Wavy'mmm avatara bayildum uşağum , kokoşum araba mı sürüyor ,yerimmmYerim dedim de ; yemeler başladı mı biraz daha kokoşum :125:
aynı didemcim ya 2kaşık alıyo bırakıo gün boyu neler yapıyorum yaptığımla kalıyorum öle yapayım madem
zorluyodum valla tatlışkom yalan değil vermezsem nasıl alışcak die herkez zorlama diyo bide öle deniyim bakalım meyve püresi falan hiç yemiyo daha btirdğni grmedm sinir oluyo insan anneler bide mama vermeye fırsat kalmıo gündüzleri yemek yemekten diolar bizm ağırlık mamada valla
Oburcanda 6ay 6 günlük ve hala aşı yaptırmadım hasta. Zaten. Video aşı nin acısını. Çekmesini.
Kemık suyunA çorba yapıcam.
Şuan karşımda bir ilaç dağı var. Bu ilaçlar yüzünden çocuklar o prestijli ve paralı olan Eczacılık meslegınden nefret edecekler
Zorlama ayşemmm , kıpırcan normalde sorunsuz yiyen bi yavru çok şükür ama bazen çok az yiyo ,bazen hiç yemiyo...Bu sabah yumurtanın 4 te 1 ini anca yedi , peynir çok az yedi ,elma suyunu biberonuyla yerdi nerdeyse ,iki çekti bıraktı ,ısrar etmedim ağzını sildim kaldırdım ,acıkınca yiycek nasıl olsa...Dişiydi ,ağrısıydı ,iştahıydı ..... bisürü şey etkiliyo yemelerini ,herkes aynı şeyi söylüyo ; şimdi ısrarcı olursak sonra çok uğraşırız ,rahat bırakalım ,nasıl olsa bi düzen oluşacak büyüdükçe....
Oohh ne guzel dinlenmissin didemcim sefan olsun
seker vermesine ben de cok sasirdim
gunaydin wavycim
allah kolaylik versin gecmis olsun canim
Citirim, guzel gozlum masallah sana
wavye kampanya demeyin artik sinirleniyor kampanyayor ismini ben koydugum icin de her seferinde bana kusuyor:18:
hic zorlama canim ac olsa saldirir zaten bak talya da aksam acikinca yemis
ayy canım Allah yardımcın olsun kamera da bence yanlış izlendiğini bilir ona göre davranır bence işden erken çık arada yada imkanın warsa şöyle yarım saatliğine ewe uğra ama haber verme direk anahtarınla aç gir içeri bakalım ne yapıyorlar o an
henüz tam performans kullanmadım, zaman gösterecek
Oburcanda 6ay 6 günlük ve hala aşı yaptırmadım hasta. Zaten. Video aşı nin acısını. Çekmesini.
Kemık suyunA çorba yapıcam.
Şuan karşımda bir ilaç dağı var. Bu ilaçlar yüzünden çocuklar o prestijli ve paralı olan Eczacılık meslegınden nefret edecekler
düddüd yapıyo annem
bugün full performans burdasın anlamayız, güneş gibi doğ güzelim üstümüze
ay aşı dedin aklıma geldi bizimde cuma günü aşı var yandık:18:
Son gecelerimiz pek bi uyanmalı geçiyo yaaa ,sabah da çok erken uyanıyo ,dün 5.30 da uyandı lannnn :111::111::111: Dudaklarını da emip duruyo yavrumsiz böle diyince içim rahatlıyo canım ya inşallah düzene greriz sonra ömür boyu mama yicek değil ya çokmu huysuzlandı umay yazık ya ben 20lik dişim çıkarken anladm bebeleri onlar napsın kıyamam
Gunaydin canim. Cok iyi anliyorum seni bence kamera taktir. Ozledikce de bakarsin hem. Bakici da kamera var diye daha dikkat eder hareketlerine.
Haklısin canım ama ışte o da kadına ayipmi olur diye içim rahat etmiyor kafam çok karışık ben bi arastirayim en iyisi
Geçmiş yapamadım ama MSOE nin alıntısında gördüm çıtırımı , çok tatlı çokkkk,topikimizin mankeni olacak heralde buu , kıpırcanım da korumalığını yapar bu cüsseyle artıkın
pekii nerden ve nekadara aldın son sorum
Ben bakıcıyı değiştirmeseydim kamera değil de dinleme cihazı alıcaktım , bu bakıcmızı kendim tanıyorum ,Umay da çok mutlu onunla arkasından falan ağlıyo ,o yüzden almıycam.Kamera yerine onu düşünebilrsin...
mesaj atıyorum detayları
Kazulet ya benimki hafiften ondan dediydimtesekkür ederim cnmmm walla manken mi olur şarkıcımı bilmemayy çok güldürdün beni walla kıpırcanda aday bu tatlılıkla bence koruma mı olur walla
Ya ınan en cok kafama yatanda o gizli koymam lazım yine onu
Yürüteç mi o , ben de beğendim ayol ,markası modeli nedir ,almayı düşünmüyorum yürüteç ama böyle de gaza geliyom iştemesaj atıyorum detayları
inşallah atlatıcak irissm şu cuma gelip geçseNe olduuu , lülecanım hastaydı , oburcanım da mı hasta
Geçmiş olsun ,geçsin biranönce ...
Burdayımmmmmmmm , güneş de pek bi parlak bugün ,içima çıldı sabah sabah ,Ankara'da durum nedir bilemem...Yangın çıkmış bi işhanında bu arada çok üzüldüm , Chavez de ölmüş ,ona da çok üzüldüm
Korkmaaaa , sorunsuz atlatıcak yanakcanımmmm
Son gecelerimiz pek bi uyanmalı geçiyo yaaa ,sabah da çok erken uyanıyo ,dün 5.30 da uyandı lannnn :111::111::111: Dudaklarını da emip duruyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?