Didemin ogle tatili gibi ben ne zaman kizi uyutsam herkesin sesi solugu kesiliyorBu canavarcan da uyanikken bisi yazilmiyo eee nasi olcak bu is??
benim gibi geriden geliceksiniz sekerler
simdi bir muhabbet baslar agzimin suyu akarr
sonra hooop benim sipalar uyaniverir hevesim kursagimda kalir
bir dahaki geliste de kimse kalmamis olur
ohh benım
gıdıcan uyandı teyzesı oyuncaklarıyla yanımda akıllı akıllı oynuyor
Masallah gidicana akilli bidik. Bir araya gelelim de benim canavarcana da ogretsin akilli akilli oynamayiohh benım
gıdıcan uyandı teyzesı oyuncaklarıyla yanımda akıllı akıllı oynuyor
masallah ona
benimkileri yanina getirsem surunseler akilli uslu oynamayi ogrenirler mi acep
Ayyy evet iste iki gundur hep bunu yasiyorumbenim gibi geriden geliceksiniz sekerler
simdi bir muhabbet baslar agzimin suyu akarr
sonra hooop benim sipalar uyaniverir hevesim kursagimda kalir
bir dahaki geliste de kimse kalmamis olur
Masallah gidicana akilli bidik. Bir araya gelelim de benim canavarcana da ogretsin akilli akilli oynamayi
Bu arada yarin benim dogumgunum ama isten ayrilmam sebebiyle ekonomik onlem paketleri cercevesinde hediye ve kutlama yemegi yok dedik annem bize burakabilirsiniz diyince ( ki onun da dogumgunu) bari sinemaya gidelim aksam dedikve ben aylaarr sonra sinemaya gidecegim icin cok heyecanliyim sizce hangi filme gitmeli??
cnmm benı gorsen oyle oyuncaklar koyuyorumkı onune dunya umrunda olmuyo akıllı akıllı kesfedıogetır cnm ahh ahh koskoca sıtede bı hataylı bulamadım zaten bız kızımla buralarda yalnz kaldık :2:
Ayyy evet iste iki gundur hep bunu yasiyorumartik geriden takip edicez napalim, zaten telefondan yazmasi da zor oluyor
ah cnm sızınkılerde benım sıskocuga donmeyı ogretsınnnnnnn delı oldum ya bı yuvarlatamadım su kızı
Doner canim doner hic acele etme bu sefer de parkeden topluyosun daha zor. Gecen gun benimki parkeleri yaliyordu mmmm mmmm diyeah cnm sızınkılerde benım sıskocuga donmeyı ogretsınnnnnnn delı oldum ya bı yuvarlatamadım su kızı
ODTU canim sen isten mi ayrildi hayirlisi olsunn
biz gecen (1 -1,5 sene olmustur aradan sonra) cem yilmaza gittik cok guldum
cerenle celal de cok komikmis bir dahaki sefere de listemizde o var
Evet canim isten ayrildim iki gundur evdeyim. En kisa zamanda da bi ankara gezmesi planliyorum liste basinda da sen ve wavy varsiniz :)ODTU canim sen isten mi ayrildi hayirlisi olsunn
biz gecen (1 -1,5 sene olmustur aradan sonra) cem yilmaza gittik cok guldum
cerenle celal de cok komikmis bir dahaki sefere de listemizde o var
Doner canim doner hic acele etme bu sefer de parkeden topluyosun daha zor. Gecen gun benimki parkeleri yaliyordu mmmm mmmm diye
Bu arada yarin benim dogumgunum ama isten ayrilmam sebebiyle ekonomik onlem paketleri cercevesinde hediye ve kutlama yemegi yok dedik annem bize burakabilirsiniz diyince ( ki onun da dogumgunu) bari sinemaya gidelim aksam dedikve ben aylaarr sonra sinemaya gidecegim icin cok heyecanliyim sizce hangi filme gitmeli??
Doner canim doner hic acele etme bu sefer de parkeden topluyosun daha zor. Gecen gun benimki parkeleri yaliyordu mmmm mmmm diye
Tesekkur ederim canim bu dogumgunum daha bir anlamli hakikaten kolikcanimlacnm yarın gırersem tekrarda kutlarım ama gıremesemde sımdıden kutlayımm ıyı kı dogdun ne guzel kolıkcan dogurdunnıce mutlu yaslaraaa cocugun ve ailenle saglıklı guppguzelll gunler yasaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?