Haftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
Haftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
Kızlar yaa bi şeyi çook merak etmekteyim!Hatta bu konuyla ilgili kafayı sıyırabilirim bile düşünmekten! Şimdi bu bebelerin 1 yaşına kadar günde 500 ml süt içmeleri gerekiyo ya ve de 6-9 aylar arasında ek gıdanın 2 çay bardağının geçmemesi uygunmuş ya, 1. Sorum: Kahvaltısı, meyvesi, sebze püresi, yoğurdu, akşam muhallebisi totalde 2 çay bardağı değil de 1 sürahi eder gibime geliyo! Hepsinden 3er kaşık yedirip bırakmak da olmaz çocuğa cee-ee yapar gibi? 2. Sorum: Bunları yiyip de bu bebeler ne kadar süt içmiş olacak? Mideleri nasıl alcak o kadar şeyi ki? Utanmasam aritmetik hesaplama yapıcam bunları! Valla çıkamadım işin içinden! Siz ne düşünüyosunuz bu 500 ml süt içme konusunda?
bende bu aksam portakal suyuyla muhallebı yaptım sevdı valla kızım soun yoksa o zaman yarın suyunu ıceresım saf olarak pekı gunluk kac cc vermelıyız bıde kıvı verebılırmıyız acaba
güdülerini dinle, sen bir annesin mutlaka en doğru beslenme şeklini ve rutinini sen oluşturucaksın. yazdıklarım zaten iyi yada doğru beslemediğini düşünen anneler için, ve bence her anne bebeğini besliyor, bu tür 500öl devam sütü yada ayyy anne sütü alsın dayatmaları hiç sütü olmayan anneleri üzüyor ve mutsuzlaştırıyor. her anne sahip olduğu sütü zaten bebeğine emmzirmek ister. öyle fakir ülkeler var ki süt değil şekerli su bile bulamıyorlar, ama o bebekler yaratılış mucizesi ile büyüyorlar.inandığın insanlarda fikir al ve bebeğini kendi güdülerinle büyüt besle
Ya kizlar size bisi sorucam dahaonce biri daha benzer bir durumdan sikayet etmisti. Benim kolikcana bir aydir annem bakiyor ya. Epey simartmis odadan cikmamiza gerek kalmadan arkamizi doner donmez aglamaya basliyor. Mutlaka yaninda biri olacak. Hatta gecende mutfakta gozunun onunda bulasik yikarken bile onunla ilgilenmedigim icin agladi ben de biraktim biraz aglssin diye ama katildi sonunda. Nasil alistiracam ben bu cadiyi 10-15 dk bile olsa yalniz oynamaya??:26:
Buda bızım desteksız ılk oturusumuzEki Görüntüle 647531
annenle ilgili olmayabilr canım ya, ben de şımartmıyorum ama benim de arkamdan ağlıyor. tuvalete zor gidiyorum onun yüzünden. önüne oyuncak filan verip koşturuyorum hemen. bi fikri olan varsa ben de minnettar olurum
slm lar topic halkı, okuyorumama yazmaya yetişemiyorum
alıntı yapıppp mjucklıyamadığım tüm bebişleri mıncıklıyorummmmm
ya hatunlar ben tv işini ne yapıyorsunuz , nedir evdeki durumlar,:26::26::26: ne kadar izliyorlar ??ne izliyorlar ?? ne düşünüyorsunuz
geçmişşşş olsunnn çok çok çok , ve geçsin inşallah ,
aslında 500ml süt içmesi gerek denen cümle bir dayatma, çünkü bazı bebekler ek gıda ile tanışınca otomatik olarak sütü azaltıyor.300ml süt 7-8 ayda normal, zaten anne olarak mamasını hazırlarken süt ile yapıyorsun,yoğurt yediriyorsun, meyve corba muhallebi kahavltısı derken ek gıda 2 cay bardağını geçiyor. benim kızım ek gıdayı tattı ve sütü çok azalttı,be şu anda 3 ana 3 ara öğün olarak besliyorum, süt yani kalsiyum alımını da sınırın içinde tutuyorum her beslenme öğününde formül mama ile mixliyorum.500ml süt içmesi şart cümlesine de katılmıyorum . hiç süt içmeyen binlerce bebek var. biraz büyük formül mama üreten firmaların dayatması. Türküye de insanlar inek sütü ile büyüdü şimdi kaka mı oldu inek sütü...3 yıl bizi sütü olmayan anneleri formül mamaya dayatıyorlar.ben taş devri yöntemi ile bebeğimi besliyorum bundan da mutluyum
bende bu aksam portakal suyuyla muhallebı yaptım sevdı valla kızım soun yoksa o zaman yarın suyunu ıceresım saf olarak pekı gunluk kac cc vermelıyız bıde kıvı verebılırmıyız acaba
