2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Acilmiyo sekerim,
bu cocugun uyanma saati degisti. 8 den 7 ye, 7den 6 ya hatta 5,5 a dustu. Olmazki ama.

çok geçmiş olsun tatlişkooooooom, ilaçlarını kullansın bitirsin ateşi de düşsün öyle götür aşıya. 3-5 günden bişi olmaz herhalde. gerçi kime diyorum, karşımda valide sultanların efendisi var

kızlar bugün akşm misafrm vardı temzlk yaptm gndz hç bakamadm hepnz iyisnzdr inşallah szle konuşmaynca acayp eksk hssettm valla kendmi özlemişim

topikçe karar aldık, sen cezalısın özletmeye ne hakkın var koca koca insanları, hıh misafirmiş di mi topic?

cezanı kendin belirle güzelliğim benim.

Gecmis olsun canim su kis bir bitse herkes kurtulacak
Bu dönemde biraz anneci oluyorlar benim kızda aynı ama bu dönem geçici biraz sabır.
gercekten gecici oldugunu bilsem daha rahat idare edecem valla

bizim doktor da cok zorda kalip bakmasi gerekirse de ona tvde olanlari anlatin dedi. Yani kendi basina bakip durmasin sizinle iletisim halinde olsun dedi. Yoksa dedigin gibi uzun vadede otizme sebep oluyormus

Kizin atesi var sabaha kadar ust degistirdik ter ter ter sirilsiklam ama. oglanda ates yok. Oglanin kulak ve oksuruk. Bi atlarsak iyi olacak.

ayy canım kıyamam yaa çok çok geçmiş olsunn inşallah hemen atlatır yavrucaklarım çok üzüldüm kötüyse aşıyı biraz ertele istersen

Günaydın herkese:)
Bugün size Ankara'dan sesleniyorum. Duruşma için geldîm, havaştayım şimdi. Umarım trafik yoktur ve geç kalmam.
Geçmiş yapamadım yine.. Ama gördüğüm kadarıyla tatlışkomun bıdıkları hasta olmuş, çok geçmîş olsun.
Bir de 500 ml süt, 2 çay bardağı ek gıda konuşulmuş galiba. Ben de buna inanmıyorum ve mama firmalarının dayatması olduğunu düünüyorum. Ela 6. Aya kadar çok güzel emdî, hiç süt sorunum da olmadı. Ek gıdaya geçtiğimizden beri gündüz doğru düzgün emmiyor. Sütüm bariz şekilde azaldı. Bir de ek gıda listelerinde kahvaltı, çorba, meyve, muhallebî herşey var. Bunların hepsinin 2 çay bardağını geçmemesi pek mümkün de değil bence. Sizin dıktorlardan 500 ml süt ve 2 bardak ek gıda yemeli diyen oldu mu? Bizimki demedi, hatta anneleri dinleyin, tecrübe önemlidir dedi. 2 çay bardağı olayını milüpa reklamından biliyoruz hepimiz galiba..

günaydın herkesee ben geldim dün doktor kontrolümüzü de olduk aksam çok şükür sağlığı yerinde zayıflığı içinde genetik dedi anasına değil babasına çekmiş

ayy hadi bakalım tek celsede biter inşallah sanırım milupa reklamı kamu spotu die çıkmıyormuymu ben öyle hatirladım

Bizim doktor dedi 9 aydan sonra uc bardak dedi .amaan kardes ben artik kimsenin dedigine inanmiyorum.benim babam inek sutu ile buyumus boyu cok kisa bunyesi zayif.keske bol bol sutumuz olsada bu dalaverelerle ugrasmasak.ama sonra biseyi yanlis yapip pisman olmsktan korkuyorum.mecbur birilerinin soyledigini yapacaz

Ankara adliyesinde kibarlik edip one de almazlar simdi canim rica et istersen. Halbuki ben ist da durusmaya gittigimde ben soylemeden hakimler sizi alalim derdi.

affet wawym cezam neyse razıyım kuzum napayım

Ankara adliyesinde kibarlik edip one de almazlar simdi canim rica et istersen. Halbuki ben ist da durusmaya gittigimde ben soylemeden hakimler sizi alalim derdi.

Yargıtay'a gidiyorum canım. Orda herkes dışardan gelmiş oluyor zaten. Çook trafik var( hala ulusa gelemedim..

kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya

kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Gecmis olsun canim cok uzuldum nasil simdi peki nesesi yerinde mi?

geçmiş olsun canım, bişeycik yoktur merak etme, ama insanın elinde olmuyo işte, hem ben 6 aylık olunca her bebek düşer diye bi şehir efsanesi duymuştum.olcak böle ufak tefek kazalar, Allah büyüklerinden korusun

ay inşallah yoktur canım ya beni bi siz anlarsınız şuan çok korktum kucağma alnca oyalaynca sustu hemen ama çok kötü oldm o efsaneye bzde uyduk o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…