2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de konsantre kullanıyorum , kokulu şeylerden uzak duruyorum mümkün olduğunca ben de ama bu topun da içinde ne var ki temizliyor /temizlik vaadediyor diye düşünmeden edemiyorum tabi.:44:

nasıl yapıyo bilemiyorum yüzey aktif vs vs bişiler diyo dikkat etmedim pek, hoş bu kafayla etsem de anlarmıydım şüpheli
kızılötesi enerji yayıyomuş nasıl oluyosa (sanırım böle diyodu, ben de yanlış hatırlıyo olabilirim:44:)

bu arada bende gecen kosla kurusada bıse olmaz demiştim. amavelakın koslanın extra hıjyen olanını almıstım lulecan ın beyaz kazagındakı lekeye doktum kurudu tabı pembe ız yapmıss dikkat diyorum

Sorma iriscim bu kiz otturdu beni iki gunde :111: anca okuyabiliyorum bi de uyudugunda iki satir yazabiliyorum. Muhabbetten uzak kaldim yav

aman bizde ewde olsak şikayet ederiz çalışsak şikayet ederiz şikayetimiz bitmio canm walla ama cumaları bende öyleyim fırsat bulup okuyorum ama cevap yazabilene aşk olsun

bıraz once sayfanın kenarında bişe yazıyodu kacırdım yaa su kk yıne gönderse okuyamadan bı yere bastım gıttı. onlıne sınız felan fılan. tuh bişe mi kazandıydım acaba

bu ırıss le dıdem resmen bızı mesai saatlerı içinde kullanıyo. etımızden sutumuzden bılgımızden sohbetımızden faydalanıyolar.. aksam eve gıttılermı bızı tanımıyolar ne gelen vaaarr ne gıden.

Oğlum uyandı pc önünde artık mr bean izleyecek
Wavy canım ne oldu:44:

öyleeee aşağıdaki kullanıcılara bakıyordum, kimse konuşmuyo diye :106:

sen de gündüz takılmıyorsun ki eskisi gibi

kızı uyuttum sohbete doyasım var...

ayy kiyamam sanaa
benimkiler de uyudu simdilik bakalim kac dk ka gidicek
ortalik bir sessiz kaldi
öyleeee aşağıdaki kullanıcılara bakıyordum, kimse konuşmuyo diye :106:

kızı uyuttum sohbete doyasım var...

desene bizi buyuttu mr bean sira bebelerimizde
Benim oğlan bayılıyor bean amcamıza

iyiyiz walla bebe uyuma aralarinda kaynatmaca
gidicanim nasil ?
slmm kızlarrr nasılsınız ne var ne yok

Didemin ogle tatili gibi ben ne zaman kizi uyutsam herkesin sesi solugu kesiliyor Bu canavarcan da uyanikken bisi yazilmiyo eee nasi olcak bu is??

ayy kiyamam sanaa
benimkiler de uyudu simdilik bakalim kac dk ka gidicek
ortalik bir sessiz kaldi

desene bizi buyuttu mr bean sira bebelerimizde

iyiyiz walla bebe uyuma aralarinda kaynatmaca
gidicanim nasil ?
ohh benım
gıdıcan uyandı teyzesı oyuncaklarıyla yanımda akıllı akıllı oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…