bilmem ki canim bir de saglik ocaginda olcsunler de yazarim buraya
ben 1,68 falanim da babamiz biraz uzun ona mi cektiler bilmem ki
hem bir anda boy atiyor bu sipalar sasirtabilir Talyam seni
Okudum okudum yazamadım hiç ya sonrada unuttum hepsini
Bugün hava çok güzelYapacak çok işim varda gönlüm yok
Karam8134 birkaç haftaya kısa sürelerde denersin önce. 6ayınıza az kalmış.Herşeyde olduğu gibi dozunda olursa bir sorun yaşanmaz bence :)
Aysre hala yanımızda yatıyor, en son eşimle 10 yaşına kadar yatabilir kararı aldıkAynı odadaki beşiğinde yatıramadık, herşeyde olduğu gibi kendi tercihi oldu. Yatsın bakalım yarınbirgün yanaşmaz yanımıza, erkek bebesi sevdirmez kendini fazla diyoruz :)
Super_muh inşallah anlaşır Demirle bakıcınız. Allah korkusu olan bir insandır inşallah, güzel güzel geçinirler.
Senaysen ağlama
Ouzi şu smiley işini düzelt senin yazılarını okuyunca bir ciddiyet seziyorum, avukat olduğunu öğreneli hele iyice ciddi gelmeye başladı
Ozaltinorak Geçmiş olsun hemen iyileşte raporunu bebeğinle oynayarak geçir inşallah :)
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Tatlişkom bebeleri iyileştirde eskisi gibi çok görelim seni :)
Sonra sonra zorlama ile yedirmekten bahsedilmiş. Yeni tanıştığım birisi ile bu konuşma geçti aramda. 10 aylık bebeği var sakın zorlama, ilk zamanlar 1kaşık yiyordu her yaptıgımı döküyordum, şimdi kendi herşeyi severek yiyor. Kardeşimin 10gün aralıklı bebeği 1kase yiyordu ilk zamanlar ama zorlama ile şimdi hiçbirşey yemiyor. Yemekler savaş gibi geçiyor, tiksindi dedi. Haklı bakış açısı ama insan kızıyor işte yemediklerinde
Birde 2.bebekten sözedilmiş. Özellikle yakın zamanda düşünen annelerin aklında olsun, bir yazı okumuştum. Bebeğimizi emzirirken fotoğraf çektirmemizi öneriyordu. Zamanı gelince sürekli yeni bebek kucağımızda emer haldeyken, bak sende bu şekilde büyüdün henüz o sadece bu şekilde beslenebilir gibi açıklamaları tavsiye ediyordu. Benim yokta aklıma gelmişken çekmek gerek mantıklı :) Emzirmeyi bırakan anneler bile bence o şekilde bir kare fotograf edinsin derim.
dur ben bisi demiyim denemesi bedava
ya bir yerleri karistirabiliyorlar ozgurlukleri oluyor ya tut tutabilirsen
bilmem ki canim bir de saglik ocaginda olcsunler de yazarim buraya
ben 1,68 falanim da babamiz biraz uzun ona mi cektiler bilmem ki
hem bir anda boy atiyor bu sipalar sasirtabilir Talyam seni
kıss beni şu organik bebek bakımcıdan aradılar kazandığınız ürünleri bugün postaya veriyoruz adresi teyit edelim deiler 3 4 güne gelir dediler anammm bakalım ne gelecekkk
bende çok şaşırdım canım maşallah ne uzunlarbizde anca 70 olmuşuzdur daha benmde gözme tıfl geldi ela
ama benim ikiz istememim bir sürü sebebi verdi ben açıcam arayı yoksa bünyem dayanmıo göçebe hayata 2 yaşına gelsin kreşe vereyim birazz yerleşik düzenin tadını çıkaracam.. ayy şu uyku olmasa zaten gerisine bir şekilde dayanılıyor Allah yardmcın olsun
holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey kazanmışsın
büyük ihtimalle büyük boy (numune değil anlamında) şampuan ya da nemlendirici losyon gelir.
hayırlı olsun annem, çok beğeneceksin.
fotoları paylaş olur mu
Kampanyalari kendi aranuzdami paylasiyonuz laaa. Bana gelince sansli 20. Kazanan bilmem nesi Kampanyasi olmuyo ama. Ben 20 yi nasil tutturcam
bizim dr bi kere boyunu ölçmeyi unuttu, dedim boy?ölçtü, karta baktı- e Talya hiç uzamamış bu ay dedi
dedim mümkün değil, ben bile hissediyorum uzadığını- e tamam bir daha ölçelim dedi, 3 cm uzadığı çıktı.
85cmlerse azmanlıkları normal anacım, o bebeler herşeye de uzanır hatta sarılır sana be
Allah nazarlardan saklasın, eee anası iyi besliyor güzelim + bi de genetik oyhh
Hee ,böyle korkutma gözümüzü ,senin yüzünden yürüyecek ,konuşacak diye tırsmaya başladım lan :18::18::18:
Kiz bizimde dr da boy 69 cm cikti saglik ocaginda 72
Okudum okudum yazamadım hiç ya sonrada unuttum hepsini
Bugün hava çok güzelYapacak çok işim varda gönlüm yok
Karam8134 birkaç haftaya kısa sürelerde denersin önce. 6ayınıza az kalmış.Herşeyde olduğu gibi dozunda olursa bir sorun yaşanmaz bence :)
Aysre hala yanımızda yatıyor, en son eşimle 10 yaşına kadar yatabilir kararı aldıkAynı odadaki beşiğinde yatıramadık, herşeyde olduğu gibi kendi tercihi oldu. Yatsın bakalım yarınbirgün yanaşmaz yanımıza, erkek bebesi sevdirmez kendini fazla diyoruz :)
Super_muh inşallah anlaşır Demirle bakıcınız. Allah korkusu olan bir insandır inşallah, güzel güzel geçinirler.
