2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun bi an önce iyileş inşallah bebiş için kendne ii bak annesi üzülme iyileş hemen al gel oğluşunu

wavycim yuruteci mi 3 yasina ya da 1,5 yasina kadar kullanmaktan soz ediyorsunuz
2 aylik yurutec tecrubemden sunu soyleyeyim yurutecin birini parcaladik gidip yenisini aldik
bu sebeple nacizane cok pahali birseyler almayin
su anda biz en son kademedeyiz (boy olarak) o bile kisa gelmeye basladi 1 , 2 aya boy ve hareketlerdeki serilik sebebiyle yurutec kizaga cekilir oyle 1,5 yas falan biraz hayal gibi geldi bana

İşe başladığım için aldım , kv ve bakıcı kullansın diye ,ben zaten kaynatıyodum evdeyken . Yıkarlar mıkarlar deterjanla dedim ,bunu kullansınlar ama nerdeee , hiç iş yapmayan kv inadıma hergün süt kaplarını,biberonu süngerle deterjanla yıkıyodu yaaa ( ulan bana gıcıksın da , süt kokulu bebeğe de mi acımıyon dangalak kadın ) ,3.günün sonunda yıkama sakın dedim yaaa , hergün tekrar tekrar hatırlatamıycam dedim ,bırak pis kalsın....

haklısın canımcım, alırken hantal birşey olmasına dikkat ettim ben. plastiği filan kaliteli baya, uzun ömürlü olacağa benziyor.

sensörcanların boyu kaç anacım?

ben geldimde anam ben burdayken konusmuyonuz sıkılıyom ben gittim geçmişde almış gitmiş ya çok beğendim ama bizim kraft yürüteçimiz war hediye gelmişdi 2. gerek yok oyüzden ama olmasa kesin alırdım.. 2. çocukdan bahsedilmiş benim eşimin babası onun babası falan inaılmaz ikiz war ama bana tutmadı ne olurdu ikiz olaydı da 1 seferde kurtulaydımmm

anacim plastikler kaliteli de bebeler canavar pata kute girisiyorlar herbir yere
en son bizim ahsap kapi kasasini yuruteci vura vura zedelemisler o kadar diim
bu ara gitmedik pzt si gidicez saglik ocagina da gecen evde kendim olcuyim dedim (artik ne kadar saglikli olursa) 85 cm falan cikti zaten bodylerimiz de 86 cm
olmasi gereken nedir bir fikrim yok ama :44::44:
haklısın canımcım, alırken hantal birşey olmasına dikkat ettim ben. plastiği filan kaliteli baya, uzun ömürlü olacağa benziyor.

sensörcanların boyu kaç anacım?

hoşgeldin bacım benimde eşimin ikizi var belki ikiz doğururum dedimn ama yok olmadı

ben ikizi cok istediydim cocuklugumdan beri de zormus be anam
o yuzden bosver ikinciyi de tadini cikartarak buyutursun
ama arayi cok acmayin yahu benim bile kafam kaldirmiyor bazen artik yas ilerlemis
ahh ahh nerde eski gunler 4 - 5 gun uyumazdim bana misin demezdi

Doğru şekerim ,akşama fotosunu çekeyim de yarın burdan ticarete başlayım
Ama orda kıyafet mıyafet de çok satıyolar , kıyafet satmak ilginç geldi bana ,satmazdım heralde ben, hatta küçülenleri çoktan dağıttım , yarısı kuzenime gitti ( haziranda doğuruyo ,kızı olucak ) , diğer yarısı da ikiye bölünerek kızkardeşimin işyerinde çalışanlara gitti ,onlar çoktan kullanmaya başladılar...Kuzenimdekiler geri alınmak üzere gitti ,diğerleri gidiş o gidiş...

1,5 yaş azmış be wavy'mmm ,ama çok daşeker görünüyo izledim videoyu

Geçmiş olsun canım , hiç de vicdan azabı duyma ,iyileş bian önce kavuş oğluna...

Dur hunilim naaptın , senin sensörlüler birbirinin gazına geliyodur , bizim tekiller o kadar azamaz belki

85 mi
güzelim gayet selvi boylular o zaman yaa, benimki çok tıfıl kaldı gözümde şimdi. geçen ay 68di hadi 2-3 cm uzasın 70 civarıdır. e sen bizden 1 ay büyüksün- bir ayda nasıl o kadar fark var.
maşallah kuzularıma

Cok gecmis olsun bende olmystum ogkan gece uyuyodu emmemisti bende tembellikten kalkip sagmayinca cok agri cekmistim. Krem felan bos Surekli emzirmek ise yariyo.

