2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmem ki canim bir de saglik ocaginda olcsunler de yazarim buraya
ben 1,68 falanim da babamiz biraz uzun ona mi cektiler bilmem ki
hem bir anda boy atiyor bu sipalar sasirtabilir Talyam seni

bizim dr bi kere boyunu ölçmeyi unuttu, dedim boy? ölçtü, karta baktı- e Talya hiç uzamamış bu ay dedi
dedim mümkün değil, ben bile hissediyorum uzadığını- e tamam bir daha ölçelim dedi, 3 cm uzadığı çıktı.

85cmlerse azmanlıkları normal anacım, o bebeler herşeye de uzanır hatta sarılır sana be
Allah nazarlardan saklasın, eee anası iyi besliyor güzelim + bi de genetik oyhh

Vardı benim böyle memeler ortada bi fotğrafım Umay'ımla , onu kullanacaz demekki yeni bıdıkta

Hee ,böyle korkutma gözümüzü ,senin yüzünden yürüyecek ,konuşacak diye tırsmaya başladım lan :18::18::18:

kıss beni şu organik bebek bakımcıdan aradılar kazandığınız ürünleri bugün postaya veriyoruz adresi teyit edelim deiler 3 4 güne gelir dediler anammm bakalım ne gelecekkk

holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey kazanmışsın

büyük ihtimalle büyük boy (numune değil anlamında) şampuan ya da nemlendirici losyon gelir.
hayırlı olsun annem, çok beğeneceksin.
fotoları paylaş olur mu

yahu ben mi yanlis olctum acaba :44::44:
ama bodylerimiz 86 cm ondan eminim cunku digerlerinin alti kasiyor
bende çok şaşırdım canım maşallah ne uzunlar bizde anca 70 olmuşuzdur daha benmde gözme tıfl geldi ela

ben de coook istedim canim zaten benim herifte cocuk fobisi vardi bir tane dogursam kalirdim oyle
dedigin dogru uykusuzluk olmasa bir sekilde idare ediliyor daa
o yuzden diyorum hazir uykusuzluk cok koymazken yapin diyee

ice_daisy cim sagol canim sabah ben agladikca sipa kucagimda kakir kakir guluyordu guluyim mi agliyim hepten sasirttim zaten

holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey kazanmışsın

büyük ihtimalle büyük boy (numune değil anlamında) şampuan ya da nemlendirici losyon gelir.
hayırlı olsun annem, çok beğeneceksin.
fotoları paylaş olur mu

walla kazanmışım şaşırdım saol canım senin sayende bakalım ne gelecek gelsin paylaşırım fotoları görüşlerimide bildiririm

Kampanyalari kendi aranuzdami paylasiyonuz laaa. Bana gelince sansli 20. Kazanan bilmem nesi Kampanyasi olmuyo ama. Ben 20 yi nasil tutturcam

tabii olcerken durmuyorlarki dogru durust
hem halt etmis dr iyi demissin 3 cm i nasil gormez ayol
hee mutfakta falan yemek hazirlarken sariliyorlar zaten bacagima tobe is yapamiyorum
cumlemizin bebesi nazarlardan hem gozlerden uzak olsun insallahhh

walla ben de kendimi felaket tellali gibim hissetmeye basladim
korkma be guzelim kacinilmaz sondan zevk alalim barii (kendimi cok igrenc gordumm)
Hee ,böyle korkutma gözümüzü ,senin yüzünden yürüyecek ,konuşacak diye tırsmaya başladım lan :18::18::18:

dur beaa ben mi yanlis olctum acaba 86 cm body den eminim gerisi yalan diim o zaman sizi bilgilendiriyim haftayaa
Kiz bizimde dr da boy 69 cm cikti saglik ocaginda 72

Kuzum ne ciddiyeti ya halimi gorsen.hemidene bende avukatlik mi kaldi bildigin devlet memuruyum ben bide analik bindi ustune.
Smiley mimiley anlamam ben cep tel den acele girip cikiyom idare ediverin iste

25 Şubat - 03 Mart Haftası Kazananlar
1. Songül Torun İstanbul Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
2. Fehmiye Bektaş İstanbul Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
3. Aslı Konaklı Osmaniye Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
4. Leyla Baş Bursa Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi
5. Hatice Sultan Sofuoğlu Sakarya Hediyesi: 1 Paket Molfix Bebek Bezi

aramızda var mı?

yahu ben mi yanlis olctum acaba :44::44:
ama bodylerimiz 86 cm ondan eminim cunku digerlerinin alti kasiyor

valla duru57 cm dogdu suanda 72cm ben uzunuz diyordumdaa şaşırdım suanda

nerden ne kazanılıyor yahuuu

durun yahu daha 6276 .sayfadayım sonra birde gece neden konuşmuyorsunuz diyorsunuz ,
neden acaba ,

Kuzum ne ciddiyeti ya halimi gorsen.hemidene bende avukatlik mi kaldi bildigin devlet memuruyum ben bide analik bindi ustune.
Smiley mimiley anlamam ben cep tel den acele girip cikiyom idare ediverin iste
Tamam zaten senin mazeretin var , yazman bile mucize 2bebekle
O geçen haftanın ki değil mi şeker? BU haftanınkine bakcaz artık

Senin kıza ilk günler selvi diyordum sonradan durdu demek ki :) Benim oğlumda 44cm doğdu 6.ayda 66 cmdi. Gecenlerde ölçtük eşimle hala 66cm :)
wavycim buldu dün şu testi çözünce bez kazamna şansın varmış :)
Bebeğiniz büyüyünce ne olacak?

durun yahu daha 6276 .sayfadayım sonra birde gece neden konuşmuyorsunuz diyorsunuz ,
neden acaba ,

Aynen bir boşlarsam ancak okuyabiliyorum akşamları.

İkinci foto daha bize yakın ,hem de teknolojik , kk forum mu okuyor o kadın

walla kazanmışım şaşırdım saol canım senin sayende bakalım ne gelecek gelsin paylaşırım fotoları görüşlerimide bildiririm

nazlı hatçem, umumi paylaştım

Ben yokken paylaştın tabiiii

Hiçbirini tanimayirum ...

57 cm miiii
Karnına nasıl sığmış ki

neden acaba ,

Ben dün de yoktum sabah da işim çıktı biraz hiç bakamadım geçmişe , kafayı çarpıp geçmişinin bir kısmını hatırlamayan filim karakteri gibi hissediyom kendimi.

ben de okuyorum okuyorum cevap yazamiyorum Oysaki ne kadar da kalabalik su an topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…