2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Goktug ek gidaya gecti gecelu cok rahatsiz uykusuz aglak bise oldu. Gazli ikiniyo sIkIliyo pirtliyo bazen rahatliyo

Çok sağol canım, teşekkür ederiz teyzesi. bence de lego alalım

ay heyecen yapıp ben seninkini kutlamayı unutmuşum.

nice mutlu yıllara MSOE cim, bebeğinle, eşinle, ailenle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirin inşallah

Son düzenleme:
Goktug ek gidaya gecti gecelu cok rahatsiz uykusuz aglak bise oldu. Gazli ikiniyo sIkIliyo pirtliyo bazen rahatliyo

kıyamam oğluşaaa çokmu gelioki tatlışkom çok geliosa rahatsız ediodur belki bi kaç gün az az versen rahatlıcakmı bi gözlemlersin pırtlamasnı sevsnler yaa

kara saçlı kızımmmmmm

Eklentiler

• $DSC01849 (Medium).webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSC01853 (Medium).webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 26

geçmş olsun canım inş. biran önce geçer baya iyisiniz o zaman bakıcıyla güvenip göndermişsin

bizde size mucks yeyzesi napıosun tatlm iymsin bakim
napıım işte kuzey güney seyrediyim dedim, sonra buraya takıldım kaldım. forum takipteyim, çok komik konular var ya. allahım. tavsiye derim eğlenceli oluyo
kız uyandı canım
byes

iyiki doğdun MSOEEEE nice sağlıklı bebişinle nice mutlu yıllaraaaa anam sinema mı o neki

günaydın herkeseee ben çok hastayım ya dün hapşırma ile başlayıp burun akıntısıyla dewam etti sonrada boğazım indi bütün kemiklerim ağrıo hemen iaca başladım ama bizim çıtırcana bulaşmasın die dua ediuyorum

günaydın canm kıss olurmu mesai saatlerinde aksam ırsat buldukça takılıyorum ama anacım banyo yapmaya bile zor fırsat buluyorum kız özlüyo iş birikiyo yap yap bitmiooo anam totom yermi görüyor ki sizinle muabbet edeyim

günaydın canım, çok çok geçmiş olsun. işteyken en azından uzun bi süre ayrı kalıyorsunuz, akşam da 3-4 saat dikkat edersen inşallah birşey olmaz.

topikte birbirimize bulaştırıyoruz galiba

günaydın canım, çok çok geçmiş olsun. işteyken en azından uzun bi süre ayrı kalıyorsunuz, akşam da 3-4 saat dikkat edersen inşallah birşey olmaz.

topikte birbirimize bulaştırıyoruz galiba
çok saol canm walla ne kadar dikkat etsem de beni istiyor kucağımı istiyor yarın da ewdeyim aksi gibi ya inş bulaşmaz. anammm burdan virüsdemi gönderiliyor

gecenin finali bizde kötüydü... size bahsetmiştim bi saat var akşam o arada kemiriyo her yeri ve 2 gündür meyve yiyo diye.

neyse muzu hem can rendede üstüne de çatalla ezdim. ilk kaşıkta, öğkk "bütün" mide boşaldı.
pütür deseniz mercimek tanesi kadardır.
bu kızla benim işim var kızlar.

hem her yer battı, hem yeni yıkamıştım kokoşu üstü başı kat kat ıslandı. babada bi tripler..
vidan azabından ölüyorum çocuk aç kaldı midesindekini daha sindirememişti sütümü diye
hemen emzirdirdim su verdim ama doymuş mudur bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…