bal seker olsun citircanima
burasinin amaci da bu degil mi ya hepimiz birimizden birsey ogreniyoruz dertlesiyoruz kaynatiyoruz ohh sefamiz olsunn
Aaaaaa hatırladım şimdi , yakında kötü/pahalı bir ev mi ,uzakta iyi/uygun bir ev mi sorunsalı vardııııııı....Taşındın Beşiktaşa demek ,hayırlı olsun ,güzel günleriniz olsun yeni evinizde
Biz de taşınıcaz ama daha neresi karar veremedik ,kiralar heryerde çok yüksek maalesef
Bakıcınız da hayırlı olsun , yavruya iyi bakar innşallah ...Yatılı bakıcı yabancı mı ,genelde onlar yabancı oluyo değil mi ? Nasıl oluyo ya biriyle aynı evde yaşamak ,ben cesaret edemedim bi türlü :44:
direk hareket cekmıs yaaa...cuneyt cakıra gostersen kırmızı kart yer vallaaSelam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
pembe yanaklarını yerımmmm....maasallah sanadaEki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu
Eki Görüntüle 647092
Ayyyy dünkü maçamı hazırlandı fanatikSelam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
Eki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
Eki Görüntüle 647092
Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var Eki Görüntüle 646381 Eki Görüntüle 646383 dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii
geçmiş olsun canımBugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandımİyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle
Selam arkadaşlar
Gündeme bakıp geliyorum
Eki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
Eki Görüntüle 647093
Eki Görüntüle 647092
Günaydın canım geçmiş olsun, ben çok sık yaşıyorum bu düğümlenme olayını berbat bir his, ben hemen ılık bir duş alıyorum ve dairesel şekilde masaj yapıyorum banyodayken, çıkıncada su torbası tutup aynı anda sağıyorum anca geçiyor ama en etkilisi bebişin emmesi oluyor herzaman sık sık emzirmeye çalış.
İal işte bi de hastanede çalışıyor hijyenden habersizsoyle oldu tatlim biz her kontrolde hem saglik ocagina hem de ozel dr a gidiyorduk
sonracima 5. ay kontrolunde hastanede giris islemini yapan teyzenin burnu falan fisir fisir bizimkilere de laf atiyor (Bebelere) aman iste ozel sektor adami hasta hasta calistirir diye sonra teyze ustumuze hapsurdu elini falan kapatmak da yok
vee cumleten hasta olduk ben esim annem babam ve bebeler ki
ben annemin ve kendimin ve babamin en az 15 senedir atesimizin ciktigini bilmem hasta olmayiz
artik teyze ne mikrobu tasiyorsa ee biz bile hasta olunca sen tahmin kuzularin halini
o zamandan beri de sadece asi zamani saglik ocagina goturuyorum hepsi o
ne demek canım, çok sevindim.
keşke herkes bu yönde de yazsa da burda çok çok daha faydalı bi topic olur.
ama bazen, ne yalan söyleyeyim, bu kampanyatör tavrımdan sıkılan ya da gereksiz bulan insanlar olduğunu seziyorum. o nedenle son günlerde ara verdim
Senaysen sen de takma kimseyi isteyen beğenir yapar istemeyen beğenmez yapmaz biz paylaşım için burdayızyaa alinti yapamiyorumm
kizz ne bu google amcanin yaptigi herkesi teshir etmis unlu oldunuz ayolll
didoo bosver canim hem citircanin hem senin masallahin var
wavy kimmis o yaa hem ben de yemek tarifi verince beni sevmiyorlar bosver haa ben yine de arada cenemi tutamiyorum ama
yaf bırak odtücanım sen paylaşmaya devam et. içimdeki alışveriş canavarını besle wavyciim, babyciimne demek canım, çok sevindim.
keşke herkes bu yönde de yazsa da burda çok çok daha faydalı bi topic olur.
ama bazen, ne yalan söyleyeyim, bu kampanyatör tavrımdan sıkılan ya da gereksiz bulan insanlar olduğunu seziyorum. o nedenle son günlerde ara verdim
hobaaaabal seker olsun citircanima
burasinin amaci da bu degil mi ya hepimiz birimizden birsey ogreniyoruz dertlesiyoruz kaynatiyoruz ohh sefamiz olsunn
wavym kim ne derse desin takma senn devam kampanyalara kampanyatörüm benimbu arada şu çamaşır askılığı nasıl gelecek bize
yaf bırak odtücanım sen paylaşmaya devam et. içimdeki alışveriş canavarını besle wavyciim, babyciim:124::124::124::124:
hobaaaa
kız prosedürü o sitede yazıyodur, oradan bakıp kodu adresi girmen gerekli galibaumarım işine yarar canikom
edicem de daha az sıklıkta metuşkom
buyurun, poğaçamsı poğaçalar
Eki Görüntüle 647436
wavyciim olmadı ama ısrar etmicem.kız prosedürü o sitede yazıyodur, oradan bakıp kodu adresi girmen gerekli galibaumarım işine yarar canikom
edicem de daha az sıklıkta metuşkom
buyurun, poğaçamsı poğaçalar
Eki Görüntüle 647436
k1p1rcan'1n annesi - Google Search UMAY
k1p1rcan'1n annesi - Google Search AYŞE
k1p1rcan'1n annesi - Google Search ALSEN ANAAAAAAAAA HATTA BURDA NEREDEYSE HEPIMIZ VARIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?