2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen şekerim giriorum bende baya kalabalık die bakıorum kimseden ses yok muhabbet dönmüo çıkıyorum bende akşamcılardan ii performans beklioruz dimi

izleyin canım, 1,5 saat civarı bişey zaten. mutlaka herkes kendinden birşeyler bulacaktır. kv konusu bile işlenmiş- anlatmayayım ama bu sadece bizde değil fransızlarda da varmış demek ki

bize muhallebi vermedi doktorumuz, kilodan dolayı gerek yok dedi. mevye verdim bişey olmadı- hayır işin ilginci o saatte meme de istemiyor ama kaşığa saldırdı tabii ben mutluluk deryası

bu arada filmi başbaşa izleyin- müstehcen sahneler var

Selam canlarımmm
Umarım beni özlemişsinizdir , çok da konuşmuşsunuz ,hızlıca bakmaya çalışayım merak ediyom

hm hafta sonu fırsat bulursam izleyeceğim merak ettim doğrusu kızı uyutunca izleyeyim ozaman ayıp canm sende hiç bilmiyorsun büyüdü yavru artık kaşık yemekleri istiyor memede neymiş o bebek işi olmadı akşam sende elma falan ver gaz yapmaz en azından yerim ben onun totosunuuu yaa

Yok ya ne geci .sen ogretmesende zamanla ogreniyorlar.ya ben iki cocukla zaman gecirip mutlu olmalari icin cok fazla caba sarfedip her yolu deniyorum surekli bise yaptirip oyalamam gerekiyor yoksa sikilip agliyolar durduramiyorum

benımkıde oyle sureklı ya hıkaye anlatıyorum mımıklerımı kullanrak ya oyuncaklarıyla oynatıyorum ama benımkının tek zevkı kumanda hıc bırakmak ıstemıyor bı de ne versem yere atıyor sonra benden ıstıyor demınden berı tel sararı yapıyorum baya sıkıldı ben tel sarar dedıkce aglamaya basladı hosna gıtmedı

Gunaydin sekerler ve minik canavarlar
dun gece hic uyumadik bagris cagris uykuda
guc bela uyandirinca da gulucuk atiyoruz gulucuk hicbisi anlamadim
benim gozler uykusuzluk ve sinirden aglamaktan sis sis simdi kuafore geldim belki insana benzerim

aynen canim ek bisiler ocmeyi sevmem de artik farz oldu galiba
kv iyi ayagi da kesiildi esimin de masallahi var en azindan onlarla ugrasmiyorum:))

Ah canim cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz
dışarı cıktım komsuya ugradım biraz iş yaptım. şimdi oglan uyandı. gerı kalan yerleri yapcam. cocuklar hasta onlarla ugrasıyorum. tırlatmaya az kaldı doktorum nerde durumundayım

Masaalah yerim tatliskom ben o ayaklari

Benimki de niyetlemisti ben ustunu de dolduryn dedim vazgecti
kayınvalidelirin aldıkları konuşulmuş da, ben hakkını yemiyim benim kayınalidem doğumdan 2 gün önce hediyesini alıp gelmişti, takı yastığı:)

Ben kereviz veriyorum
cok kasarsa da tuvalete de 3 kisi giriyoruz

Gecmis olsun canim

masalha citircanim

Yaaaa burdayım ama okuyamıyorum , içdenetçiler geldi ,arada bakıcam ,geçmiş meçmiş yapamıyorum lannnnnn ...Özet yapın merak ediyom , wavy'mm bitti mi kampanyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…