2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla pütürlü sewmiyor hanım efendi öylemi ay doymasa bütün gece ağardı canm doymusdur bence..

Ayyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden

Benim kizda sevmezdi hala sevmez ver aksama kadar corba icsin lokmayi cugnemeye useniyo yutamiyo deli eder beni

Günaydın bacılarrr

çok geçmiş olsun didemcim, kendine iyi bak. yarında evde sadece bebekle ilgilenirsin boşver ev işini. nasılsa topladıkça dağılıyo
kötü sayılmaz canım ya hasta diil bişi diil çok şükür. korktum ilk satırı okuyunca ne yalan söliyim. çocuk da aç kalmaz, acıkınca emer zaten gece. sanki "dur ben bi aç duruyum da görsün pütürlü vermek neymiş" dicek
Ayyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden
ahanda bu da iyiymiş
geri geri kaçması da çok hoşmuş
eline verseydin havlu kağıdı, al temizle bakıyım diye. küçükten alıştıralım bebeleri

Son düzenleme:
Kızlar dun aktardan esıme pekmez aldırdım dut bıtms oda uzum almıs neyse bı tadına bkıyım dedım yaa kokusu sankı ıckı gıbı vermedım bende kızlarıma kendım sut osun dıye sulandırıp ıctım sızce neden kokuyo ıckı gıbı?

Benim kizda sevmezdi hala sevmez ver aksama kadar corba icsin lokmayi cugnemeye useniyo yutamiyo deli eder beni

al işte korktuğum şey, cumartesi doktora sorcam bakalım ne dicek.

kusuşunu bi görseydin, gözüm korktu. bu 3. böyle oluşu...
işin garip tarafı gece hiç kalkmadı
kendime kızıyorum odtücanım ya, yemedikçe moralim bozuluyor. bi de alelacele yaptım dün püreyi tabi azıcık pütürlü de kaldı kaşığa fazla mı koyuyorum, yemedikçe çok mu ısrar ediyorum anlamıyorum

halamı canm peki tecrübeli anne olaraktan bir soru lülecana küçükken pütürlü gıda werdinmi yani geçmi başladn kızmı sewmedi

evet bu önemli :18:

walla bilemedim canm bizdede hem dut hem üzüm war dönüşümlü weriyorum ama kokmuyor bizimki

halamı canm peki tecrübeli anne olaraktan bir soru lülecana küçükken pütürlü gıda werdinmi yani geçmi başladn kızmı sewmedi
ben hepp puturlu verdirm blwnderdan gecirdim meyvede dahil cam rendeyi sizden duydum da aldim. Pilavi gec verdim korktum genzine kacar diye.

zaten bi ickiyi uzumden yapiyolardi sarapmiydii sampanyamiydii :26:

Kiz bu usengec hala simit yemez. Puturlu vermedim orasi yanlis olmus pure verdim. Ama hepsi oyle degil arkadasimda pure yapardi cocuk catir catir yiyo. Bizimki yemek meraklisi degil. Ac kaldimi nasil yiyo vslla. Ben asiya gidiyirum gorusurukk

walla bilemedim canm bizdede hem dut hem üzüm war dönüşümlü weriyorum ama kokmuyor bizimki
burada gecmıs olsun cnm benım kızlarda nezle bol bol sıcak ıc terlet kendını bende oyleydım gectı cook sukur versemmı acaba yaa
ben hepp puturlu verdirm blwnderdan gecirdim meyvede dahil cam rendeyi sizden duydum da aldim. Pilavi gec verdim korktum genzine kacar diye.

zaten bi ickiyi uzumden yapiyolardi sarapmiydii sampanyamiydii :26:

evet cnm ıkısınden bııde ama agır kokuyo yaa sankı ıckı mubarek gusel haberlerle gel ıns cnm

çok sasol canım işde terletemem terler isem üstümde soğur çünkü işdeyim canım bozuk falan olmasın werme bence ev yapımı bulabilsen süper olur biz köyde yapan bir teyzeden aLDIK

Kiz bu usengec hala simit yemez. Puturlu vermedim orasi yanlis olmus pure verdim. Ama hepsi oyle degil arkadasimda pure yapardi cocuk catir catir yiyo. Bizimki yemek meraklisi degil. Ac kaldimi nasil yiyo vslla. Ben asiya gidiyirum gorusurukk

aman o yaşamak için yüyenlerden desene hadi bakalım ii geçsin aşınız ateşsiz

Selam hatunlar ,
iyisinizdir inşallah ,yavrularım canlarım afiyettedir inşallah
Bakayım ben gittikten sonra neler olmuş

üzülme tatlım ya hepmizin başına gelio napalm bizim kızlar zorlucak bizi doymuştur o merak etme senbabada nie tripler var

didem geçmiş olsun canım çok üzüldm grip olunca insanın tırnağı bile ağrıo anlıorum bulaşmaz inşallah eve gdene kadar iyileş ıhlamur falan içde boğazını yumuşatsın

üzülme tatlım ya hepmizin başına gelio napalm bizim kızlar zorlucak bizi doymuştur o merak etme senbabada nie tripler var

babaya sinir oluyorum, irisin tabiriyle herbokolog

bi de akşam bana bişiler oluyo, gündüz çok sakinim kızla da çok huzurluyuz ama pilim mi bitiyo müfettişin yanında mı geriliyorum bilmem acaip oluyorum
akşam sinir küpü uyudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…