ben bu haftasonu hasköy felen çok beğendim oraları hem uzak kalmıyor hemsahile yaın hemarka tarafları mahalle gibi hem yeni birdolu bina oluyor dönüşüm içerisindeymiş ,
evi olmayan herkese ev nasip etsin Allah ım (benn ben ben ben ......)
ben bu haftasonu hasköy felen çok beğendim oraları hem uzak kalmıyor hemsahile yaın hemarka tarafları mahalle gibi hem yeni birdolu bina oluyor dönüşüm içerisindeymiş ,
evi olmayan herkese ev nasip etsin Allah ım (benn ben ben ben ......)
SLMM güzel annelerr.baya oldu girmiyorm yogun bir hafta geçirdim kalıcı misafirlerim de vardı sizde ne var ne yok...kızlar ceviz 9.aydan once verılmıyomus ama ben verdım kıyma 8 den sonra veriliyomus onu da verdim helpppp
her doktor farkı bişi sölüyo cnaım, bizim doktorumuz da hergün kıyma vermemi söledi. ben ceviz de kıyma da veriyorum
Amin aminAmin,amin,amin,amin :122:Birde iyi,düzgün,hayırlı komşular
2Hafta falan önceydi milupa mesaj gönderdi. Bebeğinize artık haftada 3 defa ceviz büyüklüğünde kıyma verebilirsiniz diye.. Bizimki çorbanın pek yüzüne bakmıyor, bir umut köfteye geçince yer diye bekliyorum.
iyi gecelerrr, güzel bir pazar daha bitti, ve yarın iş başı puffffbugün oğluşla parka gittik, ama salıncak olan park bulana kadar oğlum uyudu:) ve oğluma köyden horoz getirttik, onu minik minik parçalayıp buzluğa attım, umarım yer:) ve de ben oğluma kahvaltı, sebze, meyve, yoğurt, muhallebi vermeye kalktığım da gün yetmiyo:) nası sığdırcam bunları 24 saaate, tabi bi de anne sütü:)
bizim doktor da hergün kendi avucu kadar ver dedi:)
Bendede aynı sorun var. Onları verınce anne sutu slmıyo yada gece alıyo sadece. Oda yeterlı olurmu bilmem.
yemeye bi başlasın onları da yer öbürlerini de annesikızlar dün annemde yemeynce elaya çorbayı muhallebiyi biberonla verdk onları yedi die o kadar mutlu huzurlu oldum kahvaltıyıda istemedi onuda mamayla karıştırdm demekki tadları sevio o zaman neden kaşıkla yemio bu nereye kadar gtcek böle sevnsemmmi üzülsemmi:44:
ay bizim iiydi de bi de ben zehirlenmeseydim daa ii olcaktıSelam canlar guzel bir haftasonunuz olnustur insallah.
Bizim idare eder.disari ciktik gezdik.
evet öyle oluyo ama büyükşehirlere yakın bi küçükşehir olsun, ciddi bi durumda güvenilir bi hastane gerksinimi olabilir, Allah muhtaç etmesin amaZambak ve rejimdekilerin hatrına sayma ama merakta ettimAfiyet olsun ama yaramasın ne deyim
Bence gitmeden biraz zayıfla geçengün seni yanında olmadan depresyona soktular, karşılaşınca neler yaparlar kimbilir
Hah tam adamına mekan soruyorsunBirde bilirim,avcumun içi gibi İstanbulu Hangi semt hangi yakada hala onu bile tam bilmiyorum ben
Dün eşim işle ilgili başka şehire taşınmaktan bahsetti, aklımda gönlümde yattı aslında ama çoook ufak bir ihtimal işteÇocuk büyütmek sanki ufak şehirde daha kolay olacak gibi düşüncelere kapıldım...
inşallah tatlışkom gidersin istediin yereBizimde bi bursa konusu var dua edin bana cok jstiyorum. İstanbula donersekte kesinlik ya beylikduzu ya uskudar isterim
ay yok orası 9 ay güzelde 3 ay çekilmez, ozman da ankaraya gitmek lazım yayla niyetineOff cok sicak hele mutfakta yemek yapmak allhimmm. Emin ol herkeze gore sicak. Ama sick biyana o nem seni cildirma noktAsina getiriyo. Allah dusurmesin diyim
Uyusam mı uyumasam mı diye ikilimdeydim ki oğlum uyanıp beni ikilemden kurtardı
cydkns ozaltinorak MSOE evora da gelmişti ne güzel
bende bendeee. Artık bıyerde ev alıp orda yavrularımı buyutmek istiyorum. Bu yerın antalya olması tercıhımdır.
amin,amin,amin,amin :122:birde iyi,düzgün,hayırlı komşular
ben de yedirdikten sonra üzerine emzirmeye çalışıyorum ama 2-3 dakika emip bırarkıyo, bi de gündüz bakıcıya 150 cc süt bırakıyorum onu içiriyo ve gece 2 kere kalkıp emiyo. umarım yetiyodurç doktor da yediği kadar yedir dedi. ayy yarın sabah omlet yapçam bi heyecan kapladı içimi:)
yemeye bi başlasın onları da yer öbürlerini de annesi
ay bizim iiydi de bi de ben zehirlenmeseydim daa ii olcaktı
balık yedik, bütün gün başım döndü, sonra başım ağrıdı, bi de midem bulanınca hoop tuvalete
annem zehirlendin sen diyo
neyse başım hala ağrıyo ama en azından gözümü açabiliyom ve midem düzeldi
bu ne lan gece gece
evet öyle oluyo ama büyükşehirlere yakın bi küçükşehir olsun, ciddi bi durumda güvenilir bi hastane gerksinimi olabilir, Allah muhtaç etmesin ama
inşallah tatlışkom gidersin istediin yere
ay yok orası 9 ay güzelde 3 ay çekilmez, ozman da ankaraya gitmek lazım yayla niyetine
ben de yatçam sanırım, şimdi tam yatarım uykuya geçerim oğlum uyanır, acaba o uyanmadan ben emzirsem mi bi kaç kere öle süt sağarak denemiştim iyi olmuştu :) hem uyurken biberondan içince ne kadar içtiğini de görebiliyorum içmeyi bıraksa bile biberonu 2 salladımı içmeye dewam edyo, ama emzirirken memede uyuyo. hep doktorlar diyo ya meemden daha çok içerler diye, ben doktorlardan çok biliyorum ya bence benim oğlum sağıp biberondan verince daha çok içiyo:)
ay bizim iiydi de bi de ben zehirlenmeseydim daa ii olcaktı
balık yedik, bütün gün başım döndü, sonra başım ağrıdı, bi de midem bulanınca hoop tuvalete
annem zehirlendin sen diyo
neyse başım hala ağrıyo ama en azından gözümü açabiliyom ve midem düzeldi
bu ne lan gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?