ben bılmıyodum dıs cıktıgını ıkısındemı cıktı kacar tene benımde en cok korktugum bu dıs ates ıshal yapmaz umarım yaa tek bakıyoruz Allah yardımcımız olsun valla ıkısı bagırınca bende hımm dıye bagırıyorum hemen susuyolar valla yoksa kafayı yerım bagırmasaam mecbur artık az cok ogrenıyor herseyıben hayırı da ogretmeye calısıyorum sen emzırıyomusun benım emzırme bıttı ama sutu az az sagıyorum ıkı 3 kasık oo da bu ay belkı yeter
cnm bende ırmık kullanıyorum evet cok besleyıcı ama ben corba yaptım sımdı benım yaramaz uyudu ...ne yapacam sımdı uyandırsam mı ..yarın versemde besın degerı olecek uff kafam karıstıı
Valla anneme uzuluyorum ben dogali kendi dogumgununu kutlayamadi. Sagolsun hep sen benim en guzel dogumgunu hediyemsin dernisanda gel, napcan bu karda kışta
hoş sana ne salepler ne sıcak kucaklar açar ısıtırız da, olsun sen baharda gel
bu arada annenle aynı gün doğmak nasıl bi duygu?
salla tabi, varmış eskilerin bi bildiği.
ama dana gibi olcak bunlar, o zaman napcaz?
zaten dizlerim ağrıyo
istanbula mıııııııı, iriscan kıpırcanı alsın gelsin kertin şunları artık, çok yakışıyor gençler
Bende oglana supurmeyi ogretirsem yirtariz. Biri supurur biri siler. Su ve elektrikten tasarruf ederiz
oohh afiyet olsun bidiga bence hic takma ertesi gun yedirmeyi. O kadar titizlenmeye gerek yok uyku da onemli.bebeıme sebzeleı mercımek corbası yaptımm geldımm umarım severde ıcer ılk defa denıycemm
Bizim cikti dis de arkasi gelmedi bi turlu cildiriyolar bazen ne yapacagimi sasiriyorum
Tukeniyorum aksama kadar nasil mutlu edecem bunlari ben yapmadigim saklabanlik girmedigim kilik kalmiyor.
Cok saskinlar uyku aclik oyun arasinda yazik kafalari cok karisik
ben bılmıyodum dıs cıktıgını ıkısındemı cıktı kacar tene benımde en cok korktugum bu dıs ates ıshal yapmaz umarım yaa tek bakıyoruz Allah yardımcımız olsun valla ıkısı bagırınca bende hımm dıye bagırıyorum hemen susuyolar valla yoksa kafayı yerım bagırmasaam mecbur artık az cok ogrenıyor herseyıben hayırı da ogretmeye calısıyorum sen emzırıyomusun benım emzırme bıttı ama sutu az az sagıyorum ıkı 3 kasık oo da bu ay belkı yeter
NasılErtesi güne kaldığında besin değeri ölüyor mu? Ben hep iki günlük veriyorum. Hoş onu da yemiyor ya. İki günlük periyodlarla bir gün yapıp ertesi gün döküyorum . Hergün yapıp döksem kafayı sıyırırım heralde .
Doktor bana sebze corbasini bi yaptigin gun bir de ertesi gun ver dedi icinde yesil sebze yoksa. Varsa tek gun icir. O yuzden yanlis bisey yapmiyosun bence. Bi d ben artana kirmizi biber tuz kimyon koyup kendimize corba haline getiriyorum cok da guzel oluyor ziyan olmuyor hemNasılErtesi güne kaldığında besin değeri ölüyor mu? Ben hep iki günlük veriyorum. Hoş onu da yemiyor ya. İki günlük periyodlarla bir gün yapıp ertesi gün döküyorum . Hergün yapıp döksem kafayı sıyırırım heralde .
Valla anneme uzuluyorum ben dogali kendi dogumgununu kutlayamadi. Sagolsun hep sen benim en guzel dogumgunu hediyemsin der
valla ne iyi olur devir ekonomi devri
oohh afiyet olsun bidiga bence hic takma ertesi gun yedirmeyi. O kadar titizlenmeye gerek yok uyku da onemli.
vah yavrularim ne buyuk dertleri varallah baska dert vermesin
yaa ben de arada sesimi yukseltiyordum da vicdan azabi cekiuodum neyse sizi de duyunca rahatadim gerci sen iki yavruya bir bakiyorsun sabrinin tasmasi normal
İyi bari ben de öyle biliyodum da ondan şaşırdım. Kendimize yapma da iyi fikirmiş. Ama ben çorbasına 7 tahıllı ekliyorum. Hiç benim damak zevkime göre değil bi garip tadı var. Anaaa acaba ondan mı yemiyor bizim kıkırcan:18:Doktor bana sebze corbasini bi yaptigin gun bir de ertesi gun ver dedi icinde yesil sebze yoksa. Varsa tek gun icir. O yuzden yanlis bisey yapmiyosun bence. Bi d ben artana kirmizi biber tuz kimyon koyup kendimize corba haline getiriyorum cok da guzel oluyor ziyan olmuyor hem
Valla anneme uzuluyorum ben dogali bendi dogumgununu kutlayamadi. Sagolsun hep sen benim en guzel dogumgunu hediyemsin der
valla ne iyi olur devir ekonomi devri
oohh afiyet olsun bidiga bence hic takma ertesi gun yedirmeyi. O kadar titizlenmeye gerek yok uyku da onemli.
