2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim birininki bariz cikti alttan iki oburunun bir cikti alttan.emziriyorum ama gece sadece .
Benimkinin biri yemek yerken surekli tabagi kasigi ellemeye calisiyor.eline ayrica kasik veriyorum ekmek veriyorum yok illa benimkini elleyecek bende kiziyorum hayir diye diye baya ogrettim

kızlarr ben dogumdan berı hıc sacımı boyatmadım bı degısıklık yapmak ıstıyorum ama emzırıyorum ya bebege zarar verır mı .sız saclarınızı boyattınız mı:44:

cnm bende ırmık kullanıyorum evet cok besleyıcı ama ben corba yaptım sımdı benım yaramaz uyudu ...ne yapacam sımdı uyandırsam mı ..yarın versemde besın degerı olecek uff kafam karıstıı

Nasıl Ertesi güne kaldığında besin değeri ölüyor mu? Ben hep iki günlük veriyorum. Hoş onu da yemiyor ya. İki günlük periyodlarla bir gün yapıp ertesi gün döküyorum. Hergün yapıp döksem kafayı sıyırırım heralde.

Valla anneme uzuluyorum ben dogali kendi dogumgununu kutlayamadi. Sagolsun hep sen benim en guzel dogumgunu hediyemsin der
Bende oglana supurmeyi ogretirsem yirtariz. Biri supurur biri siler. Su ve elektrikten tasarruf ederiz

valla ne iyi olur devir ekonomi devri

bebeıme sebzeleı mercımek corbası yaptımm geldımm umarım severde ıcer ılk defa denıycemm
oohh afiyet olsun bidiga bence hic takma ertesi gun yedirmeyi. O kadar titizlenmeye gerek yok uyku da onemli.

vah yavrularim ne buyuk dertleri var allah baska dert vermesin

yaa ben de arada sesimi yukseltiyordum da vicdan azabi cekiuodum neyse sizi de duyunca rahatadim gerci sen iki yavruya bir bakiyorsun sabrinin tasmasi normal

cnm bendekı kıtapcıkta ıkı saat gecmısse hazırlanan meyve sebzenın ustunde vermeyın yazıyor bende hep kucucuk yaptım durdum hep gunude verdım ama valla dokmucem yarın verecem

Tatlişkom diyet işini ne yaptın? İnşallah vermişsindir. Bana nazar deydi sanırım. Size yazdığımdan beri bir kilo bile veremedim.70 de takılıp kaldım. Vücut kendini korumaya aldı galibaPazartesi başka yöntem deniycem.

Doktor bana sebze corbasini bi yaptigin gun bir de ertesi gun ver dedi icinde yesil sebze yoksa. Varsa tek gun icir. O yuzden yanlis bisey yapmiyosun bence. Bi d ben artana kirmizi biber tuz kimyon koyup kendimize corba haline getiriyorum cok da guzel oluyor ziyan olmuyor hem

Aaaa ole deme teyzesi cok dertliler hele benimkinin biri pek evhamli.yemek yersem annem oynatirmi acaba yok yok bu beni zorla uyutur simdi ayy cisimde var altima ne zaman bakacaklar tuta tuta oldum annem altimi acsada yapsam ben en iyisi yapayim birazdan kakamda gelir of o dahz buyuk dert.uyumadan yapsam bari uykum bolunurmu acaba...cook dertliler....

İyi bari ben de öyle biliyodum da ondan şaşırdım. Kendimize yapma da iyi fikirmiş. Ama ben çorbasına 7 tahıllı ekliyorum. Hiç benim damak zevkime göre değil bi garip tadı var. Anaaa acaba ondan mı yemiyor bizim kıkırcan:18:

bende llk zamanlar senın gıbı vıcdan yapıyodum ama baska turlu olmuyo cok zor ıkısı bazen bı bagırıyor aglamak yok ama tek ılgı ıstıyolar ee butun gun oynayamam kıı hem daha ıyı bagırınca susup kendı oyunlarına donuyolar valla bazende eee yeter bee uyu artık senlemı butun gun oynasıcaz dıyorum hooop kafayı yastıga gomum uyuyooo

kızlarr ben dogumdan berı hıc sacımı boyatmadım bı degısıklık yapmak ıstıyorum ama emzırıyorum ya bebege zarar verır mı .sız saclarınızı boyattınız mı:44:
Ben dıp. Boya rofle kas boyama. Hepsini yaptım
Kör Topal devam ediyor 1,5 kg ve 2 kg arasında gidip geliyoruz

gün içinde işlerimin yoğunlugundan pek yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum bizim zombican artık emerken isiriyo bende alismasin diye kızıyorum hayir diyorum hemen dudaklarıni buzuyo gözleri yasariyo tam tiyatrocu bu bebislet valla

ne filmi var vizyonda onu bile bilmiyorum ki canım:44: sen ne tür filmleri beğeniyosan ona gidin, bol bol eğlenin, benim yerime de mısır yiyin

aa oğluşumun da doğumgünü yarın. ben de ona sürpriz yapmak istiyorum. odasına balonlar doldurcam
bir de benim yaptığım pastaları beğenir ama onlar pek süslü olmuyo tabi, acaba dışardan mı alsam? onları sevmiyo hiç bi yardımcı olsanız
bi dee ne hediye alıyım sizce. lego istiyo ne zamandır, ama pek oynamadığı için babası almayalım boşver diyor. ama istiyor bence lego olmalı, sizce,
çok teşekkürler şimdiden

kac yasinda ki lego alcaksin. Ama projeli var onlar guzel

Ben bebek urunlerinden bicbisey koymuyorum corbaya ondan biz de yiyebiliyoruz ama seninkini bilemedim simdi :44:
Yaa benimki ne hayirdan anliyor ne bagirmaktan valla. Aglamaya tam gaz devam ediyor kafayi yiyecem yakinda
Nıce saglıklı mutlu bebısın ve aılenle huzurlu seneler dılerım...
Tesekkur ederim canim
msoe bu senin için :119::118:

Happy Birthday to you - Ata Demirer - YouTube

ben boyattım ama zararı olmaz diyemem , bilmiyorummm

happy birthdaye ilginc bir yorum getirmis ama cok eglendim gece gece sagol aysrecim

Ayy canim benim demek senin buyuk yavruyla ayni gun dogmusuz onun da dogum gunu kutlu olsun nice nice guzel seneleri olsun insallah. Bence de kendisi ne istiyosa onu alin onu en cok o sevindirir

Son düzenleme:
kuzum benmmmmm kutlayamadm gndüz doğum gnünü doğm gnün kutlu olsun iiki doğdun şekerm eşinle bebeğnle nce mutlu senelere tatlım seviorum seni:119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…