öyleyım dimi ver gazı ucur lazı.sen uçan kuşu yakalar, terbiyeler fırında yemek yaparsın kızım- senden korkulur
iki bebek annesisin, şansın duble güzelim.
Ver bu kızı bana ver bu kızı bana ela aserıyorumteyzeleri kızımı düşünce merak etti gayet iyiyizzzz
ohh masallah onları ben yesem doyarımne yediiiik1 dilim bebek ekmeği doğrandı sütle ıslatıldı sonra tavuk kereviz püresi eklendi en son karnıbahar havuç patates pirinç karışımı çorba ile hepsi karıştıldı hooooop mideye indirildi başarı ile arkasından 2-3 kaşık kaysı ananas kavanoz meyvesi ile ufak bir ağız tadı verildi. en son rezenli suyumuzu içip keyif moduna geçildi
öyleyım dimi ver gazı ucur lazı.
Ver bu kızı bana ver bu kızı bana ela aserıyorum
ohh masallah onları ben yesem doyarım
geri sana bişe kalırsa gönderirim tabı. o benım yanımda olacak kıı off diyorumsonunda gelebldn özledim kız seni vereym şekerim al ama geri getir
geri sana bişe kalırsa gönderirim tabı. o benım yanımda olacak kıı off diyorum
yapmammı ya düşünsene aynı sıtede otursak vay diyorum. mahserı cumbuşşsenle komşu olsaydık bol bol yanına gelrdk tatlşkom sende bana börek çörek yapardınnasıl oldu çocuklar
nasıl becerdın bende ısterım:))
bız ıyızde sız nasılsınız kayıplardasınız kuzum
vaaay ne yedın.sut olayını ne yaptın
hosgeldııınn antep fıstıgıııı yerım senı de bandajını da
oburcanımmmmEki Görüntüle 648735 Eki Görüntüle 648734 verın ayakları ellerıne yesın dursunlar biz bugun bunu kesfettık. o dişlerı neyle kasısak sasırdık kaldık napalım
kayınvalidelirin aldıkları konuşulmuş da, ben hakkını yemiyim benim kayınalidem doğumdan 2 gün önce hediyesini alıp gelmişti, takı yastığı:)
Kızlar diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum.malesefki oğlum 6aydan sonra emmeyi bıraktı sütümde geri gitti
keşfinizi sevsinleeeeer bayıldım fotoya tatlı paşam benm ayakların tombulluğunaEki Görüntüle 648735 Eki Görüntüle 648734 verın ayakları ellerıne yesın dursunlar biz bugun bunu kesfettık. o dişlerı neyle kasısak sasırdık kaldık napalım
yapmammı ya düşünsene aynı sıtede otursak vay diyorum. mahserı cumbuşş
Yaptim oldu seni mi kircam yaaoburcanımmmm....bunu avatara koymalısın valıde sultanım
ne kadar dusuncelı
gerı almadı dımı
masallah canım ne kadar kaldı.bıde lıstenı bızımle paylassana ılgınc bısey varmı
Kiz o resim koyulurmu yaa istahim acildi bari salep iceyimelanin serefine
ben yazana kadar herkes gitmiş :26:
elasyhe geçmiş olsun öne kocamanından hemdee , birdaha da olmasın inşallah neyseki birşeyler yok ,
fotolarda ki tümcan can ları ısırıp ısırp yerim ben
az önce kereviz verebilir miyiz vs. diye bakarken kereviz sapının çok iyi bir diş kaşıyıcı olduğunu öğrendim paylaşmak istedim ,kereviz sapları kesip 10 dk.kadar buzdolabında yada bulukta tutup verince çok etkili oluyormuş, (öyle yazıyordu)
ya uzman görüşlerine göre 6 aydan sonra ayırın odaları diyorlar başka uzmanlarda bu aylarda yabancılık öğrenmeye başladıkları için ebeyevn düşkünlükleri fazlalaşır diyorlareee napcas biz ??? :26: (biz bu aralar yapışık dolaşıyoruz da)
çok saol canım geçti gtti çok şükür uzmanlara katılamıcam şuan kuzumu asla ayıramam daha aynen benmkide bu aralar bana yapıştı ama benim çok hoşuma gidiopeki verebilirmiz canm kerevzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?