2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler ve zombileri
Biz kahvaltımızı yaptık, şarkı söyleme seansına geçtik arada da çığlık atıyoruz. diyorum ki herkes bebeğine ne yedirdiyse buraya yazalım içerik olarak .belki alternatif fikirler oluşmasını sağlar. değişik şeylerle karşılaşabiliriz.Açılışı biz yapalım
Biz bu gün kahvaltımızda ne yedik; 4 tane bebek bisküvisi kırılıp süt ile ıslandı, içine yarım ceviz dövülüp eklendi,küçük parça tereyağ,1tatlı kaşığı labne,1tatlı kaşığı pekmez ve 2 tatlı kaşığı meyve püresi eklendi ,hooooop mideye indirildi,kahvaltı boyunca rezene çayımız bize eşlik etti...bütün bebeklere afityet olsun
Sevgili Anneler ve bebek kardeşlerimiz, biz bu gün tam 7 aylık olduk hee buna bir türlü inanamıyorum zaman çok hızlıymış. biz bu güne kadar neler yapıyoruz ; erkenden döndük ama karın üstü yatmayı sevmeyip hemen sırt üstüne döndüük,bunu uzun süredir yapıyor sıpa, hatta ilk zamanlar biz karın üstü yatırırken kendini hemen çeviriyordu sırt üstüne çenemiz bir hayli düşük 40 günlük Mina'm agu ile konuşmaya başladı ve sırayla ANNEEEİİİ BABA DEDE MAMA YA YA AYYYH diyerek bizi bütün anlarda güldürüp şaşırtıyor ,2 dişimiz var 5 aylıkken ansızın ortaya çıktılar, çok dikkatliyiz her şeyi inceleriz, tv izleriz hatta pür dikkat,sadece babyFirst tv izliyoruz ama ,ayaklarımız sürekli ellerimizde fakat yemiyoruz ,çoook tembeliz emeklemiyoruz,ama sürekli debelenme halindeyiz,mam sandalyemizi seviyoruz, yürüteci tv koltuğu olarak kullanıp bir tık dahi ilerlemiyoruz, ama itilirsek bayılıyoruz oturuyoruz ama arada devriliyoruz.keyfimize pek bir düşkünüz sizi kocaman öpüyoruuuuz

günaydın canım bemimmmm nasılsn balm talya nasıl

uyuttum güzelim erken kalktı bugün biraz daha, alt üst derken bu saat oldu ve uyudu kahvem yanımda, arkadaşlarıma geldim oturuyoruz. yanakcan napıyo fırlamam benim

Yaaaa burdayım ama okuyamıyorum , içdenetçiler geldi ,arada bakıcam ,geçmiş meçmiş yapamıyorum lannnnnn ...Özet yapın merak ediyom , wavy'mm bitti mi kampanyalar

kampanya=wavy

başka bişeyi yok bu hatunun demi üstüme gelmeyin sadece kampanya veririm hiç selam sabah yapmam bak ha
çabuk gel artık, bi de mutlaka geçmiş yap- dün 3 kampanya paylaştım onları değerlendir. öperim

kızlar artık delircemne yaparsam yapayım yemiyo bugün hadi krıştrmym pek fazla bişi dedim sadece yumurta peynr ekmek içi ıhlamurla ıslattm onuda yemedi kafasını sağa sola çevrio gün boyu emeklerm boşa gidiyo bazen kafa esio yoğurtla muhallebi yiyo biraz napaym zorlaymmi yoksa yedği kadarmı olsun offfff

bu arada hemen kısa bir ön bebeklerin 7nci ayı ağlama ayıdır. geceleri ağlayarak hatta bağırarak uyanırlar.gün içinde de mız mız olucaklar. çünkü artık kavrama anlama dönemleri başlamıştır. geceleri Anne ve baba kontrolü yapılır uyanarak,eğer kendini yanlız ve güvensiz hissederse basar yaygarayı ağlar bağrır, anne veya babayı görünce sakinleşir ama tekrar uyumak için bütün rutini tekrarlamak durumunda kalabilirsiniz. mesela emzirmek sallayarak uyutmak vs. bebek bu dönemde anneye daha düşkün olmaya başlayacak ve hep onu yanında isteyecektir. şimdiden önleminiz alın.Peki biz ne yaptık:
odasını 5ay başında ayırıp tek başına uyumasını öğrettik, gece elbette uyanıyor, yanına gidiyoruz bizi görüyor yatağından çıkarmadan yeniden uykuya dalmasını sağlıyoruz.
Gün içinde de ona alanlar yaratıp yanından uzaklaşıp normal işlerimizle ilgilenip, arada ona gözüküp gülücüğümüzü atıp güven hissini verip,yine yanından ayrılıp işimize gücümüze bakıyoruz.
her bebek farklı Anne bu rutini belirleyecek en önemli faktör. 7 ay hepimize kolay gelsin

