2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didem geçmiş olsun canım çok üzüldm grip olunca insanın tırnağı bile ağrıo anlıorum bulaşmaz inşallah eve gdene kadar iyileş ıhlamur falan içde boğazını yumuşatsın

çok saol canım içmem mi içiyorum saat 10.30 şu saate kadar 3 tane ilaç 6 tane ıhlamur içdim

kıyamam ya babanız sinir edio heralde kız rahatla canım be boşver nie snir ediosun kendni takma bişeyi sinirle uyumakta çok kötü oluo ha bilirm sinr olunca kokoşumu sev geçeeeer

didom gecmis olsun biran once iyiles insallah
MSOE cim dogum gunun kutlu olsun esinle bebisinle butun sevdiklerinle nice mutlu yillar olsun
wavy cim olur arada oyle canini sikma doymustur kokoscan esin de niye tafra yapiyor ki sanki o mu temizliyor
tatliskom bebisler nasil oldu

çok saol canm aminn sen ne yapıosunn

odtücanım şimdi ben şöyle yapıyorum, 1 kere veriyorum bişilerle oyalanıyosa görmüyo bazen. belki yer diye 1 daha deniyorum, ağzına yaklaştırınca istemiyosa kafasını çeviriyor. ben de bırakıyorum. benim oğlan -ilk aşkım olur kendisi- hep böyle annem verdi verdi, peşinden gezdi nolur ye oğlum hadi ye oğlum diye diye. inanırmısın dün akşam hala peşinde geziyodum yesin diye. hasta diye dün dolandım, normalde iyi yemezsen yeme diyorum, ama bende artık sıkıldım, bir de gezmeyince de trip yapıyo bi saat ikna edemiyosun nazını almadan. öyle alıştı çünkü. illa gezicen peşinde, illa 5 kere çağırcan.
bu sefer istemiyorum öyle olmasını, çevirince kafayı bırakıyorum. acıkınca emer, ya da yer nasıl olsa.
anca kendimizi üzüyoruz böyle valla, ana yüreği işte

canım o pekmez alkollenmeye başlamış. ya eşine söyle iade etsin, ya da uğraşırım diyosan onu kaynat yarım saat kadar ve serin bir yerde tut. sıcakta durunca alkole dönüşmeye başlıyo. bebelere de verme bu haliyle kendin de içme alkol süte de geçer.
kaynatırsan alkolü uçar merak etme.

napiyim canim sensorcanlar onde ben arkada aman onu cekmeyin aman buraya girmeyin diye kosturuyoruz citircanim nasil kv den geldi mi bu hafta bakmaya ?

ayy walla sen yürüteçe koydukça imreniyorum neyine imreniyosun diycende biraz büyüsede koysam.. bu hafta bugün bakıyor ilk defa aradım şimdi iyimiş uyumuş kv de çok çok makbule geçdi walla ütü yapıomuş eşimin gömlekleri wardı birsürrüüüü ne ütülersde o kar

Anaaa öyle deme tatlişkommmmm , eve gidiyom bikaç saat anca geçiriyom kıpırcanımla , giremiyom pcye...Bi de ben becerikli değilim ki sizin kadar ,hem evişi hem bebek hem kk , ı-ııııı mümkün değillll :18:

Didemin ogle tatili gibi ben ne zaman kizi uyutsam herkesin sesi solugu kesiliyor Bu canavarcan da uyanikken bisi yazilmiyo eee nasi olcak bu is??
Ben de az önce onu dediydim kız ,tembeliz biz

Evet canim isten ayrildim iki gundur evdeyim. En kisa zamanda da bi ankara gezmesi planliyorum liste basinda da sen ve wavy varsiniz :)

Daha biz burda buluşamadık ,nere gidiyon

Ne zaman ,nereye geliyon ,gel gellllllllllllllllllllllllllllll

biz dost kalalim biri rize biri trabzon olmazzzz yurumez o kertik" anasina bak kizini al " degil " kizini al ama anasina bulasma" yandi kipircanin kocasi yandi
Heyt beeee , imajıma bak hele ; kötü kaynana

Mutlu mutlu yıllara ,oğluşun doğum günü kutlu olsunnnnnnnnn , upuzun yıllarınız geçsin , akıllı ,sevimli bi gelinin olsunnnnnn :119::119::119:

Goktug ek gidaya gecti gecelu cok rahatsiz uykusuz aglak bise oldu. Gazli ikiniyo sIkIliyo pirtliyo bazen rahatliyo
Biz ek gıdaya başlayınca gaz ilacına da başladık ,dene istersen iyi geliyo ...Diş huysuzluğuna kadar kesintisiz uyuyodu kıprıcanım , ben kaldırıp emziriyodum hatta sütüm hepten kesilmesin diye...

kara saçlı kızımmmmmm

Kara böcüğümmmm ,yanakcanımmm ,karamelimmmm ,yerimmmmmmmmm ,yalarımmmmm

Geçmiş olsun didommmmm

Doymasaydı uyumazdı wavy'mmmm ...
İnşallah pütürlü yeme problemi olmaz , yeni geçiyosunuz katı gıdaya alışır yavaştan canım merak etme....

