2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hay Allah üzüldüm canım geçmişler olsun kuzularına inş. bir an önce atlatsınlar..

Oy gecmis olsun. Kiz okuldan mi kapiyor acaba.sonrada birbirine bulaştırıyprlar sanırım .neyse allah şifa versin canim yaa

ben de aynı dertten muzdaribim canım, kafam çok karışık. bugün ben de deneme yaptım. sabah 8.30 da yarım yumurta sarısı ve 20 grlabne yedi. o saatten bu saate toplamda 400cc süt, 1 portakal suyu, 3 kaşık armut püresi yedi. gece de 150 cc kadar süt içirsem yetermi ki acaba bir gün için? normalde emziriyodum ama bugün sırf denemek için sürekli sağıp içirdim. bi de benim oğlum çorba içmiyo. normalde bunlara ek olarak yoğurt yedirirdim ama bugün yedirmedim. bizim kilo alımımız durdur. ben de biraz zorla yedirmeye içirmeye çalışşçam 1 hafta bakalım nası olcak?

bende bu aksam portakal suyuyla muhallebı yaptım sevdı valla kızım soun yoksa o zaman yarın suyunu ıceresım saf olarak pekı gunluk kac cc vermelıyız bıde kıvı verebılırmıyız acaba

ben 1 portakalın suyunu içiriyorum canım 1 çay badağı bile çıkmıyo sıktığımda:) kivi de arada veriyorum. benim oğlum ekşi şeyleri sewiyo:)

Haklisin cok kasmamak lazim zaten bebeklere en azindan benimkilere bisey dayatilmiyor ben ne yapsam kendi istediklerini yiyolar

slm lar topic halkı, okuyorumama yazmaya yetişemiyorum

alıntı yapıppp mjucklıyamadığım tüm bebişleri mıncıklıyorummmmm

ya hatunlar ben tv işini ne yapıyorsunuz , nedir evdeki durumlar,:26::26::26: ne kadar izliyorlar ??ne izliyorlar ?? ne düşünüyorsunuz

geçmişşşş olsunnn çok çok çok , ve geçsin inşallah ,

Çokk geçmiş olsun tatlım ne kadar dikkat etsende oluyor işte vücudun mikrroboda ihtiyacı var benim kızda hala iğne oluyor tez zamanda iyileşerler inşallah.

annenle ilgili olmayabilr canım ya, ben de şımartmıyorum ama benim de arkamdan ağlıyor. tuvalete zor gidiyorum onun yüzünden. önüne oyuncak filan verip koşturuyorum hemen. bi fikri olan varsa ben de minnettar olurum

annenle ilgili olmayabilr canım ya, ben de şımartmıyorum ama benim de arkamdan ağlıyor. tuvalete zor gidiyorum onun yüzünden. önüne oyuncak filan verip koşturuyorum hemen. bi fikri olan varsa ben de minnettar olurum

Bu dönemde biraz anneci oluyorlar benim kızda aynı ama bu dönem geçici biraz sabır.

gittiğim bi doktor izletmememi söylemişti, çok çokacil bi işin olursa 15 dk oyalanabilir demişti. otizme sebep olabiliyomuş Allah korusun. önceden çok meraklıydı tv'ye ama artık o kadar diil benim oğlum. benleyken pek seyretmiyo, arada dikkatini çekiyo az bakıo o kadar. ama 5.5 saat bakıcıyla napıyo bilemicem:)

öpüyorum seni canımcım ben de aynı şekilde düşünen birini bulunca balıklama dalıyım dedim. herkes inek sütü içiyomuş, nolmuş, hasta mı olmuş bebeler sanki. soyumuz tükenirdi valla öyle olsaydı.
bide şunu farkettim süt vermeyin diyo doktorlar ama lor verin diyolar. ii de lor sütün sadece konsatre edilmiş hali, kesilmiş süzülmüş süt yani, peynir bile diil. fermente değil ki.
buna da yorum yapsınlar da göreyim

bende bu aksam portakal suyuyla muhallebı yaptım sevdı valla kızım soun yoksa o zaman yarın suyunu ıceresım saf olarak pekı gunluk kac cc vermelıyız bıde kıvı verebılırmıyız acaba

tatlı kiviyi yedi biraz, çeyrek kadar.

umayımmmmm çok tatlı bu iriscm pamuk şekerim benimm
ah kuzum ne güzelsin öyle sen yaramazlık yapcak bak ne kadarda hoşuna gtmştir dimi canım annesnin tulumu çok yakışmış prensese
meşhurmu olduk wawym noluo kız

Buda bızım desteksız ılk oturusumuzEki Görüntüle 647531
çok tatlısınız aferiiin
Biz de bir iki haftasonu fotosu koyalim
Kafanızı cevirip bakın valla telefondan bu kadar oluyor :)
bu kuzuyu görmek için çevirmezmiyz hiç maşallah tatlıma
gülüşünden sevsinler bebikimmmm
bu da benim oğlum avm'de ikea mama sandalyesini test ediyo:)
çok yakışmış oğluşa kaçırıp gtsin onun olsun

Son düzenleme:
kızlar bugün akşm misafrm vardı temzlk yaptm gndz hç bakamadm hepnz iyisnzdr inşallah szle konuşmaynca acayp eksk hssettm valla kendmi özlemişim

sana kızamık aşısı mı yaptı. acaba tetanoz mu?
ya bu sene havalar bi doğru dürüst soğumadı, bu hastalıklar da hiç ara vermedi. benim oğlum tam 5 şişe antibiyotik kullandı. gecti gibi ama dün kulağım ağrıyo dedi, moralim bozuldu. inşallah şu salgını bi atlatalım arkadaş ne gripmiş ya.
bence zorlama canım ya, yediğinden de soğursa işin daha zor olmaz mı? değişik şeyler verirsen belki az ondan az bundan daha çok yedirmiş olursun.
ya hatunlar ben tv işini ne yapıyorsunuz , nedir evdeki durumlar,:26::26::26: ne kadar izliyorlar ??ne izliyorlar ?? ne düşünüyorsunuz
biz gündüz açmıyoruz ben seyretmiyorum, ama akşam abisi ve babası gelince açık oluo, hiç ilgilenmiyo. 1-2 dak maksimum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…