didem geçmiş olsun canım çok üzüldm grip olunca insanın tırnağı bile ağrıo anlıorum bulaşmaz inşallah eve gdene kadar iyileş ıhlamur falan içde boğazını yumuşatsın
babaya sinir oluyorum, irisin tabiriyle herbokolog
bi de akşam bana bişiler oluyo, gündüz çok sakinim kızla da çok huzurluyuz ama pilim mi bitiyo müfettişin yanında mı geriliyorum bilmem acaip oluyorum
akşam sinir küpü uyudum...
didom gecmis olsun biran once iyiles insallah
MSOE cim dogum gunun kutlu olsun esinle bebisinle butun sevdiklerinle nice mutlu yillar olsun
wavy cim olur arada oyle canini sikma doymustur kokoscan esin de niye tafra yapiyor ki sanki o mu temizliyor
tatliskom bebisler nasil oldu
çok saol canm aminn sen ne yapıosunn
al işte korktuğum şey, cumartesi doktora sorcam bakalım ne dicek.
kusuşunu bi görseydin, gözüm korktu. bu 3. böyle oluşu...
işin garip tarafı gece hiç kalkmadı
kendime kızıyorum odtücanım ya, yemedikçe moralim bozuluyor. bi de alelacele yaptım dün püreyi tabi azıcık pütürlü de kaldıkaşığa fazla mı koyuyorum, yemedikçe çok mu ısrar ediyorum anlamıyorum
evet bu önemli :18:
canım o pekmez alkollenmeye başlamış. ya eşine söyle iade etsin, ya da uğraşırım diyosan onu kaynat yarım saat kadar ve serin bir yerde tut. sıcakta durunca alkole dönüşmeye başlıyo. bebelere de verme bu haliyle kendin de içme alkol süte de geçer.Kızlar dun aktardan esıme pekmez aldırdım dut bıtms oda uzum almıs neyse bı tadına bkıyım dedım yaa kokusu sankı ıckı gıbı vermedım bende kızlarıma kendım sut osun dıye sulandırıp ıctım sızce neden kokuyo ıckı gıbı?
napiyim canim sensorcanlar onde ben arkada aman onu cekmeyin aman buraya girmeyin diye kosturuyoruzcitircanim nasil kv den geldi mi bu hafta bakmaya ?
bu ırıss le dıdem resmen bızı mesai saatlerı içinde kullanıyo. etımızden sutumuzden bılgımızden sohbetımızden faydalanıyolar.. aksam eve gıttılermı bızı tanımıyolar ne gelen vaaarr ne gıden.
Ben de az önce onu dediydim kız ,tembeliz bizDidemin ogle tatili gibi ben ne zaman kizi uyutsam herkesin sesi solugu kesiliyorBu canavarcan da uyanikken bisi yazilmiyo eee nasi olcak bu is??
Evet canim isten ayrildim iki gundur evdeyim. En kisa zamanda da bi ankara gezmesi planliyorum liste basinda da sen ve wavy varsiniz :)
aynen bende suan uyutmaya calisiyorum. Ac diy yogurt yedi sut icti yok yok uyuyamiyo. Hic sallamadigim cocugu 2 3 gun salliyorum. Kizi kresten aldim istanbula gidcez. Oda evde olunca bu uyusa onunla ilgileniyorum zor oluyo girmek.
o zaman ona viledacan diyelim
Heyt beeee , imajıma bak hele ; kötü kaynanabiz dost kalalim biri rize biri trabzon olmazzzz yurumez o kertik" anasina bak kizini al " degil " kizini al ama anasina bulasma" yandi kipircanin kocasi yandi
ne filmi var vizyonda onu bile bilmiyorum ki canım:44: sen ne tür filmleri beğeniyosan ona gidin, bol bol eğlenin, benim yerime de mısır yiyin
aa oğluşumun da doğumgünü yarın. ben de ona sürpriz yapmak istiyorum. odasına balonlar doldurcam
bir de benim yaptığım pastaları beğenir ama onlar pek süslü olmuyo tabi, acaba dışardan mı alsam? onları sevmiyo hiçbi yardımcı olsanız
bi dee ne hediye alıyım sizce. lego istiyo ne zamandır, ama pek oynamadığı için babası almayalım boşver diyor. ama istiyor bence lego olmalı, sizce,
çok teşekkürler şimdiden
Biz ek gıdaya başlayınca gaz ilacına da başladık ,dene istersen iyi geliyo ...Diş huysuzluğuna kadar kesintisiz uyuyodu kıprıcanım , ben kaldırıp emziriyodum hatta sütüm hepten kesilmesin diye...Goktug ek gidaya gecti gecelu cok rahatsiz uykusuz aglak bise oldu. Gazli ikiniyo sIkIliyo pirtliyo bazen rahatliyo
kara saçlı kızımmmmmm
Geçmiş olsun didommmmmgünaydın herkeseee ben çok hastayım ya dün hapşırma ile başlayıp burun akıntısıyla dewam etti sonrada boğazım indi bütün kemiklerim ağrıo hemen iaca başladım ama bizim çıtırcana bulaşmasın die dua ediuyorum
gecenin finali bizde kötüydü... size bahsetmiştim bi saat var akşam o arada kemiriyo her yeri ve 2 gündür meyve yiyo diye.
neyse muzu hem can rendede üstüne de çatalla ezdim. ilk kaşıkta, öğkk"bütün" mide boşaldı.
pütür deseniz mercimek tanesi kadardır.
bu kızla benim işim var kızlar.
hem her yer battı, hem yeni yıkamıştım kokoşu üstü başı kat kat ıslandı. babada bi tripler..
vidan azabından ölüyorum çocuk aç kaldı midesindekini daha sindirememişti sütümü diye
hemen emzirdirdim su verdim ama doymuş mudur bilmem...
