2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

balım başka yokmu hediye kazanmak istiyoruuuuuuz

sağol didemcim, şanslısın valla aklıselim bi doktorun varmış

ay wavyciim süpersin, bi heyecan bi heyecan. çok sağoll

şimdilik keyfi yerinde canım bişey olmaz inşallah kuzuma uykuku olursa napim gideymmi hemen doktora
uykulu olursa sürekli, götür canım. bence bişi olmaz ama tedbir amaçlı.
ama keyfi yerindeyse, oyunlar yapıyosa bişi olmaz, sadece takip et.

güzelim linki tekrar veriyorum

buradan en üstteki teste tıklayacaksın. her 20. kişi bir paket bez kazanıyor. en çok tatlişkoma çıksın, o molfixçi

Molfix kazandırmaya devam ediyor
ayyyyy benide dusunurmuss kiz bize cikmaz 20. Nerde yakalicam.

Yahu eskiden ilk verilen ek gidadan biri caya batirilan biskuvi imis .bizdemi oyle yapsak
gecende bunun konusmasini ablamla yapmistik. Bize cayin icene peynir zeytin bal tereyag basar yedirirdi babannem. O babamada yedirmis ki babam halaaa caya ekmek baniyo.

ben yaptım da yanlış yaptım

doğru cevapları bilsem, onlarla beraber paylaşırdım

inşallah kazanırsınız kızlar, ürünleri süper diyorlar

benimde yanlış oldu kız cahilliğin gözü kör olsun keşke kazanabilsek çok sevdm ben bu işi bulunca hep paylaş şekerim

ben de doldurdum teşşekkkürleeerr çıktı öle yazı ama altta hediyeler stoklarla sınırlıdır diyo ama senin gibi hızlı hebar veren kampanyatörümüz varken biz ön sıralara geçmilşizdir Ç::) ( bu söze kızmıyodun dimi?)

iyi cesaret kız umreye gitmişsiniz minicik bebeyle Allah kabul etsin miniğin de kulakları ne güzel şeyler duymuş gözleri en güzel yerleri görmiüüş

inşallah canım, hepimize çıksın bebeklerimiz de biz de mutlu olalım

yok niye kızayım, topicte herkesin bir rolü katkısı var mutlaka- benim de az çok bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…