2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bal seker olsun citircanima
burasinin amaci da bu degil mi ya hepimiz birimizden birsey ogreniyoruz dertlesiyoruz kaynatiyoruz ohh sefamiz olsunn

tesekkür ederiz teyzesi walla aynen öyle birçok şeyi konusuyoruz burda belkide kimseye anlatamadıklarmızı

Kızlar çook hızlısınız yaaa sohpet almış başını gidiyor, yavaş yavaş alışırım herhalde
Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun, annelerde spor rejim başlamış gidiyor kilolar ama ben çooook acıkıyorum yawww

evet aynen oyum ben Ev pahalı ama temiz, işe de çok yakın, şimdiki evi işine yakınsa kıpırdama bence.

Bakıcı olayı walla çok memnunum şimdilik maşallah diyim yabancıyla yaşamak zor ama valla büyük kolaylık her işime bakıyor şimdilik kızada çok iyi zaten iki hafta oldu böyle devam eder inşallah

Herkese selam olsun nasılsınızzzzz
Ancak oturabildimhafta sonu benim için çok yorucuydu.yurt dışından kuzenim geldi havaalanına onu almaya gittik ama rezil oldum ya iki bebeyle bide uçak geçikmeli geldi ahhh akılsız kafam ne gidersin iki bebeyle otur evde
Kızımı yıkadım uyuyor bende bu arada bakayım neler kaynatmışınız

direk hareket cekmıs yaaa...cuneyt cakıra gostersen kırmızı kart yer vallaamaasallah
pembe yanaklarını yerımmmm....maasallah sanada

Hanımlar bu ne hız yahu sabah bakabilmistim bide şimdi o ohoooo ooo kaç sayfa gitmiş :) hava bugün istanbulda muhteşem insanın bahar temizliğine kalkasi geliyor ama ben sadece kendimi kusmuk ve mamadan arindirabiliyorum :)

Ayyyy dünkü maçamı hazırlandı fanatikpek güzel olmuşsun kuzum ama maçın sonu güzel olmadı bizim babada çıldırdı

poğaçalar azıttı.
yarısı patlamış etrafına peynirler dağılmış, aşırı da kabarmış
bitsin de fotosunu çekeyim gülün

Saat 5 den beri oburcani oyaliyorum.2 gundur neyin enejisi anlamadim. Cok uykum var Eki Görüntüle 646381 Eki Görüntüle 646383 dun cikolatali yas pasta yedi ondanmi acep. Cocuk trenine bindi bayildii

Yav bu yakısıklı direk çocukluğa geçti bebekliği atlayıp
Bugün apartmandan çıktık,oğlum oto koltuğunda bendeydi yere kapaklandım İyiki oğlumu düşürmedim yavaş yavaş düştüm ağır çekimle
geçmiş olsun canım

kıpırcanımmm tatlı KIZIM

Çekikcanım maşallah sana yaa nasıl da yakışmış etekler

Bende de iki haftadır bir göğsumde agrı oluyor özellikle de damar gozuken yerde. Acaba ben de mi sıcak uygulasam???

İal işte bi de hastanede çalışıyor hijyenden habersiz

wavym kim ne derse desin takma senn devam kampanyalara kampanyatörüm benim bu arada şu çamaşır askılığı nasıl gelecek bize

Senaysen sen de takma kimseyi isteyen beğenir yapar istemeyen beğenmez yapmaz biz paylaşım için burdayız

Bu arada öğlenden beri evdeyim ve artık bi süre evdeyim su an kolikcanı sallıyorum sırf yazabileyim diye didemin kv gibi uyutmaya zorladım kızı yoksa onbeş dk önce uyanacaktı

yaf bırak odtücanım sen paylaşmaya devam et. içimdeki alışveriş canavarını besle wavyciim, babyciim :124::124::124::124:
bal seker olsun citircanima
burasinin amaci da bu degil mi ya hepimiz birimizden birsey ogreniyoruz dertlesiyoruz kaynatiyoruz ohh sefamiz olsunn
hobaaaa

slm kızlarrr havaa cokk guzell kızımı doga hanımı yıkamamıs olsam valla bebek arabasına bındırıp gezdırecektım ama yıkadım dıye evde hapıs olduk melegımle bu arada bızım hatun desteksız oturmaya baslamıs dun farkettım sımdı tum oyuncakalrını serdım onune halıda mıs gıbı oynuo oyalanıo kafam rahat valla

wavym kim ne derse desin takma senn devam kampanyalara kampanyatörüm benim bu arada şu çamaşır askılığı nasıl gelecek bize

kız prosedürü o sitede yazıyodur, oradan bakıp kodu adresi girmen gerekli galiba umarım işine yarar canikom

yaf bırak odtücanım sen paylaşmaya devam et. içimdeki alışveriş canavarını besle wavyciim, babyciim :124::124::124::124:

hobaaaa

edicem de daha az sıklıkta metuşkom

buyurun, poğaçamsı poğaçalar

wavyciim olmadı ama ısrar etmicem.
ama poğaçalar züper görünüyor. ellerine sağlık, olsa da yesem (mi acaba)
yemicem yok, yetti haftasonu.
ama hakkaten beğendim, bence evde yapılan poğaca bu kadar olur, benimkile en fazla bu kadar oluyo zaten

arkideşler o resimler avatarınızdaki resimler dimi. rütbenizdeki kelimeyle eşleştiriyo demekki gugıl (google).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…