2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

patladılar kız, heryere akmış peynirler kaşarlar.. ama tadına baktım resmen pastaneyi sollamış amaç kocaya jest zaten

Noluyor yaa benim zıpırların işi ne orda:44:

ünlü olduk bacım

Aman allhım kızım hemen uyandı keyif yapacaktım hayal oldu
Bide yeni yıkadım ve şuan bezini dolduruyor

Ya kizlar size bisi sorucam dahaonce biri daha benzer bir durumdan sikayet etmisti. Benim kolikcana bir aydir annem bakiyor ya. Epey simartmis odadan cikmamiza gerek kalmadan arkamizi doner donmez aglamaya basliyor. Mutlaka yaninda biri olacak. Hatta gecende mutfakta gozunun onunda bulasik yikarken bile onunla ilgilenmedigim icin agladi ben de biraktim biraz aglssin diye ama katildi sonunda. Nasil alistiracam ben bu cadiyi 10-15 dk bile olsa yalniz oynamaya??:26:

okuyayim dedim ama imkansız is yerinde giremiyorum sut sagarken slm veriim dedim bide zombican dün ilk kez 1defa uyandı mizirdanmalar hariç bunada şükür bu seferde beni uyku tutmadı vücut uykuyu unutmuş tabi hepinizi ve bütün can canlari opuyorum

Canim benimkilerde oyle ama allahtan iki olunca birbirlerine arkadas oluyolar.
Ben soyle yapiyorum once yere battaniye serip oyuncaklarini onune koyuyorum bi kac metre uzagina oturuyorum ama onu birakiyorum badka seylerle ugrasiyorum.onlar arada oynuyor ama goz ucuyla ben ordamiyim diye bakiyor.bakip devam ediyorsa oyuna badarmisizdir miril mirilutfaga gidiyorum ama sesim cok az onlara duyuruyorum boyle duruyolar

buyurun, poğaçamsı poğaçalar

Eki Görüntüle 647436

Sizi görünce benimde yapasım geliyor ama nerde ilk dogdugu gunlere döndük yine su içirtmiyor zibidi

Msoe (alıntılarım gitmiş)

Onun bir yolu varsa banada anlatın ne olur
Bir ara kendi kendine 5dakika oyalanıyordu şimdi hiç mümkün değil. Dediğin gibi yanımda dursa bir iş yapsam ağlıyor. Önceden mızıklıyordu şimdi ağlıyor ve sesi okadar nasıl yükseliyor hayret ediyorum.
Lor peyniri deneyim dedim mutfakta kucağımda yaptık

Dünyaya alışmasıydı,büyüme atağıydı,ayrılık kaygısıydı,dişti derken bitmedi

Evde durman hayırlı olsun.Biraz kızınla vakit gecirirsin herseyde bir hayır vardır,bunalmıştın zaten. Kızı zorla uyutman ilk ama son olmayacak

Aa bak bunu hic akil etmemistim ayni odadaykken genelde yanina oturuyorum. O zaman biraz uzaga oturup alistirayim bakalim İkiz olmanin da avantaji var iste hic yalniz kalmiyorlar

Macerali ve eglenceli gunler beni bekliyor desene

Biz de bir iki haftasonu fotosu koyalim
Kafanızı cevirip bakın valla telefondan bu kadar oluyor :)

Eklentiler

• $image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…