ay kıs kültür manyağı oldum google amcadan araştıra arastıra bütün soruları doğru cevaplamışım bu arad bir kopya kk da var cewaplar yazınca çıkdı walla ama şişdim aklında ne kladı okadar okudunda dehiçbişee
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Canım geçmiş olsun bişicik olmaz sen içini ferah tut.1saat geçmiş artık uyutabilirsn
Mutfakta koltuguna koydum gozunun onunde cobasini yapiyorum bir saniye susmadan ara ara katilarak agladi eline oyuncak verdim meyve verdim muzik actim kendim sarki soyledim yok hic bi sekilde durmadi napicam ben bu kizla ???naptı o yaramaz kız annesi anlat bakalımm karar verelm yaramazmıymış
Mutfakta koltuguna koydum gozunun onunde cobasini yapiyorum bir saniye susmadan ara ara katilarak agladi eline oyuncak verdim meyve verdim muzik actim kendim sarki soyledim yok hic bi sekilde durmadi napicam ben bu kizla ???
İris egitimdekızlar hafta içi bu kadar sessizliğe alışık değil topik napıyosunuz yaa
Evet canim yaaa napicam ben? Oyle becerikli bi kadin da degilim ki esim gelince hemen yemegi falan halledeyimyaramaz değilde ilgini sadece ona vermeni istio iş yapmıcaksın onu kucağına alcaksın oynatcaksın annesi seni parmağında oynatmak istio bu zilli
kızlar hafta içi bu kadar sessizliğe alışık değil topik napıyosunuz yaa
İris egitimde
ben evdeyim
tatliskomun cocuklar hasta
wavy kampanya pesinde
senaysen sensorcanlarin pesinde
ouzi ve cipskolam izinli zaten ozel durumlari sebebiyle
supermuh ve bir arkdas daha ise basladi
didem yine kaytardi bence isten
daha da aklima geldikce yazarim
çorba yedirmeye (!) çalışıyordum canım, az sonra uyutucam
yaa al işte, bu kız beni sadece kampanyacı biliyor, öyle seviyor
Evet canim yaaa napicam ben? Oyle becerikli bi kadin da degilim ki esim gelince hemen yemegi falan halledeyimrezil olcam valla bu gidisle herkese:18:
hadi canım benim sen bari gel muhabbet edelim çalışıorsun sanırım yemio kokoşumyok kız yok sevdiğinden öle diyo
sen bari gel haanaaaaaam karalar bağlıcam az sonra
anmmmmmm yandık wawym alındı regl falanmısın kız senkuzum öle demek istemedim hç birinz yoksunuz sende yoksun hadi gel dedim özledim dedim muhabbet edelim dedim ben sana öle şeyler dermiyim hiiiiç
ÜYE OL
Üye olman lazım ki, seninle oturup iki çift laf edebilelim
teyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz
16 aydır regl olamamanın yansımaları
hadi yaa ben unutmusum epey olmustu uyelıgımmm fena sarıyor ama bılgı yarısması ınsAN bırakamıyor
ayyy masallah fosur fosur yanaklarından hıcbısey kaybetmemiş
bu arada bızım mobılyalar bu kadar benzzer.oturma odamda L koltuk var kırmızı senınkıne cok benzıyo.kız aynı yerdenmı aldık yoksam
çorba yedirmeye (!) çalışıyordum canım, az sonra uyutucam
yaa al işte, bu kız beni sadece kampanyacı biliyor, öyle seviyor
bilşi yapmıcan canım senin önceliğin kolikcanın bende değilidir hergün düzenli yemeğm yoktur açıkcası misafrm gelse annemler ikram yaptırmaz evde yapar gelirler rahatada alıştım allahtan eşim bişi demez yemeğm yoktur ama akşam oldumu uydururum çnkü eşm hergn yemekten sebzeden sıkılıo yemek aramıo et olcak tavk olcak makrna kızartma hallediorum bişeyler geçen gün bir sürü sebze aldm hem çocuğada yapıorum die hiç brni pişirmemi istemedi naparsın bu adamı bir süre sonra rayına oturturuz herşeyi üzülme çocuğuna bak sen tadını çıkaralm bugünlerin
hemen olman lazım o zaman şekerimuyudumu talyam
ayağımda canım, birazdan sızar
ela napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?