aynen bende suan uyutmaya calisiyorum. Ac diy yogurt yedi sut icti yok yok uyuyamiyo. Hic sallamadigim cocugu 2 3 gun salliyorum. Kizi kresten aldim istanbula gidcez. Oda evde olunca bu uyusa onunla ilgileniyorum zor oluyo girmek.öyleeee aşağıdaki kullanıcılara bakıyordum, kimse konuşmuyo diye :106:
sen de gündüz takılmıyorsun ki eskisi gibi
kızı uyuttum sohbete doyasım var...
o zaman ona viledacan diyelimDoner canim doner hic acele etme bu sefer de parkeden topluyosun daha zor. Gecen gun benimki parkeleri yaliyordu mmmm mmmm diye
bende çok şaşırdım canım maşallah ne uzunlarbizde anca 70 olmuşuzdur daha benmde gözme tıfl geldi ela
Ahah koptum vallaaynen bende suan uyutmaya calisiyorum. Ac diy yogurt yedi sut icti yok yok uyuyamiyo. Hic sallamadigim cocugu 2 3 gun salliyorum. Kizi kresten aldim istanbula gidcez. Oda evde olunca bu uyusa onunla ilgileniyorum zor oluyo girmek.
o zaman ona viledacan diyelim
Serefe guzelim de rezene kafa yapmaz anason icMutlu yillar sekerim iyiki dogdunserefine iciyorum rezeneyi
Evet canim isten ayrildim iki gundur evdeyim. En kisa zamanda da bi ankara gezmesi planliyorum liste basinda da sen ve wavy varsiniz :)
aynen bende suan uyutmaya calisiyorum. Ac diy yogurt yedi sut icti yok yok uyuyamiyo. Hic sallamadigim cocugu 2 3 gun salliyorum. Kizi kresten aldim istanbula gidcez. Oda evde olunca bu uyusa onunla ilgileniyorum zor oluyo girmek.
biz dost kalalim biri rize biri trabzon olmazzzz yurumez o kertiknisanda gel, napcan bu karda kışta
hoş sana ne salepler ne sıcak kucaklar açar ısıtırız da, olsun sen baharda gel
bu arada annenle aynı gün doğmak nasıl bi duygu?
salla tabi, varmış eskilerin bi bildiği.
ama dana gibi olcak bunlar, o zaman napcaz?
zaten dizlerim ağrıyo
istanbula mıııııııı, iriscan kıpırcanı alsın gelsin kertin şunları artık, çok yakışıyor gençler
biz dost kalalim biri rize biri trabzon olmazzzz yurumez o kertik" anasina bak kizini al " degil " kizini al ama anasina bulasma" yandi kipircanin kocasi yandi
walla kuluplerı bılmemde varsa öle bişe genetık araştırmaya alırlar onları ınsan ustu bişe dogurdu kadınboy konusunda 85-86 sanırım bir yanılma varistatistik olarak pek mümkün değil,ancak 1 yaş üstü çocuklar bu boyda olabilir. benim kızım da 70cm ve 9-12 ay yani 74-86 giyiyor. giysileri baz almak yanıltır bizi. bebeklerimizin boyu ayına göre ve kız bebeklerine göre gayet güzel hatta uzun. Arkadaşımızın ikizleri dr. kontrolünde ölçüldüğünde sanıyorum farklı bir sonuç çıkıcaktır. boşuna evham yapmayın kızlar. eğer de 86 cm iseler hemen istatiğe başvursun çünkü istatistik kırmış oluyorlar, basket kulupleri wala şimdiden talip olur bu bıdıklara
ortaya karısık buSerefe guzelim de rezene kafa yapmaz anason ic
dunde ben yapmışstım azıcıkda tavuk suyu ekledım 1 kase kadar yedı. bugunde tarhanamı yoksa yogurt corbasımı diye dusunurken ikisinide yapmış oldugumu farkettım. ama bu aksam menude yogurt corbası varbebeıme sebzeleı mercımek corbası yaptımm geldımm umarım severde ıcer ılk defa denıycemm
Selam millet
Canlar iyidir insallah cocuklar erkenden uyudu ama badim cok agriyor ya cok mizirdandilar bugun
bebeıme sebzeleı mercımek corbası yaptımm geldımm umarım severde ıcer ılk defa denıycemm
Bizim cikti dis de arkasi gelmedi bi turlu cildiriyolar bazen ne yapacagimi sasiriyorumıyıdır cnm cok sukur ayy hıc sorma o mızırdamaları yokmu bende uyuttum sımdı uzandım ole sızlere bakıyorum benım kızın bırı ust 2 dısı kabarmıs bakalım ne zaman gorunucek sızde nasıl?
umarım ıcmıstır cnm ugasıyosun o kadar bende bugun tavuk suyuna ırmık yıldız sekrıye koydum bıde terbıye yaptımm cok sukur yedıler ekmekte dogruyorum tabı doyurucu olmalı ben her yedıklerıne genelde İRMİK koyuyorum cok kibesleyıcıymıs
Bizim cikti dis de arkasi gelmedi bi turlu cildiriyolar bazen ne yapacagimi sasiriyorum
Tukeniyorum aksama kadar nasil mutlu edecem bunlari ben yapmadigim saklabanlik girmedigim kilik kalmiyor.
Cok saskinlar uyku aclik oyun arasinda yazik kafalari cok karisik
ıyıdır cnm cok sukur ayy hıc sorma o mızırdamaları yokmu bende uyuttum sımdı uzandım ole sızlere bakıyorum benım kızın bırı ust 2 dısı kabarmıs bakalım ne zaman gorunucek sızde nasıl?
umarım ıcmıstır cnm ugasıyosun o kadar bende bugun tavuk suyuna ırmık yıldız sekrıye koydum bıde terbıye yaptımm cok sukur yedıler ekmekte dogruyorum tabı doyurucu olmalı ben her yedıklerıne genelde İRMİK koyuyorum cok besleyıcıymıs
dunde ben yapmışstım azıcıkda tavuk suyu ekledım 1 kase kadar yedı. bugunde tarhanamı yoksa yogurt corbasımı diye dusunurken ikisinide yapmış oldugumu farkettım. ama bu aksam menude yogurt corbası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?