umayımmmmm çok tatlı bu iriscm pamuk şekerim benimmSelam arkadaşlar
Herkesin haftasonusu güzel geçmiştir umarım ,kuzular iyidir ,anneler uykusunu almıştır ,babalar centilmen davranmıştır umarım
Birkaç kıpırcan fotosuyla haftaya başlıyorum , hepimize iyi haftalar
Eki Görüntüle 647081 Eki Görüntüle 647082 Eki Görüntüle 647083 Eki Görüntüle 647084
Gündeme bakıp geliyorum
ah kuzum ne güzelsin öyle sen yaramazlık yapcak bak ne kadarda hoşuna gtmştir dimi canım annesnin tulumu çok yakışmış prenseseEki Görüntüle 647090 Eki Görüntüle 647091
alahtan popo buyukte ordan çıkamıyor yaa buda yeni huyu bacakları havaya dikiiip oraya girdiriyorsoldaki icatlarımada dikkatinizi cekerim :)
Eki Görüntüle 647093
kızlar bu benim küçüklük tulumum yaa kızımada nasip oldu
Eki Görüntüle 647092
meşhurmu olduk wawym noluo kızk1p1rcan'1n annesi - Google Search UMAY
k1p1rcan'1n annesi - Google Search AYŞE
k1p1rcan'1n annesi - Google Search ALSEN ANAAAAAAAAA HATTA BURDA NEREDEYSE HEPIMIZ VARIZ
kız prosedürü o sitede yazıyodur, oradan bakıp kodu adresi girmen gerekli galibaumarım işine yarar canikom
edicem de daha az sıklıkta metuşkom
buyurun, poğaçamsı poğaçalar
Eki Görüntüle 647436
eminim çok güzeldir canım ağıda eriyen cinse benziolar elne sağlık balım hamarat hatun
Buda bızım desteksız ılk oturusumuzEki Görüntüle 647531
bu kuzuyu görmek için çevirmezmiyz hiç maşallah tatlımaBiz de bir iki haftasonu fotosu koyalim
Kafanızı cevirip bakın valla telefondan bu kadar oluyor :)
gülüşünden sevsinler bebikimmmm
çok yakışmış oğluşa kaçırıp gtsin onun olsunbu da benim oğlum avm'de ikea mama sandalyesini test ediyo:)
sana kızamık aşısı mı yaptı. acaba tetanoz mu?Selam kızlar
Gecen ay civcivcanim 6.ay aşısini oldu iste 18subatti.ebe kizamik salgini var dedi özellikle sizin siteler risk altimda dedi.bana asi yapti oglusuma yapmadi 9ayliklara yaptik agir gelebilir dedi.neyse ustunden kacgun gecti 2gundur kolum acayip ağrıyor. Morarmis icinde findik gibi sertlik var
onemli bisey degildir dimi
Sizde asi oldunuzmu.??
ya bu sene havalar bi doğru dürüst soğumadı, bu hastalıklar da hiç ara vermedi. benim oğlum tam 5 şişe antibiyotik kullandı. gecti gibi ama dün kulağım ağrıyo dedi, moralim bozuldu. inşallah şu salgını bi atlatalım arkadaş ne gripmiş ya.Haftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
bence zorlama canım ya, yediğinden de soğursa işin daha zor olmaz mı? değişik şeyler verirsen belki az ondan az bundan daha çok yedirmiş olursun.ben de aynı dertten muzdaribim canım, kafam çok karışık. bugün ben de deneme yaptım. sabah 8.30 da yarım yumurta sarısı ve 20 grlabne yedi. o saatten bu saate toplamda 400cc süt, 1 portakal suyu, 3 kaşık armut püresi yedi. gece de 150 cc kadar süt içirsem yetermi ki acaba bir gün için? normalde emziriyodum ama bugün sırf denemek için sürekli sağıp içirdim. bi de benim oğlum çorba içmiyo. normalde bunlara ek olarak yoğurt yedirirdim ama bugün yedirmedim. bizim kilo alımımız durdur. ben de biraz zorla yedirmeye içirmeye çalışşçam 1 hafta bakalım nası olcak?
biz gündüz açmıyoruz ben seyretmiyorum, ama akşam abisi ve babası gelince açık oluo, hiç ilgilenmiyo. 1-2 dak maksimum.ya hatunlar ben tv işini ne yapıyorsunuz , nedir evdeki durumlar,:26::26::26: ne kadar izliyorlar ??ne izliyorlar ?? ne düşünüyorsunuz
kızlar bugün akşm misafrm vardı temzlk yaptm gndz hç bakamadm hepnz iyisnzdr inşallah szle konuşmaynca acayp eksk hssettm valla kendmi özlemişim
Acilmiyo sekerim,kızlar face de sayfam var artık bişeyler yapıyorum kendimce ilginizi çekerse beklerim öpüldünüz..
www.facebook.com/rüzgarkeçedesing
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?