korkma canım benim, benimki de 2 kez düştü, keyfi yerindeyse, uyuklamıyosa sürekli, oyun yapmaya devam ediyosa, sadece takip et.
http://www.hurriyetaile.com/molfix/testler
en üsttekini çözün. bir paket bez yolluyorlar. her 20. kişiye.
yavrum senin adına doldurayım binlerce, ama bu tarz şeylerde hile olmasın diye IP adreslerini filan kontrol ediyorlar- sonra güme gitmesin. :44:
ayşe haklı, 2dk da dolduruver formları, kıpırcanıma bezler peluş ayıcıklar hediyemiz olsun
not:seni özlicez, emin ol...
Wavy'mmmm , nooluyo kampanya mı paylaşıyon ama olmaz kiiii kaçırıcam hepsini ,küstümmmmmm
balım başka yokmu hediye kazanmak istiyoruuuuuuz
var annem, ama bu birazcık zor :44:
organik ürün yolluyorlar kazananlara, ücretsiz.
bu da her bilmem kaçıncı kişiye.
bir kere katılabiliyorsun.
bebeğime bakım
üye olmaktan çekinmeyin, gayet güzel ve güvenilir bi site. wavybaby güvencesiyle...
sağol didemcim, şanslısın valla aklıselim bi doktorun varmışewet ek gıda ile dün doktorun söylediklerini paylaşıyorum şaşırdım ben baya uzun uzun konusduk bu konuyu aklıma gelen herşeyi sordum
1. si kesinlikle zorlamayacaksın 1 kaşık die ne kadar yerse o kadar dedi çünkü şu an bu konuda çok bilinçli sen zorlayarak yedirirsen ömür boyu zorlayarak yiyecek..
2.si artık kahvaltıya başladık haftada 3 gün kayısı kıvamında yumurta ve labne yiyecek.. ve ayrı ayrı bişeyin içine karıştırılmayacak..
ve 7. ayda başlanması gereken gıdalar makrna pilav ve ekmek dedi.. pütürlü ver artık alışsın bu annelerin yaptığı çok büyük bir hata dedi aklıma gelenler şimdilik bu kadar
ay wavyciim süpersin, bi heyecan bi heyecan. çok sağollo zaman bombayı patlatıyorum :128:
vereceğim formu doldurun, numune bebek bezi ve peluş ayıcık kazanın
CANBEBE ONLINE
:118::118::118::118:
acele edelim, tükenebilir...
formu doldurunca hediyeniz en kısa zamanda gönderilecektir gibi bi ibare çıktı mı?
çıktıysa, hayırlı uğurlu olsun yeğenlerime
uykulu olursa sürekli, götür canım. bence bişi olmaz ama tedbir amaçlı.şimdilik keyfi yerinde canım bişey olmaz inşallah kuzuma uykuku olursa napim gideymmi hemen doktora
ay wavyciim süpersin, bi heyecan bi heyecan. çok sağoll
var annem, ama bu birazcık zor :44:
organik ürün yolluyorlar kazananlara, ücretsiz.
bu da her bilmem kaçıncı kişiye.
bir kere katılabiliyorsun.
bebeğime bakım
üye olmaktan çekinmeyin, gayet güzel ve güvenilir bi site. wavybaby güvencesiyle...
üye oldum tatlımda sorular pek zor kız
ayyyyy benide dusunurmussgüzelim linki tekrar veriyorum
buradan en üstteki teste tıklayacaksın. her 20. kişi bir paket bez kazanıyor. en çok tatlişkoma çıksın, o molfixçi
Molfix kazandırmaya devam ediyor
gecende bunun konusmasini ablamla yapmistik. Bize cayin icene peynir zeytin bal tereyag basar yedirirdi babannem. O babamada yedirmis ki babam halaaa caya ekmek baniyo.Yahu eskiden ilk verilen ek gidadan biri caya batirilan biskuvi imis .bizdemi oyle yapsak
dedim ya baştan güzelim
iyice araştırarak yap olmazsa, yoksa hakkın yanıyor bir sonraki teste kadar
ayyyyy benide dusunurmusskiz bize cikmaz 20. Nerde yakalicam.
uykulu olursa sürekli, götür canım. bence bişi olmaz ama tedbir amaçlı.
ama keyfi yerindeyse, oyunlar yapıyosa bişi olmaz, sadece takip et.
araştırmak gerekio gerçekten canım yoksa yapamam sen yaptınmı
ben yaptım da yanlış yaptım
doğru cevapları bilsem, onlarla beraber paylaşırdım
inşallah kazanırsınız kızlar, ürünleri süper diyorlar
o zaman bombayı patlatıyorum :128:
vereceğim formu doldurun, numune bebek bezi ve peluş ayıcık kazanın
CANBEBE ONLINE
:118::118::118::118:
acele edelim, tükenebilir...
formu doldurunca hediyeniz en kısa zamanda gönderilecektir gibi bi ibare çıktı mı?
çıktıysa, hayırlı uğurlu olsun yeğenlerime
Canım bişeyi yoktur inş bebeğinin. Biz 1ay önce umreye gitmiştik bebeğim otel odasında yataktan betona düştü öyle az buz ağlamadı hemen oteldeki doktora götürdüm. Kusması olursa ve önceki günlere nazaran aşırı uyku hali hemen hastaneye götür demişti. Bebeğinin bişeyi yok Allahın izniyle.
ben de doldurdum teşşekkkürleeerr çıktı öle yazı ama altta hediyeler stoklarla sınırlıdır diyo ama senin gibi hızlı hebar veren kampanyatörümüz varken biz ön sıralara geçmilşizdir Ç::) ( bu söze kızmıyodun dimi?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?