2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende pilav ve makarnayı nasıl yiyecek ki die sordum normalden biraz fazla pişir ilk zaman için ez onu kaşıkla yoğurtla karıstır ver sonra alışınca tek vermeye başlarsın dedi biz daha labne işine bugn başlayacaz tepkisi nasıl olucak bakalım

Günaydın kızlar, 3 gecedir uyku nedir unuttuk.
Yok böyle bir çocuk, uyuymuyor, asla uyumuyor, uyku fobisi var resmen, ne yapacağımı bilmiyorum
Yorgunluktan bittim

Canım bişeyi yoktur inş bebeğinin. Biz 1ay önce umreye gitmiştik bebeğim otel odasında yataktan betona düştü öyle az buz ağlamadı hemen oteldeki doktora götürdüm. Kusması olursa ve önceki günlere nazaran aşırı uyku hali hemen hastaneye götür demişti. Bebeğinin bişeyi yok Allahın izniyle.

o zaman bombayı patlatıyorum :128:

vereceğim formu doldurun, numune bebek bezi ve peluş ayıcık kazanın

CANBEBE ONLINE

:118::118::118::118:

acele edelim, tükenebilir...
formu doldurunca hediyeniz en kısa zamanda gönderilecektir gibi bi ibare çıktı mı?
çıktıysa, hayırlı uğurlu olsun yeğenlerime

geçmiş olsun canım şimdiden antibiyotik vermek zorunda kalıyoruz ama yapcak bişi yok

Selam arkadaşlar ,
geçmişe bakamıyorum ,geleceğe de bakamıycam
Eğitim kitlediler , sabah haber verdiler ,4 e kadar sürecekmiş ,inşallah erken biter yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beniz özleyin ,çok konuşmayın ,uykum var ,poğaça yemek zorunda kaldım,mutsuzum

Günaydın kızlar, 3 gecedir uyku nedir unuttuk.
Yok böyle bir çocuk, uyuymuyor, asla uyumuyor, uyku fobisi var resmen, ne yapacağımı bilmiyorum
Yorgunluktan bittim

Neden boyle bebikler bilmiyorum gecici bi durum diye umit ediyorum.ek gidadan gaz oluyo yada dis galiba .uzme canini dikkat et kendine de

tatlım kampanyaya katıldğnız içn teşekkürler hedyenz en kısa sürede gönderilecektir dedi

Kizlar yogurdu ben ikindi veriyodum uyuyamiyolardi simdi kusluk veriyom icinede tam bugday ekmegi dogruyorum severek yiyolar onceden bu kadar yemexlerdi yogurdu.sanki daha az gaz olmaya basladi.

kız süpersin çoştun ben doldurdum bakalım ne gelecek hadi bir tane dahaaa

inşallah kuzum benim içimi rahatlattın valla saol
ben de açamadım

canm bende açamadmda faceye rüzgar keçe yaz çıkıo hemen

günaydın herkesee ben geldim dün doktor kontrolümüzü de olduk aksam çok şükür sağlığı yerinde zayıflığı içinde genetik dedi anasına değil babasına çekmiş
ee boşa .ıtırcan demiyoruz tabi, miniş çıtırcan
http://www.hurriyetaile.com/molfix/testler

en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.

ben katıldım, testte geleceğin bilim insanı diyo
len yeter bi aileye bu kadar ya, bu da dansçı, ressam felan olsun

Yahu eskiden ilk verilen ek gidadan biri caya batirilan biskuvi imis .bizdemi oyle yapsak

Wavy'mmmm , nooluyo kampanya mı paylaşıyon ama olmaz kiiii kaçırıcam hepsini ,küstümmmmmm

kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya

korkma canım benim, benimki de 2 kez düştü, keyfi yerindeyse, uyuklamıyosa sürekli, oyun yapmaya devam ediyosa, sadece takip et.

Wavy'mmmm , nooluyo kampanya mı paylaşıyon ama olmaz kiiii kaçırıcam hepsini ,küstümmmmmm

yavrum senin adına doldurayım binlerce, ama bu tarz şeylerde hile olmasın diye IP adreslerini filan kontrol ediyorlar- sonra güme gitmesin. :44:

ayşe haklı, 2dk da dolduruver formları, kıpırcanıma bezler peluş ayıcıklar hediyemiz olsun

not:seni özlicez, emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…