliyordu insallah bunda olmaz. Oburunde huysuzlukta coktu hatta fitil koymak zorunda kalmistik uyuyamiyordugeçmiş olsun bak kurtuldun ne güzel. bu bebekler bizi tüketti valla
yarın çekilecek benim de galiba. gelişmeleri yazarım
yaptırabilirsin ama ben yine de ertesi gün yıkıyorum. aşının ertesi günü patlak veriyor genelde buradan da okudugum belirtiler de ondan dedim canım huysuzlaşabilir diye. ayrıntıları yazarsın artık yarın. innnnnnnnşallah olmaz güzelim hiçbişeycikler
Cnm gecmis olsun. Tez zamanda gecer insallahOğlum cok öldürüyor ya bağlam var gibi saglık Ocağı'na götürdüm bugun ama bişeyi yok dedi ciğerleri temizdi o hirilti ne o zaman burnunda hapsurdugunda akıyor pekmez yediriyorum bol su içiriyorum ve daha sık emziriyorum insallah atlatiriz o oksurunca ben ondan kötü oluyorumnapabilirim arkadaslar ateşi yok
e o zaman söle rahatla canım bende o kadar bekledim almamış ya daha evleneli 1,5 sene bile olmadı hemen odunlaştı
Vay bee 11 yıl 6 ay 3 gün olmuş evleneli . Dile kolay . Koskoca 11 yıll
darısı bizlerin başına
Aynısını Dr bize de demişti serum fız vermısdı. Geniz akıntısı ansallah. Başka bıse olmasındanOğlum cok öldürüyor ya bağlam var gibi saglık Ocağı'na götürdüm bugun ama bişeyi yok dedi ciğerleri temizdi o hirilti ne o zaman burnunda hapsurdugunda akıyor pekmez yediriyorum bol su içiriyorum ve daha sık emziriyorum insallah atlatiriz o oksurunca ben ondan kötü oluyorumnapabilirim arkadaslar ateşi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?