kac yasinda ki lego alcaksin. Ama projeli var onlar guzel
Ben bebek urunlerinden bicbisey koymuyorum corbaya ondan biz de yiyebiliyoruz ama seninkini bilemedim simdi :44:
Yaa benimki ne hayirdan anliyor ne bagirmaktan valla. Aglamaya tam gaz devam ediyor kafayi yiyecem yakinda
Tesekkur ederim canim
happy birthdaye ilginc bir yorum getirmis ama cok eglendim gece gece sagol aysrecim
Ayy canim benim demek senin buyuk yavruyla ayni gun dogmusuz onun da dogum gunu kutlu olsun nice nice guzel seneleri olsun insallah. Bence de kendisi ne istiyosa onu alin onu en cok o sevindirir
Goktug ek gidaya gecti gecelu cok rahatsiz uykusuz aglak bise oldu. Gazli ikiniyo sIkIliyo pirtliyo bazen rahatliyo
merabaaa, hastayım ve ewdeyim vee tam 3 gün raporluyum:) oğlumu bakıcı aldı ewine götürdü ben dinleniyim diye, ama haififten bir vicdan azabı duyuyorum oğlum ewden gitti diye, biran önce iyileşiyim de oğlumu almaya gidiyim. mastit oldum bu arada süt birikmesinden, okulda sağamadığım için sanırım
kara saçlı kızımmmmmm
hey maşallah yanakcanım benimmmm mucks sana
napıım işte kuzey güney seyrediyim dedim, sonra buraya takıldım kaldım. forum takipteyim, çok komik konular var ya. allahım. tavsiye derim eğlenceli oluyobizde size mucks yeyzesi napıosun tatlm iymsin bakim
kara saçlı kızımmmmmm
Bu arada yarin benim dogumgunum ama isten ayrilmam sebebiyle ekonomik onlem paketleri cercevesinde hediye ve kutlama yemegi yok dedik annem bize burakabilirsiniz diyince ( ki onun da dogumgunu) bari sinemaya gidelim aksam dedikve ben aylaarr sonra sinemaya gidecegim icin cok heyecanliyim sizce hangi filme gitmeli??
günaydın herkeseee ben çok hastayım ya dün hapşırma ile başlayıp burun akıntısıyla dewam etti sonrada boğazım indi bütün kemiklerim ağrıo hemen iaca başladım ama bizim çıtırcana bulaşmasın die dua ediuyorum
çok saol canm walla ne kadar dikkat etsem de beni istiyor kucağımı istiyor yarın da ewdeyim aksi gibi ya inş bulaşmaz. anammm burdan virüsdemi gönderiliyorgünaydın canım, çok çok geçmiş olsun. işteyken en azından uzun bi süre ayrı kalıyorsunuz, akşam da 3-4 saat dikkat edersen inşallah birşey olmaz.
topikte birbirimize bulaştırıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?