banada doktor sterilizatör al demşti almadım kaynatmıştm hep iykide almamışm o zaman tatlım e sende sat gtsin madem dedğin gibi yürütecn parası çıksın ne ekonomik kadınlarız ay maşallah bize:13:
Ben kullanmadim henuz
Heee cok ekonomiksiniz. 2. Ye bise kalmasin zararina satin. O fiyata alabilecekmisinuz. Alinmis alinmistir ne satmasi
ama valide sultanım işine yaramamış satcak yürüteç alcak gız
aynen tatlım ya suya grnce kendni balık gibi hissedio bende ıslanıorum 1 aya kalmaz hiç sığmazlar artıkNasıl bir küvet ki sendeki canım kokoşumun anası :44:
Ben sizin kadar bekleyemiycem 2. çocuğu , yaş kemale ereli seneler olmuş
Ama herşeyi de saklayamam tabii ki , fazla eşyadan nefret ediyorum
anam yapcanmı kız hemen bebek
Daha süt çocuğu bunlar canikom ana besini süt olmalı zaten...Sütüm olsaydı ya da mamayı içseydi benimki ben de süt ağırlıklı beslerdim ama babası kılıklı kızım kaşıkla yemeyi pek seviyo ,mamayı ya da sütü anca geceleri kakalıyorum ...
Elama kocaman kocaman alkışlar ,yarasın kuzuma
dimi ama ya ne kadar büyüdüler desekte bebek daha bunlar süt mama içsinler ama kaşığıda sevsin isterdim anlasa görüomusun bak umay nasıl yiyo derdim kıskanırdı belki
Kıpırcan da sığmıyo zaten çırpınıp duruyo çok seviyo banyoyu ,sırılsıklam çıkıyoruz ,bikaç aya kendi küvetime terfi ettirmeyi düşünüyorum
Kııızzz ne güzelmiş öyle ,pek beğendimmmm , biz sürekli hoppidi hoppidi modundayız zaten ,Kıpırcanı buna koysam hoppalacan oluruz heralde ...Ne zevkli olur ama yaaaa , fena hevesleniyom...Yürüyene kadar mı biniyolar ki sadece , nostalji yapmak için sonra da binseler ya , yazık olmasa o kadar paraya
Aaaaaaaaa burdan satabiliyo muyuz
Ben de sterilizatör ve biberon ısıtıcı almıştım işe başlayınca kv ve bakıcı kullanır diye ama hiçbiri kullanmadı ,anam babam usülü yaptılar hep , ben de toplasan 10 kere anca kullandım ,yepyeni duruyo ,satayım diyodum ben de ....Burdan satayım olmazsa yürüteç parasına katkısı olur belki
küvet dedin aklıma geldi kankicanım benm kız küvete sığmıyo artık ya ne edicez
Nasıl bir küvet ki sendeki canım kokoşumun anası :44:
Ben sizin kadar bekleyemiycem 2. çocuğu , yaş kemale ereli seneler olmuş
Ama herşeyi de saklayamam tabii ki , fazla eşyadan nefret ediyorum
aynnen tatlım hesaplı gtmemiz lazımMecburen ekonomik şekerim , bütçedeki delik ozon tabakası kadar oluyo :18::18::18:
Kullanmayacak olduklarımızı satıyoz tatlişkommm ,lazım olanlar depoya
bende de bi küvet var, tıktım dolaba daha hiç kullanmadım. nerde mi yıkıyorum? lavabomuz baya büyük bizim, ona sığan bi küçük leğen var onda3 yaşına kadar rahat kullanır. 3ü bir arada bi ürün olduğundan biraz pahalı annem.la yürüteç ve yürüme yardımcısı.
müzikler süper ya, kahkaha atıyo bi bebek, kornası vs filan var.
pembesi de var aslında ama e-bebek getirmiyo. bu rengi daha cıvıl cıvıldı bunu aldık.
sat anam sat, deneyimleyip kullanmayacaklarını sat özellikle.
ben küvet oturağı aldım da daha kullanmadım, 2-3 haftaya geçicem. yaza doldurcam kendi küvetimizi atcam oyuncakları, bıkınca bi şampuan bi duş jeli yallaaaahgüvenilir bişey al bebeğim.
