Eki Görüntüle 648435 Eki Görüntüle 648436 Eki Görüntüle 648437
herkese kocaman merhabalarbiz öğlen yemeğimizi yedik ve keyif yapmaya geçtik
benim sorum öle değildi herkese farklı çıkıyomuş ama yanlış yaptım
bız ıyızde sız nasılsınız kayıplardasınız kuzumselammmmmmmmmmmmm bebekliler:) nasılsınız?
Oleyyyy bir ayda 5.8 kilo vermîşimmm
hosgeldııınn antep fıstıgıııı yerım senı de bandajını daEki Görüntüle 648435 Eki Görüntüle 648436 Eki Görüntüle 648437
herkese kocaman merhabalarbiz öğlen yemeğimizi yedik ve keyif yapmaya geçtik
bız ıyızde sız nasılsınız kayıplardasınız kuzum
vaaay ne yedın.sut olayını ne yaptın
hosgeldııınn antep fıstıgıııı yerım senı de bandajını da
ayağımda canım, birazdan sızar
ela napıo
oh afıyet olsunn ne yedık? :))
Gülsüncüm canbebede parfüm kokusu çok mu? Nasıl sızdırmazlığı falan? Birde eylemcb yazmıstı memnunum diye. Primadan memnunum ama parfüm kokusu oldugundan havalandırıp kullanıyorum.
Gülsüncüm canbebede parfüm kokusu çok mu? Nasıl sızdırmazlığı falan? Birde eylemcb yazmıstı memnunum diye. Primadan memnunum ama parfüm kokusu oldugundan havalandırıp kullanıyorum.
merhaba ben prima aktif kullanıyorum ve alır almaz bez sepetim var tümünü ambalajdan çıkarıp yerleştiriyorum ve koku kalmıyor, ben çok memnunum daha hiç pişik ile tanışmadık, umarım da tanışmayız
Aslında bir paket denemek gerek ama hep unutuyorumcanım bende kokulardan cok rahatsız olurum normalde.sen dıyene kadar hıc koklamak aklıma gelmedı.ancak burnunu ıcıne sokunca oyle bez kokuyor parfum kokusu yok.sızdırmazlıgı kalıtesı aktıf bebeye gore cok ıyı bence.ama premıum care PAHa BİÇİLEMEZ
merhaba ben prima aktif kullanıyorum ve alır almaz bez sepetim var tümünü ambalajdan çıkarıp yerleştiriyorum ve koku kalmıyor, ben çok memnunum daha hiç pişik ile tanışmadık, umarım da tanışmayız
Ayy benimkide ayağımda sallasamda uyusaama nerde benimkini sallayınca cinleniyor
Canım haftasonu yumurta deneyiminiz nasıl geçti umarım kokoş afiyetle yemiştir
güzelim benim unutmamış
haftasonu arkadaşım bizdeydi, ilk o yaptı.
sonraki gün de eşim derken dün ilk defa ben yaptımhenüz bi tiksinme moduna girmedim yavrum yiyecek diye ama zaman ne gösterir bilinmez.
seninki nasıl uyuyor güzelim?
ya bi de sana ne sorcam:44:
sözde önlük takıyorum ben ama birşeyler yemediğimizden çoğu çeneden akıyor ya da püskürtüyor ya Talya, o yüzden hoooop hepsi boynunda ya da gıdısında kalıyor. kıyafet değiştirmeyi geçtim 3-4 kırmızı nokta olmuş orası temizlenmekten. normal mi?
su falan içse hak getire, hemen boyun bağında birikiyor. doğru taktığıma göre nasıl bi çözüm önerirsin? havlu kağıt aklıma geldi, ama o tenine batar diye korkuyorum.
güzelim benim unutmamış
haftasonu arkadaşım bizdeydi, ilk o yaptı.
sonraki gün de eşim derken dün ilk defa ben yaptımhenüz bi tiksinme moduna girmedim yavrum yiyecek diye ama zaman ne gösterir bilinmez.
seninki nasıl uyuyor güzelim?
ya bi de sana ne sorcam:44:
sözde önlük takıyorum ben ama birşeyler yemediğimizden çoğu çeneden akıyor ya da püskürtüyor ya Talya, o yüzden hoooop hepsi boynunda ya da gıdısında kalıyor. kıyafet değiştirmeyi geçtim 3-4 kırmızı nokta olmuş orası temizlenmekten. normal mi?
su falan içse hak getire, hemen boyun bağında birikiyor. doğru taktığıma göre nasıl bi çözüm önerirsin? havlu kağıt aklıma geldi, ama o tenine batar diye korkuyorum.
geldik geldik bir turlu yazamadik amaa nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?