Haftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
Acilmiyo sekerim,
bu cocugun uyanma saati degisti. 8 den 7 ye, 7den 6 ya hatta 5,5 a dustu. Olmazki ama.
kızlar bugün akşm misafrm vardı temzlk yaptm gndz hç bakamadm hepnz iyisnzdr inşallah szle konuşmaynca acayp eksk hssettm valla kendmi özlemişim
Gecmis olsun canim su kis bir bitse herkes kurtulacakHaftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
gercekten gecici oldugunu bilsem daha rahat idare edecem vallaBu dönemde biraz anneci oluyorlar benim kızda aynı ama bu dönem geçici biraz sabır.
bizim doktor da cok zorda kalip bakmasi gerekirse de ona tvde olanlari anlatin dedi. Yani kendi basina bakip durmasin sizinle iletisim halinde olsun dedi. Yoksa dedigin gibi uzun vadede otizme sebep oluyormusgittiğim bi doktor izletmememi söylemişti, çok çokacil bi işin olursa 15 dk oyalanabilir demişti. otizme sebep olabiliyomuş Allah korusun. önceden çok meraklıydı tv'ye ama artık o kadar diil benim oğlum. benleyken pek seyretmiyo, arada dikkatini çekiyo az bakıo o kadar. ama 5.5 saat bakıcıyla napıyo bilemicem:)
Haftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
Günaydın herkese:)
Bugün size Ankara'dan sesleniyorum. Duruşma için geldîm, havaştayım şimdi. Umarım trafik yoktur ve geç kalmam.
Geçmiş yapamadım yine.. Ama gördüğüm kadarıyla tatlışkomun bıdıkları hasta olmuş, çok geçmîş olsun.
Bir de 500 ml süt, 2 çay bardağı ek gıda konuşulmuş galiba. Ben de buna inanmıyorum ve mama firmalarının dayatması olduğunu düünüyorum. Ela 6. Aya kadar çok güzel emdî, hiç süt sorunum da olmadı. Ek gıdaya geçtiğimizden beri gündüz doğru düzgün emmiyor. Sütüm bariz şekilde azaldı. Bir de ek gıda listelerinde kahvaltı, çorba, meyve, muhallebî herşey var. Bunların hepsinin 2 çay bardağını geçmemesi pek mümkün de değil bence. Sizin dıktorlardan 500 ml süt ve 2 bardak ek gıda yemeli diyen oldu mu? Bizimki demedi, hatta anneleri dinleyin, tecrübe önemlidir dedi. 2 çay bardağı olayını milüpa reklamından biliyoruz hepimiz galiba..
Bugün size Ankara'dan sesleniyorum. Duruşma için geldîm, havaştayım şimdi. Umarım trafik yoktur ve geç kalmam.
Geçmiş yapamadım yine.. Ama gördüğüm kadarıyla tatlışkomun bıdıkları hasta olmuş, çok geçmîş olsun.
Bir de 500 ml süt, 2 çay bardağı ek gıda konuşulmuş galiba. Ben de buna inanmıyorum ve mama firmalarının dayatması olduğunu düünüyorum. Ela 6. Aya kadar çok güzel emdî, hiç süt sorunum da olmadı. Ek gıdaya geçtiğimizden beri gündüz doğru düzgün emmiyor. Sütüm bariz şekilde azaldı. Bir de ek gıda listelerinde kahvaltı, çorba, meyve, muhallebî herşey var. Bunların hepsinin 2 çay bardağını geçmemesi pek mümkün de değil bence. Sizin dıktorlardan 500 ml süt ve 2 bardak ek gıda yemeli diyen oldu mu? Bizimki demedi, hatta anneleri dinleyin, tecrübe önemlidir dedi. 2 çay bardağı olayını milüpa reklamından biliyoruz hepimiz galiba..
günaydın herkesee ben geldim dün doktor kontrolümüzü de olduk aksam çok şükür sağlığı yerinde zayıflığı içinde genetik dedi anasına değil babasına çekmiş
http://www.hurriyetaile.com/molfix/testler
en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.
çok geçmiş olsun tatlişkooooooom, ilaçlarını kullansın bitirsin ateşi de düşsün öyle götür aşıya. 3-5 günden bişi olmaz herhalde. gerçi kime diyorum, karşımda valide sultanların efendisi var
topikçe karar aldık, sen cezalısınözletmeye ne hakkın var koca koca insanları, hıh misafirmiş di mi topic?
cezanı kendin belirle güzelliğim benim.
Ankara adliyesinde kibarlik edip one de almazlar simdi canim rica et istersen. Halbuki ben ist da durusmaya gittigimde ben soylemeden hakimler sizi alalim derdi.
Gecmis olsun canim cok uzuldum nasil simdi peki nesesi yerinde mi?kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Gecmis olsun canim cok uzuldum nasil simdi peki nesesi yerinde mi?
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
geçmiş olsun canım, bişeycik yoktur merak etme, ama insanın elinde olmuyo işte, hem ben 6 aylık olunca her bebek düşer diye bi şehir efsanesi duymuştum.olcak böle ufak tefek kazalar, Allah büyüklerinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?