2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim gibi geriden geliceksiniz sekerler
simdi bir muhabbet baslar agzimin suyu akarr
sonra hooop benim sipalar uyaniverir hevesim kursagimda kalir
bir dahaki geliste de kimse kalmamis olur
Didemin ogle tatili gibi ben ne zaman kizi uyutsam herkesin sesi solugu kesiliyor Bu canavarcan da uyanikken bisi yazilmiyo eee nasi olcak bu is??

Bu arada yarin benim dogumgunum ama isten ayrilmam sebebiyle ekonomik onlem paketleri cercevesinde hediye ve kutlama yemegi yok dedik annem bize burakabilirsiniz diyince ( ki onun da dogumgunu) bari sinemaya gidelim aksam dedik ve ben aylaarr sonra sinemaya gidecegim icin cok heyecanliyim sizce hangi filme gitmeli??

masallah ona
benimkileri yanina getirsem surunseler akilli uslu oynamayi ogrenirler mi acep

cnmm benı gorsen oyle oyuncaklar koyuyorumkı onune dunya umrunda olmuyo akıllı akıllı kesfedıo getır cnm ahh ahh koskoca sıtede bı hataylı bulamadım zaten bız kızımla buralarda yalnz kaldık:2:

benim gibi geriden geliceksiniz sekerler
simdi bir muhabbet baslar agzimin suyu akarr
sonra hooop benim sipalar uyaniverir hevesim kursagimda kalir
bir dahaki geliste de kimse kalmamis olur
Ayyy evet iste iki gundur hep bunu yasiyorum artik geriden takip edicez napalim, zaten telefondan yazmasi da zor oluyor

ODTU canim sen isten mi ayrildi hayirlisi olsunn
biz gecen (1 -1,5 sene olmustur aradan sonra) cem yilmaza gittik cok guldum
cerenle celal de cok komikmis bir dahaki sefere de listemizde o var

amann masallah de guzelim
ben hatay mutfagi da cok severim biz gelelim sizee uyariyim ama benimkiler gidicani yoldan cikartabilirler
cnmm benı gorsen oyle oyuncaklar koyuyorumkı onune dunya umrunda olmuyo akıllı akıllı kesfedıo getır cnm ahh ahh koskoca sıtede bı hataylı bulamadım zaten bız kızımla buralarda yalnz kaldık:2:

evet ya telden yazmasi da gicik
Ayyy evet iste iki gundur hep bunu yasiyorum artik geriden takip edicez napalim, zaten telefondan yazmasi da zor oluyor

ohoo dort donerler uyutma tam bir samata oluyor o kadar donmeye
ah cnm sızınkılerde benım sıskocuga donmeyı ogretsınnnnnnn delı oldum ya bı yuvarlatamadım su kızı

cemm yılmazz bızde dun ızledık cok komıktı celal ıle cerenı kardesım cok ovdu ama henuz kısmet olmadı

Evet canim isten ayrildim iki gundur evdeyim. En kisa zamanda da bi ankara gezmesi planliyorum liste basinda da sen ve wavy varsiniz :)

Son düzenleme:

Happy birthday

cnm yarın gırersem tekrarda kutlarım ama gıremesemde sımdıden kutlayımm ıyı kı dogdun ne guzel kolıkcan dogurdun nıce mutlu yaslaraaa cocugun ve ailenle saglıklı guppguzelll gunler yasaa

cnm yarın gırersem tekrarda kutlarım ama gıremesemde sımdıden kutlayımm ıyı kı dogdun ne guzel kolıkcan dogurdun nıce mutlu yaslaraaa cocugun ve ailenle saglıklı guppguzelll gunler yasaa
Tesekkur ederim canim bu dogumgunum daha bir anlamli hakikaten kolikcanimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…