Öyle yapıcım yoksa kızıma bişey alacağı yokalsencim akşama hemen kv yi davet et ilk o görsün canım nolcak
bebeği yataktan düşen arkadaşım geçmiş olsun, bebeği uyutabilirsin, kusması ve farklı bir durumu yoksa,sürekli gözlem yaparak bebeğin rutinine devam edebilirsin. kusma halsizlik tepkisizlik varsa hemen hastaneye götürürsün ama sanırım birşey yoktur. üzülme bebekler bu şekilde büyüyorlar.
saol canım teşekkürler sabah oldu olay hiç bi şeklde değişiklik yok çok şükür
diş çıkartan arkadaşım ateşli geçiyorsa mutlaka bol su içirmelisin, soğuk diş kaşıyıcısı ile masaj yapmak faydlı olur, jeli de yemek yedikten sonra sürersen daha etkili olur. çok geçmiş olsun dişleri çabuk çıksın...
saol canım bende çok üzüldüm bişi olsaydı kendmi asla affetmezdm allah koruduMerhaba güzel anneler :) hepiniz iyisiniz okuduguma göre ama yataktan düşen bebise çok üzüldümbenimde minik kızım 2 hafta önce koltuktan popo üstü aşaa hoop düştü aklımız çıkmıştı bişe olmadı allahtan.
Kampayalar için teşekkürler wawy yaptım bakalım :)
Ayyyy şimdi gördüm kızımın dişi çıkmış
Hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sensörcanlar nasıl
Öyle yapıcım yoksa kızıma bişey alacağı yokkendisi kızıma doğduğundan beri bişicik almadı çok kızgınım çok
Öyle yapıcım yoksa kızıma bişey alacağı yokkendisi kızıma doğduğundan beri bişicik almadı çok kızgınım çok
kendi annenin aldıklarını gözüne sok bak nasıl alıyor
hoşgeldn şekerim nasılsın bebikler napıo kuduruolardır eminimgıcık gidiom falan ama benim kv de herşey aldı bebek arabası kıyafetleri ıvır zıvır yatağını çoğu şeynde annem aldı biz pek bişi almamıştık valla
kendi annenin aldıklarını gözüne sok bak nasıl alıyor
sorma teyzesi bebeleri tutamiyoruz kapali kapi gorunce de gicik olup acmaya calisiyorlar (tabii daha boyleri yetmiyor da baya bayaa hamle yapiyor sipalar kapi koluna) olmadi bir avaza bagirinca mecbur aciyoruzuyku her zamanki gibi hak getire gece gunduz bu hareketlilige bayilmalari lazim da sipalarin bir yerinde kurt var bir bulsam size de haber vericemm
aman masallah kv dene hem alsinlar ayol isleri nebiz de aynen cok bisi almadik ama bizdeki buyuk kisim benim annemlerdeydi
bu arada elacik dusmus galiba cok gecmis olsunn simdi iyi di mi canim
o avatarla beni bitirdinnn güzelliğe baaak
Geçen gün kv ye dedimki kızıma kimse bişey almadı yazık dedim büyüsünde alırız dedi.
Oğlumdada aynısını demişti sonuç sıfır ama en azından bana takı hediye etmişti.
Sanırım kendini hazırlanmadı süpriz oldu ya
ay gerçekten wavycim ya, 12% daha bitmez buuuuayyyyh hala bitemedi gitti şu film, hala yükleniyoo..
akşam izler yarın size rapor geçerim artık, çok merak ettim.
ay gerçekten wavycim ya, 12% daha bitmez buuuu
Avararinabayildim bu fotonunbuyugunu de istiyoruz
güzelim benim unutmamış
haftasonu arkadaşım bizdeydi, ilk o yaptı.
sonraki gün de eşim derken dün ilk defa ben yaptımhenüz bi tiksinme moduna girmedim yavrum yiyecek diye ama zaman ne gösterir bilinmez.
seninki nasıl uyuyor güzelim?
ya bi de sana ne sorcam:44:
sözde önlük takıyorum ben ama birşeyler yemediğimizden çoğu çeneden akıyor ya da püskürtüyor ya Talya, o yüzden hoooop hepsi boynunda ya da gıdısında kalıyor. kıyafet değiştirmeyi geçtim 3-4 kırmızı nokta olmuş orası temizlenmekten. normal mi?
su falan içse hak getire, hemen boyun bağında birikiyor. doğru taktığıma göre nasıl bi çözüm önerirsin? havlu kağıt aklıma geldi, ama o tenine batar diye korkuyorum.
senaysenciiim, gözüm korkuyo valla yaaaa...
zaman ilerledikçe sen daha az girmeye başladın farkında mısın?
özletme kendini, aşağıda ismini de görsek yeter bize
Geçen gün kv ye dedimki kızıma kimse bişey almadı yazık dedim büyüsünde alırız dedi.
Oğlumdada aynısını demişti sonuç sıfır ama en azından bana takı hediye etmişti.
Sanırım kendini hazırlanmadı süpriz oldu ya
ya canim farkindayim bir yandan is bir yandan bebeler otobuse falan binince yasli teyzeler gibi kafam dusuyor artik
ama inadim inat her firsatta burdayimm
gozun korkmasin cok tatli oluyor hareketlendikce ama sen de peslerinde kosmaktan helak oluyorsun cunku bu bebelerin hepsi muzur
tam karistiracaklari birsey yok ki diye cumle kurdugunda oyle birsey bulup cikariyorlar ki sasip kaliyorsun
bir de durmadan konusmaya calisiyoruzz
bu arada bu nasil tatli bir avatar nerde cektiniz bunu evde mi ?
bir de hastayim Talyanin bantlarina bizim kiza mumkun degil takamiyorum cikartip atiyor :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?