2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bişey sorucam ben bugün labne alıcam da alırken dikkat etmem gereken bişey var mı(tuz açısından sordum) bi de yumurtayı bebeğim yemiyor içine ne atsam sever acaba

Bişey sorucam ben bugün labne alıcam da alırken dikkat etmem gereken bişey var mı(tuz açısından sordum) bi de yumurtayı bebeğim yemiyor içine ne atsam sever acaba

cnm kesınlıkle tuzsuz peynır tercıh etmelısın...yumurtayıda bnımkıde sade yemedı ben ıcıne bıraz ekmek ıcı bıraz kımyon az bıraz su katıp oyle verıyorum cnm msllh cok ıstahlı yıyor

gunaydın kızlaaarr...bu gunun acılısını ben yaptımm ya dun ole bıseler okurken bebeklere tel sarar ve gel babası tekerlemelerı soylenıyo ellerını kullanmaları ıcın .ben ıılk defa duydum sız ogrettınız mı bebklerınıze tel sarar ve gel babasını ben hıc bılmıyodum dıye ogretmedım off ılk cocuk dıye baya deneyımsızım yaa daha donmuyod benım kız valla sınır kupu oldumm

Valla benim kiz da ayni aysrecim napicaz biz bunlarla ? Bizim bi aile dostumuzun oglu vardi 4-5 yasina kadar annesi tuvalete girerken o da beraber giriyordu sonrasinda da kapisinda beklemeye baslamisti Onun gibiolmasindan korkuyorum:18:
Ben de dun aksam kizima diyordum bazi bebekler dedede bababa diyormus bazilari emekliyomus bazilari da tel sarar alkis gel falan yapiyomus senin marifetin ne diye soruyodum

Gunaydiiiin
Canim tek elini kaldirip avucunu acip kapiyorsun gel gel gel babasi diye cocuk tekrar ediyor.
Alkis yapiyorsun el cippen el cippen diye o tekrar ediyor zamanla cok zevk aliyolar benimkiler gece filan yapiyor
Biz daha tel saramadik .benim bildigim soyle iki elini gogus paraleline getirip donduruyosun tel sarar gibi sar sar sar makarayi diye

ahh cnmm dert ortagımm... ben de aynı sekılde valla esım hep dıo sorun bebek degıl sensın dıyor ben ogretmemısım :) aslında haksızda degıl ama bende deneyımsız ben oyuncaklarıyle oynatıyorm sarkı soyluyorum falan neyse kı benımkı dedee dıyo bagırıyor sımdı de bagırıyor

cnm youtubtan ızledım az once ben hıc ogretmemısım gec mı kaldım acaba:18:

günaydın herkeseeeeee,

çook güzel, sayfaların hızlı hızlı ilerlediği bol bol paylaşım yapıldığı bi gün olsun inşallah

dün filmi (Aramızda Bebek Var) izledik. ilk yarısında ağladım bile, ki kolay ağlayan biri değilimdir. doğum sahneleri tüylerimi diken diken yapıyor artık- yenidoğan mı özledim ne?

ama 2. yarısında sıkıldım. sanki özellikle eşime "bak ben ne hissediyorum" u izlettirmiş gibi oldu. hatta kendisi öyle birşeyler mırıldandı, sonra sustu

Talya ilginçtir akşam 9-10 arası kemiriyor beni, mama sandalyesini filan yalıyor. acaba dedim bu kız aç mı, azıcık meyve vereyim de gaz yapmasın- anam o da ne 5-6 kaşık ağzını aça aça yedi. galiba o saatlerde artık pilim bitiyor, süt de sinyal veriyor. çok şükür gece rahatsız etmedi. Umarım böyle devam eder de yer azıcık ya, cumartesi doktor kontrolümüz var :18:

cnm youtubtan ızledım az once ben hıc ogretmemısım gec mı kaldım acaba:18:

Yok ya ne geci .sen ogretmesende zamanla ogreniyorlar.ya ben iki cocukla zaman gecirip mutlu olmalari icin cok fazla caba sarfedip her yolu deniyorum surekli bise yaptirip oyalamam gerekiyor yoksa sikilip agliyolar durduramiyorum

herkesee günaydınn dün anneannede kaldık bizde hava soğuk die götürmedim ewe annem sasolsun sen yat ben bakarım nasılsa emmiyor da dedi ben 11 de geçdim yattım sabah 6.30 kadar 1 kere bile uyanmadımmm aman Allahım ne güzel bişeymişşş

günaydın canım aramızda bebek warı bende dün eşime dedim hafta sonu izleyelim die güzel değilse boşa zaman harcamayalım bari zaten zaman kısıtlı kıs demekki akşam üstü acıkıyor bizim dr ne dedi biliyomusun akşam da yiyecek bişe vermelisin ama ben gaz yapar die korkuyorum yada hazımsızlık dedim 1 çay bardağına 2 çay kaşığı pirinç unu 2 çay kaşığı şeker at onu pişir dedi:26::26: şaşdım kaldım nasıl yani besin değeri yokk şeker yokk dedim doktormuz buranın en iyi proflarından biri bu arada yani çok güveniyorum adama.. ya didem süt veriyosun onun besin değeri nasıl olmaz dedi şekerede gelince direk vermeyin diyoruz biz mamaya katabilirsin bişe olmaz dedi şaşırdım

günaydın kızlarrr..her ne kadar ben daha ayılamasam da gün çoktan aydı.abimiz 2 gündür hasta burnu tıkalı uyumuyordu geceleri.babamız bakıyodu ona.dün küçük paşam da hasta oldu sanırım gündüz bi durgunluk vardı zaten.gece 1 buçukta bir uyandı 5 e kadar uyumadı kesinlikle.ateşi verdi.şurup verdim ama tam 4 saat karanlıkta ben salladım o direndi.en sonunda 5 te sızar gibi oldu ayağımdan indirip yanına kıvrıldım.6buçukta kalkıp süt sağıp okula geldim.ayakta uyuyor gibiyim sanki:))ne olacak benim halim:)

çok çok geçmiş olsun canm uykusuzluk çok zor ya Allah yardımcın olsun.. bolk bol kahve iç ayık kalabilmek için

valla benim ki erkek tel sarmasin bence. O sarki tel sarar kizim diye basliyo yaa
Bende dun gece cinnet durumuna geldim en son yagmur sakinlestiriyidu. Cocuk uyandi agliyo bi yeri agriyo desem kucaga alinca susuyor. Bayag ugrastim uykusuzum.
Ayrica bu aksamcilardan sikayetcuyim konusmuyolarvya surekli okuyolar yanluz kaliyorum demi kuz elayshe yalanmi?
kiz artik daha da guzellesiyokar tam yemelik oldular hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…