2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yemek seçen adam çok zor oluyo uydur işte bişi benm eşm akşm çayla kahvaltılık şeyler yemeye bayılır arada öle yiyoruz kahvaltı olayı olmadğndan özlüoruz tabi ya zor ev hanımlığı

Merhaba kızlar bişey sorucaktım size yardımcı olursanız çok sevinirim benim kızım diş çıkarıtıcak 4 gündür 39 derece ateşi vardı doktora götürdüm bütün tahlilleri yapıldı diş çıkarıo o yüzden dediler 2 günden beride iştahsız çok huysuz aglıyo hep gece uyumuyo kolay diş çıkarması için neler yapabilirim jel aldım ama pek etkilemedi sanki yemekte yemiyo sadece emzirebiliyorum

canım bu konuda yapcak pek bişi yok bence arada elni iyce yıkayıp masaj yap çok huzursuz olduğnda çay kaşığıyla calpol ver jel sür inşallah bi an önce çıkarda rahatlar yavrum sende rahatlarsn tabi

canım bu konuda yapcak pek bişi yok bence arada elni iyce yıkayıp masaj yap çok huzursuz olduğnda çay kaşığıyla calpol ver jel sür inşallah bi an önce çıkarda rahatlar yavrum sende rahatlarsn tabi
Amiin inşallah :) Peki ne kadar sürede çıkar acaba kaç gün böyle sürer:18:

yemek seçen adam çok zor oluyo uydur işte bişi benm eşm akşm çayla kahvaltılık şeyler yemeye bayılır arada öle yiyoruz kahvaltı olayı olmadğndan özlüoruz tabi ya zor ev hanımlığı

Bizimkiler ayni anlasilan benim esim de kahvaltiya bayilir aksam. Hatta ben de bu aksam icin dusundum bi ara ama gecende 3 yasindaki yegenim geldi bize bizde kahvalti ediyorduk aksam. Annesine dondu dedi ki anne simdi sabah mi

anammmm insanın adı çıkacağına kaytarmayı düşünmedim değil ama nyse gideyim dedim şimdilik burdayım öğlen yemeği için anneme gittim kızla kudurdumm geldim işde yine sizinleyim

çok şükür canım iyi olduğunda çok sewindim senin o yanaklarından ısırırımmm ben çıtırcanın anası tokasınıı çokkk beğendi kıss
bizde sizi ısırırız tokalar feda olsun size beeeee
canım iris yok tatlişkom yok onlar kadar yetiştiremiyoz laf biz

dimi ama eksiklikleri nasılda fark edilio bi an önce gelseler bari

anammmm insanın adı çıkacağına kaytarmayı düşünmedim değil ama nyse gideyim dedim şimdilik burdayım öğlen yemeği için anneme gittim kızla kudurdumm geldim işde yine sizinleyim

didoooo, çıtırcan nasıl oldu aşıdan sonra? ateşsiz atlatmıştır inşallah yavrum

bizde sizi ısırırız tokalar feda olsun size beeeee

dimi ama eksiklikleri nasılda fark edilio bi an önce gelseler bari

de çk hevesleniyorum toka takayım die kafası ağrır die korkuyorum takamıyorum bide saçı çok ince telli ve düz lastik taktım birkere kayıp gitti bencede gelsinler ya iki lafın belini kıralımm

didoooo, çıtırcan nasıl oldu aşıdan sonra? ateşsiz atlatmıştır inşallah yavrum

walla canım biraz sıkıntılı geçdi hafif ateşlendi ama ilaç vermedim birazda huzursuzdu sürekli uyandı ama çok şükür atlattık.. ayy teyzesi de düşünürmüş kızımıı

Oy gecmis olsun. Kiz okuldan mi kapiyor acaba.sonrada birbirine bulaştırıyprlar sanırım .neyse allah şifa versin canim yaa
Suriyelilerin göçüyle yayıldı diyorlar salgını... canım.
Geçmiş olsun canım ikisinede biran önce atlatırlar inşallah. Aşınızı ertelerler belki. 2hasta çocuk zor ne deyim Allah yardımcın olsun
Eşim izletiyor ben yemek hazırlarken :) Herşeyde oldugu gibi dozu önemli bencede. Ben pek izletmiyorum ama mecbur kalınca oyalanabilir 10-15 dakika diyorum artık :)

Ürün paylaşan senmiydin tam hatırlayamadım ama risk almak için pahalı geldi. Bizimki kaçgündür yüzüne bakmıyor yürüteçin ki ilk2gün çok sevmişti.
Geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız hemencecik. Eskilerin dediği gibi kar yağmayan kış salgın çok oluyor bencede
kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
Geçmiş olsun elacığa. İyiymiş çok şükür şimdi :)
kızlar en kısa zamanda bulup izliyoruzzzzz

Aramızda Bebek Var Altyazılı Fragman (2) - Beyazperde.com

not: fragmanda azıcık ayıpçılık var
İzlemiştim,güzel
Amiin inşallah :) Peki ne kadar sürede çıkar acaba kaç gün böyle sürer:18:

Bizde yaşıyoruz o sorunu kaçgündür. Bazıları 2 hafta diyor bazıları 1aya :18:

Off ne zor yetiştim ya

teyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz
oy yerim seni yanakcan yaramaz yanakcan
geçmiş olsun canım. diş kaşıyıcıların soğukta dolapta olanları işe yarıyormuş, bi de eline yeşil soğanın beyaz kısmını verirsen iyi geliyormuş, uyuşturuyormuş biraz. ama dikkat et boğazına kaçmasın.
selammmmmmmmmmmmm bebekliler:) nasılsınız?
hoşgeldin canııım

hoş buldumm.. bbebeklerizin kaç aylık oldu boy ve kılolar dişler ne alemde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…