Okudum okudum yazamadım hiç ya sonrada unuttum hepsini
Bugün hava çok güzel Yapacak çok işim varda gönlüm yok

Karam8134
birkaç haftaya kısa sürelerde denersin önce. 6ayınıza az kalmış.Herşeyde olduğu gibi dozunda olursa bir sorun yaşanmaz bence :)
Aysre hala yanımızda yatıyor, en son eşimle 10 yaşına kadar yatabilir kararı aldık Aynı odadaki beşiğinde yatıramadık, herşeyde olduğu gibi kendi tercihi oldu. Yatsın bakalım yarınbirgün yanaşmaz yanımıza, erkek bebesi sevdirmez kendini fazla diyoruz :)

Super_muh
inşallah anlaşır Demirle bakıcınız. Allah korkusu olan bir insandır inşallah, güzel güzel geçinirler.

Senaysen ağlama

Ouzi şu smiley işini düzelt senin yazılarını okuyunca bir ciddiyet seziyorum, avukat olduğunu öğreneli hele iyice ciddi gelmeye başladı

Ozaltinorak
Geçmiş olsun hemen iyileşte raporunu bebeğinle oynayarak geçir inşallah :)

Hasta bebeklere geçmiş olsun. Tatlişkom bebeleri iyileştirde eskisi gibi çok görelim seni :)

Sonra sonra zorlama ile yedirmekten bahsedilmiş. Yeni tanıştığım birisi ile bu konuşma geçti aramda. 10 aylık bebeği var sakın zorlama, ilk zamanlar 1kaşık yiyordu her yaptıgımı döküyordum, şimdi kendi herşeyi severek yiyor. Kardeşimin 10gün aralıklı bebeği 1kase yiyordu ilk zamanlar ama zorlama ile şimdi hiçbirşey yemiyor. Yemekler savaş gibi geçiyor, tiksindi dedi. Haklı bakış açısı ama insan kızıyor işte yemediklerinde

Birde 2.bebekten sözedilmiş. Özellikle yakın zamanda düşünen annelerin aklında olsun, bir yazı okumuştum. Bebeğimizi emzirirken fotoğraf çektirmemizi öneriyordu. Zamanı gelince sürekli yeni bebek kucağımızda emer haldeyken, bak sende bu şekilde büyüdün henüz o sadece bu şekilde beslenebilir gibi açıklamaları tavsiye ediyordu. Benim yokta aklıma gelmişken çekmek gerek mantıklı :) Emzirmeyi bırakan anneler bile bence o şekilde bir kare fotograf edinsin derim.

bende çok şaşırdım canım maşallah ne uzunlar bizde anca 70 olmuşuzdur daha benmde gözme tıfl geldi ela

ama benim ikiz istememim bir sürü sebebi verdi ben açıcam arayı yoksa bünyem dayanmıo göçebe hayata 2 yaşına gelsin kreşe vereyim birazz yerleşik düzenin tadını çıkaracam.. ayy şu uyku olmasa zaten gerisine bir şekilde dayanılıyor Allah yardmcın olsun

85 cm miii , bikaç cm daha uzasalar aynı kıyafetlere sığarız desene kızz...Maşalllah sensörcanlarıma , nba de basket oynar bunlar o zaman

Kesin alır wavy'mmmm
Bi ara gelmişti ya , o zaman konuşuyodu " Umayıma neler alıcam , neler yapıcam vs. vs. vs. " o gidince annem sormuştu , "babaannesinin aldıkları nerde " diye , "çenesinde" dedim ben de ,sadece boş boş konuşur , daha bir çorap almadı ayol ...Benim herifin zoruyla doğumdan önce odasının mobilyasını almıştı , kadın o kadar sarsılmış ki , ogün bugündür bişey aldığı yok ...Almasın da zaten , her aldığını konuşur ,her seferinde susturmak zorunda kalırım ,hiç uğraşamıycam

dur ben bisi demiyim denemesi bedava
ya bir yerleri karistirabiliyorlar ozgurlukleri oluyor ya tut tutabilirsen
Dur hunilim naaptın , senin sensörlüler birbirinin gazına geliyodur , bizim tekiller o kadar azamaz belki

bilmem ki canim bir de saglik ocaginda olcsunler de yazarim buraya
ben 1,68 falanim da babamiz biraz uzun ona mi cektiler bilmem ki
hem bir anda boy atiyor bu sipalar sasirtabilir Talyam seni

bende coktaannn verdim simdi eltim hamile erkek oda. Valla esyalari aramizda tur attiriyiruz.sagma mak. Bende ana kycagi bende. O gosterdigim oyuncaklarla 1. yagmur 2.eltimin ilk oglu 3.eltimin yegeni 4.goktug 5. Eltimin dogacak olan ikinci oglu Oynicak. Cok bereketli

kıss beni şu organik bebek bakımcıdan aradılar kazandığınız ürünleri bugün postaya veriyoruz adresi teyit edelim deiler 3 4 güne gelir dediler anammm bakalım ne gelecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…