ARALARDA VERİNCE BENİMKİ BİR SONRAKİ ÖĞÜNÜ AZ ALIR KESİN CANIM.AMA 2-3 KAŞIK TATTIRILABİLİR MESELA.SENİNKİ DE 15 AĞ DA DOĞDU DEĞİL Mİ_BİZ DE BUGÜN YARIM YAŞINDAYIZ..
Oğlum cok öldürüyor ya bağlam var gibi saglık Ocağı'na götürdüm bugun ama bişeyi yok dedi ciğerleri temizdi o hirilti ne o zaman burnunda hapsurdugunda akıyor pekmez yediriyorum bol su içiriyorum ve daha sık emziriyorum insallah atlatiriz o oksurunca ben ondan kötü oluyorumnapabilirim arkadaslar ateşi yok
Nerelerdeydin sen
Ufak tefek rahatsızlıklar var ciddi sorunlar yok cok sukur. Sen nasılsın kara saclı kızın nasıl :)
Mrb eylemcim iyi deyip iyi olmak adetten ya İyiyiz cok sukur
Valla genelde salgından nasibimizi aldık bazı anneler bende dahil ve bebeler hasta oldu hala hasta olanda var
bakici ve ek gıdalar konuşuluyor ası dönemleri kuzuların bide agustos annelerinin ilk ikinci bebeği zambaktan geliyor
baska aklıma gelmedi genel özet bu kadar cnm
Birde kasik değiştirmeyi denesen mesela metal kasik kullanıyorsan silikon bebe kasigi kullansan yada onu kullanıyorsan metal kasik kullansan ise yararmi açan tabi sadece fikir bı anda aklıma geliverdikızlar yaa benim bir problemim var.Benim oğlum ek gıdalara geçtiğimizden beri kaşığa kesinlikle ağız açmıyor hatta ağlarken bile ağzı kapalı ağlıyor düşünün artık.Pek aramız iyi değil.Ama aynı araplar gibi elle verince yiyor.Elimle yani parmağımla ağzına peynir falan veriyorum onu yiyor.Baktım sebzeleride verince yiyor.Napıcam yaa bu çocuğu nasıl kaşığa alıştırıcam.Yoğurtla aramız hiç iyi değil.Bu meyveli daninolardan bile aldım hiç istemeden bile olsa.Onu bile yemedi yaa çocuk.Sizin ek gıdalarla aranız nasıl?
evet benimki de 15 ağustoslu sizinde yarım yaşınız kutlu olsun canım..ben bi ara denedim elma suyu,muz püre vs hatta burayada yazmıştım mamayı kesti içmiyordu kafayı yedirtti..ben ara verdim ek gıda işine mamayı daha sık aralıkla daha az verdim suyu da öyle bikaç gündür başladım yeniden vermeye çay tabağı ile muhallebi,elma vs bakalım inş sorunsuz alışırız bu sefer şimdilik sıkıntı yok.. senin kız yanlış okumadıysam 23:00 den 07:00 e kadar uyuyormu? eğer öyleyse nasıl başardınız.. bizimki de uyuyor ama illa mama için uyanıyor tabi uykuda bölünüyor...
canım çom geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur...bu arada sınavlar nasıl geçti?
pepik aşınızın son durumlarını paylaş bizimle salı günüde bizim var...inş sıkıntısız atlatırsınız..
Valla cnm özet geçmeyede yürek dayanmaz ben öğleden sonra görmedim Adana'ya geldim aksam bı baktım 10 sayfadan gfazla tek tek okudum ama ne okudun doye sorma o kadar cok şey okuyunca hatırlamıyorumherkese meraba ayy geçmiş yapmaya yüreğim yetmedi ne çok kaynatmısısnz bugün yineben bugün ewdeydm malum ewde olunca iş bitmiyor tip bucak temzlik yaptım linayı yıkadım bir baktm aksam olmus ayy yoruldum ya yarın da yatılı misafirim gelecek şimdiden strese girdim.. ne war ne yok çok sey kaçırdımmı.. totomun üzerine yeni oturdum daha ya bu ne böyle
birde kızlar aranızda muhasebe burosunda calısan varmı
Cnm simdilik iyi sadece inlemeler var. Biraz isisi yukseldi ama ates gibi degil gayet normal. İlac bisi vermedim. Yarinda yazarim.
