Doktor uyutma falan demediysr uyut istersen. Bi de uykusuzluk sıkıntısı cekmesin eloş.saol canm benim çok ii neşesi bişey yok ama çok kızıyorum kendme delircem sinirmden 1 saati geçti uyutmadm uyusa bişi olurmuki
http://www.hurriyetaile.com/molfix/testler
en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.
Tskler kızımın teyzosu ama tlfda 2.soruda takıldı ilerlemiyorhttp://www.hurriyetaile.com/molfix/testler
en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Masallah fistiga canim zayifligi takma bence kafana.saglikli olsunda.
Korkma canım birşey olmaz, kusması da yoksa. Her bebek düşüyor, olacak böyle şeyler.
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Cok gecmis olsun cnm yakızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
çok saol didemcm uyudu şimdi kalkınca bi bakayım huzursuzluğu falan olursa götürcemayy çok geçmiş olsun al götür doktora istersen için rahat etsin
sanada geçmş olsun canım ilk kez başıma geldi ama içim eridi btti resmen 1,5 saat uyutmadım bende baktm bişey yok keyfide iyiydi tamam canım zaten uyudu hareket etmiyogecmıs olsun tatlım yaa senı anlyrum benm kızımda 3 kez dustu cok sukur bısey olmadım bende 1 saat uyutmadım hemen goz kayması varmı dıye bakmıstım basıda sısmemıstı kucagında cok hoplatma sabıt kalsın daha cok sarsılmasın bebegın cnm
Cok gecmis olsun cnm ya
biryerinde sislik kizariklik yoksa huzursuzluğu kusmasi yoksa endişe etme bence Allah korumuş neşesi yerindeyse birşeyi yoktur cnm
Ben yürüdükleri ani korkuyla bekler oldum çünkü asıl düşmeler o zaman başlayacak bende cok evham yaparım senin gibi..gerçi elde degilki annelik ne yaptı bize böyle...
çok saol didemcm uyudu şimdi kalkınca bi bakayım huzursuzluğu falan olursa götürcem
sanada geçmş olsun canım ilk kez başıma geldi ama içim eridi btti resmen 1,5 saat uyutmadım bende baktm bişey yok keyfide iyiydi tamam canım zaten uyudu hareket etmiyo
saol tatlım ya inşallah öyledir annelik ne zormuş içimden bişey koptu resmen canım o zaman yine en fazla biyerlerini çarper düşerler bebek olunca kafa üstne düşme tehlikesi var yinede büyüyne kadar canımızdan can gtcek ama paralıcam kendmi valla
inşallah bişe olmamışdır iyi düşün iyi olsun aman bişe olacak olsa benim eşime oludu kafasının 4 yerinde dikiş war hep düşmüş hatta bazen kalın kafalısın die takılıyıorum sinir oluyor
güzelimmmmmmm, onun o tatlı yanakları korumuştur annesi sen içini ferah tut.
molfixi çözdün mü?
Yargıtay'a gidiyorum canım. Orda herkes dışardan gelmiş oluyor zaten. Çook trafik var( hala ulusa gelemedim..
Canim merak etme bisey olmaz dusmeyen cocuk olmaz bizinkilerde dusmediyse dusecek nasil olsa ole kolay kolay bise olur olsa cocuklar kirilir tukenirdi.
ağzın bal yesin kuşum inşallah, bende onu dicektm üstne tıklanmıo çözemedm çözmek istiorum ama napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?