2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

banada doktor sterilizatör al demşti almadım kaynatmıştm hep iykide almamışm o zaman tatlım e sende sat gtsin madem dedğin gibi yürütecn parası çıksın ne ekonomik kadınlarız ay maşallah bize:13:

Mecburen ekonomik şekerim , bütçedeki delik ozon tabakası kadar oluyo :18::18::18:

Ben kullanmadim henuz
Heee cok ekonomiksiniz. 2. Ye bise kalmasin zararina satin. O fiyata alabilecekmisinuz. Alinmis alinmistir ne satmasi

Kullanmayacak olduklarımızı satıyoz tatlişkommm ,lazım olanlar depoya

aynen tatlım ya suya grnce kendni balık gibi hissedio bende ıslanıorum 1 aya kalmaz hiç sığmazlar artık

3 yaşına kadar rahat kullanır. 3ü bir arada bi ürün olduğundan biraz pahalı annem. la yürüteç ve yürüme yardımcısı.
müzikler süper ya, kahkaha atıyo bi bebek, kornası vs filan var.
pembesi de var aslında ama e-bebek getirmiyo. bu rengi daha cıvıl cıvıldı bunu aldık.

sat anam sat, deneyimleyip kullanmayacaklarını sat özellikle.

küvet dedin aklıma geldi kankicanım benm kız küvete sığmıyo artık ya ne edicez

ben küvet oturağı aldım da daha kullanmadım, 2-3 haftaya geçicem. yaza doldurcam kendi küvetimizi atcam oyuncakları, bıkınca bi şampuan bi duş jeli yallaaaah güvenilir bişey al bebeğim.

Nasıl bir küvet ki sendeki canım kokoşumun anası :44:
Ben sizin kadar bekleyemiycem 2. çocuğu , yaş kemale ereli seneler olmuş
Ama herşeyi de saklayamam tabii ki , fazla eşyadan nefret ediyorum

mothercare klasik ilk küvetlerinden. sandal gibi mübarek. tamam iyi hoş da banyo bitince dert oluyo yıka kurut kaldır. son zamanlarda banyo tezgahında mıh gibi duruyo öyle amaaaaaaaaaaan. biri düzen tertip mi dedi

Nerden satıyoruz yahu ben de evdekileri satayım nede olsa ben çocuk defterini kapadım

bende de bi küvet var, tıktım dolaba daha hiç kullanmadım. nerde mi yıkıyorum? lavabomuz baya büyük bizim, ona sığan bi küçük leğen var onda
şip şop bitiyo, ben biraz ıslanıyorum ama çok rahat oluyo.
küveti de oyuncak kutusu yapacam heralde

hepimiz bayıldık valla yürütecne şekerim küvet oturağı gördm bende nette çok hoşuma gtti güle güle kullanın canım bende bakcam kullanışlı bişey ne düzen tertibi oda ne6-7 ay önce bitti onlar

ama valide sultanım işine yaramamış satcak yürüteç alcak gız
Kiz biz satariz morukladik 3. Olmasin diye hepsini sataruk ama siz gencler daha yaparsiniz bi dene daha
Kullanmayacak olduklarımızı satıyoz tatlişkommm ,lazım olanlar depoya
sen zaten sterilazator nasil yazilir onu bile bilmem onu almakla hata etmisin. Kaynatmak varken bosa para. Cok tutumluyumdyr. Bise almadan once 50 kere dusunurum
bide tavsiye herseyi unisex almaya calisin.

çooooooook mantıklı yaaaaaaaaaaa, ben neden düşünemediiiiiim
odasına da uyumlu valla süper fikir.

