2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kayış kopmus farkında olmadan hem tarhana hem yoğurt çorbası yapmısım. Hayırlı olsun yakından masada osmandan bağlanır

merhabalar güzel bebeklerin güzel anneleri
ben de eylül annesiyim sizlerin de sıkı takipçinizim,tecrübelerinizde yaralanıyorum başımıza neler gelecek
haberdar oluyorum
sizlere bir şey danışmak istiyorum oglum koltuk altında tutunca adımlıyor resmen kanepenin bir ucundan bir ucuna gidiyor
sonra tekrar başa dönüyoruz yine aynı heyecanla yürümeye devam
acaba yürüteç kullanmaya başlayalım mı,erken mi yoksa
siz ne zaman kullandınız,ne kadar sürelerle..tecrübelerinize ihtiyacım var

bende bişe soracam wavybabycim ya sen bulmussundur kampanyalı diğerekten arabayı nerden aldınız çok beğendimde

Yürüteç mi o , ben de beğendim ayol ,markası modeli nedir ,almayı düşünmüyorum yürüteç ama böyle de gaza geliyom işte

e-bebekten canlarım. mamalove dandelion.
svgptrcg ye mesaj attım keşke ona da burdan direk yazaydım

tarhana yaptm yemedi içne azck peynr koydm yemedi ekmek içi koydm yemedi bende zorlamadım bu kadarda reddetmiodu aslında bugünblerde hiç istemio dinledm sizi zorlamadım canlar ama mamayı götürdü

biz daha yurutece gecmedik canım benim kızımda 1.5 aydır beni yurut diye cırpınıyor ama omru boyunca yuricek zaten yat kızım yat diyorum saka bi yana benim doktorum 8 aylıkken yurutec alın dedide ben okadar beklemeyi hiçç dusunmuyorum evet suan bizede cok erken ama 10dk falan oturtmeyı dusunuyorum bu ay sonu alacaz inşallah.sizin içinde erken diye dusunuyorum

sorun değil canım bende 2.el urunlere taktım buara baya aktifmiş orası yahuu valla nezamandır aklımdaydıı sut sagma makinamı satıyoruuum sattım dicem

Kııızzz ne güzelmiş öyle ,pek beğendimmmm , biz sürekli hoppidi hoppidi modundayız zaten ,Kıpırcanı buna koysam hoppalacan oluruz heralde ...Ne zevkli olur ama yaaaa , fena hevesleniyom...Yürüyene kadar mı biniyolar ki sadece , nostalji yapmak için sonra da binseler ya , yazık olmasa o kadar paraya

tarhana yaptm yemedi içne azck peynr koydm yemedi ekmek içi koydm yemedi bende zorlamadım bu kadarda reddetmiodu aslında bugünblerde hiç istemio dinledm sizi zorlamadım canlar ama mamayı götürdü
Bak mamasını yemiş işte , o an tarhana yeme modunda değilmiş yanakcanım yaaa ...

yok canım yok lazım olursa alırım ozaman bide ne 2. cocugu dur yaaabuyuk sozume tovbe

ben de ana kucağımızı versem mi oraya diye düşünmüştüm, sonra vazgeçtirdi eşim.
2. çocuk kullanırmış.

bana kalsa ilk o küveti vercem, o ne yaaa kaydırak gibi evin ortasında

aynen tatlım yemeği her zaman yicek şuan mamayı yesinde mama yemeynce eriyp zayıflıo en azından mamasını yedi iris teyzesnden elaya bi alkış geldi

sorun değil canım bende 2.el urunlere taktım buara baya aktifmiş orası yahuu valla nezamandır aklımdaydıı sut sagma makinamı satıyoruuum sattım dicem

Aaaaaaaaa burdan satabiliyo muyuz
Ben de sterilizatör ve biberon ısıtıcı almıştım işe başlayınca kv ve bakıcı kullanır diye ama hiçbiri kullanmadı ,anam babam usülü yaptılar hep , ben de toplasan 10 kere anca kullandım ,yepyeni duruyo ,satayım diyodum ben de ....Burdan satayım olmazsa yürüteç parasına katkısı olur belki

2. çocuk kullanırmış.

küvet dedin aklıma geldi kankicanım benm kız küvete sığmıyo artık ya ne edicez

banada doktor sterilizatör al demşti almadım kaynatmıştm hep iykide almamışm o zaman tatlım e sende sat gtsin madem dedğin gibi yürütecn parası çıksın ne ekonomik kadınlarız ay maşallah bize:13:

Ben kullanmadim henuz
Heee cok ekonomiksiniz. 2. Ye bise kalmasin zararina satin. O fiyata alabilecekmisinuz. Alinmis alinmistir ne satmasi

2. çocuk kullanırmış.

Nasıl bir küvet ki sendeki canım kokoşumun anası :44:
Ben sizin kadar bekleyemiycem 2. çocuğu , yaş kemale ereli seneler olmuş
Ama herşeyi de saklayamam tabii ki , fazla eşyadan nefret ediyorum

aynen tatlım yemeği her zaman yicek şuan mamayı yesinde mama yemeynce eriyp zayıflıo en azından mamasını yedi iris teyzesnden elaya bi alkış geldi
Daha süt çocuğu bunlar canikom ana besini süt olmalı zaten...Sütüm olsaydı ya da mamayı içseydi benimki ben de süt ağırlıklı beslerdim ama babası kılıklı kızım kaşıkla yemeyi pek seviyo ,mamayı ya da sütü anca geceleri kakalıyorum ...
Elama kocaman kocaman alkışlar ,yarasın kuzuma

küvet dedin aklıma geldi kankicanım benm kız küvete sığmıyo artık ya ne edicez

Kıpırcan da sığmıyo zaten çırpınıp duruyo çok seviyo banyoyu ,sırılsıklam çıkıyoruz ,bikaç aya kendi küvetime terfi ettirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…