2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yettım garii gunaydın

İkinizede geçmiş olsun. Şimdi birşeyiniz kalmamıştır inşallah.
Sünnetide artık ben 7yaşında düşünüyorum, sizlerinki gibi bir değişiklik olmazsa Senin büyük kuzu gibi rahat atlatır inşallah büyük küçük hepsi
kızlar bebişlerinin dişi çıkanlar** diş temizliği yapıyor mususnuz?bizimkinin arada ağzında bir koku oluyo nedenki?

Bizimkiler daha büyümedi teyzesiAma büyükse gazlı bezle temizlemeyi öneriyorlar pirinçleri

wavy,didem günaydın Benimki geri uyumak istiyor gidiyorum artık sonra görüşmek üzere

herkese günaydın bu cuma da çalışdım ya çok yoğundum anam ağladı bu hafta rahatım ama bizim üst düzeyler kıbrısa seminere gitti yatışş cumarteside dısardaydık çıtırcan ve babası ile.. dünde eşim ünw sınawına girdi sabah kızımla onu bıraktık okuluna annemlere kahwaltıya gittik sonrada temizliğin dibine wurdum yani yine yine çok yoğundum hafta sonu fotoları birazdannn

günaydın canım, nasıl oldun iyileşebildin mi biraz daha? mesajından daha iyi olduğun seziliyor
ne sınavı kız bu, tekrar mi üni okuyacak? :44:

günaydın canım, nasıl oldun iyileşebildin mi biraz daha? mesajından daha iyi olduğun seziliyor
ne sınavı kız bu, tekrar mi üni okuyacak? :44:

günaydın sekerim iyiym çok şükür ya atlattık.. sorma canım 3. ünw okumaya merak sardı tarih yada felsefe okuyacakmış açıköğretim çok sewiyor tarihi de derinlemesine arastıracakmıs anlayacağım benim koca da war biraz

Gunaydin guzeller
Calisanlara iyi mesailer calismayanlara hadi cocuklarla kaliteli zaman. zira hafta sonu cocuklari sadece opup kokladim azcik oynayi.su aralar damacanaya sardik biz

Günaydın

Herkes uyandı mı sizin evde? Senin kızda erkenden kalkıyor mu merak ettim
Oğlum sessiz dururken çamaşır toplayım,katlayım hemen
Evet kuz cok acıktım diye uyandı kahvaltı yaptık. Benımde evı toplamam kazım ama once su elektrınuklerımı halledeyım.

Biz sekiz aylik olduk birimiz sadece popoyu dikip geri geri gidiyoz digerimiz emekleme calismasinda yapamayinca basiyor yaygarayi.damacana kovalamaca

okumanın sonu yokta bizimki başlar yarım bırakır heweslik girdi işde bide çıkdı herkes zor derken bizimki çok kolaydı demezmi dedim biri seni döwmeden evimize gidelim

Bebelere kotu bir ornek olacam ama okumaktan nefret ederim.ettim daha dogrusu.en son ne zaman kitap okudugumu bile hatirlamiyom.

Gunaydınn annıslerr.. Hafta sonu kosa kosa gıttım gebelık testtı aldım kosa kosa vc gırdım testtı uyguladım ama nasıl karkuyorum nasıl nasıl aaa ne goreyımmm...

Bebelere kotu bir ornek olacam ama okumaktan nefret ederim.ettim daha dogrusu.en son ne zaman kitap okudugumu bile hatirlamiyom.

ayy bebeler duymasınn yok biz uyumadan eşimle mutlaka kitap okuruz bazen tw yi kapatıp kitap okuma saati yaparız. bide yazın güneşlenirken habire kitap okuruz ama yapı meselesi benim kardesimde öye en son okuduğm kitap cin Ali dio

Gunaydınn annıslerr.. Hafta sonu kosa kosa gıttım gebelık testtı aldım kosa kosa vc gırdım testtı uyguladım ama nasıl karkuyorum nasıl nasıl aaa ne goreyımmm...

ayyy canımm beni anlattınnnn bende cumartesiiii aynısını yaptımmm cumartesiii kosa koşa gittim aldım test yaptımmm

Benım kitap okumaya vaktım yok. Bos vaktımde beynimi bışaltıyorum. Bşde kitap okursam error verırım. Dun kucuk çaplı cinnet geldi kapıdan dondu.kız O kadar bunalttı beni. Hırpaladım sonrada oturdum sarıldım ona ağladım.

Günaydın güzel anneler ve onlardan çok daha güzel bebişleri

Geçmiş yapmaya karar verdim ama yapamıyorum çok sayfa var, eklenen resimlere 41 kere maşşallah çok seviyorum hepsini

Benim kızım çok kötü öksürüyor ve burun akıntısı da var, akşam doktora götürcem ama siz annelerinde tavsiyesine ihtiyacım var:26:

buarada gebelik testi yaptıran arkadaşlar merak ediyorum ama....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…