2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür gittiler , bu ne lan iki gündür eğitimi denetçisi ,istifa ettiricekler adamı
Geçmiş de yapamadım ....
Burdan dalıyorum ; Kıpırcan'ım çok dertli yaaa ,şu üstteki dişler çıksa da rahatlasa, alttaki ikisi nasıl çıktı anlamadım ,ya da üsttekiler niye nazlanıyo çıkmak için :44: Gazlı zamanlarda bile bu kadar uykusuz kalmamıştım ...
Sizde ne var ne yok , yemeler içmeler , dişler ,sürünmeler ne durumda ?
Wavy'mmm avatara bayildum uşağum , kokoşum araba mı sürüyor ,yerimmm Yerim dedim de ; yemeler başladı mı biraz daha kokoşum :125:

Senin uşak da yemeye başlamış ayakları Çok tatlı görünüyo avatarda

Oburcanda 6ay 6 günlük ve hala aşı yaptırmadım hasta. Zaten. Video aşı nin acısını. Çekmesini.
Kemık suyunA çorba yapıcam.
Şuan karşımda bir ilaç dağı var. Bu ilaçlar yüzünden çocuklar o prestijli ve paralı olan Eczacılık meslegınden nefret edecekler

Zorlama ayşemmm , kıpırcan normalde sorunsuz yiyen bi yavru çok şükür ama bazen çok az yiyo ,bazen hiç yemiyo...Bu sabah yumurtanın 4 te 1 ini anca yedi , peynir çok az yedi ,elma suyunu biberonuyla yerdi nerdeyse ,iki çekti bıraktı ,ısrar etmedim ağzını sildim kaldırdım ,acıkınca yiycek nasıl olsa...Dişiydi ,ağrısıydı ,iştahıydı ..... bisürü şey etkiliyo yemelerini ,herkes aynı şeyi söylüyo ; şimdi ısrarcı olursak sonra çok uğraşırız ,rahat bırakalım ,nasıl olsa bi düzen oluşacak büyüdükçe....

ay aşı dedin aklıma geldi bizimde cuma günü aşı var yandık:18:

siz böle diyince içim rahatlıyo canım ya inşallah düzene greriz sonra ömür boyu mama yicek değil ya çokmu huysuzlandı umay yazık ya ben 20lik dişim çıkarken anladm bebeleri onlar napsın kıyamam

Geçmiş yapamadım ama MSOE nin alıntısında gördüm çıtırımı , çok tatlı çokkkk ,topikimizin mankeni olacak heralde buu , kıpırcanım da korumalığını yapar bu cüsseyle artıkın

Kb yakın onlar ugricak arada habersiz bakıcıyada soyledim zaten arada gelirler diye Allaha emanet artik

Ne olduuu , lülecanım hastaydı , oburcanım da mı hasta
Geçmiş olsun ,geçsin biranönce ...

düddüd yapıyo annem

bugün full performans burdasın anlamayız, güneş gibi doğ güzelim üstümüze

Burdayımmmmmmmm , güneş de pek bi parlak bugün ,içima çıldı sabah sabah ,Ankara'da durum nedir bilemem...Yangın çıkmış bi işhanında bu arada çok üzüldüm , Chavez de ölmüş ,ona da çok üzüldüm

ay aşı dedin aklıma geldi bizimde cuma günü aşı var yandık:18:

Korkmaaaa , sorunsuz atlatıcak yanakcanımmmm

siz böle diyince içim rahatlıyo canım ya inşallah düzene greriz sonra ömür boyu mama yicek değil ya çokmu huysuzlandı umay yazık ya ben 20lik dişim çıkarken anladm bebeleri onlar napsın kıyamam
Son gecelerimiz pek bi uyanmalı geçiyo yaaa ,sabah da çok erken uyanıyo ,dün 5.30 da uyandı lannnn :111::111::111: Dudaklarını da emip duruyo yavrum

Gunaydin canim. Cok iyi anliyorum seni bence kamera taktir. Ozledikce de bakarsin hem. Bakici da kamera var diye daha dikkat eder hareketlerine.

Haklısin canım ama ışte o da kadına ayipmi olur diye içim rahat etmiyor kafam çok karışık ben bi arastirayim en iyisi

Haklısin canım ama ışte o da kadına ayipmi olur diye içim rahat etmiyor kafam çok karışık ben bi arastirayim en iyisi

Ben bakıcıyı değiştirmeseydim kamera değil de dinleme cihazı alıcaktım , bu bakıcmızı kendim tanıyorum ,Umay da çok mutlu onunla arkasından falan ağlıyo ,o yüzden almıycam.Kamera yerine onu düşünebilrsin...

tesekkür ederim cnmmm walla manken mi olur şarkıcımı bilmem ayy çok güldürdün beni walla kıpırcanda aday bu tatlılıkla bence koruma mı olur walla

Ya ınan en cok kafama yatanda o gizli koymam lazım yine onu

Günaydınnnn 120 km saat hızla sayfalar ilerliyor
Bugün oğlan benim kız benimevde çümbüş vararada girerim artık şöyle bakar kaçarım

tesekkür ederim cnmmm walla manken mi olur şarkıcımı bilmem ayy çok güldürdün beni walla kıpırcanda aday bu tatlılıkla bence koruma mı olur walla
Kazulet ya benimki hafiften ondan dediydim

Ya ınan en cok kafama yatanda o gizli koymam lazım yine onu

Gizli koy zaten yaa ,bikaç kere dinlersen anlarsın zaten seslerden ,sonra senin de için rahat eder...Ben de gizli koyucaktım , çocuk olunca herşey değişiyo valla ,bana da ters gelir normmalde bu işler ama anne olunca değişiyo herşey ....
Annemi hatırladım ; " anne olunca beni anlıycan !!!!!"

mesaj atıyorum detayları
Yürüteç mi o , ben de beğendim ayol ,markası modeli nedir ,almayı düşünmüyorum yürüteç ama böyle de gaza geliyom işte

inşallah atlatıcak irissm şu cuma gelip geçse 5.30mu dedinkıyamam sıkıntısı var işte napsın anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…