Bişey sorucam ben bugün labne alıcam da alırken dikkat etmem gereken bişey var mı(tuz açısından sordum) bi de yumurtayı bebeğim yemiyor içine ne atsam sever acaba
Valla benim kiz da ayni aysrecim napicaz biz bunlarla ? Bizim bi aile dostumuzun oglu vardi 4-5 yasina kadar annesi tuvalete girerken o da beraber giriyordu sonrasinda da kapisinda beklemeye baslamisti8.ay dolduktan sonra anladığım kadarı ile,zaten kereviz yapmasını da bilmiyordum
ay yapışık dolaşmak iyi hoşta sağ bileğimin artık tutmamasına ne yapıcağız peki ?birde sırt ve bel için ,ve tuvalate giderken on saat açıklama yapıp (ben şimdi geliceğim sen burda güzel güzel oyna tamam mı bebeğim ) tuvalet kapısından bile giremeden viyaklamasına
Ben de dun aksam kizima diyordum bazi bebekler dedede bababa diyormus bazilari emekliyomus bazilari da tel sarar alkis gel falan yapiyomus senin marifetin ne diye soruyodumgunaydın kızlaaarr...bu gunun acılısını ben yaptımmya dun ole bıseler okurken bebeklere tel sarar ve gel babası tekerlemelerı soylenıyo ellerını kullanmaları ıcın .ben ıılk defa duydum sız ogrettınız mı bebklerınıze tel sarar ve gel babasını ben hıc bılmıyodum dıye ogretmedım off ılk cocuk dıye baya deneyımsızım yaa daha donmuyod benım kız valla sınır kupu oldumm
gunaydın kızlaaarr...bu gunun acılısını ben yaptımmya dun ole bıseler okurken bebeklere tel sarar ve gel babası tekerlemelerı soylenıyo ellerını kullanmaları ıcın .ben ıılk defa duydum sız ogrettınız mı bebklerınıze tel sarar ve gel babasını ben hıc bılmıyodum dıye ogretmedım off ılk cocuk dıye baya deneyımsızım yaa daha donmuyod benım kız valla sınır kupu oldumm
Valla benim kiz da ayni aysrecim napicaz biz bunlarla ? Bizim bi aile dostumuzun oglu vardi 4-5 yasina kadar annesi tuvalete girerken o da beraber giriyordu sonrasinda da kapisinda beklemeye baslamistiOnun gibiolmasindan korkuyorum:18:
Ben de dun aksam kizima diyordum bazi bebekler dedede bababa diyormus bazilari emekliyomus bazilari da tel sarar alkis gel falan yapiyomus senin marifetin ne diye soruyodum
Gunaydiiiin
Canim tek elini kaldirip avucunu acip kapiyorsun gel gel gel babasi diye cocuk tekrar ediyor.
Alkis yapiyorsun el cippen el cippen diye o tekrar ediyor zamanla cok zevk aliyolar benimkiler gece filan yapiyor
Biz daha tel saramadik .benim bildigim soyle iki elini gogus paraleline getirip donduruyosun tel sarar gibi sar sar sar makarayi diye
cnm kesınlıkle tuzsuz peynır tercıh etmelısın...yumurtayıda bnımkıde sade yemedı ben ıcıne bıraz ekmek ıcı bıraz kımyon az bıraz su katıp oyle verıyorum cnm msllh cok ıstahlı yıyor
Canım tuzsuz peynir bulamadım
cnm youtubtan ızledım az once ben hıc ogretmemısım gec mı kaldım acaba:18:
günaydın herkeseeeeee,
çook güzel, sayfaların hızlı hızlı ilerlediği bol bol paylaşım yapıldığı bi gün olsun inşallah
dün filmi (Aramızda Bebek Var) izledik. ilk yarısında ağladım bile, ki kolay ağlayan biri değilimdir. doğum sahneleri tüylerimi diken diken yapıyor artık- yenidoğan mı özledim ne?
ama 2. yarısında sıkıldım. sanki özellikle eşime "bak ben ne hissediyorum" u izlettirmiş gibi oldu. hatta kendisi öyle birşeyler mırıldandı, sonra sustu
Talya ilginçtir akşam 9-10 arası kemiriyor beni, mama sandalyesini filan yalıyor. acaba dedim bu kız aç mı, azıcık meyve vereyim de gaz yapmasın- anam o da ne 5-6 kaşık ağzını aça aça yedi. galiba o saatlerde artık pilim bitiyor, süt de sinyal veriyor. çok şükür gece rahatsız etmedi. Umarım böyle devam eder de yer azıcık ya, cumartesi doktor kontrolümüz var :18:
günaydın kızlarrr..her ne kadar ben daha ayılamasam da gün çoktan aydı.abimiz 2 gündür hasta burnu tıkalı uyumuyordu geceleri.babamız bakıyodu ona.dün küçük paşam da hasta oldu sanırım gündüz bi durgunluk vardı zaten.gece 1 buçukta bir uyandı 5 e kadar uyumadı kesinlikle.ateşi verdi.şurup verdim ama tam 4 saat karanlıkta ben salladım o direndi.en sonunda 5 te sızar gibi oldu ayağımdan indirip yanına kıvrıldım.6buçukta kalkıp süt sağıp okula geldim.ayakta uyuyor gibiyim sanki:))ne olacak benim halim:)
günaydn didemcm süt kuzusu bu yaaa şuna bak 2.fotoya bayıldm bide dkkatli dkkatli bakıp poz vermşiş
günaydın canım tesekkür ederiz teyzesi walla alışdı heralde foto çektirmeye.. makinayı görünce direk poz veriyor
valla benim ki erkek tel sarmasin bence. O sarki tel sarar kizim diye basliyo yaagunaydın kızlaaarr...bu gunun acılısını ben yaptımmya dun ole bıseler okurken bebeklere tel sarar ve gel babası tekerlemelerı soylenıyo ellerını kullanmaları ıcın .ben ıılk defa duydum sız ogrettınız mı bebklerınıze tel sarar ve gel babasını ben hıc bılmıyodum dıye ogretmedım off ılk cocuk dıye baya deneyımsızım yaa daha donmuyod benım kız valla sınır kupu oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?