mothercare klasik ilk küvetlerinden. sandal gibi mübarek. tamam iyi hoş da banyo bitince dert oluyo yıka kurut kaldır. son zamanlarda banyo tezgahında mıh gibi duruyo öyle amaaaaaaaaaaan. biri düzen tertip mi dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas-f1186/Nerden satıyoruz yahu ben de evdekileri satayım nede olsa ben çocuk defterini kapadım
hepimiz bayıldık valla yürütecne şekerim küvet oturağı gördm bende nette çok hoşuma gtti güle güle kullanın canım bende bakcam kullanışlı bişey ne düzen tertibi oda ne3 yaşına kadar rahat kullanır. 3ü bir arada bi ürün olduğundan biraz pahalı annem.la yürüteç ve yürüme yardımcısı.
pembesi de var aslında ama e-bebek getirmiyo. bu rengi daha cıvıl cıvıldı bunu aldık.
ben küvet oturağı aldım da daha kullanmadım, 2-3 haftaya geçicem. yaza doldurcam kendi küvetimizi atcam oyuncakları, bıkınca bi şampuan bi duş jeli yallaaaahgüvenilir bişey al bebeğim.
mothercare klasik ilk küvetlerinden. sandal gibi mübarek. tamam iyi hoş da banyo bitince dert oluyo yıka kurut kaldır. son zamanlarda banyo tezgahında mıh gibi duruyo öyle amaaaaaaaaaaan. biri düzen tertip mi dedi
Kiz biz satariz morukladik 3. Olmasin diye hepsini sataruk ama siz gencler daha yaparsiniz bi dene dahaama valide sultanım işine yaramamış satcak yürüteç alcak gız
sen zaten sterilazator nasil yazilir onu bile bilmem onu almakla hata etmisin. Kaynatmak varken bosa para. Cok tutumluyumdyr. Bise almadan once 50 kere dusunurumKullanmayacak olduklarımızı satıyoz tatlişkommm ,lazım olanlar depoya
bende de bi küvet var, tıktım dolaba daha hiç kullanmadım. nerde mi yıkıyorum? lavabomuz baya büyük bizim, ona sığan bi küçük leğen var onda
şip şop bitiyo, ben biraz ıslanıyorum ama çok rahat oluyo.
küveti de oyuncak kutusu yapacam heralde
3 yaşına kadar rahat kullanır. 3ü bir arada bi ürün olduğundan biraz pahalı annem.la yürüteç ve yürüme yardımcısı.
Kiz biz satariz morukladik 3. Olmasin diye hepsini sataruk ama siz gencler daha yaparsiniz bi dene daha
sen zaten sterilazator nasil yazilir onu bile bilmem onu almakla hata etmisin. Kaynatmak varken bosa para. Cok tutumluyumdyr. Bise almadan once 50 kere dusunurum
bide tavsiye herseyi unisex almaya calisin.
ben de ana kucağımızı versem mi oraya diye düşünmüştüm, sonra vazgeçtirdi eşim.
2. çocuk kullanırmış.
bana kalsa ilk o küveti vercem, o ne yaaa kaydırak gibi evin ortasında
Aaaaaaaaa burdan satabiliyo muyuz
Ben de sterilizatör ve biberon ısıtıcı almıştım işe başlayınca kv ve bakıcı kullanır diye ama hiçbiri kullanmadı ,anam babam usülü yaptılar hep , ben de toplasan 10 kere anca kullandım ,yepyeni duruyo ,satayım diyodum ben de ....Burdan satayım olmazsa yürüteç parasına katkısı olur belki
Nerden satıyoruz yahu ben de evdekileri satayım nede olsa ben çocuk defterini kapadım
Yok annem allah artik olmayana versin. Ben daha dogurmam insallah yeter.
Banyo oturagini e bebek te bende baktim olsa alirdim ama cocugu icine oturtmak sorun cikartmak 2 kat sirun olrdu. Zaten yaza kadar oturur atarim kuvete bizim kuvet yayla gibi doldururum yuzer bile.
Oooooo 3 yaş mıı ,ekonomik o zaman ,ben de yürüryene kadar sandıydım...Heriflen bi bakalım haftasonu maslak ebebek çok yakın bize ,olmadı bi deneme sürüşü yapar kıpırcanım
Pempe olmaması daha iyi wavy'm , ikincisi herif olursa karizması sarsılır pempe arabaylan
Bizim küvet de çamaşır makinesinin üstünde duruyo ,allahtan banyo geniş de biraz çok batmıyo yoksa ben onu çoktan yoketmiştim ,bana batıyo fazla eşyalar ....
Düzen ve tertip ne ki , türkçe bi kelime mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?