Ben de konsantre kullanıyorum , kokulu şeylerden uzak duruyorum mümkün olduğunca ben de ama bu topun da içinde ne var ki temizliyor /temizlik vaadediyor diye düşünmeden edemiyorum tabi.:44:
Nooldu kız evde olunca sesin çıkmıyo ,Kolikcanım çok mu yoruyo seni
Sorma iriscim bu kiz otturdu beni iki gunde :111: anca okuyabiliyorum bi de uyudugunda iki satir yazabiliyorum. Muhabbetten uzak kaldim yav
Valla sabahtan beri ben de kendime aynisini diyorum bana da yaranilmiyo diyeaman bizde ewde olsak şikayet ederiz çalışsak şikayet ederiz şikayetimiz bitmio canm walla ama cumaları bende öyleyim fırsat bulup okuyorum ama cevap yazabilene aşk olsun
eskılerınde cekmedıgı cıle kalmamıs "ey gidi eyy bizim zamanımızda prımamı vardı amerikan bezı vardı yıkar yıkar kullanırdık". sankı olsa kullanmıcaklardı.
bana ayrılan süreninde sonuna geldim ben kaçdım kızlar öpüldünüz
Oğlum uyandı pc önünde artık mr bean izleyecek
Wavy canım ne oldu:44:
anaa mr bean var mi hala ??
canim noldu ??
Oğlum uyandı pc önünde artık mr bean izleyecek
Wavy canım ne oldu:44:
canim noldu ??
bu ırıss le dıdem resmen bızı mesai saatlerı içinde kullanıyo. etımızden sutumuzden bılgımızden sohbetımızden faydalanıyolar.. aksam eve gıttılermı bızı tanımıyolar ne gelen vaaarr ne gıden.
öyleeee aşağıdaki kullanıcılara bakıyordum, kimse konuşmuyo diye :106:
kızı uyuttum sohbete doyasım var...
Benim oğlan bayılıyor bean amcamıza
bu ırıss le dıdem resmen bızı mesai saatlerı içinde kullanıyo. etımızden sutumuzden bılgımızden sohbetımızden faydalanıyolar.. aksam eve gıttılermı bızı tanımıyolar ne gelen vaaarr ne gıden.
slmm kızlarrr nasılsınız ne var ne yok
ohh benımayy kiyamam sanaa
benimkiler de uyudu simdilik bakalim kac dk ka gidicek
ortalik bir sessiz kaldi
desene bizi buyuttu mr bean sira bebelerimizde
iyiyiz walla bebe uyuma aralarinda kaynatmaca
gidicanim nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?