birde kızlar aranızda muhasebe burosunda calısan varmı
6. Ayda yapabiliyormus bebekler bunu. Benimki bayadir yapiyor. Uykusu varsa mumkun degil emziremiyorum nie cunku uyurum die korkuyor cunku. Gozleri kayiyor aninda birakiyor emmeyi tabi tutturabilirsem memeye. Benimkide uyaninca aliyor bazen. Ben uyuttugumda emziriyordum cnm tam dalmadan guzel emiyodu ozmn ama sonra iyice uyumamaya basladi. Emsin istiyorsan uykuda emzirmeye calis en azindan anne sutu. Cok iyi anliyorum seni. 1 aydan fazladir ayni seylerle ugrasiyorum
Benim kızda emmiyor yine 2-3 haftadır aynen tarif ettiginiz gibi uykusu iyice gelirse emerken uyuyor yada disari çıkarız emmek ister evde aksama kadar bir yada iki kere kandıra kandıra emziririm bugun trende emecem diye çıldırdı bende onla birlikte çıldırdım bizimkinin değişmeyeni aksam ve gece emmesi yani iki defa iki gogsumu iyice boşaltıyor ondan icin rahat bide 7 ayı bitirdi ek gıdaya iyice alıştı gece emmesi bitmezse böyle en kötü bir yılı tamamlasa Allah'a sukredecem
bide ne dicem benim kiz emmedigi zamanlar ben daha asabi daha duygusal ve kırılgan oluyorum çünkü o emmedigi zamanlar oturup aglayasim geliyor uyumadigindada tam çıldırıyorum sanırım esimede denk geliyor sınırımı onda boşaltmış oluyorum bazende dahada sinirim artmiş oluyor
sanırım anneliğin dezavantajlarından birisi ve genelimiz aynı durumdayız malesef
Olur arada otür şeyler.Yoruluyoruz bunalıyoruz nede olsa. Erkekler o anki bunalmayla konusuyor genelde. Uzattıkca biz üzülüyoruz sadece.Tabi arada ağlayıp söylenip rahatlamak iyi olur ama çokta uzatmamaya çalış yinede bence :)
evet benimki de 15 ağustoslu sizinde yarım yaşınız kutlu olsun canım..ben bi ara denedim elma suyu,muz püre vs hatta burayada yazmıştım mamayı kesti içmiyordu kafayı yedirtti..ben ara verdim ek gıda işine mamayı daha sık aralıkla daha az verdim suyu da öyle bikaç gündür başladım yeniden vermeye çay tabağı ile muhallebi,elma vs bakalım inş sorunsuz alışırız bu sefer şimdilik sıkıntı yok.. senin kız yanlış okumadıysam 23:00 den 07:00 e kadar uyuyormu? eğer öyleyse nasıl başardınız.. bizimki de uyuyor ama illa mama için uyanıyor tabi uykuda bölünüyor...
canım çom geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur...bu arada sınavlar nasıl geçti?
pepik aşınızın son durumlarını paylaş bizimle salı günüde bizim var...inş sıkıntısız atlatırsınız..
Hapsurdukca burnu akıyor yavrunun bu iyibiseydir sanırım odayı ketil ile nemlendirdim ıhlamur pekmez limon karisimli suyunu içirdim göğsünde havlu var suan uyudu insallah uyanmaz yavrum gerekirse ben sabaha kadar yatmam ilk defa hasta oldu üzüldüm evde ben hariç herkes hasta
Hapsurdukca burnu akıyor yavrunun bu iyibiseydir sanırım odayı ketil ile nemlendirdim ıhlamur pekmez limon karisimli suyunu içirdim göğsünde havlu var suan uyudu insallah uyanmaz yavrum gerekirse ben sabaha kadar yatmam ilk defa hasta oldu üzüldüm evde ben hariç herkes hasta
Kızlar genelde oğlumu genelde 2-2,5 saatte uyutmaya çalışıyorum çünkü iyice huysuzluk yapmaya başlıyor ve gittikçe uyuması daha da zor oluyor. Ayağıma sallamak için yatırdığımda karnını yukarı kaldırıyor ve almazsam katılarak ağlıyor. Kucağımda uyutmak istiyorum yine aynı şekilde karnını yukarı kaldırıp kafayı arkaya doğru atıyor. Emzirmek istediğimde de aynı senaryolar zaten bu aralar emmek dahi istemiyor. Bu akşam da benim için çok zordu. Oğlum uyumadıkça iyice huysuzlaştı, 4 saat uyanıklık onu iyice yordu nerdeyse 2 saat kucakta dolaştık, oynadık ama ne zaman yatırmaya kalksak ağladı. 4 saatin sonunda karnı da iyice acıktı ama yine kucağıma alıp emzirmek istediğimde kendini attı geriye. Ben de oyunla yatırıp, yattığı yerden emzirmeye çalıştım tabi aç olduğu için emmeye başladı ve sonunda da uyudu.Tabi bu kadar mücadele esnasında eşime de çok sinirlendim.Hala kızgınım ona, tüm gün yoruluyorum zaten bir de eleştiriliyorum. Oğlumun bakımında o da elinden geleni yapıyor sağ olsun ama arada ben sana yardım ediyorum diyor sanki sadece benim oğlum. Bu akşam da oğlum huysuzlandığı ve üstüne de eşim beni eleştirince bardak taştı benim şalterler attı ve sinirden ağladım.İçim o kadar sıkıldı ki birileri ile paylaşmak istedim, beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz.:13:
Eşim az önce geldi öptü yanağımdan ama içimden yakın davranmak da gelmedi. Sinirim geçer elbette ama yine eminim aynı senaryolar devam edecektir. Çünkü anlayamıyorlar bizi, annelik o kadar farklı ki ancak bir anneyi yine bir anne anlar. Oğlum katıla katıla ağladığında içim parçalanıyor ben de ağlıyorum, o aç durunca ben de aç kalıyorum, o gülünce de dünyalar benim oluyor.
Oğlumun emmek istememesi dediğin gibi gazdan olabilir ama genelde böyle. Ancak uyuyup uyandıktan sonra güzel emiyor. Ek gıdada problem yok alıyor ama emziremiyorum, hep de ek gıda olmaz ki bağışıklığı için emzirmem şart. Bugün 6. ay kontrolü vardı, doktora sordum, süt baymıştır4-5 saatte emzir ki güzel emsin dedi. Ayrıca bağışıklığı için günde 4-5 kere emzirmen yeterli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?