oyyy waym odtucanim ben senin her halini severim kiz
valla benim esim de ayni sebze sevmez et olsun tavuk olsun bayilir artik ben de oyle son dk yemekleri uydurmsyi ogrenecem. Ama isteyken de diyordum ya ev hanimlari isiniz zor diye valla basima geldi sonunda
teyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz
son soruyu bilemedim kopya versene kısss
kızlar hafta içi bu kadar sessizliğe alışık değil topik napıyosunuz yaa
Merhaba kızlar bişey sorucaktım size yardımcı olursanız çok sevinirim benim kızım diş çıkarıtıcak 4 gündür 39 derece ateşi vardı doktora götürdüm bütün tahlilleri yapıldı diş çıkarıo o yüzden dediler 2 günden beride iştahsız çok huysuz aglıyo hep gece uyumuyo kolay diş çıkarması için neler yapabilirim jel aldım ama pek etkilemedi sanki yemekte yemiyo sadece emzirebiliyorum
Amiin inşallah :) Peki ne kadar sürede çıkar acaba kaç gün böyle sürer:18:canım bu konuda yapcak pek bişi yok bence arada elni iyce yıkayıp masaj yap çok huzursuz olduğnda çay kaşığıyla calpol ver jel sür inşallah bi an önce çıkarda rahatlar yavrum sende rahatlarsn tabi
yemek seçen adam çok zor oluyo uydur işte bişi benm eşm akşm çayla kahvaltılık şeyler yemeye bayılır arada öle yiyoruz kahvaltı olayı olmadğndan özlüoruz tabi ya zor ev hanımlığı
İris egitimde
ben evdeyim
tatliskomun cocuklar hasta
wavy kampanya pesinde
senaysen sensorcanlarin pesinde
ouzi ve cipskolam izinli zaten ozel durumlari sebebiyle
supermuh ve bir arkdas daha ise basladi
didem yine kaytardi bence isten
daha da aklima geldikce yazarim
bizde sizi ısırırız tokalar feda olsun size beeeeeçok şükür canım iyi olduğunda çok sewindim senin o yanaklarından ısırırımmm ben çıtırcanın anası tokasınıı çokkk beğendi kıss
canım iris yok tatlişkom yok onlar kadar yetiştiremiyoz laf biz
anammmm insanın adı çıkacağınakaytarmayı düşünmedim değil ama nyse gideyim dedim şimdilik burdayım öğlen yemeği için anneme gittim kızla kudurdumm geldim işde yine sizinleyim
bizde sizi ısırırız tokalar feda olsun size beeeee
dimi ama eksiklikleri nasılda fark edilio bi an önce gelseler bari
didoooo, çıtırcan nasıl oldu aşıdan sonra? ateşsiz atlatmıştır inşallah yavrum
Suriyelilerin göçüyle yayıldı diyorlar salgını... canım.Oy gecmis olsun. Kiz okuldan mi kapiyor acaba.sonrada birbirine bulaştırıyprlar sanırım .neyse allah şifa versin canim yaa
Geçmiş olsun canım ikisinede biran önce atlatırlar inşallah. Aşınızı ertelerler belki. 2hasta çocuk zor ne deyim Allah yardımcın olsunHaftasonu gezdim. Bugunde kuafore gittim orda oburcanin kulaginin aktigini gorduk. Hemen eve geldim dr goturdum cocuklari. Ikisinede ilaclari dosedi. Kiza zaten 8 gundur antibiyotik veriyodum ona ragmen grip oldu dr farkli antibiyotik verdi. Canim cok sIkkInn. Ateside var oglanin asisi yarin. Kulak burun hepsi akiyo. Onada antibiyotik verdi. Offff diyorum
Eşim izletiyor ben yemek hazırlarken :) Herşeyde oldugu gibi dozu önemli bencede. Ben pek izletmiyorum ama mecbur kalınca oyalanabilir 10-15 dakika diyorum artık :)gittiğim bi doktor izletmememi söylemişti, çok çokacil bi işin olursa 15 dk oyalanabilir demişti. otizme sebep olabiliyomuş Allah korusun. önceden çok meraklıydı tv'ye ama artık o kadar diil benim oğlum. benleyken pek seyretmiyo, arada dikkatini çekiyo az bakıo o kadar. ama 5.5 saat bakıcıyla napıyo bilemicem:)
Geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız hemencecik. Eskilerin dediği gibi kar yağmayan kış salgın çok oluyor bencedesana kızamık aşısı mı yaptı. acaba tetanoz mu?
ya bu sene havalar bi doğru dürüst soğumadı, bu hastalıklar da hiç ara vermedi. benim oğlum tam 5 şişe antibiyotik kullandı. gecti gibi ama dün kulağım ağrıyo dedi, moralim bozuldu. inşallah şu salgını bi atlatalım arkadaş ne gripmiş ya.
Geçmiş olsun elacığa. İyiymiş çok şükür şimdi :)kızlar kızım yataktn düştü dktoru aradım kusma yoksa bişi yoktur dedi 1 saat oldu uyutmadım bişi olur die uykusuda çok napayım o kadar moralim bozukki anlatamam size nasıl oldu anlamadm allah ım ya
İzlemiştim,güzelkızlar en kısa zamanda bulup izliyoruzzzzz
Aramızda Bebek Var Altyazılı Fragman (2) - Beyazperde.com
not: fragmanda azıcık ayıpçılık var
Amiin inşallah :) Peki ne kadar sürede çıkar acaba kaç gün böyle sürer:18:
Oleyyyy bir ayda 5.8 kilo vermîşimmm
oy yerim seni yanakcan yaramaz yanakcanteyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz
geçmiş olsun canım. diş kaşıyıcıların soğukta dolapta olanları işe yarıyormuş, bi de eline yeşil soğanın beyaz kısmını verirsen iyi geliyormuş, uyuşturuyormuş biraz. ama dikkat et boğazına kaçmasın.Merhaba kızlar bişey sorucaktım size yardımcı olursanız çok sevinirim benim kızım diş çıkarıtıcak 4 gündür 39 derece ateşi vardı doktora götürdüm bütün tahlilleri yapıldı diş çıkarıo o yüzden dediler 2 günden beride iştahsız çok huysuz aglıyo hep gece uyumuyo kolay diş çıkarması için neler yapabilirim jel aldım ama pek etkilemedi sanki yemekte yemiyo sadece emzirebiliyorum
hoşgeldin canııımselammmmmmmmmmmmm bebekliler:) nasılsınız?
oy yerim seni yanakcan yaramaz yanakcan
geçmiş olsun canım. diş kaşıyıcıların soğukta dolapta olanları işe yarıyormuş, bi de eline yeşil soğanın beyaz kısmını verirsen iyi geliyormuş, uyuşturuyormuş biraz. ama dikkat et boğazına kaçmasın.
hoşgeldin canııım
yemeğe gitmişdim geldim hallettinmi toğrağı nadasa bırakmak yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?