Senaysen ağlama
Ouzi şu smiley işini düzelt senin yazılarını okuyunca bir ciddiyet seziyorum, avukat olduğunu öğreneli hele iyice ciddi gelmeye başladı
Ozaltinorak Geçmiş olsun hemen iyileşte raporunu bebeğinle oynayarak geçir inşallah :)
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Tatlişkom bebeleri iyileştirde eskisi gibi çok görelim seni :)
Sonra sonra zorlama ile yedirmekten bahsedilmiş. Yeni tanıştığım birisi ile bu konuşma geçti aramda. 10 aylık bebeği var sakın zorlama, ilk zamanlar 1kaşık yiyordu her yaptıgımı döküyordum, şimdi kendi herşeyi severek yiyor. Kardeşimin 10gün aralıklı bebeği 1kase yiyordu ilk zamanlar ama zorlama ile şimdi hiçbirşey yemiyor. Yemekler savaş gibi geçiyor, tiksindi dedi. Haklı bakış açısı ama insan kızıyor işte yemediklerinde
Birde 2.bebekten sözedilmiş. Özellikle yakın zamanda düşünen annelerin aklında olsun, bir yazı okumuştum. Bebeğimizi emzirirken fotoğraf çektirmemizi öneriyordu. Zamanı gelince sürekli yeni bebek kucağımızda emer haldeyken, bak sende bu şekilde büyüdün henüz o sadece bu şekilde beslenebilir gibi açıklamaları tavsiye ediyordu. Benim yokta aklıma gelmişken çekmek gerek mantıklı :) Emzirmeyi bırakan anneler bile bence o şekilde bir kare fotograf edinsin derim.
bende çok şaşırdım canım maşallah ne uzunlarbizde anca 70 olmuşuzdur daha benmde gözme tıfl geldi ela
Kampanyalari kendi aranuzdami paylasiyonuz laaa. Bana gelince sansli 20. Kazanan bilmem nesi Kampanyasi olmuyo ama. Ben 20 yi nasil tutturcam
yahu ben mi yanlis olctum acaba :44::44:
ama bodylerimiz 86 cm ondan eminim cunku digerlerinin alti kasiyor
25 Şubat - 03 Mart Haftası Kazananlar
1. Songül Torun İstanbul Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
2. Fehmiye Bektaş İstanbul Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
3. Aslı Konaklı Osmaniye Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
4. Leyla Baş Bursa Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
5. Hatice Sultan Sofuoğlu Sakarya Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
aramızda var mı?
Tamam zaten senin mazeretin var , yazman bile mucize 2bebekleKuzum ne ciddiyeti ya halimi gorsen.hemidene bende avukatlik mi kaldi bildigin devlet memuruyum ben bide analik bindi ustune.
Smiley mimiley anlamam ben cep tel den acele girip cikiyom idare ediverin iste
O geçen haftanın ki değil mi şeker? BU haftanınkine bakcaz artık25 Şubat - 03 Mart Haftası Kazananlar
aramızda var mı?
Senin kıza ilk günler selvi diyordum sonradan durdu demek ki :) Benim oğlumda 44cm doğdu 6.ayda 66 cmdi. Gecenlerde ölçtük eşimle hala 66cm :)valla duru57 cm dogdu suanda 72cm ben uzunuz diyordumdaa şaşırdım suanda
nerden ne kazanılıyor yahuuu
durun yahudaha 6276 .sayfadayım sonra birde gece neden konuşmuyorsunuz diyorsunuz ,
neden acaba ,
walla kazanmışım şaşırdım saol canım senin sayendebakalım ne gelecek gelsin paylaşırım fotoları görüşlerimide bildiririm
nazlı hatçem, umumi paylaştım
25 Şubat - 03 Mart Haftası Kazananlar
aramızda var mı?
valla duru57 cm dogdu suanda 72cm ben uzunuz diyordumdaa şaşırdım suanda
nerden ne kazanılıyor yahuuu
durun yahudaha 6276 .sayfadayım sonra birde gece neden konuşmuyorsunuz diyorsunuz ,
neden acaba ,
Tamam zaten senin mazeretin var , yazman bile mucize 2bebekle
O geçen haftanın ki değil mi şeker? BU haftanınkine bakcaz artık
Senin kıza ilk günler selvi diyordum sonradan durdu demek ki :) Benim oğlumda 44cm doğdu 6.ayda 66 cmdi. Gecenlerde ölçtük eşimle hala 66cm :)
wavycim buldu dün şu testi çözünce bez kazamna şansın varmış :)
Bebeğiniz büyüyünce ne olacak?
Aynen bir boşlarsam ancak okuyabiliyorum akşamları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?