bugun muz yedırdım yerlı bı tane yedıportakal suyu versekmı yaa
Oyy maşallah bitiyorum size yaa!Bu fıstık ikizleri gördükçe hemen aklıma kendi ikiz kızçe yeğenlerimin bebeklikleri geliyo! Bizimkiler 3,5 yaşında abla oldular, darısı size tatlışlar!
Kızlar yaa bi şeyi çook merak etmekteyim!Hatta bu konuyla ilgili kafayı sıyırabilirim bile düşünmekten! Şimdi bu bebelerin 1 yaşına kadar günde 500 ml süt içmeleri gerekiyo ya ve de 6-9 aylar arasında ek gıdanın 2 çay bardağının geçmemesi uygunmuş ya, 1. Sorum: Kahvaltısı, meyvesi, sebze püresi, yoğurdu, akşam muhallebisi totalde 2 çay bardağı değil de 1 sürahi eder gibime geliyo! Hepsinden 3er kaşık yedirip bırakmak da olmaz çocuğa cee-ee yapar gibi? 2. Sorum: Bunları yiyip de bu bebeler ne kadar süt içmiş olacak? Mideleri nasıl alcak o kadar şeyi ki? Utanmasam aritmetik hesaplama yapıcam bunları! Valla çıkamadım işin içinden! Siz ne düşünüyosunuz bu 500 ml süt içme konusunda?
Valla ben hepsini veriyom yogurt disinda 2 c bardagini gecmez.500 de sut iciyolar
Valla ben hepsini veriyom yogurt disinda 2 c bardagini gecmez.500 de sut iciyolar
yok güzelim yooook, size ara verir miyimsadece eskisi kadar çok sık kampanya yayınlamıcam. arada heyecana gelip gümletcem sadece
aslında 500ml süt içmesi gerek denen cümle bir dayatma, çünkü bazı bebekler ek gıda ile tanışınca otomatik olarak sütü azaltıyor.300ml süt 7-8 ayda normal, zaten anne olarak mamasını hazırlarken süt ile yapıyorsun,yoğurt yediriyorsun, meyve corba muhallebi kahavltısı derken ek gıda 2 cay bardağını geçiyor. benim kızım ek gıdayı tattı ve sütü çok azalttı,be şu anda 3 ana 3 ara öğün olarak besliyorum, süt yani kalsiyum alımını da sınırın içinde tutuyorum her beslenme öğününde formül mama ile mixliyorum.500ml süt içmesi şart cümlesine de katılmıyorum . hiç süt içmeyen binlerce bebek var. biraz büyük formül mama üreten firmaların dayatması. Türküye de insanlar inek sütü ile büyüdü şimdi kaka mı oldu inek sütü...3 yıl bizi sütü olmayan anneleri formül mamaya dayatıyorlar.ben taş devri yöntemi ile bebeğimi besliyorum bundan da mutluyum
bugun muz yedırdım yerlı bı tane yedıportakal suyu versekmı yaa
Canim ben kendim nasil ve ne yapacagimi bilmedigim icin bildigini dusundugum insanlarin soyledigini yapiyorum
Oyy maşallah bitiyorum size yaa!Bu fıstık ikizleri gördükçe hemen aklıma kendi ikiz kızçe yeğenlerimin bebeklikleri geliyo! Bizimkiler 3,5 yaşında abla oldular, darısı size tatlışlar!
portakal suyu ben verdim hem de ilk verdiklerimden biri önce elma suyu sonra portakal suyuyla başladım daha yeni başladık yani.. ebe ver deyince gaz yapmaz mı dedim artık iyice olgunlaştı portakallar tatlı olursa problem olmaz dedi.. olmadı gaz severek içti
güdülerini dinle, sen bir annesin mutlaka en doğru beslenme şeklini ve rutinini sen oluşturucaksın. yazdıklarım zaten iyi yada doğru beslemediğini düşünen anneler için, ve bence her anne bebeğini besliyor, bu tür 500öl devam sütü yada ayyy anne sütü alsın dayatmaları hiç sütü olmayan anneleri üzüyor ve mutsuzlaştırıyor. her anne sahip olduğu sütü zaten bebeğine emmzirmek ister. öyle fakir ülkeler var ki süt değil şekerli su bile bulamıyorlar, ama o bebekler yaratılış mucizesi ile büyüyorlar.inandığın insanlarda fikir al ve bebeğini kendi güdülerinle büyüt besle
kkiz bu umay 2. Fotoda bize hareketmi cekiyo banami oyle geliyoSelam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
nasil guzel ya masallahEki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu
Eki Görüntüle 647092
firsat bulamadim ya. Buldugum andada kimse olmuyo olan yazmiyodemmircan, hoşgeldin pipicanın annesi. olay oldu geçen hafta vallabi dei istediğini bildiğimden anaaa dedim hamile mi bu kız?
Duru ve Umay, sizi reklamlarda görmek istiyorum beno nasıl tatlılıktır
senaysen, gitme bi yerlere takılak güzelim
tatlişkom diyete başladı kk performansından da düştü
didemcik öğleden sonra çok güzel haberlerle gel inşallah da gönlümüz açılsın
ice_daisycim geçmiş olsun, umarım geçiçi bi acı olmuştur sadece. son durumdan bizi haberdar edersin zaten.
MSOE hakkında hayırlı olsun canım, sen koştur biz senin yerine de yazarız 2-3
iste kimse yazmayinca cikiyorumtatlişkom nerde ya bir görünüp kayboluyor özlettin kızzz kendinii
bizimkide alkis yapiyoOh masallah annesi.bende alkis ogretiyorum cokun mesgulum kiz
oburcani oturtuyorum top gibi yuvarlaniyoBuda bızım desteksız ılk oturusumuzEki Görüntüle 647531
hee zaten biz baykus olduk dondurebiliyoz kafayiBiz de bir iki haftasonu fotosu koyalim
Kafanızı cevirip bakın valla telefondan bu kadar oluyor :)
one gulus oyle kuzucuk beyaz papatya
Selam kızlar
Gecen ay civcivcanim 6.ay aşısini oldu iste 18subatti.ebe kizamik salgini var dedi özellikle sizin siteler risk altimda dedi.bana asi yapti oglusuma yapmadi 9ayliklara yaptik agir gelebilir dedi.neyse ustunden kacgun gecti 2gundur kolum acayip ağrıyor. Morarmis icinde findik gibi sertlik var
onemli bisey degildir dimi
Sizde asi oldunuzmu.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?