Oooooo 3 yaş mıı ,ekonomik o zaman ,ben de yürüryene kadar sandıydım...Heriflen bi bakalım haftasonu maslak ebebek çok yakın bize ,olmadı bi deneme sürüşü yapar kıpırcanım
Pempe olmaması daha iyi wavy'm , ikincisi herif olursa karizması sarsılır pempe arabaylan
Bizim küvet de çamaşır makinesinin üstünde duruyo ,allahtan banyo geniş de biraz çok batmıyo yoksa ben onu çoktan yoketmiştim ,bana batıyo fazla eşyalar ....
Düzen ve tertip ne ki , türkçe bi kelime mi

sabah kalkınca 2 bardak su

9:30-10:00

1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 4 adet zeytin
2 ince dilim kepek ekmeği (haftada 1 gün yarım simit )
domates salatalık maydanoz tere roka vs
12:00-12:30

1 fincan bitki çayı
1 ortaboy meyve (2-3 adet kuru kayısı veya 1 adet kuru incir vaya yarım çay bardağı siyah kuru üzüm )
yarım paket diyet bisküvi vaya 2 adet galeta
14:30-15:00

1 kase çorba 1 ince dilim ekmek
6 yemek kaşığı sebze yemeği (1 tatlı kaşığı yağla pişecek)
bol yeşillik salata
yarım kase yoğurt (2 çorba kaşığı) veya cacık veya ayran
17:00

1 orta boy meyve
yarım paket diyet bisküvi veya 2 adet galeta
1 çay bardağı süt
19:00-19:30

1 kase çorba ve 1 ince dilim ekmek
3 köfte büyüklüğünde ızgara kırmızı et hindi,tavuk (90gr)balık (120gr)veya haftada 1 kere 4-5 kaşık kurubaklagil
bol yeşillik salata (1 tatlı kaşığı z.yağı)
21:30-22:00 (yatmadan en geç 1,5 2 saat önce )

1 orta boy meyve(3 4 adet kuru kayısı veya 1 adet kuru incir vaya yarım çay bardağı siyah kuru üzüm veya kuru erik)
4-6 adet grisini veya yarım paket diyet biküvi
GÜNDE EN AZ 10 -15 BARDAK SU TÜKETİNİZ

CANIM BU LİSTEYLE 1 AYDA 5.8 KİLO VERDİM...

|

ne moruklaması kız saçmalama 2 çocuklusun die ölemi olur daha bi tane daha doğurursun sen kızda var yardmcı olur doğurcanmı kııız

Yok annem allah artik olmayana versin. Ben daha dogurmam insallah yeter.
Banyo oturagini e bebek te bende baktim olsa alirdim ama cocugu icine oturtmak sorun cikartmak 2 kat sirun olrdu. Zaten yaza kadar oturur atarim kuvete bizim kuvet yayla gibi doldururum yuzer bile.

ben de ana kucağımızı versem mi oraya diye düşünmüştüm, sonra vazgeçtirdi eşim.
2. çocuk kullanırmış.

bana kalsa ilk o küveti vercem, o ne yaaa kaydırak gibi evin ortasında

benim eşimde bana destek veriyor cunku kullanmıyorum sat gitsin yaa dedi ben sagma işlemini elimle becerebildiğim için cidden boşa kalabalık neyse bakalım alacakmı birileri

Nerden satıyoruz yahu ben de evdekileri satayım nede olsa ben çocuk defterini kapadım

valla canım cokta aktif buranın 2. el bolumu neler neler satılıyor kullanmadıgım olursa ben sansımı denicem

şaka bi yana doğru en güzeli 2 bende 2 düşünüorum allah verirse bi bakıma doğru sölüosun oturmaya başladıklarnda gerek kalmaz yaza iyce büyücekler zatenn eminim oburcanımın çok hoşuna gider oburcan die die göktuğumun adını unutcaz hee

sefkilim, ben aldığımda e-bebekte bilmem kaç tl alışverişe 50 tl hediye çeki vardı. o nedenle daha cazip gelivermişti.
3 yaşına kadar demişim pardon, 3 aşamalı yükseklik ayarı var ama bence en az 2 yaşına kadar kullanır. yorumları oku bak e-bebekte 1,5 yaşındaki oğlum vs vs demiş.
izleyebiliyorsan altta videosu da var orada gösteriyo özelliklerini

merabaaa, hastayım ve ewdeyim vee tam 3 gün raporluyum:) oğlumu bakıcı aldı ewine götürdü ben dinleniyim diye, ama haififten bir vicdan azabı duyuyorum oğlum ewden gitti diye, biran önce iyileşiyim de oğlumu almaya gidiyim. mastit oldum bu arada süt birikmesinden, okulda sağamadığım için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…