BekliyokkkkkkEv ahalisini yediriyim buraya damliyim ok
Bizim kıpırcan da altı pisken hayatta bişey yemez içmez uyumaz ciyaklar hemen ,annnem de ona " tirindaz" diyo , bizim oralarda öyle deniyomuş ,temiz titiz bebeklere...Senin kolikcan da tirindaz heraldeAyyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden
Üzüm daha ekşi bi meyve de ondan canım ,duttan daha farrklı olur tadı...Kızlar dun aktardan esıme pekmez aldırdım dut bıtms oda uzum almıs neyse bı tadına bkıyım dedım yaa kokusu sankı ıckı gıbı vermedım bende kızlarıma kendım sut osun dıye sulandırıp ıctım sızce neden kokuyo ıckı gıbı?
ben hepp puturlu verdirm blwnderdan gecirdim meyvede dahil cam rendeyi sizden duydum da aldim. Pilavi gec verdim korktum genzine kacar diye.
zaten bi ickiyi uzumden yapiyolardi sarapmiydii sampanyamiydii :26:
Burdayım anam , bi arkadaş şantiyede sorun yaşamış da onu dinliyodum sabah sabahnerdesin kzı merak ettim seni
babaya sinir oluyorum, irisin tabiriyle herbokolog
bi de akşam bana bişiler oluyo, gündüz çok sakinim kızla da çok huzurluyuz ama pilim mi bitiyo müfettişin yanında mı geriliyorum bilmem acaip oluyorum
akşam sinir küpü uyudum...
günaydın herkeseee ben çok hastayım ya dün hapşırma ile başlayıp burun akıntısıyla dewam etti sonrada boğazım indi bütün kemiklerim ağrıo hemen iaca başladım ama bizim çıtırcana bulaşmasın die dua ediuyorum
kara saçlı kızımmmmmm
Kızlarr bızım kahvaltı zamanımızzz bunlar sızler neler verıyosunuz Eki Görüntüle 650259
odtücanım şimdi ben şöyle yapıyorum, 1 kere veriyorum bişilerle oyalanıyosa görmüyo bazen. belki yer diye 1 daha deniyorum, ağzına yaklaştırınca istemiyosa kafasını çeviriyor. ben de bırakıyorum. benim oğlan -ilk aşkım olur kendisi- hep böyle annem verdi verdi, peşinden gezdi nolur ye oğlum hadi ye oğlum diye diye. inanırmısın dün akşam hala peşinde geziyodum yesin diye. hasta diye dün dolandım, normalde iyi yemezsen yeme diyorum, ama bende artık sıkıldım, bir de gezmeyince de trip yapıyo bi saat ikna edemiyosun nazını almadan. öyle alıştı çünkü. illa gezicen peşinde, illa 5 kere çağırcan.
bu sefer istemiyorum öyle olmasını, çevirince kafayı bırakıyorum. acıkınca emer, ya da yer nasıl olsa.
anca kendimizi üzüyoruz böyle valla, ana yüreği işte
ayy walla sen yürüteçe koydukça imreniyorum neyine imreniyosun diycendebiraz büyüsede koysam.. bu hafta bugün bakıyor ilk defa aradım şimdi iyimiş uyumuş kv de çok çok makbule geçdi walla ütü yapıomuş eşimin gömlekleri wardı birsürrüüüü ne ütülersde o kar
Kızlarr bızım kahvaltı zamanımızzz bunlar sızler neler verıyosunuz Eki Görüntüle 650259
Hiç gezmeyin peşinden , benim yeğenim de öyle ; annesi geznip durur ,hiç masada yedirmez ama bir saat falan sürer bir tabak yemek ama abimle olunca ;koyar tabağı masaya hiç ilgilenmez,20 dakika sonra kaldırıcam der yese de yemese de kaldırır tabağı , yeğenim de paşa paşa yer...Büyük konuşmayayım yalamak zorunda kalırım ama ,hiç de peşinden koşamam ,bebek değil ki ,kocaman çocuk yani...
Ooooo didom ,işe yarıyomuş kv baksana ,ütülesin işi ne
Zeytin ezmesi mi o siyah olan , ben de yumurtanın dışındakileri anlamadım , lor peyniri mi acep soldaki :44:
bende merak ettiydim ben dert babasımıyım ne yapim şantiyede sorun warsa diyeydin
ayy walla sen yürüteçe koydukça imreniyorum neyine imreniyosun diycendebiraz büyüsede koysam.. bu hafta bugün bakıyor ilk defa aradım şimdi iyimiş uyumuş kv de çok çok makbule geçdi walla ütü yapıomuş eşimin gömlekleri wardı birsürrüüüü ne ütülersde o kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?