2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım bende çok üzüldüm bişi olsaydı kendmi asla affetmezdm allah korudu
Ayyyy şimdi gördüm kızımın dişi çıkmış

oleeeeeeey hayırlı olsun darısı başımıza herkeze ilk gören oymuş gibi yap gelsn hediyeler

iyiyiz canim hayirli olsun prensesin disi
biz duz duvara tirmaniyoruz bu ara tutabilene askolsun
Hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sensörcanlar nasıl

nasil birsey almadi kv yaa
benimki bile aldi yahu haa cok olmadi ustlerine ama olsun kadincagiz yine de cabalamis
Öyle yapıcım yoksa kızıma bişey alacağı yokkendisi kızıma doğduğundan beri bişicik almadı çok kızgınım çok

hoşgeldn şekerim nasılsın bebikler napıo kuduruolardır eminimgıcık gidiom falan ama benim kv de herşey aldı bebek arabası kıyafetleri ıvır zıvır yatağını çoğu şeynde annem aldı biz pek bişi almamıştık valla

sorma teyzesi bebeleri tutamiyoruz kapali kapi gorunce de gicik olup acmaya calisiyorlar (tabii daha boyleri yetmiyor da baya bayaa hamle yapiyor sipalar kapi koluna) olmadi bir avaza bagirinca mecbur aciyoruz uyku her zamanki gibi hak getire gece gunduz bu hareketlilige bayilmalari lazim da sipalarin bir yerinde kurt var bir bulsam size de haber vericemm
aman masallah kv dene hem alsinlar ayol isleri ne biz de aynen cok bisi almadik ama bizdeki buyuk kisim benim annemlerdeydi
bu arada elacik dusmus galiba cok gecmis olsunn simdi iyi di mi canim

senaysenciiim, gözüm korkuyo valla yaaaa...
zaman ilerledikçe sen daha az girmeye başladın farkında mısın?

özletme kendini, aşağıda ismini de görsek yeter bize

ayyyyh hala bitemedi gitti şu film, hala yükleniyoo..
akşam izler yarın size rapor geçerim artık, çok merak ettim.

kendi annenin aldıklarını gözüne sok bak nasıl alıyor

Geçen gün kv ye dedimki kızıma kimse bişey almadı yazık dedim büyüsünde alırız dedi.
Oğlumdada aynısını demişti sonuç sıfır ama en azından bana takı hediye etmişti.
Sanırım kendini hazırlanmadı süpriz oldu ya

anam kuzucuklarıma benimmmm sen yaramazlıklarıyla uğraşıosun kıyamamda beni kulağıma o kadar hoş gelioki yaptıkları maşallahsen kendne ii bak sana çok enerji lazım iyiyz teyzesi atlattık bi kaza bişi olmadı çok şükür

o avatarla beni bitirdinnn güzelliğe baaak

eskiler biraz daha idare edelim mantığında, ilk çocuktan kalanlar iyice eskisin- biraz daha kız olduğu belli olsun diye bekliyordur.
e artık şurda doğum gününe ne kaldı değil mi? o zamana alır inşallah

canım aynı sorun bizdede wardı ağız mendilini önlük gibi bluzun içine sokuyorum üzerine önlük takıyorum çözüm oluyo dene istersen

ya canim farkindayim bir yandan is bir yandan bebeler otobuse falan binince yasli teyzeler gibi kafam dusuyor artik
ama inadim inat her firsatta burdayimm
gozun korkmasin cok tatli oluyor hareketlendikce ama sen de peslerinde kosmaktan helak oluyorsun cunku bu bebelerin hepsi muzur
tam karistiracaklari birsey yok ki diye cumle kurdugunda oyle birsey bulup cikariyorlar ki sasip kaliyorsun
bir de durmadan konusmaya calisiyoruzz
bu arada bu nasil tatli bir avatar nerde cektiniz bunu evde mi ?
bir de hastayim Talyanin bantlarina bizim kiza mumkun degil takamiyorum cikartip atiyor
senaysenciiim, gözüm korkuyo valla yaaaa...
zaman ilerledikçe sen daha az girmeye başladın farkında mısın?

özletme kendini, aşağıda ismini de görsek yeter bize

anacim sen de haber verseydin bak hamile kalcam diye diycem sana da supriz olmustu en iyisi acil durum fonu olustursun kv den

Allah sabır ve güç versin sana canım, hep söylüyoruz ya işin çok zor. Bir de çalışıyorsun üstüne üstük
sen bi GNC ye uğra bence, sana bomba bişey versinler. ya da Solgar.

biraz önce evde çektim canım uyumadan. bakma bizimki de sevmiyor da arada kokoşluğu tutuyor kabul ediyor galiba

senin kv napıo? hala aynı tutumlar devam mı? eşinin tavrı umarım istendik biçimde değişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…