günaydın canım bemimmmm nasılsn balm talya nasıl
Yaaaa burdayım ama okuyamıyorum , içdenetçiler geldi ,arada bakıcam ,geçmiş meçmiş yapamıyorum lannnnnn ...Özet yapın merak ediyom , wavy'mm bitti mi kampanyalar
uyuttum güzelimerken kalktı bugün biraz daha, alt üst derken bu saat oldu ve uyudu kahvem yanımda, arkadaşlarıma geldim oturuyoruz. yanakcan napıyo fırlamam benim
oh ne güzel keyfin bol olsun şekerim özendm valla ben deliriorum canım kahvaltı yapmya çalıştk her zamanki gbi öğğğğ yapıp kustu
kampanya=wavy
başka bişeyi yok bu hatunun demiüstüme gelmeyin sadece kampanya veririm hiç selam sabah yapmam bak ha
çabuk gel artık, bi de mutlaka geçmiş yap- dün 3 kampanya paylaştım onları değerlendir. öperim
oyyyy maslhh cnm Allah nazarlardan korusun bu sırıneyı tokaya bak sen yenır bu bebıs valla
kızlar artık delircemne yaparsam yapayım yemiyo bugün hadi krıştrmym pek fazla bişi dedim sadece yumurta peynr ekmek içi ıhlamurla ıslattm onuda yemedi kafasını sağa sola çevrio gün boyu emeklerm boşa gidiyo bazen kafa esio yoğurtla muhallebi yiyo biraz napaym zorlaymmi yoksa yedği kadarmı olsun offfff
kızlar artık delircemne yaparsam yapayım yemiyo bugün hadi krıştrmym pek fazla bişi dedim sadece yumurta peynr ekmek içi ıhlamurla ıslattm onuda yemedi kafasını sağa sola çevrio gün boyu emeklerm boşa gidiyo bazen kafa esio yoğurtla muhallebi yiyo biraz napaym zorlaymmi yoksa yedği kadarmı olsun offfff
bence zorlamazsan daha güzel olur.yavaş yavaş öğün arası oluşturmaya çalış ve bu arada hiçbirşey yedirmeye çalışma. kahvaltıda neyi sevmediğini bulmak için hergün birşeyi çıkararak dene . başını çevirmesi demek aç değilim demek değildir. sevmediği bir şey olunca ağız ve baş çevrilir.eğer yedikten sonra da çevirir ise doydum demek ister bebek. sabah belki hemen yemek istemeyen bebeklerdendir iyice bekle. üzülme eninde sonunda yemek yiyecek sabırlı ol. yoğurt seviyorsa öğle akşamlarını yoğurt ile mixle...bazı bebekler yavaş yavaş kabulleniyor bazıları hızlı. sen bebeğinin sesini dinle.
herkesee günaydınn dün anneannede kaldık bizde hava soğuk die götürmedim ewe annem sasolsun sen yat ben bakarım nasılsa emmiyor da dedi ben 11 de geçdim yattım sabah 6.30 kadar 1 kere bile uyanmadımmm aman Allahım ne güzel bişeymişşş
seker vermesine ben de cok sasirdimgünaydın canım aramızda bebek warı bende dün eşime dedim hafta sonu izleyelim die güzel değilse boşa zaman harcamayalım bari zaten zaman kısıtlıkıs demekki akşam üstü acıkıyor bizim dr ne dedi biliyomusun akşam da yiyecek bişe vermelisin ama ben gaz yapar die korkuyorum yada hazımsızlık dedim 1 çay bardağına 2 çay kaşığı pirinç unu 2 çay kaşığı şeker at onu pişir dedi:26::26: şaşdım kaldım nasıl yani besin değeri yokk şeker yokk dedim doktormuz buranın en iyi proflarından biri bu arada yani çok güveniyorum adama.. ya didem süt veriyosun onun besin değeri nasıl olmaz dedi şekerede gelince direk vermeyin diyoruz biz mamaya katabilirsin bişe olmaz dedi şaşırdım
gunaydin wavycimgünaydın herkeseeeeee,
günaydın kızlarrr..her ne kadar ben daha ayılamasam da gün çoktan aydı.abimiz 2 gündür hasta burnu tıkalı uyumuyordu geceleri.babamız bakıyodu ona.dün küçük paşam da hasta oldu sanırım gündüz bi durgunluk vardı zaten.gece 1 buçukta bir uyandı 5 e kadar uyumadı kesinlikle.ateşi verdi.şurup verdim ama tam 4 saat karanlıkta ben salladım o direndi.en sonunda 5 te sızar gibi oldu ayağımdan indirip yanına kıvrıldım.6buçukta kalkıp süt sağıp okula geldim.ayakta uyuyor gibiyim sanki:))ne olacak benim halim:)
Citirim, guzel gozlum masallah sana
uyuttum güzelimerken kalktı bugün biraz daha, alt üst derken bu saat oldu ve uyudu kahvem yanımda, arkadaşlarıma geldim oturuyoruz. yanakcan napıyo fırlamam benim
kampanya=wavy
