wavyciim olmadı ama ısrar etmicem.
ama poğaçalar züper görünüyor. ellerine sağlık, olsa da yesem (mi acaba)
yemicem yok, yetti haftasonu.
ama hakkaten beğendim, bence evde yapılan poğaca bu kadar olur, benimkile en fazla bu kadar oluyo zaten
Noluyor yaa benim zıpırların işi ne orda:44:
Teyzelerrr ablalarrrbızde 7,ay kontolunden geldık 7.7 olmusuz 300gr almıs sevvall hala donmuyo bu da esmanur hn. fıldır fıldır donuyoruz 7.6 olmus yedıklerı nerıye gıdıuyo bılmem Eki Görüntüle 647427 Eki Görüntüle 647434
Ya kizlar size bisi sorucam dahaonce biri daha benzer bir durumdan sikayet etmisti. Benim kolikcana bir aydir annem bakiyor ya. Epey simartmis odadan cikmamiza gerek kalmadan arkamizi doner donmez aglamaya basliyor. Mutlaka yaninda biri olacak. Hatta gecende mutfakta gozunun onunda bulasik yikarken bile onunla ilgilenmedigim icin agladi ben de biraktim biraz aglssin diye ama katildi sonunda. Nasil alistiracam ben bu cadiyi 10-15 dk bile olsa yalniz oynamaya??:26:
Canim benimkilerde oyle ama allahtan iki olunca birbirlerine arkadas oluyolar.
Ben soyle yapiyorum once yere battaniye serip oyuncaklarini onune koyuyorum bi kac metre uzagina oturuyorum ama onu birakiyorum badka seylerle ugrasiyorum.onlar arada oynuyor ama goz ucuyla ben ordamiyim diye bakiyor.bakip devam ediyorsa oyuna badarmisizdir miril mirilutfaga gidiyorum ama sesim cok az onlara duyuruyorum boyle duruyolar
Sizi görünce benimde yapasım geliyor ama nerde ilk dogdugu gunlere döndük yine su içirtmiyor zibidi
Msoe (alıntılarım gitmiş)
Onun bir yolu varsa banada anlatın ne olur
Bir ara kendi kendine 5dakika oyalanıyordu şimdi hiç mümkün değil. Dediğin gibi yanımda dursa bir iş yapsam ağlıyor. Önceden mızıklıyordu şimdi ağlıyor ve sesi okadar nasıl yükseliyor hayret ediyorum.
Lor peyniri deneyim dedim mutfakta kucağımda yaptık
Dünyaya alışmasıydı,büyüme atağıydı,ayrılık kaygısıydı,dişti derken bitmedi
Evde durman hayırlı olsun.Biraz kızınla vakit gecirirsin herseyde bir hayır vardır,bunalmıştın zaten. Kızı zorla uyutman ilk ama son olmayacak
Valla karmasik wavycim. Gulusunu bu kadar sık gormek guzel ama tuvalete de gidebilmek isterdimMSOEcim kaldık mı başbaşa
poğaçaları yedim ağırlık bastı bana...
nasıl bi duygu evde olmak?
Valla karmasik wavycim. Gulusunu bu kadar sık gormek guzel ama tuvalete de gidebilmek isterdim
Yok canim yaa bir suru oyuncak var benim kiza bi vitrin mankeni lazim yalniz kalmamasi icinhafta sonu size bi oyuncak alışverişi farz oldu o zaman güzelim
Yok canim yaa bir suru oyuncak var benim kiza bi vitrin mankeni lazim yalniz kalmamasi icin
Tatlım bitene kardeş lazım ona
Benim kız abisi gelince hiç ağlamıyor onu izleyip duruyor
Buda bızım desteksız ılk oturusumuzEki Görüntüle 647531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?