2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gülsüncüm canbebede parfüm kokusu çok mu? Nasıl sızdırmazlığı falan? Birde eylemcb yazmıstı memnunum diye. Primadan memnunum ama parfüm kokusu oldugundan havalandırıp kullanıyorum.

selammmmmmmmmmmmm bebekliler:) nasılsınız?
bız ıyızde sız nasılsınız kayıplardasınız kuzum
Oleyyyy bir ayda 5.8 kilo vermîşimmm
vaaay ne yedın.sut olayını ne yaptın
Eki Görüntüle 648435 Eki Görüntüle 648436 Eki Görüntüle 648437
herkese kocaman merhabalar biz öğlen yemeğimizi yedik ve keyif yapmaya geçtik
hosgeldııınn antep fıstıgıııı yerım senı de bandajını da

bebeği yataktan düşen arkadaşım geçmiş olsun, bebeği uyutabilirsin, kusması ve farklı bir durumu yoksa,sürekli gözlem yaparak bebeğin rutinine devam edebilirsin. kusma halsizlik tepkisizlik varsa hemen hastaneye götürürsün ama sanırım birşey yoktur. üzülme bebekler bu şekilde büyüyorlar.

diş çıkartan arkadaşım ateşli geçiyorsa mutlaka bol su içirmelisin, soğuk diş kaşıyıcısı ile masaj yapmak faydlı olur, jeli de yemek yedikten sonra sürersen daha etkili olur. çok geçmiş olsun dişleri çabuk çıksın...

oh afıyet olsunn ne yedık? :))

ne yediiiik 1 dilim bebek ekmeği doğrandı sütle ıslatıldı sonra tavuk kereviz püresi eklendi en son karnıbahar havuç patates pirinç karışımı çorba ile hepsi karıştıldı hooooop mideye indirildi başarı ile arkasından 2-3 kaşık kaysı ananas kavanoz meyvesi ile ufak bir ağız tadı verildi. en son rezenli suyumuzu içip keyif moduna geçildi

Gülsüncüm canbebede parfüm kokusu çok mu? Nasıl sızdırmazlığı falan? Birde eylemcb yazmıstı memnunum diye. Primadan memnunum ama parfüm kokusu oldugundan havalandırıp kullanıyorum.

canım bende kokulardan cok rahatsız olurum normalde.sen dıyene kadar hıc koklamak aklıma gelmedı.ancak burnunu ıcıne sokunca oyle bez kokuyor parfum kokusu yok.sızdırmazlıgı kalıtesı aktıf bebeye gore cok ıyı bence.ama premıum care PAHa BİÇİLEMEZ

merhaba ben prima aktif kullanıyorum ve alır almaz bez sepetim var tümünü ambalajdan çıkarıp yerleştiriyorum ve koku kalmıyor, ben çok memnunum daha hiç pişik ile tanışmadık, umarım da tanışmayız

bende aynısını yapıyorum bez sepetine aktarıyorum koku falan kalmıyor bizde daha pişikle tanışmadık umarım yazında tanışmayız

Aslında bir paket denemek gerek ama hep unutuyorum

Bizde ne zamandır hep kutu olarak alıyoruz, kutuya boşaltıyorum hepsini. Havalanıyor. Ama okadar parfüm neden kullanıyorlar anlamıyorum. KOkusu gidiyor ama etkinliği ne şekildedir acaba?

Benim oğlumda hiç pişik olmamıştı, şu diş olayı ile azcık var birşeyler 3-4 gündür.

Ayy benimkide ayağımda sallasamda uyusaama nerde benimkini sallayınca cinleniyor
Canım haftasonu yumurta deneyiminiz nasıl geçti umarım kokoş afiyetle yemiştir

güzelim benim unutmamış
haftasonu arkadaşım bizdeydi, ilk o yaptı.
sonraki gün de eşim derken dün ilk defa ben yaptım henüz bi tiksinme moduna girmedim yavrum yiyecek diye ama zaman ne gösterir bilinmez.

seninki nasıl uyuyor güzelim?

ya bi de sana ne sorcam:44:
sözde önlük takıyorum ben ama birşeyler yemediğimizden çoğu çeneden akıyor ya da püskürtüyor ya Talya, o yüzden hoooop hepsi boynunda ya da gıdısında kalıyor. kıyafet değiştirmeyi geçtim 3-4 kırmızı nokta olmuş orası temizlenmekten. normal mi?
su falan içse hak getire, hemen boyun bağında birikiyor. doğru taktığıma göre nasıl bi çözüm önerirsin? havlu kağıt aklıma geldi, ama o tenine batar diye korkuyorum.

Merhaba güzel anneler :) hepiniz iyisiniz okuduguma göre ama yataktan düşen bebise çok üzüldüm benimde minik kızım 2 hafta önce koltuktan popo üstü aşaa hoop düştü aklımız çıkmıştı bişe olmadı allahtan.
Kampayalar için teşekkürler wawy yaptım bakalım :)

Benim tombisimin gidisindada oldu öyle sanırım nemli kalmaktan yumuşak mendille kurulayabilirsin :)

Benim kızım kucakta evde gezmece yapıyoruz öyle uyuyor oğlum sallayarak uydurdu kızardım
Ama en rahatı o sallamakmış:44:

Canım annemler pamuku küçük ağız bezleri yapmışlardı onu boynunun altına koyuyordum.hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık ama havlu kağıtta kullanabilirsin bence bir zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…