sende yok yok anacım öle deme

bence zorlamazsan daha güzel olur.yavaş yavaş öğün arası oluşturmaya çalış ve bu arada hiçbirşey yedirmeye çalışma. kahvaltıda neyi sevmediğini bulmak için hergün birşeyi çıkararak dene . başını çevirmesi demek aç değilim demek değildir. sevmediği bir şey olunca ağız ve baş çevrilir.eğer yedikten sonra da çevirir ise doydum demek ister bebek. sabah belki hemen yemek istemeyen bebeklerdendir iyice bekle. üzülme eninde sonunda yemek yiyecek sabırlı ol. yoğurt seviyorsa öğle akşamlarını yoğurt ile mixle...bazı bebekler yavaş yavaş kabulleniyor bazıları hızlı. sen bebeğinin sesini dinle.

Günaydın tatlı annisler ve kuzulari bugün ilk defa oğlum bakiciyla yanlız kalcak iş yerinde olmasam hüngür hüngür aglardim aklım hep evde kamerami taktirsam bakiciya güveniyorum aslında ama elimde degil kendide anneme demis isterseniz takin diye ama bizi denemek icinmi bilmiyorum ya çok zorrrr

zorlama kesinlikle bence bizde zorluyordur doktor bana çok kızdı sen zorlarsan ömür boyu zorlayarak yemek yedirirsin bırak ne kadar yiyorsa o kadar wer şuan kişilikleri oturma zamanı sen kişiliğini belirliyorsun zorlayarak yedirirsen böyle alışır dedii bizimkide yemiyor 2 kaşık falan ozaman 2 kaşık yesin yemeğini 15 20 dk sonra tekrar dene canı isterse 2 3 kaşık daha yesin böyle böyle alışır dedii

canım sabah erken istemio die bu saati bekledim zaten içnde pek bişyde yok yumurta peynir sadece hani karıştrnca midesi bulanıodur belki die dediğin gibi biraz zor kabullencez napalım

Oohh ne guzel dinlenmissin didemcim sefan olsun
seker vermesine ben de cok sasirdim

günaydın herkeseeeeee,
gunaydin wavycim

allah kolaylik versin gecmis olsun canim

Citirim, guzel gozlum masallah sana

wavye kampanya demeyin artik sinirleniyor kampanyayor ismini ben koydugum icin de her seferinde bana kusuyor:18:
hic zorlama canim ac olsa saldirir zaten bak talya da aksam acikinca yemis

ayy canım Allah yardımcın olsun kamera da bence yanlış izlendiğini bilir ona göre davranır bence işden erken çık arada yada imkanın warsa şöyle yarım saatliğine ewe uğra ama haber verme direk anahtarınla aç gir içeri bakalım ne yapıyorlar o an

ilaçlar etki etmedi mi ya kıyamam
Kızın ateşi geçmiyor. Yarından devam ederse yine Dr yine iğne sanırım.
Şimdi ben zorla dıcektım ama onlymıne ye muhalefet olmak ıstemem olandan atıyor ben soruyorum. Ağzına

ayy walla süper oldu arada herkesin yapması lazım.. tesekkür ederiz teyzesi gözümüz hala renkli ama dönermi bilemiyorum şekere de dediğim gibi günde birkereden bişe olmaz zayıf zaten dedi

Şimdi ben zorla dıcektım ama onlymıne ye muhalefet olmak ıstemem olandan atıyor ben soruyorum. Ağzına

ayy canım ya nasıl üşüttüler böyle yazık inşallah geçerde iğneye gerek kalmazz

Gunaydin canim. Cok iyi anliyorum seni bence kamera taktir. Ozledikce de bakarsin hem. Bakici da kamera var diye daha dikkat eder hareketlerine.

sende yok yok anacım öle deme

gunaydıın waybaby resimde gordum o yurutecten memnunmusun tam onu araştırıyordumda

henüz tam performans kullanmadım, zaman gösterecek

hissettiklerin taa buraya geldi, inan ben de aynı korkuları şimdiden yaşıyorum :18:

aynı didemcim ya 2kaşık alıyo bırakıo gün boyu neler yapıyorum yaptığımla kalıyorum öle yapayım madem

zorluyodum valla tatlışkom yalan değil vermezsem nasıl alışcak die herkez zorlama diyo bide öle deniyim bakalım meyve püresi falan hiç yemiyo daha btirdğni grmedm sinir oluyo insan anneler bide mama vermeye fırsat kalmıo gündüzleri yemek yemekten diolar bizm ağırlık mamada valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…