Günaydın herkese
Gece oğlum vıyakladı iyi geceler bile yazamadım :) 1saatten biraz fazla uyumuştu ya ondan yapıştı bırakmadı :)
Geçmiş olsun canımcım. Senden başka kimsede birşey yok galiba. Bugün nasılsın?
Geçengünde benim midem bulandı sabaha kadar ama kızartma ağır geldi galiba dedim. Yaşlanıyorum galiba :)
Benden başkada 1ziyaretçi var. Tatlişkom ve Ouzi olurdu bu saatte normalde
Yettım garii gunaydın
İkinizede geçmiş olsun. Şimdi birşeyiniz kalmamıştır inşallah.Herkese iyi haftasonlari dilerim. Haftasonum pek iyi bsslamadi ve surmuyir. Persembe gecesi muthis bir dis agrisi basladi sabahi sabah ettim. Cuma okula gidemedim. Simdi de basim agriyor. Ama ne agri. Disim de hala sis. Kuzu da bir kac gundur huysuzdu zaten dun bir doktora gosyereyim fedim megersem bronsit baslangici varmis. İdrar tahlilimiz temiz cikti, idrar yollarindan da suphelendi doktorumuz. Yani ana ogul keyifsiziz biraz. İnsallah toparlicaz ama :) Oglan ilaclarini alinca keyiflendi zaten biraz cok sukur. Demin kiymali tarhanacorbasi yedi koca bir kase :) Son zamanlatda ek gida alimi bile bozulmustu. Hic bir seye agzini acmiyordu dogru durust. Huysuzluk eden bebeleri de eger yeni baslayan bir durumsa bir doktora gosteriverin olmazsa arkadaslar.
Guzel ve saglikli gunler dileriz kuzucanlarla
kızlar bebişlerinin dişi çıkanlar** diş temizliği yapıyor mususnuz?bizimkinin arada ağzında bir koku oluyo nedenki?
herkese günaydın bu cuma da çalışdım ya çok yoğundum anam ağladı bu hafta rahatım ama bizim üst düzeyler kıbrısa seminere gitti yatışşcumarteside dısardaydık çıtırcan ve babası ile.. dünde eşim ünw sınawına girdi sabah kızımla onu bıraktık okuluna annemlere kahwaltıya gittik sonrada temizliğin dibine wurdum yani yine yine çok yoğundum hafta sonu fotoları birazdannn
günaydın canım, nasıl oldun iyileşebildin mi biraz daha? mesajından daha iyi olduğun seziliyor
ne sınavı kız bu, tekrar mi üni okuyacak? :44:
günaydın sekerim iyiym çok şükür ya atlattık.. sorma canım 3. ünw okumaya merak sardı tarih yada felsefe okuyacakmış açıköğretim çok sewiyor tarihi de derinlemesine arastıracakmıs anlayacağım benim koca da war biraz
taktir ettim valla şekerim, okumanın sonu yok
Evet kuz cok acıktım diye uyandı kahvaltı yaptık. Benımde evı toplamam kazım ama once su elektrınuklerımı halledeyım.Günaydın
Herkes uyandı mı sizin evde? Senin kızda erkenden kalkıyor mu merak ettim
Oğlum sessiz dururken çamaşır toplayım,katlayım hemen
okumanın sonu yokta bizimki başlar yarım bırakır heweslik girdi işde bide çıkdı herkes zor derken bizimki çok kolaydı demezmi dedim biri seni döwmeden evimize gidelim
Gunaydınn annıslerr.. Hafta sonu kosa kosa gıttım gebelık testtı aldım kosa kosa vc gırdım testtı uyguladım ama nasıl karkuyorum nasıl nasıl aaa ne goreyımmm...
Bebelere kotu bir ornek olacam ama okumaktan nefret ederim.ettim daha dogrusu.en son ne zaman kitap okudugumu bile hatirlamiyom.
Gunaydınn annıslerr.. Hafta sonu kosa kosa gıttım gebelık testtı aldım kosa kosa vc gırdım testtı uyguladım ama nasıl karkuyorum nasıl nasıl aaa ne goreyımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?