ayni anasi gibi citir bu yaa
e bilio çocukda teyzoşlarının görceni güzel poz veriyo alıştı artık
ayni anasi gibi citir bu yaatokaya bak
valla benim ki erkek tel sarmasin bence. O sarki tel sarar kizim diye basliyo yaa
Bende dun gece cinnet durumuna geldim en son yagmur sakinlestiriyidu. Cocuk uyandi agliyo bi yeri agriyo desem kucaga alinca susuyor. Bayag ugrastim uykusuzum.
Ayrica bu aksamcilardan sikayetcuyim konusmuyolarvya surekli okuyolar yanluz kaliyorum demi kuz elayshe yalanmi?
kiz artik daha da guzellesiyokar tam yemelik oldular hee
aynen şekerim giriorum bende baya kalabalık die bakıorum kimseden ses yok muhabbet dönmüo çıkıyorum bende akşamcılardan ii performans beklioruz dimi
günaydın canım aramızda bebek warı bende dün eşime dedim hafta sonu izleyelim die güzel değilse boşa zaman harcamayalım bari zaten zaman kısıtlıkıs demekki akşam üstü acıkıyor bizim dr ne dedi biliyomusun akşam da yiyecek bişe vermelisin ama ben gaz yapar die korkuyorum yada hazımsızlık dedim 1 çay bardağına 2 çay kaşığı pirinç unu 2 çay kaşığı şeker at onu pişir dedi:26::26: şaşdım kaldım nasıl yani besin değeri yokk şeker yokk dedim doktormuz buranın en iyi proflarından biri bu arada yani çok güveniyorum adama.. ya didem süt veriyosun onun besin değeri nasıl olmaz dedi şekerede gelince direk vermeyin diyoruz biz mamaya katabilirsin bişe olmaz dedi şaşırdım
biz gündüzcülere takılın siz ozaman bakın nasıl muabbet döner
Selam canlarımmm
Umarım beni özlemişsinizdir , çok da konuşmuşsunuz ,hızlıca bakmaya çalışayım merak ediyom
izleyin canım, 1,5 saat civarı bişey zaten. mutlaka herkes kendinden birşeyler bulacaktır. kv konusu bile işlenmiş- anlatmayayım ama bu sadece bizde değil fransızlarda da varmış demek ki
bize muhallebi vermedi doktorumuz, kilodan dolayı gerek yok dedi. mevye verdim bişey olmadı- hayır işin ilginci o saatte meme de istemiyor ama kaşığa saldırdıtabii ben mutluluk deryası
bu arada filmi başbaşa izleyin- müstehcen sahneler var
Selam canlarımmm
Umarım beni özlemişsinizdir , çok da konuşmuşsunuz ,hızlıca bakmaya çalışayım merak ediyom
iriscan bugün öğle paydosundan sonraya anca bitirir geçmişi
ayşeeeeeeeeeeeee, günaydın fındığım
Hasta yaa ikiside.tesekkür ederim canm nerdesin kıs sen gözlerim seni arıyor walla bırak geceleri gel gündüz özledim walla seni nasıl oldu yavrular
Yok ya ne geci .sen ogretmesende zamanla ogreniyorlar.ya ben iki cocukla zaman gecirip mutlu olmalari icin cok fazla caba sarfedip her yolu deniyorum surekli bise yaptirip oyalamam gerekiyor yoksa sikilip agliyolar durduramiyorum
Hasta yaa ikiside.
Hasta yaa ikiside.
Allah sabır ve güç versin sana canım, hep söylüyoruz ya işin çok zor. Bir de çalışıyorsun üstüne üstük
sen bi GNC ye uğra bence, sana bomba bişey versinler. ya da Solgar.
biraz önce evde çektim canım uyumadan. bakma bizimki de sevmiyor da arada kokoşluğu tutuyor kabul ediyor galiba
senin kv napıo? hala aynı tutumlar devam mı? eşinin tavrı umarım istendik biçimde değişmiştir
dışarı cıktım komsuya ugradım biraz iş yaptım. şimdi oglan uyandı. gerı kalan yerleri yapcam. cocuklar hasta onlarla ugrasıyorum. tırlatmaya az kaldı doktorum nerde durumundayım
kayınvalidelirin aldıkları konuşulmuş da, ben hakkını yemiyim benim kayınalidem doğumdan 2 gün önce hediyesini alıp gelmişti, takı yastığı:)
8.ay dolduktan sonra anladığım kadarı ile,zaten kereviz yapmasını da bilmiyordum
ay yapışık dolaşmak iyi hoşta sağ bileğimin artık tutmamasına ne yapıcağız peki ?birde sırt ve bel için ,ve tuvalate giderken on saat açıklama yapıp (ben şimdi geliceğim sen burda güzel güzel oyna tamam mı bebeğim ) tuvalet kapısından bile giremeden viyaklamasına
günaydın kızlarrr..her ne kadar ben daha ayılamasam da gün çoktan aydı.abimiz 2 gündür hasta burnu tıkalı uyumuyordu geceleri.babamız bakıyodu ona.dün küçük paşam da hasta oldu sanırım gündüz bi durgunluk vardı zaten.gece 1 buçukta bir uyandı 5 e kadar uyumadı kesinlikle.ateşi verdi.şurup verdim ama tam 4 saat karanlıkta ben salladım o direndi.en sonunda 5 te sızar gibi oldu ayağımdan indirip yanına kıvrıldım.6buçukta kalkıp süt sağıp okula geldim.ayakta uyuyor gibiyim sanki:))ne olacak benim halim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?