başka bişeyi yok bu hatunun demiüstüme gelmeyin sadece kampanya veririm hiç selam sabah yapmam bak ha
çabuk gel artık, bi de mutlaka geçmiş yap- dün 3 kampanya paylaştım onları değerlendir. öperim
hic zorlama canim ac olsa saldirir zaten bak talya da aksam acikinca yemiskızlar artık delircemne yaparsam yapayım yemiyo bugün hadi krıştrmym pek fazla bişi dedim sadece yumurta peynr ekmek içi ıhlamurla ıslattm onuda yemedi kafasını sağa sola çevrio gün boyu emeklerm boşa gidiyo bazen kafa esio yoğurtla muhallebi yiyo biraz napaym zorlaymmi yoksa yedği kadarmı olsun offfff
Günaydın tatlı annisler ve kuzulari bugün ilk defa oğlum bakiciyla yanlız kalcak iş yerinde olmasam hüngür hüngür aglardim aklım hep evde kamerami taktirsam bakiciya güveniyorum aslında ama elimde degil kendide anneme demis isterseniz takin diye ama bizi denemek icinmi bilmiyorum ya çok zorrrr
Kızın ateşi geçmiyor. Yarından devam ederse yine Dr yine iğne sanırım.ilaçlar etki etmedi mi ya kıyamam
Şimdi ben zorla dıcektım ama onlymıne ye muhalefet olmak ıstemem olandan atıyor ben soruyorum. Ağzınakızlar artık delircemne yaparsam yapayım yemiyo bugün hadi krıştrmym pek fazla bişi dedim sadece yumurta peynr ekmek içi ıhlamurla ıslattm onuda yemedi kafasını sağa sola çevrio gün boyu emeklerm boşa gidiyo bazen kafa esio yoğurtla muhallebi yiyo biraz napaym zorlaymmi yoksa yedği kadarmı olsun offfff
Oohh ne guzel dinlenmissin didemcim sefan olsun
seker vermesine ben de cok sasirdim
gunaydin wavycim
allah kolaylik versin gecmis olsun canim
Citirim, guzel gozlum masallah sana
wavye kampanya demeyin artik sinirleniyor kampanyayor ismini ben koydugum icin de her seferinde bana kusuyor:18:
hic zorlama canim ac olsa saldirir zaten bak talya da aksam acikinca yemis
Kızın ateşi geçmiyor. Yarından devam ederse yine Dr yine iğne sanırım.
Şimdi ben zorla dıcektım ama onlymıne ye muhalefet olmak ıstemem olandan atıyor ben soruyorum. Ağzına
Gunaydin canim. Cok iyi anliyorum seni bence kamera taktir. Ozledikce de bakarsin hem. Bakici da kamera var diye daha dikkat eder hareketlerine.Günaydın tatlı annisler ve kuzulari bugün ilk defa oğlum bakiciyla yanlız kalcak iş yerinde olmasam hüngür hüngür aglardim aklım hep evde kamerami taktirsam bakiciya güveniyorum aslında ama elimde degil kendide anneme demis isterseniz takin diye ama bizi denemek icinmi bilmiyorum ya çok zorrrr
sende yok yok anacım öle deme
gunaydıın waybaby resimde gordum o yurutecten memnunmusuntam onu araştırıyordumda
Günaydın tatlı annisler ve kuzulari bugün ilk defa oğlum bakiciyla yanlız kalcak iş yerinde olmasam hüngür hüngür aglardim aklım hep evde kamerami taktirsam bakiciya güveniyorum aslında ama elimde degil kendide anneme demis isterseniz takin diye ama bizi denemek icinmi bilmiyorum ya çok zorrrr
aynı didemcim ya 2kaşık alıyo bırakıo gün boyu neler yapıyorum yaptığımla kalıyorum öle yapayım mademzorlama kesinlikle bence bizde zorluyordur doktor bana çok kızdı sen zorlarsan ömür boyu zorlayarak yemek yedirirsin bırak ne kadar yiyorsa o kadar wer şuan kişilikleri oturma zamanı sen kişiliğini belirliyorsun zorlayarak yedirirsen böyle alışır dedii bizimkide yemiyor 2 kaşık falan ozaman 2 kaşık yesin yemeğini 15 20 dk sonra tekrar dene canı isterse 2 3 kaşık daha yesin böyle böyle alışır dedii
zorluyodum valla tatlışkom yalan değil vermezsem nasıl alışcak die herkez zorlama diyo bide öle deniyim bakalım meyve püresi falan hiç yemiyo daha btirdğni grmedm sinir oluyo insan anneler bide mama vermeye fırsat kalmıo gündüzleri yemek yemekten diolar bizm ağırlık mamada vallaKızın ateşi geçmiyor. Yarından devam ederse yine Dr yine iğne sanırım.
Şimdi ben zorla dıcektım ama onlymıne ye muhalefet olmak ıstemem olandan atıyor ben soruyorum. Ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?