2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.hurriyetaile.com/molfix/testler

en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.

Tskler kızımın teyzosu ama tlfda 2.soruda takıldı ilerlemiyor ( me yapalım yerimize siz alın hediyeyi ins

Tatliskom cok gecmis olsun kuzulara bir an önce sağlıklarına kavuşurlar İns bitseydi su salgın ısı yazık bebeler mahvoldu
bu arada bende eski usul besliyorum benim minikcani sabah yumurta peynir tahlili mama öğlen çorba ikindi yoğurt yada meyve aksam sutlac yada muhallebi aradada 2-3 kere emer gecede bazen 1 bazen 2 emer... O iki bardak iside mama formalarının uydurması zaten bir cok Dr komisyon alıyor ozellikle az kilo alan bebekte direk mama dayiyorlar hemde markasına kadar...ben o konuda şanslıyim Dr umiz cok iyi bu konuda dışarıdan alacağı besinle ve azda olsa varsa eğer anne sütunu destekliyor..tabi anne sutu yoksa o zaman mama takviyesi olmalı ama 6.aydan sonra mama ikinci plana düşüyor çünkü bebek değişik tatlar istiyor mamayı yada anne sütunu otomatik azaltıyor...
kuzulat sağlıklıolsunlarda gerisi boş valla...

kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya

Korkma canım birşey olmaz, kusması da yoksa. Her bebek düşüyor, olacak böyle şeyler.

kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya

ayy çok geçmiş olsun al götür doktora istersen için rahat etsin

gecmıs olsun tatlım yaa senı anlyrum benm kızımda 3 kez dustu cok sukur bısey olmadım bende 1 saat uyutmadım hemen goz kayması varmı dıye bakmıstım basıda sısmemıstı kucagında cok hoplatma sabıt kalsın daha cok sarsılmasın bebegın cnm

Cok gecmis olsun cnm ya
biryerinde sislik kizariklik yoksa huzursuzluğu kusmasi yoksa endişe etme bence Allah korumuş neşesi yerindeyse birşeyi yoktur cnm
Ben yürüdükleri ani korkuyla bekler oldum çünkü asıl düşmeler o zaman başlayacak bende cok evham yaparım senin gibi..gerçi elde degilki annelik ne yaptı bize böyle...

ayy çok geçmiş olsun al götür doktora istersen için rahat etsin
çok saol didemcm uyudu şimdi kalkınca bi bakayım huzursuzluğu falan olursa götürcem
sanada geçmş olsun canım ilk kez başıma geldi ama içim eridi btti resmen 1,5 saat uyutmadım bende baktm bişey yok keyfide iyiydi tamam canım zaten uyudu hareket etmiyo

saol tatlım ya inşallah öyledir annelik ne zormuş içimden bişey koptu resmen canım o zaman yine en fazla biyerlerini çarper düşerler bebek olunca kafa üstne düşme tehlikesi var yinede büyüyne kadar canımızdan can gtcek ama paralıcam kendmi valla

ewet ek gıda ile dün doktorun söylediklerini paylaşıyorum şaşırdım ben baya uzun uzun konusduk bu konuyu aklıma gelen herşeyi sordum
1. si kesinlikle zorlamayacaksın 1 kaşık die ne kadar yerse o kadar dedi çünkü şu an bu konuda çok bilinçli sen zorlayarak yedirirsen ömür boyu zorlayarak yiyecek..
2.si artık kahvaltıya başladık haftada 3 gün kayısı kıvamında yumurta ve labne yiyecek.. ve ayrı ayrı bişeyin içine karıştırılmayacak..
ve 7. ayda başlanması gereken gıdalar makrna pilav ve ekmek dedi.. pütürlü ver artık alışsın bu annelerin yaptığı çok büyük bir hata dedi aklıma gelenler şimdilik bu kadar

inşallah bişe olmamışdır iyi düşün iyi olsun aman bişe olacak olsa benim eşime oludu kafasının 4 yerinde dikiş war hep düşmüş hatta bazen kalın kafalısın die takılıyıorum sinir oluyor

güzelimmmmmmm, onun o tatlı yanakları korumuştur annesi sen içini ferah tut.

molfixi çözdün mü?

öle canım ya içmi ferah tutmaya çalışıyorum sağlam kafalı kocan varmış işte kız doktorun doğru sölemişte pilavı yutabilirmi ki bebişler kesin benimki hemen kusar kyısı kıvamı yumurtayı kesn sever hele labneyi bıraksam elni soka soka yicek ela

Canim merak etme bisey olmaz dusmeyen cocuk olmaz bizinkilerde dusmediyse dusecek nasil olsa ole kolay kolay bise olur olsa cocuklar kirilir tukenirdi.

Canim merak etme bisey olmaz dusmeyen cocuk olmaz bizinkilerde dusmediyse dusecek nasil olsa ole kolay kolay bise olur olsa cocuklar kirilir tukenirdi.

inşallah canım aman düşmesinlr inşallah ömrümden ömür gtti doğruda insan üzülüyo valla bi anlık oldu anlamadm allah bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…