2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana mı lannnn , ben daha telefonu nakledemedim ; adam öyle bi adres yok diyo ,apartmandan bi numara verdim bu adrese naklet diyom ,öyle bi numara görünmüyo diyo , telekom yerine ,antep kebapçısını aradaım sanırsam

hee bi buluşmayala ilgili msj geldii ama bşka yokkk
Yeter işte ,şimdilik idare et

berk ti galiba
egeeeeeeeeeeee
egeeeeeeeeeeee ge ge ge diyo lan
Bilmem ben ,ege yi de tanımam ,alsen le aranızda halledin

yok canım dn gece çok ikötydm alsene msj attım açık tı konuşmaya ihtiyacım vardı aklım ona gitti iristen gelmişti buluşma mesjı kusura bkmayın bn bugn hiç ii degilim

Normaldir iki çocukla , gitti mi kayınço ?

Türk Toraks Derneği: Hemen kontrole gelin
hurriyet.com.tr3 Mayıs 2013
e-posta

Türk Toraks Derneği, olaylı 1 Mayıs'ın ardından basın açıklaması yaparak biber gazını hafif soluyanları dahi acil kontrole çağırdı. İstanbul'da 1 Mayıs'ta 22 bin polis görev yaparken, tam 2 bin kapsül gaz bombası kullanılmıştı.

Açıklamada;

"Bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri sırasında basından izleyebildiğimiz görüntüler açık alanda olsa bilse yoğun göz yaşartıcı gaz bulutlarının İstanbul’un Avrupa yakasında (Beşiktaş, Gümüşsuyu, Nişantaşı) hakim hale geldiği yönündedir. Bu ölçüde ve pervasızca kullanılan biber gazına bağlı halk sağlığı sorunlarından (yalnızca kutlamaya katılanları değil, bölge sakinlerini de etkileyen) ortaya çıkacak sorumluluk da büyüktür. Yapılan bilimsel araştırmaların sonuçlarına kesin olarak uyulması dernek olarak beklentimizdir.

Türk Toraks Derneği olarak olaylar sonucunda biber gazına maruz kalmış tüm bireyleri İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda kontrole çağırmaktayız." denildi.

Türk Toraks Derneği, 2012 yılındaki bildirisinde ise biber gazının insan sağlığı üzerinde ölüme kadar uzanan ciddi sonuçlara yol açabileceğinin dikkatini çekmişti. Yine aynı tarihte gaz sayısı arttıkça hışıltılı solunum, nefes darlığı, öksürük gibi tıkayıcı solunum hastalıkları belirtilerinin arttığı, kronik bronşit oranının arttığı ve kalıcı solunum fonksiyonu kısıtlanmasının geliştiği vurgulanmıştı.

O 2000 kapsül biber gazı var ya ,atanların ........................

Bizim özgür kız kıpır da mızıklandığı zaman öyle yapıyo ,saçlarımdan asılıyo resmen ,sayıylan 3 tel saçım var ikisini yoldu ,kaldı tek
Bizim mizmiz da tek bi gun ozgur kiz olsun saclaimi kestirip peruk olarak bagislicam lan

ege kim lan
bu kız ege diye bağırıyo
hem de ayağımda yatarken

Ege miii?? Babasi duymasin

Lan bi semizotu yediresiye 3 sayfa konusmusunuz bu arada

gitti kahvaltı yptı çayını içti gitti bizm odunda hla uyuyorr
Çocuk sevmeye değil de ,karnını doyurmaya gelmiş senin kayınço ....Kaynana yakın değil mi , hiç gelip yardım etmez mi , annenle yaşıyosunuz ama ,annen de çalışıyo neticede :44:

Bizim mizmiz da tek bi gun ozgur kiz olsun saclaimi kestirip peruk olarak bagislicam lan

Ege miii?? Babasi duymasin

Lan bi semizotu yediresiye 3 sayfa konusmusunuz bu arada

Şu dişler zorlamasa ,bayağı özgür takılıyo valla benim kıpır , maşallah nazar değdirmeyim

kv de karşıda çalışıyor gelemiyor anca cumartesi gnleri geliyor pazar günü gidiyor ondada çocukları seviyor 10 dk sonra sigara içmeye gidiyor oğlanda peşinden ağlıyor bana yardım eden bi kendi annem oluyor zavallım işten geliyor sonra kızım sen dnlen azıcık ben toplarım diyor başlıyo iş yapmaya

Anne işte naapsın Sizin de kolay değil gerçekten ,hem iki çocuk ,hem biarada yaşam ,allah kolaylık versin

anladım ben bu kız egeye tatile gitmek istiyo, tıpkı anası gibi

ya konuşun ya da gelin lan valize yardıma

ben de geliyom egeye

saol cnım bir yndn kndi evim olsun istiyrum kndi düzenim kndime ait eşylar ama bi yndan da korkuorum tek başıma 2 çocukla yapablir mym die:44::44:

Biraz daha sabret bakalım ,büyüsünler daha kolay olur heralde ...Hem maddi açıdan da rahatlarsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…