2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ARALARDA VERİNCE BENİMKİ BİR SONRAKİ ÖĞÜNÜ AZ ALIR KESİN CANIM.AMA 2-3 KAŞIK TATTIRILABİLİR MESELA.SENİNKİ DE 15 AĞ DA DOĞDU DEĞİL Mİ_BİZ DE BUGÜN YARIM YAŞINDAYIZ..

evet benimki de 15 ağustoslu sizinde yarım yaşınız kutlu olsun canım..ben bi ara denedim elma suyu,muz püre vs hatta burayada yazmıştım mamayı kesti içmiyordu kafayı yedirtti..ben ara verdim ek gıda işine mamayı daha sık aralıkla daha az verdim suyu da öyle bikaç gündür başladım yeniden vermeye çay tabağı ile muhallebi,elma vs bakalım inş sorunsuz alışırız bu sefer şimdilik sıkıntı yok.. senin kız yanlış okumadıysam 23:00 den 07:00 e kadar uyuyormu? eğer öyleyse nasıl başardınız.. bizimki de uyuyor ama illa mama için uyanıyor tabi uykuda bölünüyor...

canım çom geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur...bu arada sınavlar nasıl geçti?

pepik aşınızın son durumlarını paylaş bizimle salı günüde bizim var...inş sıkıntısız atlatırsınız..

Nerelerdeydin sen
Ufak tefek rahatsızlıklar var ciddi sorunlar yok cok sukur. Sen nasılsın kara saclı kızın nasıl :)

geçmiş olsun rahatsızlık geçiren bebişlere ve annelerine ne yapsın kızım ek gıdaya geçtik benim kız somaliden gelmiş gibi herseye saldırıyor sevinmelimiyim uzulmeliyimmi bilmiyorum memede emiyoruz. geçiniyoruz işte

evet zammbakı biliyorum iyidir inşallah biz sukur yakalanmadık salgına oda hergun dısarı cıkmamıza rağmen 6. ay asımızıda 3. ayın 4 unde olacak korkuyorum asılardan valla

Birde kasik değiştirmeyi denesen mesela metal kasik kullanıyorsan silikon bebe kasigi kullansan yada onu kullanıyorsan metal kasik kullansan ise yararmi açan tabi sadece fikir bı anda aklıma geliverdi
Bide seyde olabilir mesela sevmediği bir gıda olmuştur onu yiyeceğini düşünüyordur yada yine sevmediği bir yemekte ısrarcı olduysanız ondanda istemeyebilir bence sevdiği ek gıda varsa onu yedirmeye çalışın biraz alışında yavaş yavaş çeşidi ve miktarı artırın bence

Son düzenleme:
canım kasıgın ucuna tatlı bişeyler değdir ve ağzına sur bakalım oyle acabilir belki parlak ve sert diye korkuyor olabilir

herkese meraba ayy geçmiş yapmaya yüreğim yetmedi ne çok kaynatmısısnz bugün yine ben bugün ewdeydm malum ewde olunca iş bitmiyor tip bucak temzlik yaptım linayı yıkadım bir baktm aksam olmus ayy yoruldum ya yarın da yatılı misafirim gelecek şimdiden strese girdim.. ne war ne yok çok sey kaçırdımmı.. totomun üzerine yeni oturdum daha ya bu ne böyle

Cnm simdilik iyi sadece inlemeler var. Biraz isisi yukseldi ama ates gibi degil gayet normal. İlac bisi vermedim. Yarinda yazarim.

Valla cnm özet geçmeyede yürek dayanmaz ben öğleden sonra görmedim Adana'ya geldim aksam bı baktım 10 sayfadan gfazla tek tek okudum ama ne okudun doye sorma o kadar cok şey okuyunca hatırlamıyorum

Herkese iyi geceler kızlar ben kaçıyorum 21 kullanıcı var bu gece lag cok olacağa benziyor yüreğim kal diyor beynim ve bedenim yat zibar diyor en iyisi en beynimi dinleyim gidip bu yorgun bedeni dinlendireyim...

Cnm simdilik iyi sadece inlemeler var. Biraz isisi yukseldi ama ates gibi degil gayet normal. İlac bisi vermedim. Yarinda yazarim.

yaz yaz merak ediyorum ve tırsıyorum aşıdan ...

birde kızlar aranızda muhasebe burosunda calısan varmı

büroda çalışmıyordum ama ön muhasebe yapıyordum şuan çalışmıyorum kızım dolayısıyla belki yardımcı olabilirim?neydi sorun?

Dediğin gibi uyutacağım diye düşünüp emmiyor galiba. Bir de geçen internetten bebeğim yeterli süt alıyor mu diye anket yaptım, o günden sonra daha da zorlar oldum oğlumu. Ankete göre daha uzun süreli ve daha sık emzirmek gerekiyor çıkıyor. Ama benim ki genelde 5-6 dk emiyor, sadece uyku esnasında çok emiyor o da emzik niyetine. Güvenmesem de anket kafamı karıştırdı, doktora sordum günde 4-5 kere emzirmen yeterli dedi. Anketin amacı da sanırım devam sütü almamızı sağlamak gibime geliyor.

Canım aynen senin yaşadıklarını ben de yaşıyorum, aynı duyguları ben de paylaşıyorum. Onlar bizim canlarımız, her şeyimiz. İnşallah dediğin gibi en az 1 yaşına kadar emzirebiliriz. Sen günde kaç defa emzirebiliyorsun ayrıca ek gıdayı direk öğün olarak mı veriyorsun?

Evet canım zaten hep yorgunluktan neyse ki tatlı yorgunluklar bir de büyük bebeler yormasa

sabahtan beri ilk defa az önce emdi! emmiyorrrrrrrrr uff yaaa sütüm azalacak diye korkuyorum bu 5. gün çünkü gün boyu emmiyor allahtan gece emiyor

Hapsurdukca burnu akıyor yavrunun bu iyibiseydir sanırım odayı ketil ile nemlendirdim ıhlamur pekmez limon karisimli suyunu içirdim göğsünde havlu var suan uyudu insallah uyanmaz yavrum gerekirse ben sabaha kadar yatmam ilk defa hasta oldu üzüldüm evde ben hariç herkes hasta

Sağol canım genel olarak güzeldi ama bir dersim cok kötü nolacak bilmiyorum kalırsam bahar döneminde mı girerim yoksa. Seneye güz donemi mı olur tam bilmiyorum o yüzden biraz moralim bozuk hayırlısı diyelim insallah belki can eğrisinden gecerim umut dunyası :)

Çok gecmis olsun. Rabbim kuzuna ve eşine şifa, sanada güç kuvvet versin inşallah...

Gecmis olsun cnm. Uyuyormu ? İnsallah uyuyabiliyordur yavrum yaaa. Annesinin yaptiklari sifa olsun kucuk kuzuya

canını hiç sıkma hayatım, sendeki de bizdekiyle aynı model- kucakçı kilosu gelişimi yerindeyse, eşin jetonu geç düşen ama genelde iyi biriyse, bebeğin keyfi = senin keyfin beslenme dışında yerindeyseeeee hiç takmıyoruz, bebek büyütüyorum deyip geçiyoruz. Bu da ben oluyorum

Günaydın ama kimse yok ki ilk defa böyle gördüm topici
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Gece herkes burdaydı tabi enerji kalmadı.
Anam kendimi çok yalnız hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…