merabaaa, hastayım ve ewdeyim vee tam 3 gün raporluyum:) oğlumu bakıcı aldı ewine götürdü ben dinleniyim diye, ama haififten bir vicdan azabı duyuyorum oğlum ewden gitti diye, biran önce iyileşiyim de oğlumu almaya gidiyim. mastit oldum bu arada süt birikmesinden, okulda sağamadığım için sanırım
sefkilim, ben aldığımda e-bebekte bilmem kaç tl alışverişe 50 tl hediye çeki vardı. o nedenle daha cazip gelivermişti.
3 yaşına kadar demişim pardon, 3 aşamalı yükseklik ayarı var ama bence en az 2 yaşına kadar kullanır. yorumları oku bak e-bebekte 1,5 yaşındaki oğlum vs vs demiş.
izleyebiliyorsan altta videosu da var orada gösteriyo özelliklerini
Kiz biz satariz morukladik 3. Olmasin diye hepsini sataruk ama siz gencler daha yaparsiniz bi dene daha
sen zaten sterilazator nasil yazilir onu bile bilmem onu almakla hata etmisin. Kaynatmak varken bosa para. Cok tutumluyumdyr. Bise almadan once 50 kere dusunurum
bide tavsiye herseyi unisex almaya calisin.
wavycim yuruteci mi 3 yasina ya da 1,5 yasina kadar kullanmaktan soz ediyorsunuz
2 aylik yurutec tecrubemden sunu soyleyeyim yurutecin birini parcaladik gidip yenisini aldik
bu sebeple nacizane cok pahali birseyler almayin
su anda biz en son kademedeyiz (boy olarak) o bile kisa gelmeye basladi 1 , 2 aya boy ve hareketlerdeki serilik sebebiyle yurutec kizaga cekilir oyle 1,5 yas falan biraz hayal gibi geldi bana
haklısın canımcım, alırken hantal birşey olmasına dikkat ettim ben. plastiği filan kaliteli baya, uzun ömürlü olacağa benziyor.
sensörcanların boyu kaç anacım?
ben geldimde anam ben burdayken konusmuyonuz sıkılıyom ben gittim geçmişde almış gitmiş ya çok beğendim ama bizim kraft yürüteçimiz war hediye gelmişdi 2. gerek yok oyüzden ama olmasa kesin alırdım.. 2. çocukdan bahsedilmiş benim eşimin babası onun babası falan inaılmaz ikiz war ama bana tutmadı ne olurdu ikiz olaydı da 1 seferde kurtulaydımmm
ben geldimde anam ben burdayken konusmuyonuz sıkılıyom ben gittim geçmişde almış gitmiş ya çok beğendim ama bizim kraft yürüteçimiz war hediye gelmişdi 2. gerek yok oyüzden ama olmasa kesin alırdım.. 2. çocukdan bahsedilmiş benim eşimin babası onun babası falan inaılmaz ikiz war ama bana tutmadı ne olurdu ikiz olaydı da 1 seferde kurtulaydımmm
benim eşimde bana destek veriyor cunku kullanmıyorum sat gitsin yaa dediben sagma işlemini elimle becerebildiğim için cidden boşa kalabalık neyse bakalım alacakmı birileri
valla canım cokta aktif buranın 2. el bolumu neler neler satılıyor kullanmadıgım olursa ben sansımı denicem
1,5 yaş azmış be wavy'mmm ,ama çok daşeker görünüyo izledim videoyusefkilim, ben aldığımda e-bebekte bilmem kaç tl alışverişe 50 tl hediye çeki vardı. o nedenle daha cazip gelivermişti.
3 yaşına kadar demişim pardon, 3 aşamalı yükseklik ayarı var ama bence en az 2 yaşına kadar kullanır. yorumları oku bak e-bebekte 1,5 yaşındaki oğlum vs vs demiş.
