öle canım ya içmi ferah tutmaya çalışıyorum sağlam kafalı kocan varmış işte kızdoktorun doğru sölemişte pilavı yutabilirmi ki bebişler kesin benimki hemen kusar kyısı kıvamı yumurtayı kesn sever hele labneyi bıraksam elni soka soka yicek ela
güzelim linki tekrar veriyorum
buradan en üstteki teste tıklayacaksın. her 20. kişi bir paket bez kazanıyor. en çok tatlişkoma çıksın, o molfixçi
Molfix kazandırmaya devam ediyor
Haftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
kızlar face de sayfam var artık bişeyler yapıyorum kendimce ilginizi çekerse beklerim öpüldünüz..
www.facebook.com/rüzgarkeçedesing
http://www.unnado.com/urun/detay/MjMzMTEz faydalımıdır ki acaba
Günaydın kızlar, 3 gecedir uyku nedir unuttuk.
Yok böyle bir çocuk, uyuymuyor, asla uyumuyor, uyku fobisi var resmen, ne yapacağımı bilmiyorum
Yorgunluktan bittim
o zaman bombayı patlatıyorum :128:
vereceğim formu doldurun, numune bebek bezi ve peluş ayıcık kazanın
CANBEBE ONLINE
:118::118::118::118:
acele edelim, tükenebilir...
formu doldurunca hediyeniz en kısa zamanda gönderilecektir gibi bi ibare çıktı mı?
çıktıysa, hayırlı uğurlu olsun yeğenlerime
o zaman bombayı patlatıyorum :128:
vereceğim formu doldurun, numune bebek bezi ve peluş ayıcık kazanın
CANBEBE ONLINE
:118::118::118::118:
acele edelim, tükenebilir...
formu doldurunca hediyeniz en kısa zamanda gönderilecektir gibi bi ibare çıktı mı?
çıktıysa, hayırlı uğurlu olsun yeğenlerime
inşallah kuzum benim içimi rahatlattın valla saolCanım bişeyi yoktur inş bebeğinin. Biz 1ay önce umreye gitmiştik bebeğim otel odasında yataktan betona düştü öyle az buz ağlamadı hemen oteldeki doktora götürdüm. Kusması olursa ve önceki günlere nazaran aşırı uyku hali hemen hastaneye götür demişti. Bebeğinin bişeyi yok Allahın izniyle.
ben de açamadım
ee boşa .ıtırcan demiyoruz tabi, miniş çıtırcangünaydın herkesee ben geldim dün doktor kontrolümüzü de olduk aksam çok şükür sağlığı yerinde zayıflığı içinde genetik dedi anasına değil babasına çekmiş
ben katıldım, testte geleceğin bilim insanı diyohttp://www.hurriyetaile.com/molfix/testler
en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.
Wavy'mmmm , nooluyo kampanya mı paylaşıyon ama olmaz kiiii kaçırıcam hepsini ,küstümmmmmm
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Wavy'mmmm , nooluyo kampanya mı paylaşıyon ama olmaz kiiii kaçırıcam hepsini ,küstümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?