2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

serbest tavuğun kendisi değilde yumurtalarını alıyorum ben floty baby die yumurtamız gerçekten çok lezzetli bir yumurta kalanı ben yediğim için biliyorum keske tavuğuda bulsam alsam

Nooldu kız evde olunca sesin çıkmıyo ,Kolikcanım çok mu yoruyo seni

anam sizde iş yok baktım gittim kaşımı aldırdım geldim siz hala 1 sayfa ilerlemişsinz ne oldu yaa

serbest tavuğun kendisi değilde yumurtalarını alıyorum ben floty baby die yumurtamız gerçekten çok lezzetli bir yumurta kalanı ben yediğim için biliyorum keske tavuğuda bulsam alsam

ben de köyden yumurta getirtiyorumoğluşa onun sarısını weriyorum. şimdi tawuk da söledim. haşlayıp, küçük parçalar halinde buzluğa atıyım diyorum. suyunu da buz kalıplarında dndorsam nasıl olurki acaba? bi de donmuş suyu nası kullanabilirim

Ben oglani uyuttum geldim simdi bende onunla uyusammi diyorum ama yatsam gicikligina kesin uyanir

Ondan da var ama hiç almamıştım , bitsin yumurtamız ondan alayım ,madem test etmiş çıtırcanımızın anası

Ben artık tavuk suyu falan yedirmeye başlarım ufaktan , büyüğüz biz bayağı

Kizlarrrr nasilsinizzz gunlerdir okuyamiyorum gecmis alnis basini gitmis 120 sayfaaa nasi okuyim siz verin haberleriiii bana ozet yapsanizzz

aslında deterjansız sayılmaz, 20% deterjan kullanın diyor.
ben bi belgeselde seyretmiştim, aslında mekanik olarak çıkıyormuş kirler daha çok, yani makinenin kendisi deterjasız bile baya iyi temizleyebilirmiş. ben hiç denemedim ama ondan beri konsantre detarjanlarda bile denilenin yarısı kadar kullanıyorum, gayet de temiz oluyor. deterjan kokusu da olmuyor hiç çamaşırlarda, ben pek sevmem zaten deterjan, yumuşatıcı kokusu.

Bende tavuk ve kırmızı et suyu koydum canım. BUzkalıplarında dondurup. İlk tarhanada denicem kısmetse bir parçasını ısladığım suya atarak.

Kullananları okudum memnun olanlar var. Bir ara bende kullanmak istemiştim. Ne kadar gerçekçi yorumlardır bilmiyorum. Butur şeylerde fake yorumlar olabiliyor :)

PiniGO. Devrilmeyen Sihirli Kase Gyro Bowl 5,35 TL
şu güzelmiş :)

çorbasına katabilirsin 1-2 parça, ben yapmıştım sevdi

Ben de konsantre kullanıyorum , kokulu şeylerden uzak duruyorum mümkün olduğunca ben de ama bu topun da içinde ne var ki temizliyor /temizlik vaadediyor diye düşünmeden edemiyorum tabi.:44:

Bende özellikle bulaşıklarda kullandığımız o deterjanlara hayret ediyorum çeşit çeşit. Eskiden kille ve toprakla ovarlarmış tertemiz olurmuş

Ondan da var ama hiç almamıştım , bitsin yumurtamız ondan alayım ,madem test etmiş çıtırcanımızın anası

Ben artık tavuk suyu falan yedirmeye başlarım ufaktan , büyüğüz biz bayağı
ben basladım bıle hatta bugunde ılıklı kemık suyu yaptım attım buzluga. duru suyla corba yapamam.

bende o camasır kokmazsa bı daha yıkarım. aslında bebek kıyafetlerıne yumusatıcı kullanmayın dıye bişe okumustum ama napıyım oda benım takıntım

Ayyyy şu ikinci el ürünleri aklıma soktunuz valla benim zıpırların küçülenlerini hatta hiç giymediklerimizi koysammı.
Malum ücretsiz izindeyim biraz para geçer elime ne dersiniz kıslar becerebilirmiyim

Mesai biter ,iriss kaçar ...
Yavrulara iyi bakınnnn , kesintisiz uykulu bir gece geçirmenizi dilerimmmmm

süper walla keşke bulsam ben öyle yapıyorum cnm buz torbasına yada kabına koy at buzluğa kullanacağın zaman 1 kalıp çıkarıp at direk içine ben öyle yapıyorum

Bende özellikle bulaşıklarda kullandığımız o deterjanlara hayret ediyorum çeşit çeşit. Eskiden kille ve toprakla ovarlarmış tertemiz olurmuş
eskılerınde cekmedıgı cıle kalmamıs "ey gidi eyy bizim zamanımızda prımamı vardı amerikan bezı vardı yıkar yıkar kullanırdık". sankı olsa kullanmıcaklardı.

Kizlarrrr nasilsinizzz gunlerdir okuyamiyorum gecmis alnis basini gitmis 120 sayfaaa nasi okuyim siz verin haberleriiii bana ozet yapsanizzz

canımcım bende kafa mı var, hatırlayamıyorum pek ama aklımda kalanlar,
tatlışkom un bebeler henüz iyileşemedi, anneleri çok üzgün,
wavy bi 3lü yürüteç zamazingosu aldı herkes bi heveslendi sanırım çoğunluk alcak, bende beğendim ama abd ye gidersem diye almayacam 3 aylığına kullanmasa da olur,
wavy dün kampanyaları patlattı arka arkaya, katıldık hepimiz, bi dido geçti sınavdan, bi de bilinçli bi anne olduğumu düşünürdüm
sonraaa, elayshe kzına yemek yedirmeye çalışıyo, o da inatla yemiyo, annesi sabretcek bunun bi yolu yok malesef
iris dün çok meşguldü eğitimi varmış, bugün öleden sonra açıldı tam gaz
biz hafta sonu gezdik gezdik şimdi bebeler hasta olcak gibi, inşallah olmazlar, biri öksürüyo azcık biri de burnu tıkalı
ee başka neler vardı hatırlayamadım
hah
didem kızına aşı yaptırdı, neyse fazla ateş yapmadan atlattı miniş, kilo almamış gene çıtırcan
işte diyet listeleri, bebek yemek listeleri felan geziyo topikte
benim diyet saçma sapan oldu ama vazgeçmiyorum, 1 kilo verdim, devamını da getirecem
bilemiyorum daha neler vardı, ama arkadaşlar da biraz kopya versin ltf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…