2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olur mu kııızzz,karı milletiyiz ,merak ediyoz

Dün eve giderken uğradığım uyum markette Kandazlar diye bir tavuğa rastladım ,serbestçe geziniyodu kendisi
Hatun kişiler kuyruk olmuş bekliyolardı ,nedir mevzu diye bir bakındım ,bu tavuktan gelmiş,sadece belli günlerde gelicekmiş ,az sayıda oluyomuş...Neymiş dedim özelliği ; Adapazarı'nda kocaman bi çiftlikte üretiliyomuş ,ortalıkta gezinen tavuklarmış,80 günde kesilecek hale geliyomuş,kuru yolma yöntemiyle tüyerini koparıyolarmış...
Bayağı da rağbet vardı ,ufak bir piyasa araştırması yaptım ; bebekli anneler de vardı ,bundan veriyolarmış.
Ben duymamıştım ,duyan vardır mutlaka...Alıcam bundan sonra ben de ,fiyatı da uygundu ; kilosu 10 TL...

tıhhhh yok
olmasın diyom bi yandan olsun diyom bi yandan...

Olmasın kız ne güzel işte ,hem olduğum anda sütüm ciddi azalmıştı benim ,azalış o azalış hala çok az....
Hem de masraf ayol ; hem bebeğe prima hem kendine orkid

Kullanmadım ,bu konuda eski kafalıyım ben yaaa ,deterjansız temizlik mi olur :111::111::111:
Siz akademisyenler daha iyi bilirsiniz ama işte benim aklıma yatmıyo ; mikropartiküller ,yok mkaro temizleyiciler ,granüller ....... :44::44::44:

ben de alma taraftarı değilim de hani deneyimlerini paylaşmak isteyenler olur mu acaba diye söyledim

ben de alma taraftarı değilim de hani deneyimlerini paylaşmak isteyenler olur mu acaba diye söyledim

Pekiii , bu sitede hergün var mı böyle beleş olup da sadece kargo vererek sahip olacağımız zamazingolar ,takip edelim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…