izleyebiliyorsan altta videosu da var orada gösteriyo özelliklerini
Geçmiş olsun canım , hiç de vicdan azabı duyma ,iyileş bian önce kavuş oğluna...merabaaa, hastayım ve ewdeyim vee tam 3 gün raporluyum:) oğlumu bakıcı aldı ewine götürdü ben dinleniyim diye, ama haififten bir vicdan azabı duyuyorum oğlum ewden gitti diye, biran önce iyileşiyim de oğlumu almaya gidiyim. mastit oldum bu arada süt birikmesinden, okulda sağamadığım için sanırım
wavycim yuruteci mi 3 yasina ya da 1,5 yasina kadar kullanmaktan soz ediyorsunuz
2 aylik yurutec tecrubemden sunu soyleyeyim yurutecin birini parcaladik gidip yenisini aldik
bu sebeple nacizane cok pahali birseyler almayin
su anda biz en son kademedeyiz (boy olarak) o bile kisa gelmeye basladi 1 , 2 aya boy ve hareketlerdeki serilik sebebiyle yurutec kizaga cekilir oyle 1,5 yas falan biraz hayal gibi geldi bana
anacim plastikler kaliteli de bebeler canavar pata kute girisiyorlar herbir yere
en son bizim ahsap kapi kasasini yuruteci vura vura zedelemisler o kadar diim
bu ara gitmedik pzt si gidicez saglik ocagina da gecen evde kendim olcuyim dedim (artik ne kadar saglikli olursa) 85 cm falan cikti zaten bodylerimiz de 86 cm
olmasi gereken nedir bir fikrim yok ama :44::44:
Cok gecmis olsun bende olmystum ogkan gece uyuyodu emmemisti bende tembellikten kalkip sagmayinca cok agri cekmistim. Krem felan bos Surekli emzirmek ise yariyo.merabaaa, hastayım ve ewdeyim vee tam 3 gün raporluyum:) oğlumu bakıcı aldı ewine götürdü ben dinleniyim diye, ama haififten bir vicdan azabı duyuyorum oğlum ewden gitti diye, biran önce iyileşiyim de oğlumu almaya gidiyim. mastit oldum bu arada süt birikmesinden, okulda sağamadığım için sanırım
hoşgeldin bacım benimde eşimin ikizi var belki ikiz doğururum dedimn ama yok olmadı
85 mi
güzelim gayet selvi boylular o zaman yaa, benimki çok tıfıl kaldı gözümde şimdi. geçen ay 68di hadi 2-3 cm uzasın 70 civarıdır. e sen bizden 1 ay büyüksün- bir ayda nasıl o kadar fark var.
maşallah kuzularıma
ben ikizi cok istediydim cocuklugumdan beri de zormus be anam
o yuzden bosver ikinciyi de tadini cikartarak buyutursun
ama arayi cok acmayin yahu benim bile kafam kaldirmiyor bazen artik yas ilerlemis
ahh ahh nerde eski gunler 4 - 5 gun uyumazdim bana misin demezdi
anacim plastikler kaliteli de bebeler canavar pata kute girisiyorlar herbir yere
en son bizim ahsap kapi kasasini yuruteci vura vura zedelemisler o kadar diim
bu ara gitmedik pzt si gidicez saglik ocagina da gecen evde kendim olcuyim dedim (artik ne kadar saglikli olursa) 85 cm falan cikti zaten bodylerimiz de 86 cm
olmasi gereken nedir bir fikrim yok ama :44::44:
iriscaaaaaaaaaaaan sen boşver yürüteçi mürüteçi,
babaannesi bundan alcak Umay'ıma
Dolu Fenerbahce Nitro rnleri | Mutlu Bebe | Bisiklet | Bebek Malzemeleri, Bebek Arabalar, Oyuncaklar, Mama Sandalyeleri, Yrteler, yataklar, Mama Koltuu, Ana Kucaklar, Salncaklar, Araba Koltuklar, Oyun Alanlar, Park Yataklar
Dur hunilim naaptın , senin sensörlüler birbirinin gazına geliyodur , bizim tekiller o kadar azamaz belki
85 mi
güzelim gayet selvi boylular o zaman yaa, benimki çok tıfıl kaldı gözümde şimdi. geçen ay 68di hadi 2-3 cm uzasın 70 civarıdır. e sen bizden 1 ay büyüksün- bir ayda nasıl o kadar fark var.
maşallah kuzularıma
bende coktaannn verdim simdi eltim hamile erkek oda. Valla esyalari aramizda tur attiriyiruz.sagma mak. Bende ana kycagi bende. O gosterdigim oyuncaklarla 1. yagmur 2.eltimin ilk oglu 3.eltimin yegeni 4.goktug 5. Eltimin dogacak olan ikinci oglu Oynicak. Cok bereketliDoğru şekerim ,akşama fotosunu çekeyim de yarın burdan ticarete başlayım
Ama orda kıyafet mıyafet de çok satıyolar , kıyafet satmak ilginç geldi bana ,satmazdım heralde ben, hatta küçülenleri çoktan dağıttım , yarısı kuzenime gitti ( haziranda doğuruyo ,kızı olucak ) , diğer yarısı da ikiye bölünerek kızkardeşimin işyerinde çalışanlara gitti ,onlar çoktan kullanmaya başladılar...Kuzenimdekiler geri alınmak üzere gitti ,diğerleri gidiş o gidiş...
1,5 yaş azmış be wavy'mmm ,ama çok daşeker görünüyo izledim videoyu
Geçmiş olsun canım , hiç de vicdan azabı duyma ,iyileş bian önce kavuş oğluna...
Dur hunilim naaptın , senin sensörlüler birbirinin gazına geliyodur , bizim tekiller o kadar azamaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?