2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya

Canım geçmiş olsun bişicik olmaz sen içini ferah tut.1saat geçmiş artık uyutabilirsn

naptı o yaramaz kız annesi anlat bakalımm karar verelm yaramazmıymış
Mutfakta koltuguna koydum gozunun onunde cobasini yapiyorum bir saniye susmadan ara ara katilarak agladi eline oyuncak verdim meyve verdim muzik actim kendim sarki soyledim yok hic bi sekilde durmadi napicam ben bu kizla ???

Mutfakta koltuguna koydum gozunun onunde cobasini yapiyorum bir saniye susmadan ara ara katilarak agladi eline oyuncak verdim meyve verdim muzik actim kendim sarki soyledim yok hic bi sekilde durmadi napicam ben bu kizla ???

yaramaz değilde ilgini sadece ona vermeni istio iş yapmıcaksın onu kucağına alcaksın oynatcaksın annesi seni parmağında oynatmak istio bu zilli

kızlar hafta içi bu kadar sessizliğe alışık değil topik napıyosunuz yaa
İris egitimde
ben evdeyim
tatliskomun cocuklar hasta
wavy kampanya pesinde
senaysen sensorcanlarin pesinde
ouzi ve cipskolam izinli zaten ozel durumlari sebebiyle
supermuh ve bir arkdas daha ise basladi
didem yine kaytardi bence isten

daha da aklima geldikce yazarim

yaramaz değilde ilgini sadece ona vermeni istio iş yapmıcaksın onu kucağına alcaksın oynatcaksın annesi seni parmağında oynatmak istio bu zilli
Evet canim yaaa napicam ben? Oyle becerikli bi kadin da degilim ki esim gelince hemen yemegi falan halledeyim rezil olcam valla bu gidisle herkese:18:

kızlar hafta içi bu kadar sessizliğe alışık değil topik napıyosunuz yaa

çorba yedirmeye (!) çalışıyordum canım, az sonra uyutucam

yaa al işte, bu kız beni sadece kampanyacı biliyor, öyle seviyor

hadi canım benim sen bari gel muhabbet edelim çalışıorsun sanırım yemio kokoşum yok kız yok sevdiğinden öle diyo

Evet canim yaaa napicam ben? Oyle becerikli bi kadin da degilim ki esim gelince hemen yemegi falan halledeyim rezil olcam valla bu gidisle herkese:18:

bilşi yapmıcan canım senin önceliğin kolikcanın bende değilidir hergün düzenli yemeğm yoktur açıkcası misafrm gelse annemler ikram yaptırmaz evde yapar gelirler rahatada alıştım allahtan eşim bişi demez yemeğm yoktur ama akşam oldumu uydururum çnkü eşm hergn yemekten sebzeden sıkılıo yemek aramıo et olcak tavk olcak makrna kızartma hallediorum bişeyler geçen gün bir sürü sebze aldm hem çocuğada yapıorum die hiç brni pişirmemi istemedi naparsın bu adamı bir süre sonra rayına oturturuz herşeyi üzülme çocuğuna bak sen tadını çıkaralm bugünlerin

sen bari gel ha anaaaaaam karalar bağlıcam az sonra

anmmmmmm yandık wawym alındı regl falanmısın kız senkuzum öle demek istemedim hç birinz yoksunuz sende yoksun hadi gel dedim özledim dedim muhabbet edelim dedim ben sana öle şeyler dermiyim hiiiiç

ÜYE OL

Üye olman lazım ki, seninle oturup iki çift laf edebilelim…
hadi yaa ben unutmusum epey olmustu uyelıgımmmfena sarıyor ama bılgı yarısması ınsAN bırakamıyor
teyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz

ayyy masallah fosur fosur yanaklarından hıcbısey kaybetmemiş
bu arada bızım mobılyalar bu kadar benzzer.oturma odamda L koltuk var kırmızı senınkıne cok benzıyo.kız aynı yerdenmı aldık yoksam

her şeyden kaybeder yanaklarından kaybetmez one bilim kız ben manisadan aldım siyah beyaz kırmızı vazgeçilmezmdir zevkler aynı şekerim

oyyy waym odtucanim ben senin her halini severim kiz

valla benim esim de ayni sebze sevmez et olsun tavuk olsun bayilir artik ben de oyle son dk yemekleri uydurmsyi ogrenecem. Ama isteyken de diyordum ya ev hanimlari isiniz zor diye valla basima geldi sonunda

ayağımda canım, birazdan sızar

ela napıo

kuzum uyusun büyüsün ii canım yere kalın bişi serdim oyuncaklarıda yığdm döne döne oynuo beni yanından ayırmıo akşam misafr vardı ya ben çıktıkca ağladı kimsede durmadı babannesnde bile nasıl atılıo görmen lazm ilk defa yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…