Dün eve giderken uğradığım uyum markette Kandazlar diye bir tavuğa rastladım ,serbestçe geziniyodu kendisi
Hatun kişiler kuyruk olmuş bekliyolardı ,nedir mevzu diye bir bakındım ,bu tavuktan gelmiş,sadece belli günlerde gelicekmiş ,az sayıda oluyomuş...Neymiş dedim özelliği ; Adapazarı'nda kocaman bi çiftlikte üretiliyomuş ,ortalıkta gezinen tavuklarmış,80 günde kesilecek hale geliyomuş,kuru yolma yöntemiyle tüyerini koparıyolarmış...
Bayağı da rağbet vardı ,ufak bir piyasa araştırması yaptım ; bebekli anneler de vardı ,bundan veriyolarmış.
Ben duymamıştım ,duyan vardır mutlaka...Alıcam bundan sonra ben de ,fiyatı da uygundu ; kilosu 10 TL...
serbest tavuğun kendisi değilde yumurtalarını alıyorum ben floty baby die yumurtamız gerçekten çok lezzetli bir yumurta kalanı ben yediğim için biliyorum keske tavuğuda bulsam alsam
serbest tavuğun kendisi değilde yumurtalarını alıyorum ben floty baby die yumurtamız gerçekten çok lezzetli bir yumurta kalanı ben yediğim için biliyorum keske tavuğuda bulsam alsam
aslında deterjansız sayılmaz, 20% deterjan kullanın diyor.Kullanmadım ,bu konuda eski kafalıyım ben yaaa ,deterjansız temizlik mi olur :111::111::111:
Siz akademisyenler daha iyi bilirsiniz ama işte benim aklıma yatmıyo ; mikropartiküller ,yok mkaro temizleyiciler ,granüller ....... :44::44::44:
Herkes geçmişe takıldı didommmm...anam sizde iş yok baktım gittim kaşımı aldırdım geldim siz hala 1 sayfa ilerlemişsinz ne oldu yaa
Ben oglani uyuttum geldim simdi bende onunla uyusammi diyorum ama yatsam gicikligina kesin uyanir
Bende tavuk ve kırmızı et suyu koydum canım. BUzkalıplarında dondurup. İlk tarhanada denicem kısmetse bir parçasını ısladığım suya atarak.ben de köyden yumurta getirtiyorumoğluşa onun sarısını weriyorum. şimdi tawuk da söledim. haşlayıp, küçük parçalar halinde buzluğa atıyım diyorum. suyunu da buz kalıplarında dndorsam nasıl olurki acaba? bi de donmuş suyu nası kullanabilirim
belki duymayanlar vardır, şöyle bir site var:
PiniGO - Her Gün BEDAVA Ürün, En Ucuz Fiyat Garantili Fırsat Ürünü
burada günün ürünü bedava, sadece 3,90 kargo ödeyeceksiniz.
kaçırırsanız ertesi günü %70lere düşüyo.
neyse paylaşma amacım şu aslında,
bugün deterjan topu var bedava. bebeklerin çamaşırlarında kullanan var mı bunu? deterjansız ya da çok çok az deterjanla nasıl temizliyo?:44:
ben de köyden yumurta getirtiyorumoğluşa onun sarısını weriyorum. şimdi tawuk da söledim. haşlayıp, küçük parçalar halinde buzluğa atıyım diyorum. suyunu da buz kalıplarında dndorsam nasıl olurki acaba? bi de donmuş suyu nası kullanabilirim
aslında deterjansız sayılmaz, 20% deterjan kullanın diyor.
ben bi belgeselde seyretmiştim, aslında mekanik olarak çıkıyormuş kirler daha çok, yani makinenin kendisi deterjasız bile baya iyi temizleyebilirmiş. ben hiç denemedim ama ondan beri konsantre detarjanlarda bile denilenin yarısı kadar kullanıyorum, gayet de temiz oluyor. deterjan kokusu da olmuyor hiç çamaşırlarda, ben pek sevmem zaten deterjan, yumuşatıcı kokusu.
aslında deterjansız sayılmaz, 20% deterjan kullanın diyor.
ben bi belgeselde seyretmiştim, aslında mekanik olarak çıkıyormuş kirler daha çok, yani makinenin kendisi deterjasız bile baya iyi temizleyebilirmiş. ben hiç denemedim ama ondan beri konsantre detarjanlarda bile denilenin yarısı kadar kullanıyorum, gayet de temiz oluyor. deterjan kokusu da olmuyor hiç çamaşırlarda, ben pek sevmem zaten deterjan, yumuşatıcı kokusu.
ben basladım bıle hatta bugunde ılıklı kemık suyu yaptım attım buzluga. duru suyla corba yapamam.Ondan da var ama hiç almamıştım , bitsin yumurtamız ondan alayım ,madem test etmiş çıtırcanımızın anası
Ben artık tavuk suyu falan yedirmeye başlarım ufaktan , büyüğüz biz bayağı
bende o camasır kokmazsa bı daha yıkarım. aslında bebek kıyafetlerıne yumusatıcı kullanmayın dıye bişe okumustum ama napıyım oda benım takıntımaslında deterjansız sayılmaz, 20% deterjan kullanın diyor.
bu laz hatunlar ne alıngan çıktı yahu
ayşe bi de sen bana diodun dün
ben de köyden yumurta getirtiyorumoğluşa onun sarısını weriyorum. şimdi tawuk da söledim. haşlayıp, küçük parçalar halinde buzluğa atıyım diyorum. suyunu da buz kalıplarında dndorsam nasıl olurki acaba? bi de donmuş suyu nası kullanabilirim
eskılerınde cekmedıgı cıle kalmamıs "ey gidi eyy bizim zamanımızda prımamı vardı amerikan bezı vardı yıkar yıkar kullanırdık". sankı olsa kullanmıcaklardı.Bende özellikle bulaşıklarda kullandığımız o deterjanlara hayret ediyorum çeşit çeşit. Eskiden kille ve toprakla ovarlarmış tertemiz olurmuş
Kizlarrrr nasilsinizzz gunlerdir okuyamiyorum gecmis alnis basini gitmis 120 sayfaaa nasi okuyim siz verin haberleriiii bana ozet yapsanizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?