alsen in oğlanın adı neydi lan , aldatıyo mu yoksa çocuğu
bna dn alsen attı bi buluşmyla ilgli o kadr başka özel msjım yok 3 tane var
berk ti galiba
egeeeeeeeeeeee
egeeeeeeeeeeee ge ge ge diyo lan
Aysenin anası hastaydı belki yanındadir. Dido da olmayan sütün iznini kullanoyo hoppala paşam malkara keşan. Evinde internette var girmiyo. Bende girmicem yakında az kaldı. Benşmde çocuklarım kocam ilgi istiyo ama ben giriyorum.. Hopp taş kime gelirse
Yeter işte ,şimdilik idare ethee bi buluşmayala ilgili msj geldii ama bşka yokkk
Bilmem ben ,ege yi de tanımam ,alsen le aranızda halledinberk ti galiba
egeeeeeeeeeeee
egeeeeeeeeeeee ge ge ge diyo lan
alsenle mi buluşuyonuz kız
yok canım dn gece çok ikötydm alsene msj attım açık tı konuşmaya ihtiyacım vardı aklım ona gitti iristen gelmişti buluşma mesjı kusura bkmayın bn bugn hiç ii degilim
Normaldir iki çocukla , gitti mi kayınço ?
Türk Toraks Derneği: Hemen kontrole gelin
hurriyet.com.tr3 Mayıs 2013
e-posta
Türk Toraks Derneği, olaylı 1 Mayıs'ın ardından basın açıklaması yaparak biber gazını hafif soluyanları dahi acil kontrole çağırdı. İstanbul'da 1 Mayıs'ta 22 bin polis görev yaparken, tam 2 bin kapsül gaz bombası kullanılmıştı.
Açıklamada;
"Bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri sırasında basından izleyebildiğimiz görüntüler açık alanda olsa bilse yoğun göz yaşartıcı gaz bulutlarının İstanbulun Avrupa yakasında (Beşiktaş, Gümüşsuyu, Nişantaşı) hakim hale geldiği yönündedir. Bu ölçüde ve pervasızca kullanılan biber gazına bağlı halk sağlığı sorunlarından (yalnızca kutlamaya katılanları değil, bölge sakinlerini de etkileyen) ortaya çıkacak sorumluluk da büyüktür. Yapılan bilimsel araştırmaların sonuçlarına kesin olarak uyulması dernek olarak beklentimizdir.
Türk Toraks Derneği olarak olaylar sonucunda biber gazına maruz kalmış tüm bireyleri İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında kontrole çağırmaktayız." denildi.
Türk Toraks Derneği, 2012 yılındaki bildirisinde ise biber gazının insan sağlığı üzerinde ölüme kadar uzanan ciddi sonuçlara yol açabileceğinin dikkatini çekmişti. Yine aynı tarihte gaz sayısı arttıkça hışıltılı solunum, nefes darlığı, öksürük gibi tıkayıcı solunum hastalıkları belirtilerinin arttığı, kronik bronşit oranının arttığı ve kalıcı solunum fonksiyonu kısıtlanmasının geliştiği vurgulanmıştı.
Bizim mizmiz da tek bi gun ozgur kiz olsun saclaimi kestirip peruk olarak bagislicam lanBizim özgür kız kıpır da mızıklandığı zaman öyle yapıyo ,saçlarımdan asılıyo resmen ,sayıylan 3 tel saçım var ikisini yoldu ,kaldı tek
ege kim lan
bu kız ege diye bağırıyo
hem de ayağımda yatarken
Çocuk sevmeye değil de ,karnını doyurmaya gelmiş senin kayınço ....Kaynana yakın değil mi , hiç gelip yardım etmez mi , annenle yaşıyosunuz ama ,annen de çalışıyo neticede :44:gitti kahvaltı yptı çayını içti gitti bizm odunda hla uyuyorr
Bizim mizmiz da tek bi gun ozgur kiz olsun saclaimi kestirip peruk olarak bagislicam lan
Ege miii?? Babasi duymasin
Lan bi semizotu yediresiye 3 sayfa konusmusunuz bu arada
Çocuk sevmeye değil de ,karnını doyurmaya gelmiş senin kayınço ....Kaynana yakın değil mi , hiç gelip yardım etmez mi , annenle yaşıyosunuz ama ,annen de çalışıyo neticede :44:
Şu dişler zorlamasa ,bayağı özgür takılıyo valla benim kıpır , maşallah nazar değdirmeyim
kv de karşıda çalışıyor gelemiyor anca cumartesi gnleri geliyor pazar günü gidiyor ondada çocukları seviyor 10 dk sonra sigara içmeye gidiyor oğlanda peşinden ağlıyor bana yardım eden bi kendi annem oluyor zavallım işten geliyor sonra kızım sen dnlen azıcık ben toplarım diyor başlıyo iş yapmaya
Anne işte naapsınSizin de kolay değil gerçekten ,hem iki çocuk ,hem biarada yaşam ,allah kolaylık versin
anladım ben bu kız egeye tatile gitmek istiyo, tıpkı anası gibi
ya konuşun ya da gelin lan valize yardıma
saol cnım bir yndn kndi evim olsun istiyrum kndi düzenim kndime ait eşylar ama bi yndan da korkuorum tek başıma 2 çocukla yapablir mym die:44::44:
kızlar benm karakedime kabuska yemeği yedirsem gaz yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?