gecenin finali bizde kötüydü... size bahsetmiştim bi saat var akşam o arada kemiriyo her yeri ve 2 gündür meyve yiyo diye.
neyse muzu hem can rendede üstüne de çatalla ezdim. ilk kaşıkta, öğkk"bütün" mide boşaldı.
pütür deseniz mercimek tanesi kadardır.
bu kızla benim işim var kızlar.
hem her yer battı, hem yeni yıkamıştım kokoşu üstü başı kat kat ıslandı. babada bi tripler..
vidan azabından ölüyorum çocuk aç kaldı midesindekini daha sindirememişti sütümü diye
hemen emzirdirdim su verdim ama doymuş mudur bilmem...
Ayyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerdengecenin finali bizde kötüydü... size bahsetmiştim bi saat var akşam o arada kemiriyo her yeri ve 2 gündür meyve yiyo diye.
neyse muzu hem can rendede üstüne de çatalla ezdim. ilk kaşıkta, öğkk"bütün" mide boşaldı.
hem her yer battı, hem yeni yıkamıştım kokoşu üstü başı kat kat ıslandı. babada bi tripler..
vidan azabından ölüyorum çocuk aç kaldı midesindekini daha sindirememişti sütümü diye
çok geçmiş olsun didemcim, kendine iyi bak. yarında evde sadece bebekle ilgilenirsin boşver ev işini. nasılsa topladıkça dağılıyogünaydın herkeseee ben çok hastayım ya dün hapşırma ile başlayıp burun akıntısıyla dewam etti sonrada boğazım indi bütün kemiklerim ağrıo hemen iaca başladım ama bizim çıtırcana bulaşmasın die dua ediuyorum
kötü sayılmaz canım ya hasta diil bişi diil çok şükür. korktum ilk satırı okuyunca ne yalan söliyim. çocuk da aç kalmaz, acıkınca emer zaten gece. sanki "dur ben bi aç duruyum da görsün pütürlü vermek neymiş" dicekgecenin finali bizde kötüydü... size bahsetmiştim bi saat var akşam o arada kemiriyo her yeri ve 2 gündür meyve yiyo diye.
ahanda bu da iyiymişAyyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden
Benim kizda sevmezdi hala sevmez ver aksama kadar corba icsin lokmayi cugnemeye useniyo yutamiyo deli eder beni
Benim kizda sevmezdi hala sevmez ver aksama kadar corba icsin lokmayi cugnemeye useniyo yutamiyo deli eder beni
kötü sayılmaz canım ya hasta diil bişi diil çok şükür. korktum ilk satırı okuyunca ne yalan söliyim. çocuk da aç kalmaz, acıkınca emer zaten gece. sanki "dur ben bi aç duruyum da görsün pütürlü vermek neymiş" dicek
halamı canm peki tecrübeli anne olaraktan bir soru lülecana küçükken pütürlü gıda werdinmi yani geçmi başladn kızmı sewmedi
Kızlar dun aktardan esıme pekmez aldırdım dut bıtms oda uzum almıs neyse bı tadına bkıyım dedım yaa kokusu sankı ıckı gıbı vermedım bende kızlarıma kendım sut osun dıye sulandırıp ıctım sızce neden kokuyo ıckı gıbı?
ben hepp puturlu verdirm blwnderdan gecirdim meyvede dahil cam rendeyi sizden duydum da aldim. Pilavi gec verdim korktum genzine kacar diye.halamı canm peki tecrübeli anne olaraktan bir soru lülecana küçükken pütürlü gıda werdinmi yani geçmi başladn kızmı sewmedi
zaten bi ickiyi uzumden yapiyolardi sarapmiydii sampanyamiydii :26:Kızlar dun aktardan esıme pekmez aldırdım dut bıtms oda uzum almıs neyse bı tadına bkıyım dedım yaa kokusu sankı ıckı gıbı vermedım bende kızlarıma kendım sut osun dıye sulandırıp ıctım sızce neden kokuyo ıckı gıbı?
burada gecmıs olsun cnm benım kızlarda nezle bol bol sıcak ıc terlet kendını bende oyleydım gectı cook sukur versemmı acaba yaawalla bilemedim canm bizdede hem dut hem üzüm war dönüşümlü weriyorum ama kokmuyor bizimki
ben hepp puturlu verdirm blwnderdan gecirdim meyvede dahil cam rendeyi sizden duydum da aldim. Pilavi gec verdim korktum genzine kacar diye.
zaten bi ickiyi uzumden yapiyolardi sarapmiydii sampanyamiydii :26:
burada gecmıs olsun cnm benım kızlarda nezle bol bol sıcak ıc terlet kendını bende oyleydım gectı cook sukur versemmı acaba yaa
evet cnm ıkısınden bııde ama agır kokuyo yaa sankı ıckı mubarek gusel haberlerle gel ıns cnm
Kiz bu usengec hala simit yemez. Puturlu vermedim orasi yanlis olmus pure verdim. Ama hepsi oyle degil arkadasimda pure yapardi cocuk catir catir yiyo. Bizimki yemek meraklisi degil. Ac kaldimi nasil yiyo vslla. Ben asiya gidiyirum gorusurukk
Selam hatunlar ,
iyisinizdir inşallah ,yavrularım canlarım afiyettedir inşallah
Bakayım ben gittikten sonra neler olmuş
gecenin finali bizde kötüydü... size bahsetmiştim bi saat var akşam o arada kemiriyo her yeri ve 2 gündür meyve yiyo diye.
üzülme tatlım ya hepmizin başına gelio napalm bizim kızlar zorlucak bizi doymuştur o merak etme senbabada nie tripler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?