Ev ahalisini yediriyim buraya damliyim ok
Bekliyokkkkkk

Ayyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden
Bizim kıpırcan da altı pisken hayatta bişey yemez içmez uyumaz ciyaklar hemen ,annnem de ona " tirindaz" diyo , bizim oralarda öyle deniyomuş ,temiz titiz bebeklere...Senin kolikcan da tirindaz heralde

Üzüm daha ekşi bi meyve de ondan canım ,duttan daha farrklı olur tadı...

ben hepp puturlu verdirm blwnderdan gecirdim meyvede dahil cam rendeyi sizden duydum da aldim. Pilavi gec verdim korktum genzine kacar diye.

zaten bi ickiyi uzumden yapiyolardi sarapmiydii sampanyamiydii :26:

Şarap kız şarap ,hatırlatmasan iyiydi

nerdesin kzı merak ettim seni
Burdayım anam , bi arkadaş şantiyede sorun yaşamış da onu dinliyodum sabah sabah

Yaa bırak herife sinirlenme ,ben en son sıyırdığında dedim ki " bak Adliyenin önünden geçiyom her sabah ,bi dilekçeye bakar bu işin çözümü , canımı sıkma ,uğraşamam senlen " ,bayağı korkmuş ,arada da hatırlatıyo ;" hemen de adliyeye gideyim dedin,çok üzüldüm" , hah dedim "adam ol canımı ye"... Ver ayarını gitsin wavy'mmm , o düşünsün gerisini

Günaydın kızlar,bugün işe başlayalı 4. gün ve çok daha iyim ilk güne göre, insan herşeye alışıyor ama kızımı çoook özlüyorum...

Çook geçmiş olsun, miniğine bulaşmaz inşallah.

Maşallah kuzucuğa çok tatlı
kara saçlı kızımmmmmm

mutlu mutlu musmutlu yıllara canımmm , kolikcanınla ,babasıyla ,bütün sevdiceklerinle uzun uzun yıllarınız olsun , ne dilersen başına gelsin inşallah ....
Doğum günün kutlu olsunnnnn
...

Son düzenleme:
MSOE doğum günün kutlu olsun , çocuğun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber nice yaşlara inşallah. Bu arada bugün kız kardeşimin de doğum günü direk onun gibi birini hayal ettim seni düşünürken

Hiç gezmeyin peşinden , benim yeğenim de öyle ; annesi geznip durur ,hiç masada yedirmez ama bir saat falan sürer bir tabak yemek ama abimle olunca ;koyar tabağı masaya hiç ilgilenmez,20 dakika sonra kaldırıcam der yese de yemese de kaldırır tabağı , yeğenim de paşa paşa yer...Büyük konuşmayayım yalamak zorunda kalırım ama ,hiç de peşinden koşamam ,bebek değil ki ,kocaman çocuk yani...

Ooooo didom ,işe yarıyomuş kv baksana ,ütülesin işi ne

Kızlarr bızım kahvaltı zamanımızzz bunlar sızler neler verıyosunuz Eki Görüntüle 650259

Zeytin ezmesi mi o siyah olan , ben de yumurtanın dışındakileri anlamadım , lor peyniri mi acep soldaki :44:

walla canm şaşırdım aşka gelmiş heralde bu aralar iyiyiz maşallah

bende merak ettiydim ben dert babasımıyım ne yapim şantiyede sorun warsa diyeydin

Dert babası değilim de ; sorun yaşamış bizim Peyzaj Mimarı arkadaş ,olayı anlattı ne yapmalıyım diye sordu bana ,onu dinledim biraz , biraz da akıl verdim yolladım Yaaa yürü git dedim işim var kk ya bakıcam ,geçmiş yapıcam,sen burda şantiye diyon ,müteahhit diyon

koy koy yurutecte biraz da sen rahat edersin yani kol kaslarin kv iyi bir ise yariyor yahu ellerine saglik

cykd im ODTU canim pasamin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…