2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi cesaret kız umreye gitmişsiniz minicik bebeyle Allah kabul etsin miniğin de kulakları ne güzel şeyler duymuş gözleri en güzel yerleri görmiüüş

bizim akrabalarda gtti canım umreye millet 2 aylık bebeklerle gelmiş bz olsak kıyamayız diyo artık herkez ailecik gidiyo görüyorum çevremde bazen

sana kızamık aşısı mı yaptı. acaba tetanoz mu?
.
yok kız kızamık salgını var dıye kızamık yaptı.esımede yapacakjtı yaptırmadı ben kıxzamık olursam evden gıderım dedı
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
gecmışolsun yanakcanıma nazar degdı tabı google gorsellerde meshuuuur olmus
bız canbebecıyız yasasın yasasın

oh hadi bi canbebeci saol gülsüncm ya sabah kötü bi olay atlattık valla bende dün görnce şaşırdm meşhur olmuşuz

wavycim iznınle bende bısey paylasıyorum
Mr.Maana
cok guzel hedıyeler oluyor ben ara ara gırıp katılıyorum guvenılır bı sıte
hadı kolay gelsın calıstıralım saksıları

sağol didemcim, şanslısın valla aklıselim bi doktorun varmış

ay wavyciim süpersin, bi heyecan bi heyecan. çok sağoll

tesekkür ederim canm doktrmuz öyle ya çok çok iyi bir dr prof olmasına rağmen hiç havalı falan değil herseyde düzgün akla yatkın şeyler öneriyor

ay kıs kültür manyağı oldum google amcadan araştıra arastıra bütün soruları doğru cevaplamışım bu arad bir kopya kk da var cewaplar yazınca çıkdı walla ama şişdim aklında ne kladı okadar okudunda de hiçbişee

wavycim iznınle bende bısey paylasıyorum
Mr.Maana
cok guzel hedıyeler oluyor ben ara ara gırıp katılıyorum guvenılır bı sıte
hadı kolay gelsın calıstıralım saksıları

teşekkürlerrrr bebiş uyurken hepsini uyguladım :) aslında kalkıp temizlik yapmam lazım ama bi de temizlik şirketi sitelerini mi gezsek kampanya var mı diye :))

bu arada senle evlilik zamanlarımız pek bi yakın onu farkettim az önce :))

teyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz

Eklentiler

• $CIMG2234 (Medium).webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 35
Kırmızı renkteki bilgileri daha sonra değiştiremeyeceğini ve bilgilerin doğru değilse kazansan dahi ödül alamayacağını belirtmek isterim...

bide böle yazdı dedemin mesleğini sallamıştım geri dönüp değiştirdim :)

iyi cesaret kız umreye gitmişsiniz minicik bebeyle Allah kabul etsin miniğin de kulakları ne güzel şeyler duymuş gözleri en güzel yerleri görmiüüş

Canım ne zamandır gitmek istiyorduk. İş güç, hamilelik, doğum derken sömestr tatilinde gidelim dedik. çünkü bebeğin sürünmesi, yürümesi, akıllanması derken baya uzun bir süre ertelemek zorunda kalacaktık. Ben de başta giderken çekindim ama gerçekten Rabbim yardım ediyor. Hiç bir problem olmadan, kazasız belasız gittik geldik.

kızlar en kısa zamanda bulup izliyoruzzzzz

Aramızda Bebek Var Altyazılı Fragman (2) - Beyazperde.com

not: fragmanda azıcık ayıpçılık var
Ben hamileyken izlemistim cok guzel bi film ama bebekten sonra tekrar izlemek lazim
teyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz
elosum yerim tatli yanaklarini

herkes form mu dolduruyor yahu?
Yav ben tel.dn girdigim icin dolduramadim wavym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…