vah yavrularim ne buyuk dertleri varallah baska dert vermesin
yaa ben de arada sesimi yukseltiyordum da vicdan azabi cekiuodum neyse sizi de duyunca rahatadim gerci sen iki yavruya bir bakiyorsun sabrinin tasmasi normal
Ben dıp. Boya rofle kas boyama. Hepsini yaptımkızlarr ben dogumdan berı hıc sacımı boyatmadım bı degısıklık yapmak ıstıyorum ama emzırıyorum ya bebege zarar verır mı .sız saclarınızı boyattınız mı:44:
Kör Topal devam ediyor 1,5 kg ve 2 kg arasında gidip geliyoruzTatlişkom diyet işini ne yaptın? İnşallah vermişsindir. Bana nazar deydi sanırım. Size yazdığımdan beri bir kilo bile veremedim.70 de takılıp kaldım. Vücut kendini korumaya aldı galiba Pazartesi başka yöntem deniycem.
kızlarr ben dogumdan berı hıc sacımı boyatmadım bı degısıklık yapmak ıstıyorum ama emzırıyorum ya bebege zarar verır mı .sız saclarınızı boyattınız mı:44:
Bu arada yarin benim dogumgunum ama isten ayrilmam sebebiyle ekonomik onlem paketleri cercevesinde hediye ve kutlama yemegi yok dedik annem bize burakabilirsiniz diyince ( ki onun da dogumgunu) bari sinemaya gidelim aksam dedikve ben aylaarr sonra sinemaya gidecegim icin cok heyecanliyim sizce hangi filme gitmeli??
kac yasinda ki lego alcaksin. Ama projeli var onlar guzelne filmi var vizyonda onu bile bilmiyorum ki canım:44: sen ne tür filmleri beğeniyosan ona gidin, bol bol eğlenin, benim yerime de mısır yiyin
aa oğluşumun da doğumgünü yarın. ben de ona sürpriz yapmak istiyorum. odasına balonlar doldurcam
bir de benim yaptığım pastaları beğenir ama onlar pek süslü olmuyo tabi, acaba dışardan mı alsam? onları sevmiyo hiçbi yardımcı olsanız
bi dee ne hediye alıyım sizce. lego istiyo ne zamandır, ama pek oynamadığı için babası almayalım boşver diyor. ama istiyor bence lego olmalı, sizce,
çok teşekkürler şimdiden
Ben bebek urunlerinden bicbisey koymuyorum corbaya ondan biz de yiyebiliyoruz ama seninkini bilemedim simdi :44:İyi bari ben de öyle biliyodum da ondan şaşırdım. Kendimize yapma da iyi fikirmiş. Ama ben çorbasına 7 tahıllı ekliyorum. Hiç benim damak zevkime göre değil bi garip tadı var. Anaaa acaba ondan mı yemiyor bizim kıkırcan:18:
Yaa benimki ne hayirdan anliyor ne bagirmaktan valla. Aglamaya tam gaz devam ediyor kafayi yiyecem yakindabende llk zamanlar senın gıbı vıcdan yapıyodum ama baska turlu olmuyo cok zor ıkısı bazen bı bagırıyor aglamak yok ama tek ılgı ıstıyolar ee butun gun oynayamam kıı hem daha ıyı bagırınca susup kendı oyunlarına donuyolar valla bazende eee yeter bee uyu artık senlemı butun gun oynasıcaz dıyorum hooop kafayı yastıga gomum uyuyooo
Tesekkur ederim canimNıce saglıklı mutlu bebısın ve aılenle huzurlu seneler dılerım...
msoe bu senin için:119::118:
Happy Birthday to you - Ata Demirer - YouTube
ben boyattım ama zararı olmaz diyemem , bilmiyorummm
ne filmi var vizyonda onu bile bilmiyorum ki canım:44: sen ne tür filmleri beğeniyosan ona gidin, bol bol eğlenin, benim yerime de mısır yiyin
aa oğluşumun da doğumgünü yarın. ben de ona sürpriz yapmak istiyorum. odasına balonlar doldurcam
bir de benim yaptığım pastaları beğenir ama onlar pek süslü olmuyo tabi, acaba dışardan mı alsam? onları sevmiyo hiçbi yardımcı olsanız
bi dee ne hediye alıyım sizce. lego istiyo ne zamandır, ama pek oynamadığı için babası almayalım boşver diyor. ama istiyor bence lego olmalı, sizce,
çok teşekkürler şimdiden
Canim beniiimmm cok tesekkur ederim misss koklu opucukler sanakuzum benmmmmm kutlayamadm gndüz doğum gnünü doğm gnün kutlu olsun iiki doğdun şekerm eşinle bebeğnle nce mutlu senelere tatlım seviorum seni:119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?